Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gamze gozun aydin ayy insallah ikizdir
Burcu canim cok gecmis olsun insallah odemi iltihabi gecer biran once...
Buket sag ol canim elimden geldigince dikkat ediyorum su 15 gun gecse kuzumun kalp atislarini gorsem...

tümayım çok sağol canım Allah razı olsun, inşallah sende kuzunun kalp atışlarını duyarsın, zaman hemen geçer gider

evet Bedişim kendimizi inanılmaz ayarlamıştık , bu sonuç bizi şaşırttı :))) ama hakkımızda en hayırlısı buymuş :)) bende çok korkuyordum ama çok şükür hastaneye giderken Rabbim gücünü veriyor bakalım 3 hafta sonra ne olacak

mesude canım ,bal dudaklım :)) şimdi Izmir'deyiz ama birazdan yola çıkacağız, inan ki seni görmeyi çok isterdim, hayalini bile kurmuştum ,nasip değilmiş ama içimde kaldı bu akşam inşallah sezeryana giderken çok cesur olursun , sağsalim girer sağsalim çıkarsın canım, evladınıda sağsalim kucağına alırsın inşallahbugün dualrımda olacaksın

Tubi inşallah daha çatlamamıştır da bu ayı değerlendirirsiniz :) canım benim eşim safra ameliyatı olacaktı ama 3 hafta sonraya ertelendi :))

günaydın kıslar merak eden olmamıs ama ben yınede soylıyım yumurtam 12mm olmuş cuma gunu tekrar gıdıcem nasıpse eger yeterlı buyume ozaman olursa yapacak ıgneyı cnm sıkkın bıraz

günaydın canım, inan ki Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak, biz sadece plan yaparız bekleriz, hiç üzülme doğru zamanı tek bilen O. Kalbini ferah tut ve olumlu düşün, Allah nerden rızık kapısı acacak hiç belli olmaz, şıp diye olur bu ay bakarsın :)

günaydın güzel anne adayları vede anne aday adayları nasılsınız?

güaydın baharcımm iyiyiz çok şükür sende iyisin umarım

günaydın kıslar merak eden olmamıs ama ben yınede soylıyım yumurtam 12mm olmuş cuma gunu tekrar gıdıcem nasıpse eger yeterlı buyume ozaman olursa yapacak ıgneyı cnm sıkkın bıraz

günaydın canımm hadi bakalım hayırlısı inş. bu sebep olcak kuzun sana koşa koşa gelcek annesi

burcuuuu hoşgelidim kuzummm

Günaydın kızlar. Çok uykum var yine. Boğazlarım acıyor yani gıcıklanıyor üşüyorum dün yorgana bir sarıldım ama hala üşüyordum gece nasıl uyuduğumu bilmiyorum tüm gece uyanmadan uyuyorum yine de bir şey anlamıyorum uyuduğumdan ya. Dün akşam ütü yapacaktım kim görürse yapmadım bu akşam yarına yemek yapmam lazım ütü var neyse artık şimdi bir tost bir kahve açarım uykumu.

kızlarr dua edin bana nolur 11:00 randevum var kalbim yerinden çıkcak sanki allahım yardımcımız olsun hayırlı haberler getireyim sizee

hastamı olcak yoksa dikkat et kendine

kızlarr dua edin bana nolur 11:00 randevum var kalbim yerinden çıkcak sanki allahım yardımcımız olsun hayırlı haberler getireyim sizee

canım içini ferah tut iyidir ufaklık annesı goruceksın onun ıcın heycan yap :) vede dualarımız hep seninle merak etma

gÜNAYDDDINNNN canlarımm benimmm..

mesudemizz bugun Allah ın izniyle evladına kavuşuyor, uayndığımdan beri dualarımdasın, ben sabah 6,0 da sezeryan olucaksın sanmıştım ama akşam 6 ymış heralde di mi kızlar..

Burcu geldiniz di mi evinizee. İNşAllah hiç gerek kalmasın sağlığına kavuşsun eşinn, Nartanesi Ayşenin eşinin durumu nedir acaba?
Hastaneden çıkmışlardır hayırlısıyla heralde inşAllah..

canımm benimm inşAllah cuma günü istenilen boyuta gelirde ohh mis olur.. tuba yla aynı günlerde takipleriniz yapılıyor inşAllah Cuma günü her ikinizde çok güzel, sağlıklı yumurtlarınız olsun.. onlarda döllensinler hayırlısıylaa..

işyerindeyimm cümle cümle yazdım resmenn.. kızlarr ben saat 11,30 da ayrıntılıya gidiyorum kısmetse.. dua edin lutfen, hayırlısıyla sağlıklı haberler alalım inşAllah..

burcucum eşin ameliyat olamamış hayırlısı olsun her işte vardır bir hayır, inşallah olacağı zaman güzel geçer sağlığına kavusur
mesudecim canım ne nazlı cıktı bu senin kızın:) hadi hayırlısı illada normal olacak diye bir şey yok zaten ikiniz için ne hayırlı ise o olsun dualarımdasın Allah yardımcın olsun.
kızlar hamileyimmmm hayırlısıylaa inşallah kucağıma almayıda nasip eder rabbimmm

doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayyy çok heycanlıyım
oyyyyyyy maşallahhhh Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin çok sevindim, topiğimizin ilk tüp bebişi darısı bizlere inşallah.

canım bugün kaçıncı günün 12 olmuş, sen canını sıkma büyür inşallah.

NAZAN VE BEDRIYE canlarım aynı anda doktorda olacaksınız, Allah yardımcınız olsun
Nazancım herşey çok güzel olacak hiç kalbini kötüye yorma, evladın seninle şimdi, rabbi yesir.. çek bol bol, bbende çekecegim senin için inşallah evladını hoplayıp zıplarken halay çekerken göreceksin
Rabbim tüm korkularını alsın

Bediş canım ayrıntılı çok güzelmiş, yüzü felan çok belli oluyormuş, ayy çok heyecanlı, herşey yolunda gidecek eminim, hem kızın sana mı benziyor onu görürsün :)) Allah yardımcın olsun tüm korkularını alsın, ferah ferah git inşallah,bu arada daha evimize dömedik bir iki saat sonra yola cıkacağız

Bircan gunaydın canım evet her ışte bir hayır var, inşallah seninde bu ayki aşılamam sımsıkı tutunur hiç bırakmaz annesini

Sedaaaaa canım sanırsam bahar naezlesi gibi birşey geçiriyorsun, kirazları yedin mi :)) dikkat et kendine bol bitki çayı :)

AHHH nazann bu heyecan hiç bizi bırakmayacak snaırım.. ben yavaştan soğumaya başladım.. buz gibi oluyorum çok heyecanlanınca.. ama bendeki asıl heyecan hastane, klinik içine girince nabzım tavan yapıyor resmen. bebekte de bugun ööle bi hareket yok, iyidir inşAllah..

amin kuzucugumm aminn dua okuyan dillerin dert anlatmasın kuzumm

nolcak bizim bu halimiz bedriye aynen bendede başladı soguk soguk terleme allah yar ve yardımcımız olsun

günaydın kızlar nasılsınız... dün gece çok karnım ağrıdı.. çok korktum o kadar etkilenmişim ki rüyamda kanamam olmuş o kadar korktum yani... neyse ki şimdi hafifledi... şuan iş yerindeyim sağolsunlar çok anlayışlılar yeriden kaldırmıyorlar..

kızlar mesudeden haberi olan yoksa arıycam..bende sabah 6 da sanıyodum..arıyı mi aramıyım mı bilemedim şimdi akıl verin??

o agrılar oluyor gamzem hiç takma kafana yani sen benim dediğimi tut gittigim yoldan gitme

arkadaşlarındanda allah razı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…