- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.641
inşallah canımcım hadi hayırlısı..Gamze gozun aydin ayy insallah ikizdir
Burcu canim cok gecmis olsun insallah odemi iltihabi gecer biran once...
Buket sag ol canim elimden geldigince dikkat ediyorum su 15 gun gecse kuzumun kalp atislarini gorsem...
aslıyada biri haber etsin yarın bir suru söylenir bende teli yok
ayyy gözün aydın canım,inşallah ikizdir rabbim kucanığa almayıda nasip etsin inşallah çok rahat kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah,darısı tüp bebek yaptıracak diğer arkadaşlara olsun ,senin pgt miydi canım
Gamze bana öyle bir umut oldu ki anlatamam. Çok karamsardım bu aralar regl olamam belirsizlik ama şimdi yeniden umut doldum yaa. Olsa da olmasa da Rabbim bilir en iyisini kalbimizi isteğimizi bilen Yaradan hayırlısı ise olacak işte bak Gamze'nin zamanı gelmiş. Benim de gelmiştir inşallah.
AYYY ÇOK GÖZÜNÜZ AYDINN.. ohh beee.. çok çok sevinddimmm.. inşAllah sağlıklıca, hayırlısıyla kucağına alırsın, sende artık çoookk rahat ol.. çok sevinndimm gerçektende.. Allah inşAllah emeklerinin karşılığını verdi.. kabızlık içinde hep sıvı gıdalar ye, su iç, çorba iç.. kayısı hoşafı yapın, kayısı meyvesuyu iç.. öyle yoğun şekilde iç bakalım, faydası olur inşAllah..
Burccuuccuuummmm demek ki eşinin ameliyatı olmadı, bundada vardır bi hayır.. ben doktorlardan korkuyorum ya ayy çok sevindimm olmamasınaa.. inşAllah geçer kendiliğinden hiçbişeye gerek kalmaz belkiii, hadi hayırlısıylaa iyileşir inşAllah..
çok sevindim maşallah maşallahallah tamamına erdirsin inş bol bol dinlen keyfine bakk
Gamze gozun aydin ayy insallah ikizdir
Burcu canim cok gecmis olsun insallah odemi iltihabi gecer biran once...
Buket sag ol canim elimden geldigince dikkat ediyorum su 15 gun gecse kuzumun kalp atislarini gorsem...
kuru kayısı ye üstünede bir bardak su hoppp tuvatettesin ıkınma emi kuzucugum kendisi çıksın bırak artık katlancan
anammmmm gamzeeeeeeeeee çok şükür bin şükürr rabbime adetine var dimi canım ikiz gebelik belkide :13::13::13::13::13::13::13::13:
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm
hadi gözümüz aydııııııııııııııııııııııııııııııııııııınn..lay lay lay
canım ya tüh iyi olmamış bu ama herşeyde bir hayır vardır canım önce ödem ve iltihabı atsın da yapılır canım demek eve geri döneceksiniz. Rabbim tez zamanda kurtarsın şifa versin inşallah..
Canımm çok çok sevindim yaa ay çok duygulandım topiğimizin tüp bebesi geldi. evet yükse değer ikiz mi gerçekten acaba ayyy ne güzel olur ya Rabbime şükürler olsun yüzünü güldürdü canımm Allah devamını getirsin sağlıklı bir hamilelik geçir sağlıkla al bebeğini ya da bebeklerini kucağına inşallahhh heyttt beeee çok iyi geldi bu haber bana da umut oldun:119:
çok tatlısınız hangisi sensin pekiEki Görüntüle 731706 işte burdaaaaaaaaaaa
kızlar hamileyimmmm hayırlısıylaa inşallah kucağıma almayıda nasip eder rabbimmm
doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayyy çok heycanlıyım
hadi cnm hayırlısıyla gelir prensesin allah yar ve yardımcın olsunSelam kizlar simdi hastabeden geliyorum bizim kiz yine dönmüş doktorum fazla bejketmeyekim zaten 39 haftalik oldu yarin sezeryana alıyor beni dualarinizi bekliyirum yarin saat 6.da sezeryan olacagim Allah nasip kismet ederse benim kizin son gunu artik annesine baska sürprizler yapamicak
ayyy cnm demek hayırlı olan buymuş hakkınızda hayırlısı olur inşallahCanlar bugün ameliyat için hastaneye gittik, eşimin ameliyatı ertelendi, safra kesesinde ödem ve iltihap varmış, şuan ameliyat riskli olurmuş, önce ödemin gitmesi gerekiyormuş, yağsız yemek diyeti verdi, valla cok şaşırdık :)))) çantamızı hazırladık koşa koşa ameliyata geldik :)))) bugün bizim için dua eden etmeyen herkesten Allah bin kere razı olsun, yarın evimize gidiyoruz inşallah, herkesi çok öpüyorum
ayyy cnm hadi hayırlısı allah sonuna kadar tamamına erdirsin sağlıkla kucağınakızlar hamileyimmmm hayırlısıylaa inşallah kucağıma almayıda nasip eder rabbimmm
kızlar hamileyimmmm hayırlısıylaa inşallah kucağıma almayıda nasip eder rabbimmm
hepinize çok teşekkür ederim... umarım bu mübarek günde RABİM kucağıma almayı nasip eder inşallahh....DARISI TÜM İSTEYENLERE :)))))))))))
Caniiim çoook tebrik ederim.bugun bütün gün evde değildim dra geldim ama aklım hep sendeydi.pazartesi nelli olacak demiştin ya çooook sevindim gerçekten. Çok duygulandim.darisi seda aslı ve başka tüp bebek yaptiracaklarin başına inş. Kandil günü senin için hususi çok dua etmiştim. Rabb'im dualarimizi kabul etti.ins sağlıkla kucağına aldığın gunleri de görürüz. ..
yok..12. hafta bitmişti..13 ün içindeydi..öle söyliyim..12 de de doktor gördü amasöylemedi:))
hayırlısı olsun artık mesude..naapalım takl atıpp duruyo seninki..:))
Mesude sagliklisi hayirlisi neyse o olsun dualarimdasin...
Buket sen simdi tecrubeli hamissin sorularima vevap istiyorum...
1)Benim hertarafim sivilce doldu cok acayip kasiniyor sizliyor ne yapabilirim ??
2)Benim cok akintim var progeestandan olabilirmi?Sari renkli bir akinti gunde ikikere ic camasiri degistiriyorum...
mesude canım hayırlısı olsun senin kız habire döndü durdu hiç yerinde duracağı yok valla, sağlıkla sıhhatle gelsinde normal de olur sezeyanda hiç önemli değil canım Allah yardımcın olsun
canım yaptır ne var ne yok testlerini bakılsın ona göre bir çözümü olsun yani. Bende 45. günüm söktürücü kullanmaya başladım ama yumurtlama akıntısı gördüm fazlaca bu nasıl iş anlamadım geçti borun pazarı artık.
canımm hayırlısı olsun demek böylesi nasipmiş sağlıkla gelsin de nasıl olduğunu önemli değil senin ki pek kıpırdak demek ki. Dua
edicem canım sana Rabbim inşallah kolaylıklar versin sağlıkla al bebeğini kucağına
canım ne zaman verdin testi aslında 1 saatte çıkıyor sonuç bana da kartta baya ileri saat diyorlardı ama kan alan çocuk bir saatte çıkar diyordu.
Kabızlık için kuru kayısı iyidir canım onu ye arkasından ılık su iç. Sabahları aç karnına birkaç tane 3 falan yeter.bol sebze meyve tüket sıvı al.
hayırlısı olsun canım artık gelsin su nazlı kızın allaha emanet
hayırlısı olsun vardır bundada bir hiikmet allah kısa zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin
oyyy betüşüm naptın sen annaye böyle sağ gösterip sol vuruyo yaramaz alalh yardımcın olsun ikiinizde sağ salim birbirinize kavuşun inş güzel haberlerle gel mesudecım allaha emanet olun
hadi cnm hayırlısıyla gelir prensesin allah yar ve yardımcın olsun
Ayy cok sagolun kiLar ya Rabbim hepinizden kat be kat razı hoşnut olsun bizim kiz son oyununu etti gönüllü olarak getiremedik zoraki gelecek artık:)) dualarım kabul oldu hayırlısı olsun herseyinmesude canım Allah yardımcın olsun, dualrım seninle olacak, kız keşke bu akşam olsaydında seni görmeye gelirdim :)))) valla keşke görüşebilseydik cok mutlu olurdum, Allah yardımcın olsun, sağsalim doğsun bal dudak :))))
teşekkür ederim kızlarrr Allah razı olsunnn seviyorum sizleriiiiDurudenizderya seni ilk kez görüyorum hoş geldin canım Yasin için de Allah razı olsun Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
canımcım ne mutlu sana yarın meleğine kavuşuyorsunSelam kizlar simdi hastabeden geliyorum bizim kiz yine dönmüş doktorum fazla bejketmeyekim zaten 39 haftalik oldu yarin sezeryana alıyor beni dualarinizi bekliyirum yarin saat 6.da sezeryan olacagim Allah nasip kismet ederse benim kizin son gunu artik annesine baska sürprizler yapamicak
tatlım ya inşallah hemen düzelir de kurtulursunuz... buradakiler görememişler mi acaba neyse hayırlısı buymuş demek ki...Canlar bugün ameliyat için hastaneye gittik, eşimin ameliyatı ertelendi, safra kesesinde ödem ve iltihap varmış, şuan ameliyat riskli olurmuş, önce ödemin gitmesi gerekiyormuş, yağsız yemek diyeti verdi, valla cok şaşırdık :)))) çantamızı hazırladık koşa koşa ameliyata geldik :)))) bugün bizim için dua eden etmeyen herkesten Allah bin kere razı olsun, yarın evimize gidiyoruz inşallah, herkesi çok öpüyorum
canım ortadaki benimçok tatlısınız hangisi sensin peki
amin canım Allah razı olsun, hayırlısıyla yarın kavuşacaksın inşallah bebeğine sağlıkla sıhhatle gelsin çok kolay bi doğum olsun inşallahKizlar hepiniz aklımda ve yuregimdesiniz dualarimdasinizda
Rabbim Hamiş olanlara ( Yasemin, didem,buket, Nazan,sunduz,bedriye,Aylin,) sağlıklı sorunsuz hamilelikler nasip etsin
Seda , burcu, Asli, Zeynep, özlem, Rabbim sizlere de Hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda insallah
günaydın güzel anne adayları vede anne aday adayları nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?