- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.061
benimde resmim sıfırdır he, yani bukadar olur, ben bilgisayardaki tasarımlarda başarılıyım yani, elime kalem kağıt alsam hiçbişey yapamam öyle ilginç bir insanımelime kalem değilde mause alınca boyut değiştiriyorum birden
geçmiş olsun..adama iyi bak yahuu...
yazık ya gece bi ara buna kızdım kalkmış oturma odasına gitmiş yatmaya yazıkkk dimi kızzzzzzzz :))))
Mrb kizlar.iki sabahtan fena bi kasik agrisiyla uyaniyorum.hele de bu sabahki cok kotuydu kasigima kramp gibi bisi girdi.esim masaj yapti da biraz rahatladim.acaba hamismiyim ya bebegimmi yerlesiyor acaba simdi umutlanmak istemiyorum ama dusunmekten de alamiyorum kendimi
merhaba kızlar beni de aranıza alırmısınız. bende 1 yıldır bebek istiyorum olmadı inşallah bu ay gelir adım melek, 2011 de evlendim batmanda yaşıyorum, 23 yaşındayım, bat 5 ekim, tüm testler yapıldı eşimde de bende de bi sorun yok. 3 aydır tedaviye başladık 2 kez klomen kullandım sonuc negatif bu ay 3. klomeni kullanıyorum inşallah bu ay gelir benim de meleğim
ayyy resmen hamilesin işte kuzum tiksinmeler filan, bildiğimiz klasik hamişlik belirtileri ne güzeldarısı başımıza hayırlısı ile
inşallah bebişin büyümüştür sana bi şirinlikler yapar belkim ultrasonda kimbilir.
bende yaa hiç gelmedi yani ne bilim, inşallah güzel haberler ile döner canım. telefonu veya maili yada face filan yokki ulaşamıyorum
anaaaaaaaam öööööööözleeeeeeem kuuuuuuuuzuum bebişinin şekli şemali belli olmuş..yerim ben onu..mercimek..hihihi
haaa haa mercimek değil canım o bi fasulye, en son doktora gittiğimde bana gösteriyor bak bu başı bu gövdesi bende dedimki ben bu görüntüden hiçbirşey anlamadım, o da dedi ee normal o daha fasulye
Allah razi olsun canim agzina saglik. Insaallah en kisa zamanda Rabbim güzel haberler verdirir hepimizetuba ,ayşe, merve, melek ve başak kızlar tesbihlerinizi çektim rabbim gönlünüzdeki muradınızı versin...
darısı başınıza inşalla,galiba başladı belirtiler hafiften hafiften, olmasa dahamı iyi ne, inşallah büyümüştür ne şirinliği yapacak elmi sallayacak
hayırlı haberlerle gelir inşallah
Fasulye oldu demek Masaallah. Icinden ne geciyor canim. gerci kiz erkek ayirim olmaz hayirli ve saglikli olmasini isteriz ama icinden gecen ne?? kizmi erkekmi?anaaaaaaaam öööööööözleeeeeeem kuuuuuuuuzuum bebişinin şekli şemali belli olmuş..yerim ben onu..mercimek..hihihi
haaa haa mercimek değil canım o bi fasulye, en son doktora gittiğimde bana gösteriyor bak bu başı bu gövdesi bende dedimki ben bu görüntüden hiçbirşey anlamadım, o da dedi ee normal o daha fasulye
Allah razi olsun canim agzina saglik. Insaallah en kisa zamanda Rabbim güzel haberler verdirir hepimize
darısı başınıza inşalla,galiba başladı belirtiler hafiften hafiften, olmasa dahamı iyi ne, inşallah büyümüştür ne şirinliği yapacak elmi sallayacak
hayırlı haberlerle gelir inşallah
Fasulye oldu demek Masaallah. Icinden ne geciyor canim. gerci kiz erkek ayirim olmaz hayirli ve saglikli olmasini isteriz ama icinden gecen ne?? kizmi erkekmi?
erkek olduğunu düşünüyorum ama çok yoğun değil,ilk hamileliğimde daha yoğun bi şekilde düşünüyordum bilmiorum kızmıydı erkekmi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin ikiside kabulümüz
Allah razi olsun canim agzina saglik. Insaallah en kisa zamanda Rabbim güzel haberler verdirir hepimize
erkek olduğunu düşünüyorum ama çok yoğun değil,ilk hamileliğimde daha yoğun bi şekilde düşünüyordum bilmiorum kızmıydı erkekmi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin ikiside kabulümüz
Insaallah canim Rabbim saglikli bir sekilde 9ay karninda gelisip 9ay sonrada kolay dogumdan sonra hayirli bir evlat olur Insaallah.
Gecmis olsun canim ilk hamileligin sonlandirildimi?kac haftalikti?
sana ve tatli fasulyene iyi geceler diliyorum
kuşum evet valla sesim sedam kesildi, yoğun koşturmaca baksana akşamları topiğe bile uğrayamıyorumbenim kocam bile yok yanımda..kız yasemin senin ki geldi sesin çıkmıyo demi...keyfin yerindeee
canımmm hoşgeldin ayy ne güzel en sevdiğim isim melek, topiğide melekler sardı maşallah süpermerhaba kızlar beni de aranıza alırmısınız. bende 1 yıldır bebek istiyorum olmadı inşallah bu ay gelir adım melek, 2011 de evlendim batmanda yaşıyorum, 23 yaşındayım, bat 5 ekim, tüm testler yapıldı eşimde de bende de bi sorun yok. 3 aydır tedaviye başladık 2 kez klomen kullandım sonuc negatif bu ay 3. klomeni kullanıyorum inşallah bu ay gelir benim de meleğim
kuşum doğru dedin yaa tam melekler mekanı olduHOŞ GELDİN ARAMIZA..TOPİĞİN SAHİBİ GRAPHİCERDESİGNER.(YASEMİN) eminim mesajını okuyunca senide alacaktır listeye..bu arada bissürü melek var vurda..tam melekler mekanı olduhaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?