- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.661
Gamze gozun aydin ayy insallah ikizdir
Burcu canim cok gecmis olsun insallah odemi iltihabi gecer biran once...
Buket sag ol canim elimden geldigince dikkat ediyorum su 15 gun gecse kuzumun kalp atislarini gorsem...
tümayım çok sağol canım Allah razı olsun, inşallah sende kuzunun kalp atışlarını duyarsın, zaman hemen geçer gider
AYYY ÇOK GÖZÜNÜZ AYDINN.. ohh beee.. çok çok sevinddimmm.. inşAllah sağlıklıca, hayırlısıyla kucağına alırsın, sende artık çoookk rahat ol.. çok sevinndimm gerçektende.. Allah inşAllah emeklerinin karşılığını verdi.. kabızlık içinde hep sıvı gıdalar ye, su iç, çorba iç.. kayısı hoşafı yapın, kayısı meyvesuyu iç.. öyle yoğun şekilde iç bakalım, faydası olur inşAllah..
Burccuuccuuummmm demek ki eşinin ameliyatı olmadı, bundada vardır bi hayır.. ben doktorlardan korkuyorum ya ayy çok sevindimm olmamasınaa.. inşAllah geçer kendiliğinden hiçbişeye gerek kalmaz belkiii, hadi hayırlısıylaa iyileşir inşAllah..
evet Bedişim kendimizi inanılmaz ayarlamıştık , bu sonuç bizi şaşırttı :))) ama hakkımızda en hayırlısı buymuş :)) bende çok korkuyordum ama çok şükür hastaneye giderken Rabbim gücünü veriyor bakalım 3 hafta sonra ne olacak
Ayy cok sagolun kiLar ya Rabbim hepinizden kat be kat razı hoşnut olsun bizim kiz son oyununu etti gönüllü olarak getiremedik zoraki gelecek artık:)) dualarım kabul oldu hayırlısı olsun herseyin
Burcucum ahh keske oyle olsaydı ama betus sagolsun izin vermedi teyzesi simdi nerdesin sen bu arada Rabbim esine saglık sihatt versin safi ismi ile tecelli etsin insallah yarın senin ve esın icinde dua ederim
Binbirgece cnm cok tebrik ederim Rabbim sağlıklı bir hamişlik nasip eder ve sağlicakla kucağına almayida nasip eyler insallah
Kizlar hepiniz aklımda ve yuregimdesiniz dualarimdasinizda
Rabbim Hamiş olanlara ( Yasemin, didem,buket, Nazan,sunduz,bedriye,Aylin,) sağlıklı sorunsuz hamilelikler nasip etsin
Seda , burcu, Asli, Zeynep, özlem, Rabbim sizlere de Hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda insallah
mesude canım ,bal dudaklım :)) şimdi Izmir'deyiz ama birazdan yola çıkacağız, inan ki seni görmeyi çok isterdim, hayalini bile kurmuştum ,nasip değilmiş ama içimde kaldı
Ben bugün dra gittim,aslinda cumartesi gitmem gerekiyordu ama dr olmadığı için bugün gittim 12mm yumurtam varmış ama acaba büyümüş catlamis ondan mı küçülmüş yoksa yeni mi büyüyor bilmiyorum dedi.sen istersen cuma günü gelbakalim dedi. Boyle işte
Ya geçmişi çok fazla okuyamadım ayşe nin ve burcu nun eşi ne ameliyatı olmuşlar acaba
Asli galiba yasin okutuyor.istedigimiz kadar okuyabiliyormuyuz yoksa herkes 1 tane mi okuyacak.
Şimdilik bu kadar kemdinize çok iyi bakın
İnş mesude nin doğumu çok kolay geçer ve Betül une kavuşur:)))
Tubi inşallah daha çatlamamıştır da bu ayı değerlendirirsiniz :) canım benim eşim safra ameliyatı olacaktı ama 3 hafta sonraya ertelendi :))
günaydın kıslar merak eden olmamıs ama ben yınede soylıyım yumurtam 12mm olmuş cuma gunu tekrar gıdıcem nasıpse eger yeterlı buyume ozaman olursa yapacak ıgneyı cnm sıkkın bıraz
günaydın canım, inan ki Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak, biz sadece plan yaparız bekleriz, hiç üzülme doğru zamanı tek bilen O. Kalbini ferah tut ve olumlu düşün, Allah nerden rızık kapısı acacak hiç belli olmaz, şıp diye olur bu ay bakarsın :)