- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.681
canımmmmmmm tebrik ederimmmmm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhkızlar hamileyimmmm hayırlısıylaa inşallah kucağıma almayıda nasip eder rabbimmm
doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayyy çok heycanlıyım
aslıyada biri haber etsin yarın bir suru söylenir bende teli yok
Aminnnn Allah isteyen herkese hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhecrinn07 canım haklısın lop diye atladım özeldende yazdığım gibi insan kendi başından geçince aynı durumda olan kişilere elinden geldiğince faydası dokunsun istiyor .ben genellikle azo bölümünde yazıyordum ama sizin burasıda baya mi neşeli Allah hepinizin gönül muradını versin.uzun süreclerden sonra Allah bizlere nasip etti darısı sizlere inşallah.çoçuk özlemiyle yanıp tutuşan tüm kardeşlerime Allahım bu mutluluğu nasip etsin.
aslıcığım ben 1 adet yasini şerif okudum adınıza dua ettim.ayrıca eşimde 1 adet yasini şerif okunu niyetinize dua etti.Allah kabul etsin.toplam sizin için 2 adet yasini şerif okundu ...hayırlı haberlerini bekliyoruz
Tubaacımmm inşallah yumurtan çatlamamaıştır da değerlendirrsinizBen bugün dra gittim,aslinda cumartesi gitmem gerekiyordu ama dr olmadığı için bugün gittim 12mm yumurtam varmış ama acaba büyümüş catlamis ondan mı küçülmüş yoksa yeni mi büyüyor bilmiyorum dedi.sen istersen cuma günü gelbakalim dedi. Boyle işte
Ya geçmişi çok fazla okuyamadım ayşe nin ve burcu nun eşi ne ameliyatı olmuşlar acaba
Asli galiba yasin okutuyor.istedigimiz kadar okuyabiliyormuyuz yoksa herkes 1 tane mi okuyacak.
Şimdilik bu kadar kemdinize çok iyi bakın
İnş mesude nin doğumu çok kolay geçer ve Betül une kavuşur:)))
canım cok sevindim RABBİM sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasib eder İNŞALLAH..kızlar hamileyimmmm hayırlısıylaa inşallah kucağıma almayıda nasip eder rabbimmm
doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayyy çok heycanlıyım
kızlar mesudeden haberi olan yoksa arıycam..bende sabah 6 da sanıyodum..arıyı mi aramıyım mı bilemedim şimdi akıl verin??
kızlarr dua edin bana nolur 11:00 randevum var kalbim yerinden çıkcak sanki allahım yardımcımız olsun hayırlı haberler getireyim sizee
hastamı olcak yoksa dikkat et kendine
gÜNAYDDDINNNN canlarımm benimmm..
mesudemizz bugun Allah ın izniyle evladına kavuşuyor, uayndığımdan beri dualarımdasın, ben sabah 6,0 da sezeryan olucaksın sanmıştımama akşam 6 ymış heralde di mi kızlar..
Burcu geldiniz di mi evinizee. İNşAllah hiç gerek kalmasın sağlığına kavuşsun eşinn, Nartanesi Ayşenin eşinin durumu nedir acaba?
Hastaneden çıkmışlardır hayırlısıyla heralde inşAllah..
canımm benimm inşAllah cuma günü istenilen boyuta gelirde ohh mis olur.. tuba yla aynı günlerde takipleriniz yapılıyor inşAllah Cuma günü her ikinizde çok güzel, sağlıklı yumurtlarınız olsun.. onlarda döllensinler hayırlısıylaa..
işyerindeyimm cümle cümle yazdım resmenn.. kızlarr ben saat 11,30 da ayrıntılıya gidiyorum kısmetse.. dua edin lutfen, hayırlısıyla sağlıklı haberler alalım inşAllah..
Sedaaaaa canım sanırsam bahar naezlesi gibi birşey geçiriyorsun, kirazları yedin mi :)) dikkat et kendine bol bitki çayı :)
AHHH nazann bu heyecan hiç bizi bırakmayacak snaırım.. ben yavaştan soğumaya başladım..buz gibi oluyorum çok heyecanlanınca.. ama bendeki asıl heyecan hastane, klinik içine girince nabzım tavan yapıyor resmen. bebekte de bugun ööle bi hareket yok, iyidir inşAllah..
günaydın kızlar nasılsınız... dün gece çok karnım ağrıdı.. çok korktum o kadar etkilenmişim ki rüyamda kanamam olmuş o kadar korktum yani... neyse ki şimdi hafifledi... şuan iş yerindeyim sağolsunlar çok anlayışlılar yeriden kaldırmıyorlar..
Özlem duanı okudum Allah kabul etsin..
mesudeyi arayayım mı ???????????????bişey söyleyin yaaaff
Özlem duanı okudum Allah kabul etsin..
mesudeyi arayayım mı ???????????????bişey söyleyin yaaaff
amin cnm benım amıııngüaydın baharcımm iyiyiz çok şükür sende iyisin umarım
günaydın canımm hadi bakalım hayırlısı inş. bu sebep olcak kuzun sana koşa koşa gelcek annesi
burcuuuu hoşgelidim kuzummm
ıyı olmaya calısıyorum sukur saglıgımız yerındeiyiyim sen nasılsın ?
amın cnm ınsallah guzel haberlerle donersın kalbıne kötu dusunce sokma bebegın senınle ceee dıycek:)gÜNAYDDDINNNN canlarımm benimmm..
mesudemizz bugun Allah ın izniyle evladına kavuşuyor, uayndığımdan beri dualarımdasın, ben sabah 6,0 da sezeryan olucaksın sanmıştımama akşam 6 ymış heralde di mi kızlar..
Burcu geldiniz di mi evinizee. İNşAllah hiç gerek kalmasın sağlığına kavuşsun eşinn, Nartanesi Ayşenin eşinin durumu nedir acaba?
Hastaneden çıkmışlardır hayırlısıyla heralde inşAllah..
canımm benimm inşAllah cuma günü istenilen boyuta gelirde ohh mis olur.. tuba yla aynı günlerde takipleriniz yapılıyor inşAllah Cuma günü her ikinizde çok güzel, sağlıklı yumurtlarınız olsun.. onlarda döllensinler hayırlısıylaa..
işyerindeyimm cümle cümle yazdım resmenn.. kızlarr ben saat 11,30 da ayrıntılıya gidiyorum kısmetse.. dua edin lutfen, hayırlısıyla sağlıklı haberler alalım inşAllah..
tatlım benım bıras karısık oldu bu ay klomen kullanalı 10 gun oldu ama benım adetım tam sokuleli bugun 6.gunburcucum eşin ameliyat olamamış hayırlısı olsun her işte vardır bir hayır, inşallah olacağı zaman güzel geçer sağlığına kavusur
mesudecim canım ne nazlı cıktı bu senin kızın:) hadi hayırlısı illada normal olacak diye bir şey yok zaten ikiniz için ne hayırlı ise o olsun dualarımdasın Allah yardımcın olsun.
oyyyyyyy maşallahhhhRabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin çok sevindim, topiğimizin ilk tüp bebişi darısı bizlere inşallah.
canım bugün kaçıncı günün 12 olmuş, sen canını sıkma büyür inşallah.
cnm benım senınle aynı zamnada ılerlıyoruz hayırlısı bakalım adasım:)Ben bugün dra gittim,aslinda cumartesi gitmem gerekiyordu ama dr olmadığı için bugün gittim 12mm yumurtam varmış ama acaba büyümüş catlamis ondan mı küçülmüş yoksa yeni mi büyüyor bilmiyorum dedi.sen istersen cuma günü gelbakalim dedi. Boyle işte
Ya geçmişi çok fazla okuyamadım ayşe nin ve burcu nun eşi ne ameliyatı olmuşlar acaba
Asli galiba yasin okutuyor.istedigimiz kadar okuyabiliyormuyuz yoksa herkes 1 tane mi okuyacak.
Şimdilik bu kadar kemdinize çok iyi bakın
İnş mesude nin doğumu çok kolay geçer ve Betül une kavuşur:)))
kızlar ben kaçtım öptmm dua edinnnn allah rızası için
canımm dur heyecan yapma bu kadar sakinleş iyidir o merak etme sen annesi hayırlı haberlerle gelip bir ohh diyeceksin
canım valla boğazlarım gıcıklanıyor üşüyorum dikkat etmeye çalışıyorum ayağımda çorap hiç eksik olmuyor ama işte çok dondurma falan yedim bu ara eşim sağolsun her akşam alıyor dondurma delisi evde olunca bende yiyorum tabi. Bir de banyo yapıp camlar açıktı öyle kaldım onunda etkisi olabilir öksürüğe çevirmesinde azar azar gıcıktan dolayı öksürüğüm var ilaçta kulanamam bu ara ıhlamur yapıcam eve gidince zencefilli.
canımm benim stres yapma hayırlısıyla git bebeğini gör onun keyfini çıkar incele bir güzel bakalım kimse benzeteceksiniz keyfi yerindedir onun ohh ekmek elden su gölden.
sanırım öyle oldu canım. Dün akşam yiyemedim pek yorgundum yattım sabah işe gitmeden eşim yıkadı da yedim aklım kaldı napıyım az attım ağzıma baya topladık ama geçen sene ki kadar yok merdivenlere çıktım eşim tuttu aklı çıktı ama oraya buraya uzandıkça kaynanamda verandada oturuyor ay yukarılarda nasıl var ay bir beceremiyorsun toplamayı demesin mi ben uzanmaya çalışıyorum merdiven tepelerinde eşim de bozuldu laf söyledi falan neyse daha varda hafta sonuna doğru bir daha toplucaz. Tabii kaynana sonra ay eline sağlık sincap gibisin demeyi de ihmal etmedi
iyidir canım merak etme seninki uyanmamıştır daha. Ben böyle size sakin olun diyorum ama ben nasıl olucam bilemiyorum Allah nasip ederde gebe kalırsam ben sizden beter olurum be
canım gebeliğin başında böyle rüyalar normal bilinçaltından kaynaklanıyor kolay değil o kadar bekledikten sonra geldi bebeğin tedaviyle ama yavaş yavaş alışacaksın iyi haberlerini aldıkla kese kalp atışı derken sürece alışırsın canımm.
canımm dur heyecan yapma bu kadar sakinleş iyidir o merak etme sen annesi hayırlı haberlerle gelip bir ohh diyeceksin
canım valla boğazlarım gıcıklanıyor üşüyorum dikkat etmeye çalışıyorum ayağımda çorap hiç eksik olmuyor ama işte çok dondurma falan yedim bu ara eşim sağolsun her akşam alıyor dondurma delisi evde olunca bende yiyorum tabi. Bir de banyo yapıp camlar açıktı öyle kaldım onunda etkisi olabilir öksürüğe çevirmesinde azar azar gıcıktan dolayı öksürüğüm var ilaçta kulanamam bu ara ıhlamur yapıcam eve gidince zencefilli.
canımm benim stres yapma hayırlısıyla git bebeğini gör onun keyfini çıkar incele bir güzel bakalım kimse benzeteceksiniz keyfi yerindedir onun ohh ekmek elden su gölden.
sanırım öyle oldu canım. Dün akşam yiyemedim pek yorgundum yattım sabah işe gitmeden eşim yıkadı da yedim aklım kaldı napıyım az attım ağzıma baya topladık ama geçen sene ki kadar yok merdivenlere çıktım eşim tuttu aklı çıktı ama oraya buraya uzandıkça kaynanamda verandada oturuyor ay yukarılarda nasıl var ay bir beceremiyorsun toplamayı demesin mi ben uzanmaya çalışıyorum merdiven tepelerinde eşim de bozuldu laf söyledi falan neyse daha varda hafta sonuna doğru bir daha toplucaz. Tabii kaynana sonra ay eline sağlık sincap gibisin demeyi de ihmal etmedi
iyidir canım merak etme seninki uyanmamıştır daha. Ben böyle size sakin olun diyorum ama ben nasıl olucam bilemiyorum Allah nasip ederde gebe kalırsam ben sizden beter olurum be
canım gebeliğin başında böyle rüyalar normal bilinçaltından kaynaklanıyor kolay değil o kadar bekledikten sonra geldi bebeğin tedaviyle ama yavaş yavaş alışacaksın iyi haberlerini aldıkla kese kalp atışı derken sürece alışırsın canımm.
kızlarrrr mutlu günler, Allahım Mesude inşallah hayırlısı ile doğum yapmıştır.
bende depresyondayım eşim yine 3 gün yok...
bende kafamı işlere veriyorum.
mesudenin telefonu kapalı mesaj atıcam:))
evet sanırım ağrı olunca bilinç altında görmüş olabilirim.. kızlar mesude nin nesi var pek fazla okuyamıyorum iş yerindeyim diyee doğum mu yapıcak
kızlar bengeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama kimse yok yemegimi yiyeyimde geleyim bagri
kızlar bengeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama kimse yok yemegimi yiyeyimde geleyim bagri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?