Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

nazan ne yaptın ne dedi dr.

hey haberleri ver bakalım hızlıca :)

ne yapalım gittim kuzum kocaman olmuş maşallah hersey yolunda dedi ense kalınlıgı normal dedi kan verdim endişelenme dedi artık riskli döemi atlatıyoruz bir parça daha rahatladım kanaman olmadıgı srece endişe etme bir sorun çıkmaz ise 1 ay sonra yine bekliyorum dedi veeeeeeeeee cinsiyet tahmininde bulundu tahminleri alayımmm önceeeee

Özlemmm sen bana kurumu,zayıfmı bişe demişsin soracağım hesabını

eveeeettt kuru dedim kuuuuruuuu kuuuruuuu kurusun işte

Özlem duanı okudum Allah kabul etsin..

btskn/bircan 10.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
barısozlem /özlem 11.06.2013 salı
rabbim en kısa zaman da hamile kalmayı nasip etsin kızlar duanızı ettim

canlarım çok teşekkür ederim,Allah razı olsun hepinizden

kııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yaa nazan konuşmadınmı doktorla 1 ay çok geç 15 gün sonra geleyim deseydin, çok şükür ense kalınlığı da iyiymiş, doktorun söylediği gibi artık riskli zamanlar geçiyor bundan sonra telaşlanmazsın inşallah

hımmm maşallahhhhayırlısıyla kucağına da alıcaksın kuzucummm cinsiyete gelince bence kızzz ya da vazgeçtim erkekkk yadaaaa kız kız kesinnn ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çatlatma ulen adamııııııı sölesene geliyom bak yanınaaaaa hem farketmez kız erkek eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun daaa veee hayırlı evlat olsun daaa demi ama şimdi söle prensesmi geliyooo yoksaaa???yadaaa bi paşa dahamı geliyoooo???

dedimde caım bi sıkıntın yok o sebepten sürelki gelmenede gerek yok dedi sıkıntın olursa bekleme gel yada ara dedi ama sıkıntın olmazsa 1 ay sonra gel dedi

ayyy ne guzel oluyomuş çatlatmak sizi tamam söylüyorum bir tae daha paşamızz geliyormuşş ama %10 luk yanılma payı var dedi kesin olarak 1 ay sonra belli olur dedi bana kollarını gözlerii burnu ayaklarını gösterdi tavana dikmiş ayakları yan gel yat osman ohhhhhhhh

Nazan erkekkkk mi acaba??? Evet erkekmiş kız furyasını kapatıp erkek furyası başladı heralde...

Son düzenleme:

oyyyyyyy paşamı geliyormuş maşallah sağlıkla gelsin inşallah

oyyyy yerim ben onuuuu bi oğluşumuz daha oluyomuşş amanınnn kızları kapmak lazım hemencecikkkcanımmm herşey gönlünce olsun inşallah hayırlı evlatlar,hayırlı doğumlarr herşeyin hayılrısı inşallahhh eşin ne dediii???yada ne tahmin ediyodu anlatsana?? Bu arada ismi de Osmanmı :))))

Son düzenleme:

oy maşallah topikte oğlan bereketi var, Allah esirgesin canım paşanı

kalp atışında yoktu babamız bugun kalp atışlarını diletti babamıza doktor amcası eşimin agzı kulaklarda nasıl hızlı atıyo nazan dio canım ya inş. sağlıkla sıhhatle dogdugunuda görürüz biz tam çıkarken yeni bir bebk çıkıodu nazan bak bebege diyo çocuk istemeyen adama bakın meger dünden hazırmış kurban oldugum rabbim dilenyen isteyen herkese nasip etsin sabrımız sonunu selamete çıkardı inş. sizlerinde çıkaracak

ohh beee geldikk nazan gözün aydınn.. sende mutlu haberlerle gelmişsin maşaAllah, erkek demiş.. Ohhh maşaAllah yaaa..

bizimdee çok şükür ayrıntılı temiz çıktı kızlar, hepinize duaları, iyi dilekleri için çok çok teşekkürler, inşAllah hepinizden böyle güzel haberler dinleyelim heep..

doktor ayrıntılı fotosunu çok net olmayan bi foto seçmiş, ellerini alnına koydu sürekli yüzünü kapama hevesindeydi, çok ciddi bi kızdı yüzü asıktı.. şimdiden anladım sanki ben yaklaşık yarım kilo ağırlığı var dedi, 26 cmde boyu var dedi.. maşaAllah Yarabbim ona.. Allah ım herkese inşAllah bu duyguları tattırsın inşAllah yarabbim..

oh çok şükürr canım sende güzel haberlerle gelmişsi artık sen iyice rahatlamışsındır bedriye inş. bizde o gunleri görelim allhın izni ile

BEDRIYEEEE nasıl geçti doktor? Ayrıntılı olarak kızını gördün mü?

NAZAAAAAN ben sana dedim pipisi olacak diye, hay maşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…