Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aminn canım aminn inş. darısı en kısa sürede sana ve diger arkadaşlarıma olsun

amin canım inşallah, vallahi siz heyecanlandıkça bende heyecanlanıyorum, Rabbim bizlerede tattırsın inşallah,
bediş sevsinler senin ciddi kızını:)

hiç sorma aslı babamız kız istiyodu görüyomusun nazan dio erkekmiş diyo banada çektiyse sen yandın dio hahahahaha
hayırlısını olsun canımm 2. kız olur artıkkk inşallahh

ohhhhhh ne güzel haberler var bugünlerde yaaaa valla nasıl mutlu oluyorum anlatamammBedriyee ağır kızın olacak işte ne isstiyonnn

hayırlısını olsun canımm 2. kız olur artıkkk inşallahh

ohhhhhh ne güzel haberler var bugünlerde yaaaa valla nasıl mutlu oluyorum anlatamammBedriyee ağır kızın olacak işte ne isstiyonnn

BEDRIYEEEE nasıl geçti doktor? Ayrıntılı olarak kızını gördün mü?

NAZAAAAAN ben sana dedim pipisi olacak diye, hay maşallah :)))

ayyy ayrıntılıdan çıktık eşimde dedi ki ne kadar da suratı asık, sana kızmış diyor bana, neden heyecan yaptın diye diyor.. eşi aşağıdaydı hani oda yukarı çıkmış bu arada.. ezan okunuyor hepiniz, hepimiz için dua ettimm..

bedriye çok şükür seninde ayrıntılı ultrason iyi geçmiş, bunuda atlattın , demek ciddi asık yüzlü bi kızın olacak belkide rahatsız ettiğiniz için size bozuk atmıştır ne varda izliyorsunuz şimdi diye yüzünü de göstermek istememiş ondan kapamıştır o

oo süper haberler valla çok mutlu oldum canımmm eşide yukarı çıkmışş Allah ettiğin duaları kabul etsinn canımcım

ahh Bircan ımmm hep beraber sevelimmm inşAllah.. Sen hafta sonuna mı kısmetse gidiyorsunn doktora..
inşallah canım:)) bu cuma gideceğim yumoşlara bakacak büyümüşlerse benim tahminim cuma gecesi çatlatma iğnemi olurum pazar günüde aşılamamı yapar gecen seferde böyle olmuştu, hayırlısı artık...

Ayy özlemimmm çok şükür bitti geçti hayırlısıyla, 2 hafta sonra şeker yüklemesine stres olurum artık, çok şükür halimizee.. bu arada istanbul bi sıcak bi sıcak yandık resmen..

Selam kızlarr hepinizi çok özledim ben anca kendime geliyorum bi girip yazamadım bişiler nolur kusura bakmayın..
Biz çok iyiz cennet kokolum koynumda şuan emmeye çalışıyo yok böyle bi mucize rabbim hepinize nasip etsin inşallah..
Tek tek dua ettim herkese o son sancıları çekerken.. Doğumum çok zor oldu kaç gündür kendime gelemedim sütüm de gelmedi 2 gün çok canım skıldı şimdi şimdi biraz düzeldik o uyuyunca bende uyudum dinlendim çok şükür..
Mis kokulumdan sizlere öpücük gönderiyorum fırsat bulayım gelip doğum hikayeni yazıcaö sizlere öpüyorum canlarım..

Geçmişte bana yazan ve tebrik eden dua edip arayan arkadaşlar allah hepinizden razı olsun.. Rabbim bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallsh..

Canim bende seni dusunyyordum arayacaktim ama bebisin uyuyordur falan diye aramadim..

Ayy özlemimmm çok şükür bitti geçti hayırlısıyla, 2 hafta sonra şeker yüklemesine stres olurum artık, çok şükür halimizee.. bu arada istanbul bi sıcak bi sıcak yandık resmen..

anam gene takılcak bişe bulmuş sen boşver onu onda risk çıksa bile diyet yapıyosun bşişe olmuyo sıkıntı etme onu artık rahat bir nefes al

bedriyeee az önce yazacaktım buda geçti sırada ne var şimdi hangi işlem seni strese sokacak vaz geçtim yazmadım ama sen yazmışsın şeker yüklemesi var strese girerim diye çok gerekmedikçe dışarı çıkma canım

hamişler şeker yüklemesi diyince aklıma geldi 1 hafta önce doğum yapan bir arkadaşım var o hamileyken şeker yüklemesi için gidince şekerini ölçmeden yükleme yapmışlar o bilmiyormuş önce ölçülmesi gerekiyormuş çünkü şekeri varsa komayada girebilirmiş neyseki bir şey olmadı aklınızda bulunsun

kızlarrrr mutlu günler, Allahım Mesude inşallah hayırlısı ile doğum yapmıştır.
bende depresyondayım eşim yine 3 gün yok...
bende kafamı işlere veriyorum.
tatlım hıc yakısıyomu sana depresyon falan soyle bı sılkelen kendıne gel bakıyım bebegınde etkılenıyo bak yapma mutlu ol onun mutsuz olmasını ıstermısın hayır ozaman dagıt kafanı bı la havle cek kendıne opuldun
cnm bneım cok sevındım paşamıza
tatlım bak hersey yolunda cok sukur stres yok artık oki:))

Çiğdemmm hoş geldin canım benimmmaklımdasın ama müsait değilsindir die arayamadımm amaınnn mis kokuluna da kavuştun sonunda maşallah ikinize de şimdi sütün geliyomu?ağrın sızın çok varmı? Tekrardan Güle Güle büyüt canım benim hayırlı evlat alsın Rabbim hayırlı ömürler versin Selim beyimizee ikizi de öpüyorum oğluşunu benim içinde koklaaa

hiç sorma aslı babamız kız istiyodu görüyomusun nazan dio erkekmiş diyo banada çektiyse sen yandın dio hahahahaha

canım ya hersey ıyı gıtmıs sevindim. canım eger pipisini net gormedıysenız yanılabılır sahıl ıcınde erkek demıslerdı ilk :) saglıkla dogsun kuzucuk kız erkek farketmez bılıyorum :)

canım ya hersey ıyı gıtmıs sevindim. canım eger pipisini net gormedıysenız yanılabılır sahıl ıcınde erkek demıslerdı ilk :) saglıkla dogsun kuzucuk kız erkek farketmez bılıyorum :)

bence görmemiştir net bi şekilde kız erkek farketmez sağlıkla gelsinde allahın izni ile bakalım ne dicek gelecek aya

slm kızlar ya çok giremiyorum artık kardeşciğim geldi mutluyum artık
Nazancım erkek geliyomuş hayırlı olsun tatlım
Çiğdemcim en kısa zamanda sabırsızlıkla bekliyoruz tatlım hikayeni geçmiş olsun bu arada
Tümaycım nasıl gidiyo canım hamilelik umarım herşey yolundadır
Özlemcim sende ne var ne yok canım
Bu arada MESUDEyi doğuma almışlar mı kızlar ben kaçırdım onu yaaa unuttuğum varsada kusura bakmasın emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…