- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.721
ohh beee geldikk nazan gözün aydınn.. sende mutlu haberlerle gelmişsin maşaAllah, erkek demiş.. Ohhh maşaAllah yaaa..
bizimdee çok şükür ayrıntılı temiz çıktı kızlar, hepinize duaları, iyi dilekleri için çok çok teşekkürler, inşAllah hepinizden böyle güzel haberler dinleyelim heep..
doktor ayrıntılı fotosunu çok net olmayan bi foto seçmiş, ellerini alnına koydu sürekli yüzünü kapama hevesindeydi, çok ciddi bi kızdıyüzü asıktı.. şimdiden anladım sanki ben yaklaşık yarım kilo ağırlığı var dedi, 26 cmde boyu var dedi.. maşaAllah Yarabbim ona.. Allah ım herkese inşAllah bu duyguları tattırsın inşAllah yarabbim..
aminn canım aminn inş. darısı en kısa sürede sana ve diger arkadaşlarıma olsun
hayırlısını olsun canımm 2. kız olur artıkkk inşallahhhiç sorma aslı babamız kız istiyodu görüyomusun nazan dio erkekmiş diyo banada çektiyse sen yandın dio hahahahaha
ohh beee geldikk nazan gözün aydınn.. sende mutlu haberlerle gelmişsin maşaAllah, erkek demiş.. Ohhh maşaAllah yaaa..
bizimdee çok şükür ayrıntılı temiz çıktı kızlar, hepinize duaları, iyi dilekleri için çok çok teşekkürler, inşAllah hepinizden böyle güzel haberler dinleyelim heep..
doktor ayrıntılı fotosunu çok net olmayan bi foto seçmiş, ellerini alnına koydu sürekli yüzünü kapama hevesindeydi, çok ciddi bi kızdıyüzü asıktı.. şimdiden anladım sanki ben yaklaşık yarım kilo ağırlığı var dedi, 26 cmde boyu var dedi.. maşaAllah Yarabbim ona.. Allah ım herkese inşAllah bu duyguları tattırsın inşAllah yarabbim..
hayırlısını olsun canımm 2. kız olur artıkkk inşallahh
ohhhhhh ne güzel haberler var bugünlerde yaaaa valla nasıl mutlu oluyorum anlatamammBedriyee ağır kızın olacak işte ne isstiyonnn
BEDRIYEEEE nasıl geçti doktor? Ayrıntılı olarak kızını gördün mü?
NAZAAAAAN ben sana dedim pipisi olacak diye, hay maşallah :)))
amin canım inşallah, vallahi siz heyecanlandıkça bende heyecanlanıyorum, Rabbim bizlerede tattırsın inşallah,
bediş sevsinler senin ciddi kızını:)
ayyy ayrıntılıdan çıktık eşimde dedi ki ne kadar da suratı asık, sana kızmış diyor bana, neden heyecan yaptın diye diyor.. eşi aşağıdaydı hani oda yukarı çıkmış bu arada.. ezan okunuyor hepiniz, hepimiz için dua ettimm..
inşallah canım:)) bu cuma gideceğim yumoşlara bakacak büyümüşlerse benim tahminim cuma gecesi çatlatma iğnemi olurum pazar günüde aşılamamı yapar gecen seferde böyle olmuştu, hayırlısı artık...ahh Bircan ımmm hep beraber sevelimmm inşAllah.. Sen hafta sonuna mı kısmetse gidiyorsunn doktora..
bedriye çok şükür seninde ayrıntılı ultrason iyi geçmiş, bunuda atlattın , demek ciddi asık yüzlü bi kızın olacak belkide rahatsız ettiğiniz için size bozuk atmıştır ne varda izliyorsunuz şimdi diyeyüzünü de göstermek istememiş ondan kapamıştır o
Selam kızlarr hepinizi çok özledim ben anca kendime geliyorum bi girip yazamadım bişiler nolur kusura bakmayın..
Biz çok iyiz cennet kokolum koynumda şuan emmeye çalışıyo yok böyle bi mucize rabbim hepinize nasip etsin inşallah..
Tek tek dua ettim herkese o son sancıları çekerken.. Doğumum çok zor oldu kaç gündür kendime gelemedim sütüm de gelmedi 2 gün çok canım skıldı şimdi şimdi biraz düzeldik o uyuyunca bende uyudum dinlendim çok şükür..
Mis kokulumdan sizlere öpücük gönderiyorum fırsat bulayım gelip doğum hikayeni yazıcaö sizlere öpüyorum canlarım..
Geçmişte bana yazan ve tebrik eden dua edip arayan arkadaşlar allah hepinizden razı olsun.. Rabbim bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallsh..
Ayy özlemimmm çok şükür bitti geçti hayırlısıyla, 2 hafta sonra şeker yüklemesine stres olurum artık, çok şükür halimizee.. bu arada istanbul bi sıcak bi sıcak yandık resmen..
Ayy özlemimmm çok şükür bitti geçti hayırlısıyla, 2 hafta sonra şeker yüklemesine stres olurum artık, çok şükür halimizee.. bu arada istanbul bi sıcak bi sıcak yandık resmen..
tatlım hıc yakısıyomu sana depresyon falan soyle bı sılkelen kendıne gel bakıyım bebegınde etkılenıyo bak yapma mutlu ol onun mutsuz olmasını ıstermısın hayır ozaman dagıt kafanı bı la havle cek kendıne opuldunkızlarrrr mutlu günler, Allahım Mesude inşallah hayırlısı ile doğum yapmıştır.
bende depresyondayım eşim yine 3 gün yok...
bende kafamı işlere veriyorum.
cnm bneım cok sevındım paşamızaayyy ne guzel oluyomuş çatlatmak sizi tamam söylüyorum bir tae daha paşamızz geliyormuşş ama %10 luk yanılma payı var dedi kesin olarak 1 ay sonra belli olur dedi bana kollarını gözlerii burnu ayaklarını gösterdi tavana dikmiş ayakları yan gel yat osman ohhhhhhhh
tatlım bak hersey yolunda cok sukur stres yok artık oki:))ohh beee geldikk nazan gözün aydınn.. sende mutlu haberlerle gelmişsin maşaAllah, erkek demiş.. Ohhh maşaAllah yaaa..
Selam kızlarr hepinizi çok özledim ben anca kendime geliyorum bi girip yazamadım bişiler nolur kusura bakmayın..
Biz çok iyiz cennet kokolum koynumda şuan emmeye çalışıyo yok böyle bi mucize rabbim hepinize nasip etsin inşallah..
Tek tek dua ettim herkese o son sancıları çekerken.. Doğumum çok zor oldu kaç gündür kendime gelemedim sütüm de gelmedi 2 gün çok canım skıldı şimdi şimdi biraz düzeldik o uyuyunca bende uyudum dinlendim çok şükür..
Mis kokulumdan sizlere öpücük gönderiyorum fırsat bulayım gelip doğum hikayeni yazıcaö sizlere öpüyorum canlarım..
Geçmişte bana yazan ve tebrik eden dua edip arayan arkadaşlar allah hepinizden razı olsun.. Rabbim bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallsh..
hiç sorma aslı babamız kız istiyodu görüyomusun nazan dio erkekmiş diyo banada çektiyse sen yandın dio hahahahaha
canım ya hersey ıyı gıtmıs sevindim. canım eger pipisini net gormedıysenız yanılabılır sahıl ıcınde erkek demıslerdı ilk :) saglıkla dogsun kuzucuk kız erkek farketmez bılıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?