- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.701
kızlar bengeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama kimse yok yemegimi yiyeyimde geleyim bagri
nazan ne yaptın ne dedi dr.
hey haberleri ver bakalım hızlıca :)
Özlemmm sen bana kurumu,zayıfmı bişe demişsin soracağım hesabını
Özlem duanı okudum Allah kabul etsin..
btskn/bircan 10.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
barısozlem /özlem 11.06.2013 salı
rabbim en kısa zaman da hamile kalmayı nasip etsin kızlar duanızı ettim
ne yapalım gittim kuzum kocaman olmuş maşallah hersey yolunda dedi ense kalınlıgı normal dedi kan verdim endişelenme dedi artık riskli döemi atlatıyoruz bir parça daha rahatladım kanaman olmadıgı srece endişe etme bir sorun çıkmaz ise 1 ay sonra yine bekliyorum dedi veeeeeeeeee cinsiyet tahmininde bulundu tahminleri alayımmm önceeeee
ne yapalım gittim kuzum kocaman olmuş maşallah hersey yolunda dedi ense kalınlıgı normal dedi kan verdim endişelenme dedi artık riskli döemi atlatıyoruz bir parça daha rahatladım kanaman olmadıgı srece endişe etme bir sorun çıkmaz ise 1 ay sonra yine bekliyorum dedi veeeeeeeeee cinsiyet tahmininde bulundu tahminleri alayımmm önceeeee
yaa nazan konuşmadınmı doktorla 1 ay çok geç 15 gün sonra geleyim deseydin, çok şükür ense kalınlığı da iyiymiş, doktorun söylediği gibi artık riskli zamanlar geçiyor bundan sonra telaşlanmazsın inşallah
hımmm maşallahhhhayırlısıyla kucağına da alıcaksın kuzucummm cinsiyete gelince bence kızzz ya da vazgeçtim erkekkk yadaaaa kız kız kesinnn ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çatlatma ulen adamııııııı sölesene geliyom bak yanınaaaaa hem farketmez kız erkek eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun daaa veee hayırlı evlat olsun daaa demi ama şimdi söle prensesmi geliyooo yoksaaa???yadaaa bi paşa dahamı geliyoooo???
ayyy ne guzel oluyomuş çatlatmak sizi tamam söylüyorum bir tae daha paşamızz geliyormuşş ama %10 luk yanılma payı var dedi kesin olarak 1 ay sonra belli olur dedi bana kollarını gözlerii burnu ayaklarını gösterdi tavana dikmiş ayakları yan gel yat osman ohhhhhhhh
ayyy ne guzel oluyomuş çatlatmak sizi tamam söylüyorum bir tae daha paşamızz geliyormuşş ama %10 luk yanılma payı var dedi kesin olarak 1 ay sonra belli olur dedi bana kollarını gözlerii burnu ayaklarını gösterdi tavana dikmiş ayakları yan gel yat osman ohhhhhhhh
oy maşallah topikte oğlan bereketi var, Allah esirgesin canım paşanı
ohh beee geldikk nazan gözün aydınn.. sende mutlu haberlerle gelmişsin maşaAllah, erkek demiş.. Ohhh maşaAllah yaaa..
bizimdee çok şükür ayrıntılı temiz çıktı kızlar, hepinize duaları, iyi dilekleri için çok çok teşekkürler, inşAllah hepinizden böyle güzel haberler dinleyelim heep..
doktor ayrıntılı fotosunu çok net olmayan bi foto seçmiş, ellerini alnına koydu sürekli yüzünü kapama hevesindeydi, çok ciddi bi kızdıyüzü asıktı.. şimdiden anladım sanki ben yaklaşık yarım kilo ağırlığı var dedi, 26 cmde boyu var dedi.. maşaAllah Yarabbim ona.. Allah ım herkese inşAllah bu duyguları tattırsın inşAllah yarabbim..
Nazancım sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?