- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.741
slm kızlar ya çok giremiyorum artık kardeşciğim geldi mutluyum artık
Nazancım erkek geliyomuş hayırlı olsun tatlım
Çiğdemcim en kısa zamanda sabırsızlıkla bekliyoruz tatlım hikayeni geçmiş olsun bu arada
Tümaycım nasıl gidiyo canım hamilelik umarım herşey yolundadır
Özlemcim sende ne var ne yok canım
Bu arada MESUDEyi doğuma almışlar mı kızlar ben kaçırdım onu yaaa unuttuğum varsada kusura bakmasın emi
öyle tatlım ya tek sıkılıyodum iyi oldu valla gerçekten kardeş gibisi yok eşim tek çocuk benim çok üzülüyorum böyle bi duyguyu bilmediği içinoyyy kardeşle yapılan alışverişe bayılırım..iyi bak o gelince canında sıkılmaz artık :)) Amin canım..
Amiiin canım inşallah, seninde az kaldı hayırlısıyla inşallah sende kavuşursun bebeğine
Sağolasın canım hepimizin inşallah.. Valla o an öyle çok dualar geldi ki aklıma, topikteki arkadşlarım, çevremde çocuk isteyenler, çocuk bekleyenler, tanıdığım tanımadığım kim varsa hepsine ama hepsine, hatta tavuklara bile sabır diledimRabbimin hikmeti işte, nasıl dayanıyolarki onlar hergün hergün dedim, düşün yani o an herşey geliyo insanın aklına Ama öyle güzelde bir yanı varki, kucağına verdikleri an gerçekten ama bunu herkes söylüyo yalan gibi gelebilir, herşeyi unutuyosuunn
evet ama net deil önümüzdeki aya belli olacak allahın izni ile ohh kardeş candır ne guzel gözü aydınnn canım
slm kızlar ya çok giremiyorum artık kardeşciğim geldi mutluyum artık
Nazancım erkek geliyomuş hayırlı olsun tatlım
Çiğdemcim en kısa zamanda sabırsızlıkla bekliyoruz tatlım hikayeni geçmiş olsun bu arada
Tümaycım nasıl gidiyo canım hamilelik umarım herşey yolundadır
Özlemcim sende ne var ne yok canım
Bu arada MESUDEyi doğuma almışlar mı kızlar ben kaçırdım onu yaaa unuttuğum varsada kusura bakmasın emi
Canim bende seni dusunyyordum arayacaktim ama bebisin uyuyordur falan diye aramadim..
Çiğdemmm hoş geldin canım benimmmaklımdasın ama müsait değilsindir die arayamadımm amaınnn mis kokuluna da kavuştun sonunda maşallah ikinize de şimdi sütün geliyomu?ağrın sızın çok varmı? Tekrardan Güle Güle büyüt canım benim hayırlı evlat alsın Rabbim hayırlı ömürler versin Selim beyimizee ikizi de öpüyorum oğluşunu benim içinde koklaaa
Selam kızlar eskisi gibi giremiyorum int sorun var malesef bağlanamiyorm telden giriyorum haber vermek istedim.. Bi süre gelemeyebilirim. Bu arada oğlum iki gündür hasta. Ateşi var doktora götürdüm bugün ağzında yara varmış yavrumn mikrop kapmış o kadar da dikkat ediyorum. Olacağı varmış. Ağzındaki yara ateş yapiomuş üç tane ilaç verdi. Inşallah ateşi düşer dua edinyavrum doğru düzgün uyuyamıyo yiyemiyo. Geceler uyusuz. Uyanık olduğunda ağlıyo hep canım çok sıkkın bu yüzden dualarinizi esirgemeyin ne olur. Canım kuzum ne derdi olduğunu da anlayamamıştım. Iyiki götürmüşm. Telden ilaç vermişti fitil de koy demişti gecmezse bugün için getir demişti. Hiç düşmedi ateşi hala daha ateşi var. Bebek için 38 tehlikeli ateş diyo doktorlar. Hep 37.7 falan çıkıyo düşmedi bi türlü.. Inşallah bi an önce sağlığına kavuşur yavrum
Didemcim simdilik hersey yolunda cok sukur 14 gun sonra kalp atislarini gorursem daha cok rahat olucam..
Sen nasilsin ?
Selam kızlar eskisi gibi giremiyorum int sorun var malesef bağlanamiyorm telden giriyorum haber vermek istedim.. Bi süre gelemeyebilirim. Bu arada oğlum iki gündür hasta. Ateşi var doktora götürdüm bugün ağzında yara varmış yavrumn mikrop kapmış o kadar da dikkat ediyorum. Olacağı varmış. Ağzındaki yara ateş yapiomuş üç tane ilaç verdi. Inşallah ateşi düşer dua edinyavrum doğru düzgün uyuyamıyo yiyemiyo. Geceler uyusuz. Uyanık olduğunda ağlıyo hep canım çok sıkkın bu yüzden dualarinizi esirgemeyin ne olur. Canım kuzum ne derdi olduğunu da anlayamamıştım. Iyiki götürmüşm. Telden ilaç vermişti fitil de koy demişti gecmezse bugün için getir demişti. Hiç düşmedi ateşi hala daha ateşi var. Bebek için 38 tehlikeli ateş diyo doktorlar. Hep 37.7 falan çıkıyo düşmedi bi türlü.. Inşallah bi an önce sağlığına kavuşur yavrum
bazı bebekler nazlanmadan gösteriyorlar nazancım hayırlı evlat olsun inşallah canım en önemlisi o daha minik yavrucuk biraz daha büyüsün bakalım annesi bu arada hissetmeye başladın mı belli belirsiz doktorlar ilk çocukta hissetmezsin diyo gerçi ama ben hissediyordum kime sorduysam hissediyosun az çok dedi seninki nasıl
sağol canım bu arada gerçekten öyle ya canım çok sıkılıyodu iyi oldu gelmesi ekimde açılıyo okulu o zamana kadar yollamıycam zaten
evet ayaklarını tavana dikmiş resmen gösterdi yok daha bişey hissetmiyorum ah bir hissetsem ozama rahatlıcam8 hafta sonra falan heralde hissederim bedriye bile yeni yeni hissetti okadar dikkatli olmasına ragmen
anam gene takılcak bişe bulmuş sen boşver onu onda risk çıksa bile diyet yapıyosun bşişe olmuyo sıkıntı etme onu artık rahat bir nefes al
kişiden kişiye değişiyor canım doktorlar 20. haftadan önce hissetmezsin diyorlar ama bence herkesin farklı nasıl herkes kusmuyo yada kilo almıyosa buda öyle bişey duyarsın canım ilk çok belli belirsiz oluyo pıt pıt diye bende çok dinlerdim büyüdükçe dikkate bile gerek bırakmıyo annesi merak etme aş erme durumu nasıl canım sende kokularla falan nasıl aran
yok yok onda rahat düşünüyorum bende..dediğin gibi test yapar diyet verir, tshdan da biraz antremanlı oldum bu konularda da, 2li testle, ayrıntılıda çok gözüm korkmuştu.. ama doktor demişti nazan ölçümler güzel çıkınca kandan korkma o hepten istatistik diye.. bu arada eşin kız bebek istiyormuş yaa, 12. haftada gittiğimizde bizede erkek demişti size yeniden sürpriz yapabilir
Gamze tedavi sürecinde ne yaptın sen ??benim tek düşündüğüm konuu napacaksamkızlar size bişey sorucam ben şimdi özel bölgeye ağda yapmaya korkuyorum ama başka bişeyde kullanmak istemiyorum ... bişey olurmu sizce yapsam
çok istiyorum çabucak hissetmek ama kasıklarımda sızıdan başka bişey hissedemiyorum birde vajinada agrı gibi sızı gibi bişeyler hissediyorum
aşerme şeftali yiyorum çok seviyorum birde muz yiyorum bugun eşim dioki okadar muz yedi buyumuştur heralde diyo
kokulara gelince anamm çok fena katlanamıyorum bile sut yumurta tiksindim yiyemiyorum işte böyle ceviz yiyodum ondanda tiksindim
ya aslında canım ne istedi yiyorum sonrada bulanıyorum
canım adet dönemlerinde oluyo o ağrı genelde vücüt olacakmış gibi mi hissediyo nedir kasıkların ağırıyorsa bebiş süpriz yapabilir canım kızda çok kasık ağrısı oluyo erkekte bel ağırıyo diyorlar:26: bende bu doğru ama herkeste bir olur mu bilemem tabi
canım hamilelik acayip bişey gerçekten bi tuhaf oluyorsun gerçekten dur daha ağlamalarda başlar inşallah olmaz tabi de ağlayıp ağladığın şeyin saçmalığına kızıp yine ağlıyorsun bide
muza dikkat et kabız yapmasın canım bu arada
senin kaç çıkmıştı 1 çıktı bizimkisi
bakalım bedriyecim mesudeniki gibi süprizlerle dolu bi bebek olabilir rabbim ne kısmet ettiyse artık hayırlı evlat olsunda gerisi muhim deil
kızlar size bişey sorucam ben şimdi özel bölgeye ağda yapmaya korkuyorum ama başka bişeyde kullanmak istemiyorum ... bişey olurmu sizce yapsam
aa evet o ağlama saçmalıgını bir kez yaşadım çok saçma bişeye agladım sonrada güldüm saçmalıgıı dusunup
kızlar hamileyimmmm hayırlısıylaa inşallah kucağıma almayıda nasip eder rabbimmm
doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayyy çok heycanlıyım
türk filmine ağlamıştım ben tatlım düşün yageçti şükür o zamanlarım ama insan işte o an düşünemiyo ki saçmalığını eşimin bakışını hiç unutmuyorum
mesude nasıl acaba onu merak ettim ya yatmışmı hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?