Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

benim resmim çok iyidir..lisede resim öğretmenimizin ilk karakalem dersinde, benim çok yakın bir arkadaşım tahtaya çıkmıştı..onun kopyasını geçirmiştim kağıda, üç boyutlu cisimler katı cisimler dersimde çok iyiydi, üç boyutlu düşünme kabiliyetide vardı ayıptır söylemesi..ama şuan banka köşelerinde pinekliyorum gördüğün gibi.:)))

Mrb kizlar.iki sabahtan fena bi kasik agrisiyla uyaniyorum.hele de bu sabahki cok kotuydu kasigima kramp gibi bisi girdi.esim masaj yapti da biraz rahatladim.acaba hamismiyim ya bebegimmi yerlesiyor acaba simdi umutlanmak istemiyorum ama dusunmekten de alamiyorum kendimi

OOOH BİDE KENDİNİ NAZA ÇEKMİŞSİN MASAJ YAPTIRMIŞSIN...
böyle nazlandığına göre kesin hamişsin
eşinin işi zor.Allah kolaylık versin dokuz ay boyunca artık senin altına minder gezdirir:))))

benim kocam bile yok yanımda..kız yasemin senin ki geldi sesin çıkmıyo demi...keyfin yerindeee

Son düzenleme:
merhaba kızlar beni de aranıza alırmısınız . bende 1 yıldır bebek istiyorum olmadı inşallah bu ay gelir adım melek, 2011 de evlendim batmanda yaşıyorum, 23 yaşındayım, bat 5 ekim, tüm testler yapıldı eşimde de bende de bi sorun yok. 3 aydır tedaviye başladık 2 kez klomen kullandım sonuc negatif bu ay 3. klomeni kullanıyorum inşallah bu ay gelir benim de meleğim

Son düzenleme:

HOŞ GELDİN ARAMIZA..TOPİĞİN SAHİBİ GRAPHİCERDESİGNER.(YASEMİN) eminim mesajını okuyunca senide alacaktır listeye..bu arada bissürü melek var vurda..tam melekler mekanı olduhaa

tuba ,ayşe, merve, melek ve başak kızlar tesbihlerinizi çektim rabbim gönlünüzdeki muradınızı versin...

darısı başınıza inşalla,galiba başladı belirtiler hafiften hafiften, olmasa dahamı iyi ne , inşallah büyümüştür ne şirinliği yapacak elmi sallayacak

hayırlı haberlerle gelir inşallah

Son düzenleme:
tuba ,ayşe, merve, melek ve başak kızlar tesbihlerinizi çektim rabbim gönlünüzdeki muradınızı versin...
Allah razi olsun canim agzina saglik. Insaallah en kisa zamanda Rabbim güzel haberler verdirir hepimize

benim kocam bile yok yanımda..kız yasemin senin ki geldi sesin çıkmıyo demi...keyfin yerindeee
kuşum evet valla sesim sedam kesildi, yoğun koşturmaca baksana akşamları topiğe bile uğrayamıyorum
ama dur bu akşam bi misafir var ondan sonra geç olmazsa girerim topişimize, bu sıralar epey bi sessizlik oldu canlanmak lazım
annenler sendemi hala yoksa gittilermi?
canımmm hoşgeldin ayy ne güzel en sevdiğim isim melek, topiğide melekler sardı maşallah süper
hemen seni listeye ekliyorum kuşum, Allahım inşallah girdiğin gibi hamiş haberini de alırız en erken zamanda, bellimi olur, belkide son giren ilk hamile olur bu topikte hep dua ediyoruz bi,rbirimize inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda olur canım.
HOŞ GELDİN ARAMIZA..TOPİĞİN SAHİBİ GRAPHİCERDESİGNER.(YASEMİN) eminim mesajını okuyunca senide alacaktır listeye..bu arada bissürü melek var vurda..tam melekler mekanı olduhaa
kuşum doğru dedin yaa tam melekler mekanı oldu süper adına uygun bir topikteyiz, bende kızım olursa adını melek koyayımda bari tam olsun.
melek mi koyim yoksa melike mi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…