- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.621
kızlar kan testi verdim saat 18:00 de çıkıcak nasipse... heycanlı bekleyiş başladı..
size bişey sorucam kabızlık problemim var... ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Canlar bugün ameliyat için hastaneye gittik, eşimin ameliyatı ertelendi, safra kesesinde ödem ve iltihap varmış, şuan ameliyat riskli olurmuş, önce ödemin gitmesi gerekiyormuş, yağsız yemek diyeti verdi, valla cok şaşırdık :)))) çantamızı hazırladık koşa koşa ameliyata geldik :)))) bugün bizim için dua eden etmeyen herkesten Allah bin kere razı olsun, yarın evimize gidiyoruz inşallah, herkesi çok öpüyorum
Canlar bugün ameliyat için hastaneye gittik, eşimin ameliyatı ertelendi, safra kesesinde ödem ve iltihap varmış, şuan ameliyat riskli olurmuş, önce ödemin gitmesi gerekiyormuş, yağsız yemek diyeti verdi, valla cok şaşırdık :)))) çantamızı hazırladık koşa koşa ameliyata geldik :)))) bugün bizim için dua eden etmeyen herkesten Allah bin kere razı olsun, yarın evimize gidiyoruz inşallah, herkesi çok öpüyorum
kızlar hamileyimmmm hayırlısıylaa inşallah kucağıma almayıda nasip eder rabbimmm
doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayyy çok heycanlıyım
kızlar hamileyimmmm hayırlısıylaa inşallah kucağıma almayıda nasip eder rabbimmm
Kızlaaar beni de aranıza alın ben de sizin gibi yakın zamanda hamiş olmak istiyorum :)
benim sorunum endometriozis, çikolata kistinden 1,5 yıl önce ameliyat geçirdim o zamandan beri de çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz. Cuma günü doktor randevum var kan testlerimi göstereceğim sonrasında tüp bebek için tarihi kararlaştıracağız. Çok heyecanlıyım. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
ilk giitim kan testini tekrarladı ikinci gittim kese gördük üçüncü gittim kalp atışı duyduk bu dörduncu anacım
çok sevindim maşallah maşallahkızlar hamileyimmmm hayırlısıylaa inşallah kucağıma almayıda nasip eder rabbimmm
anaam sen baya gitmişsin ya ben seni sadece 1 kez gittin sanıyorum
hayırlısı olsun vardır bundada bir hiikmet allah kısa zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsinCanlar bugün ameliyat için hastaneye gittik, eşimin ameliyatı ertelendi, safra kesesinde ödem ve iltihap varmış, şuan ameliyat riskli olurmuş, önce ödemin gitmesi gerekiyormuş, yağsız yemek diyeti verdi, valla cok şaşırdık :)))) çantamızı hazırladık koşa koşa ameliyata geldik :)))) bugün bizim için dua eden etmeyen herkesten Allah bin kere razı olsun, yarın evimize gidiyoruz inşallah, herkesi çok öpüyorum
oyyy betüşüm naptın sen annaye böyle sağ gösterip sol vuruyo yaramaz alalh yardımcın olsun ikiinizde sağ salim birbirinize kavuşun inş güzel haberlerle gel mesudecım allaha emanet olunSelam kizlar simdi hastabeden geliyorum bizim kiz yine dönmüş doktorum fazla bejketmeyekim zaten 39 haftalik oldu yarin sezeryana alıyor beni dualarinizi bekliyirum yarin saat 6.da sezeryan olacagim Allah nasip kismet ederse benim kizin son gunu artik annesine baska sürprizler yapamicak
Kızlarr mesaim bitti gidiyorum ben kaynanama uğrucaz kiraz ağacı var da onları toplucaz. Çok zevkli oluyor dalından koparmak. kocamla yine yaparız kiraz küpeleri. Öptüm sizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?