Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar hamileyimmmm hayırlısıylaa inşallah kucağıma almayıda nasip eder rabbimmm

doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayyy çok heycanlıyım
canımmmmmmm tebrik ederimmmmm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh Ayyy çok heyecanlandım Gamze yaaa süper valla heleki ikiz olmasıııı tabiki hayırlısı olsun ama çokk öptüm seniiii
aslıyada biri haber etsin yarın bir suru söylenir bende teli yok
kızzz nerden bildin söylenceğimiii neşe Buket mesaj çekmiş akşamda Özlem aradıı süpersiniz vallaCanımm sakin ol özlemişsindir bebişini de ohhh misss gör gellDoktora da söle sana daha yakın tarihli randevular versin bei sinirlendirmesinnYasinide okumuşsun Allah razı olsun canım benimm
Aminnnn Allah isteyen herkese hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhAllah razı olsun canım eşine de sana da
Tubaacımmm inşallah yumurtan çatlamamaıştır da değerlendirrsinizBu arada evet 500 Yasine başladım ama bir kişi sadece 1 tane okuyo
Burcu canım eşin ameliyat olmamış hayırlısı olsun canım doktorun dediklerine dikkat edin bari acil şifalar diliyorumMesude kuzummmm bebiş yine dönmüş anamm senin bu kız ne hareketli maşallahyandın sen yandınnDualarımız seninle canım Allah kurtarsın hayırlısıyla bebişini al gelBedriye canımcım senin de ayrıntılı varmış bugünn bak bakalım kime benziyo içini de ferah tuttBaşka unuttuğum varsa hatırlayınca yazarım bu arada Özlemmm sen bana kurumu,zayıfmı bişe demişsin soracağım hesabını

Son düzenleme:
günaydın kızlar.......hayırlı günler herkese..
kızlar hamileyimmmm hayırlısıylaa inşallah kucağıma almayıda nasip eder rabbimmm

doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayyy çok heycanlıyım
canım cok sevindim RABBİM sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasib eder İNŞALLAH..

kızlar mesudeden haberi olan yoksa arıycam..bende sabah 6 da sanıyodum..arıyı mi aramıyım mı bilemedim şimdi akıl verin??

ayy ara lutfen demek ki sabah 6 ymışş.. ben de doğru sandığımdan neden şaşarım anlamam..

Burcuu tümmm tesbih dua dileklerin için Allah razı olsun.. Allah hepinizden razı olsun kızlar.. nazan çıktın mı işyerinde misin? bu soruyu neden sorduğumu hiç bilmiyorum

kızlarr dua edin bana nolur 11:00 randevum var kalbim yerinden çıkcak sanki allahım yardımcımız olsun hayırlı haberler getireyim sizee

canımm dur heyecan yapma bu kadar sakinleş iyidir o merak etme sen annesi hayırlı haberlerle gelip bir ohh diyeceksin

hastamı olcak yoksa dikkat et kendine

canım valla boğazlarım gıcıklanıyor üşüyorum dikkat etmeye çalışıyorum ayağımda çorap hiç eksik olmuyor ama işte çok dondurma falan yedim bu ara eşim sağolsun her akşam alıyor dondurma delisi evde olunca bende yiyorum tabi. Bir de banyo yapıp camlar açıktı öyle kaldım onunda etkisi olabilir öksürüğe çevirmesinde azar azar gıcıktan dolayı öksürüğüm var ilaçta kulanamam bu ara ıhlamur yapıcam eve gidince zencefilli.

canımm benim stres yapma hayırlısıyla git bebeğini gör onun keyfini çıkar incele bir güzel bakalım kimse benzeteceksiniz keyfi yerindedir onun ohh ekmek elden su gölden.

Sedaaaaa canım sanırsam bahar naezlesi gibi birşey geçiriyorsun, kirazları yedin mi :)) dikkat et kendine bol bitki çayı :)

sanırım öyle oldu canım. Dün akşam yiyemedim pek yorgundum yattım sabah işe gitmeden eşim yıkadı da yedim aklım kaldı napıyım az attım ağzıma baya topladık ama geçen sene ki kadar yok merdivenlere çıktım eşim tuttu aklı çıktı ama oraya buraya uzandıkça kaynanamda verandada oturuyor ay yukarılarda nasıl var ay bir beceremiyorsun toplamayı demesin mi ben uzanmaya çalışıyorum merdiven tepelerinde eşim de bozuldu laf söyledi falan neyse daha varda hafta sonuna doğru bir daha toplucaz. Tabii kaynana sonra ay eline sağlık sincap gibisin demeyi de ihmal etmedi

iyidir canım merak etme seninki uyanmamıştır daha. Ben böyle size sakin olun diyorum ama ben nasıl olucam bilemiyorum Allah nasip ederde gebe kalırsam ben sizden beter olurum be

canım gebeliğin başında böyle rüyalar normal bilinçaltından kaynaklanıyor kolay değil o kadar bekledikten sonra geldi bebeğin tedaviyle ama yavaş yavaş alışacaksın iyi haberlerini aldıkla kese kalp atışı derken sürece alışırsın canımm.

Günaydın güzeller..
Mesude inşallah kavuşmuştur şimdi kızına ...
Bedriye ve Nazan güzel haberlerle dönün inşallah...

güaydın baharcımm iyiyiz çok şükür sende iyisin umarım

günaydın canımm hadi bakalım hayırlısı inş. bu sebep olcak kuzun sana koşa koşa gelcek annesi

burcuuuu hoşgelidim kuzummm
amin cnm benım amııın
iyiyim sen nasılsın ?
ıyı olmaya calısıyorum sukur saglıgımız yerınde
amın cnm ınsallah guzel haberlerle donersın kalbıne kötu dusunce sokma bebegın senınle ceee dıycek:)
tatlım benım bıras karısık oldu bu ay klomen kullanalı 10 gun oldu ama benım adetım tam sokuleli bugun 6.gun

cnm benım senınle aynı zamnada ılerlıyoruz hayırlısı bakalım adasım:)
kızlar ben kaçtım öptmm dua edinnnn allah rızası için

hayırlı haberlelr gel ınsallah cnm kalbını ferah tut

ÇOK HEYECANLIYIM BENDE çıkıyorum.. çok öpüyorum hepinizi.. bacaklarım titriyor inanın ki.. görüşürüz inşAllah. Mesudee inşAllah saat sabah 6 dadır ve bebeğin kucağındadır..

kızlarrrr mutlu günler, Allahım Mesude inşallah hayırlısı ile doğum yapmıştır.
bende depresyondayım eşim yine 3 gün yok...
bende kafamı işlere veriyorum.

evet sanırım ağrı olunca bilinç altında görmüş olabilirim.. kızlar mesude nin nesi var pek fazla okuyamıyorum iş yerindeyim diyee doğum mu yapıcak

kızlarrrr mutlu günler, Allahım Mesude inşallah hayırlısı ile doğum yapmıştır.
bende depresyondayım eşim yine 3 gün yok...
bende kafamı işlere veriyorum.

canım yalnızsın demek neyse ki ailen yanında yakınsınız yani. Sen işlerle meşgul ol evinden ama bizi de ihmal etme. Bu arada telin kayboldu telim bozulunca bana telini ver yada msj at cnm yaa

mesudenin telefonu kapalı mesaj atıcam:))

ay neden kapalı acaba girip bitmiş olması lazım ya sabah 6 ise eğer. Çok merak ettim valla açınca ileti raporu gelir canım anlarsın açtığnıı ararsın bir bakalım.

evet sanırım ağrı olunca bilinç altında görmüş olabilirim.. kızlar mesude nin nesi var pek fazla okuyamıyorum iş yerindeyim diyee doğum mu yapıcak

evet canım bebeği yine ters dönmüş o yüzden sezeryan dedi doktoru bugün girecekti ama ses yok daha işte hayırlısıyla çıkmış olsun iyi geçmiş olsun güzel haberler alalım inşallah bebeği de iyidir.

btskn/bircan 10.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
barısozlem /özlem 11.06.2013 salı
rabbim en kısa zaman da hamile kalmayı nasip etsin kızlar duanızı ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…