Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gamze gozun aydin ayy insallah ikizdir
Burcu canim cok gecmis olsun insallah odemi iltihabi gecer biran once...
Buket sag ol canim elimden geldigince dikkat ediyorum su 15 gun gecse kuzumun kalp atislarini gorsem...
inşallah canımcım hadi hayırlısı..
aslıyada biri haber etsin yarın bir suru söylenir bende teli yok

ben mesaj çektim:))

çok sevindim maşallah maşallah allah tamamına erdirsin inş bol bol dinlen keyfine bakk

Gamze gozun aydin ayy insallah ikizdir
Burcu canim cok gecmis olsun insallah odemi iltihabi gecer biran once...
Buket sag ol canim elimden geldigince dikkat ediyorum su 15 gun gecse kuzumun kalp atislarini gorsem...

kuru kayısı ye üstünede bir bardak su hoppp tuvatettesin ıkınma emi kuzucugum kendisi çıksın bırak artık katlancan

anammmmm gamzeeeeeeeeee çok şükür bin şükürr rabbime adetine var dimi canım ikiz gebelik belkide :13::13::13::13::13::13::13::13:

hepinize çok teşekkür ederim... umarım bu mübarek günde RABİM kucağıma almayı nasip eder inşallahh....DARISI TÜM İSTEYENLERE :)))))))))))

kızlar hamileyimmmm hayırlısıylaa inşallah kucağıma almayıda nasip eder rabbimmm

doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayyy çok heycanlıyım

ayyyyyy çok şükür canım inan ki senin sonucuna bakmak için girdim, maşallah subhanallah, Rabbim 9 ay boyunca devamını nasip etsin inşallah, Allah'ım korusun esirgesin..kabız olmuşsun sakın ıkınma sabah aç karnına kaysı üzerine su ohhh mis :))))) ayyyyy süperrrrrrrrrr maşallah darısı hepimizeeeeee

hadi cnm hayırlısıyla gelir prensesin allah yar ve yardımcın olsun

ayyy cnm demek hayırlı olan buymuş hakkınızda hayırlısı olur inşallah

mesude canım Allah yardımcın olsun, dualrım seninle olacak, kız keşke bu akşam olsaydında seni görmeye gelirdim :)))) valla keşke görüşebilseydik cok mutlu olurdum, Allah yardımcın olsun, sağsalim doğsun bal dudak :))))

kızlar hamileyimmmm hayırlısıylaa inşallah kucağıma almayıda nasip eder rabbimmm

Caniiim çoook tebrik ederim.bugun bütün gün evde değildim dra geldim ama aklım hep sendeydi.pazartesi nelli olacak demiştin ya çooook sevindim gerçekten. Çok duygulandim.darisi seda aslı ve başka tüp bebek yaptiracaklarin başına inş. Kandil günü senin için hususi çok dua etmiştim. Rabb'im dualarimizi kabul etti.ins sağlıkla kucağına aldığın gunleri de görürüz. ..

hepinize çok teşekkür ederim... umarım bu mübarek günde RABİM kucağıma almayı nasip eder inşallahh....DARISI TÜM İSTEYENLERE :)))))))))))

canım evet darısı başımıza kese gözükünce belli olur tek mi çift mi

canım Allah razı olsun cümlemize inşallahhh

yok..12. hafta bitmişti..13 ün içindeydi..öle söyliyim..12 de de doktor gördü amasöylemedi:))

hayırlısı olsun artık mesude..naapalım takl atıpp duruyo seninki..:))

mesude canım hayırlısı olsun senin kız habire döndü durdu hiç yerinde duracağı yok valla, sağlıkla sıhhatle gelsinde normal de olur sezeyanda hiç önemli değil canım Allah yardımcın olsun

hayırlısı olsun canım artık gelsin su nazlı kızın allaha emanet

hadi cnm hayırlısıyla gelir prensesin allah yar ve yardımcın olsun

Ayy cok sagolun kiLar ya Rabbim hepinizden kat be kat razı hoşnut olsun bizim kiz son oyununu etti gönüllü olarak getiremedik zoraki gelecek artık:)) dualarım kabul oldu hayırlısı olsun herseyin
Burcucum ahh keske oyle olsaydı ama betus sagolsun izin vermedi teyzesi simdi nerdesin sen bu arada Rabbim esine saglık sihatt versin safi ismi ile tecelli etsin insallah yarın senin ve esın icinde dua ederim

Binbirgece cnm cok tebrik ederim Rabbim sağlıklı bir hamişlik nasip eder ve sağlicakla kucağına almayida nasip eyler insallah

Kizlar hepiniz aklımda ve yuregimdesiniz dualarimdasinizda
Rabbim Hamiş olanlara ( Yasemin, didem,buket, Nazan,sunduz,bedriye,Aylin,) sağlıklı sorunsuz hamilelikler nasip etsin
Seda , burcu, Asli, Zeynep, özlem, Rabbim sizlere de Hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda insallah

ecrinn07 canım haklısın lop diye atladım özeldende yazdığım gibi insan kendi başından geçince aynı durumda olan kişilere elinden geldiğince faydası dokunsun istiyor .ben genellikle azo bölümünde yazıyordum ama sizin burasıda baya mi neşeli Allah hepinizin gönül muradını versin.uzun süreclerden sonra Allah bizlere nasip etti darısı sizlere inşallah.çoçuk özlemiyle yanıp tutuşan tüm kardeşlerime Allahım bu mutluluğu nasip etsin.
aslıcığım ben 1 adet yasini şerif okudum adınıza dua ettim.ayrıca eşimde 1 adet yasini şerif okunu niyetinize dua etti.Allah kabul etsin.toplam sizin için 2 adet yasini şerif okundu ...hayırlı haberlerini bekliyoruz

canımcım ne mutlu sana yarın meleğine kavuşuyorsun sen çok güçlüsün zaten bişi dememize gerek yok birazdan dua edicem bebeğin ve senin için...
tatlım ya inşallah hemen düzelir de kurtulursunuz... buradakiler görememişler mi acaba neyse hayırlısı buymuş demek ki...

canım tebrikler Allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

çok tatlısınız hangisi sensin peki
canım ortadaki benim

amin canım Allah razı olsun, hayırlısıyla yarın kavuşacaksın inşallah bebeğine sağlıkla sıhhatle gelsin çok kolay bi doğum olsun inşallah

Son düzenleme:
Ben bugün dra gittim,aslinda cumartesi gitmem gerekiyordu ama dr olmadığı için bugün gittim 12mm yumurtam varmış ama acaba büyümüş catlamis ondan mı küçülmüş yoksa yeni mi büyüyor bilmiyorum dedi.sen istersen cuma günü gelbakalim dedi. Boyle işte

Ya geçmişi çok fazla okuyamadım ayşe nin ve burcu nun eşi ne ameliyatı olmuşlar acaba
Asli galiba yasin okutuyor.istedigimiz kadar okuyabiliyormuyuz yoksa herkes 1 tane mi okuyacak.
Şimdilik bu kadar kemdinize çok iyi bakın

İnş mesude nin doğumu çok kolay geçer ve Betül une kavuşur:)))

günaydınnnn

kyuzcigdem / çiğdem 12.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / yasemin 13.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
duygusss/ duygu 14.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum

dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inş.

aslıcım seninde yasinini okudum rabbim kabul buyursunn inş.

günaydın kıslar merak eden olmamıs ama ben yınede soylıyım yumurtam 12mm olmuş cuma gunu tekrar gıdıcem nasıpse eger yeterlı buyume ozaman olursa yapacak ıgneyı cnm sıkkın bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…