Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar kan testi verdim saat 18:00 de çıkıcak nasipse... heycanlı bekleyiş başladı..

size bişey sorucam kabızlık problemim var... ne yapmalıyım yardım edin lütfen

kuru kayısı ye üstünede bir bardak su hoppp tuvatettesin ıkınma emi kuzucugum kendisi çıksın bırak artık katlancan

canım sağlık olsun Allah şifa verisn..iltihap geçsin olur ameliyatını..sağlıkla kalın..

hayırlısı olsun canımm çabucak iyileşsin

kızlar hamileyimmmm hayırlısıylaa inşallah kucağıma almayıda nasip eder rabbimmm

doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayyy çok heycanlıyım

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm
hadi gözümüz aydııııııııııııııııııııııııııııııııııııınn..lay lay lay

hoşgeldin canım inş. hayırlısı ile gelir seninde kuzucugun

canım ya tüh iyi olmamış bu ama herşeyde bir hayır vardır canım önce ödem ve iltihabı atsın da yapılır canım demek eve geri döneceksiniz. Rabbim tez zamanda kurtarsın şifa versin inşallah..

kızlar hamileyimmmm hayırlısıylaa inşallah kucağıma almayıda nasip eder rabbimmm

Canımm çok çok sevindim yaa ay çok duygulandım topiğimizin tüp bebesi geldi. evet yükse değer ikiz mi gerçekten acaba ayyy ne güzel olur ya Rabbime şükürler olsun yüzünü güldürdü canımm Allah devamını getirsin sağlıklı bir hamilelik geçir sağlıkla al bebeğini ya da bebeklerini kucağına inşallahhh heyttt beeee çok iyi geldi bu haber bana da umut oldun :119:

Gamze gozun aydin ayy insallah ikizdir
Burcu canim cok gecmis olsun insallah odemi iltihabi gecer biran once...
Buket sag ol canim elimden geldigince dikkat ediyorum su 15 gun gecse kuzumun kalp atislarini gorsem...

AYYY ÇOK GÖZÜNÜZ AYDINN.. ohh beee.. çok çok sevinddimmm.. inşAllah sağlıklıca, hayırlısıyla kucağına alırsın, sende artık çoookk rahat ol.. çok sevinndimm gerçektende.. Allah inşAllah emeklerinin karşılığını verdi.. kabızlık içinde hep sıvı gıdalar ye, su iç, çorba iç.. kayısı hoşafı yapın, kayısı meyvesuyu iç.. öyle yoğun şekilde iç bakalım, faydası olur inşAllah..

Burccuuccuuummmm demek ki eşinin ameliyatı olmadı, bundada vardır bi hayır.. ben doktorlardan korkuyorum ya ayy çok sevindimm olmamasınaa.. inşAllah geçer kendiliğinden hiçbişeye gerek kalmaz belkiii, hadi hayırlısıylaa iyileşir inşAllah..

Gamze bana öyle bir umut oldu ki anlatamam. Çok karamsardım bu aralar regl olamam belirsizlik ama şimdi yeniden umut doldum yaa. Olsa da olmasa da Rabbim bilir en iyisini kalbimizi isteğimizi bilen Yaradan hayırlısı ise olacak işte bak Gamze'nin zamanı gelmiş. Benim de gelmiştir inşallah.

ayyy gözün aydın canım,inşallah ikizdir rabbim kucanığa almayıda nasip etsin inşallah çok rahat kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah,darısı tüp bebek yaptıracak diğer arkadaşlara olsun ,senin pgt miydi canım

Kızlarr mesaim bitti gidiyorum ben kaynanama uğrucaz kiraz ağacı var da onları toplucaz. Çok zevkli oluyor dalından koparmak. kocamla yine yaparız kiraz küpeleri. Öptüm sizii

hayırlısı olsun vardır bundada bir hiikmet allah kısa zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin
oyyy betüşüm naptın sen annaye böyle sağ gösterip sol vuruyo yaramaz alalh yardımcın olsun ikiinizde sağ salim birbirinize kavuşun inş güzel haberlerle gel mesudecım allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…