Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet ama net deil önümüzdeki aya belli olacak allahın izni ile ohh kardeş candır ne guzel gözü aydınnn canım

Selam kızlar eskisi gibi giremiyorum int sorun var malesef bağlanamiyorm telden giriyorum haber vermek istedim.. Bi süre gelemeyebilirim. Bu arada oğlum iki gündür hasta. Ateşi var doktora götürdüm bugün ağzında yara varmış yavrumn mikrop kapmış o kadar da dikkat ediyorum. Olacağı varmış. Ağzındaki yara ateş yapiomuş üç tane ilaç verdi. Inşallah ateşi düşer dua edin yavrum doğru düzgün uyuyamıyo yiyemiyo. Geceler uyusuz. Uyanık olduğunda ağlıyo hep canım çok sıkkın bu yüzden dualarinizi esirgemeyin ne olur. Canım kuzum ne derdi olduğunu da anlayamamıştım. Iyiki götürmüşm. Telden ilaç vermişti fitil de koy demişti gecmezse bugün için getir demişti. Hiç düşmedi ateşi hala daha ateşi var. Bebek için 38 tehlikeli ateş diyo doktorlar. Hep 37.7 falan çıkıyo düşmedi bi türlü.. Inşallah bi an önce sağlığına kavuşur yavrum

oyyy kardeşle yapılan alışverişe bayılırım..iyi bak o gelince canında sıkılmaz artık :)) Amin canım..
öyle tatlım ya tek sıkılıyodum iyi oldu valla gerçekten kardeş gibisi yok eşim tek çocuk benim çok üzülüyorum böyle bi duyguyu bilmediği için
sen nasılsın tatlım

ah gülüm ya kıyamam tavuklar bile ha inanmıyorum ya nelerde düşünmüş açılma olduktan sonra doğm kolay oluyo diyorlar ama nasıl bişey canım o sancı azıcık anlatsana ben meraklı anneye o an bide panik oluyo mu insan yoksa rabbim cesaretini veriyomu ben onu düşünüyorum korkarmıyım ki acaba çok diye:26: bu arada mis kokulu bebişin nasıl canım geldimi sütün emiyomu annişini kuzusu

evet ama net deil önümüzdeki aya belli olacak allahın izni ile ohh kardeş candır ne guzel gözü aydınnn canım

bazı bebekler nazlanmadan gösteriyorlar nazancım hayırlı evlat olsun inşallah canım en önemlisi o daha minik yavrucuk biraz daha büyüsün bakalım annesi bu arada hissetmeye başladın mı belli belirsiz doktorlar ilk çocukta hissetmezsin diyo gerçi ama ben hissediyordum kime sorduysam hissediyosun az çok dedi seninki nasıl
sağol canım bu arada gerçekten öyle ya canım çok sıkılıyodu iyi oldu gelmesi ekimde açılıyo okulu o zamana kadar yollamıycam zaten

Didemcim simdilik hersey yolunda cok sukur 14 gun sonra kalp atislarini gorursem daha cok rahat olucam..
Sen nasilsin ?

Canim bende seni dusunyyordum arayacaktim ama bebisin uyuyordur falan diye aramadim..

Aklınızda olduğumu bliyorum canım düşünmen yeter ara istediğin zmn açamazsam dönerim ben zaten ..

Dikişim vat alttan onlar biraz canımı acıtıyo oturup kalkarken canım onun haricinde bi skıntım yok çok şükür sütüm dinlenince geldi yetiyo yani şimdilik ilk 2 gün mama vermek zırunda kalmıştık aç kalmasın diye şimdi doyuyo ama..
Sağoll aslı teyzesii bizde seni öpüyoruz kocamannn

çok geçmiş olsun canım ya senin kuzucunda bi atlatamadı hastalıklarını kıyamam umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur canım
Didemcim simdilik hersey yolunda cok sukur 14 gun sonra kalp atislarini gorursem daha cok rahat olucam..
Sen nasilsin ?

aman ne güzel canım günler geçmiyo hiç dimi daha 9 ay geçecekte diyorsun bi kalp atışını duyayım sonra büyüdümü bakimm sonra cinsiyeti sonra sağıklımı tekme attı pıtladı falan böyle telaşelerle geçiyo işte tatlım ama güzel şeyler ya bunlar Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin canım toplu iğne kadar dimi daha o ah kuzum

ben iyiyim şükür canım ya benim sıpa canımı acıtmaya başladı çok kasıklarımda bazen bi ağrı saplanıyo kalkamıyorum yerimden amabuda güzel ya ben hamileliğimden şikayet etmek istemediğimden belki şiştim yoruluyorum midem yanıyo falan tamam ama kızım olacak kocaman oldu bile diyip teselli ediyorum kendimi ne biliyim bence acısını çekmek bile güzel yavrunun

geçmiş olsun kuzucugum allah şifalar versin

evet ayaklarını tavana dikmiş resmen gösterdi yok daha bişey hissetmiyorum ah bir hissetsem ozama rahatlıcam8 hafta sonra falan heralde hissederim bedriye bile yeni yeni hissetti okadar dikkatli olmasına ragmen

evet ayaklarını tavana dikmiş resmen gösterdi yok daha bişey hissetmiyorum ah bir hissetsem ozama rahatlıcam8 hafta sonra falan heralde hissederim bedriye bile yeni yeni hissetti okadar dikkatli olmasına ragmen

kişiden kişiye değişiyor canım doktorlar 20. haftadan önce hissetmezsin diyorlar ama bence herkesin farklı nasıl herkes kusmuyo yada kilo almıyosa buda öyle bişey duyarsın canım ilk çok belli belirsiz oluyo pıt pıt diye bende çok dinlerdim büyüdükçe dikkate bile gerek bırakmıyo annesi merak etme aş erme durumu nasıl canım sende kokularla falan nasıl aran

anam gene takılcak bişe bulmuş sen boşver onu onda risk çıksa bile diyet yapıyosun bşişe olmuyo sıkıntı etme onu artık rahat bir nefes al

yok yok onda rahat düşünüyorum bende.. dediğin gibi test yapar diyet verir, tshdan da biraz antremanlı oldum bu konularda da, 2li testle, ayrıntılıda çok gözüm korkmuştu.. ama doktor demişti nazan ölçümler güzel çıkınca kandan korkma o hepten istatistik diye.. bu arada eşin kız bebek istiyormuş yaa, 12. haftada gittiğimizde bizede erkek demişti size yeniden sürpriz yapabilir

çok istiyorum çabucak hissetmek ama kasıklarımda sızıdan başka bişey hissedemiyorum birde vajinada agrı gibi sızı gibi bişeyler hissediyorum
aşerme şeftali yiyorum çok seviyorum birde muz yiyorum bugun eşim dioki okadar muz yedi buyumuştur heralde diyo

kokulara gelince anamm çok fena katlanamıyorum bile sut yumurta tiksindim yiyemiyorum işte böyle ceviz yiyodum ondanda tiksindim
ya aslında canım ne istedi yiyorum sonrada bulanıyorum

senin kaç çıkmıştı 1 çıktı bizimkisi
bakalım bedriyecim mesudeniki gibi süprizlerle dolu bi bebek olabilir rabbim ne kısmet ettiyse artık hayırlı evlat olsunda gerisi muhim deil

canım adet dönemlerinde oluyo o ağrı genelde vücüt olacakmış gibi mi hissediyo nedir kasıkların ağırıyorsa bebiş süpriz yapabilir canım kızda çok kasık ağrısı oluyo erkekte bel ağırıyo diyorlar:26: bende bu doğru ama herkeste bir olur mu bilemem tabi
canım hamilelik acayip bişey gerçekten bi tuhaf oluyorsun gerçekten dur daha ağlamalarda başlar inşallah olmaz tabi de ağlayıp ağladığın şeyin saçmalığına kızıp yine ağlıyorsun bide
muza dikkat et kabız yapmasın canım bu arada

aa evet o ağlama saçmalıgını bir kez yaşadım çok saçma bişeye agladım sonrada güldüm saçmalıgıı dusunup

senin kaç çıkmıştı 1 çıktı bizimkisi
bakalım bedriyecim mesudeniki gibi süprizlerle dolu bi bebek olabilir rabbim ne kısmet ettiyse artık hayırlı evlat olsunda gerisi muhim deil

kızlar size bişey sorucam ben şimdi özel bölgeye ağda yapmaya korkuyorum ama başka bişeyde kullanmak istemiyorum ... bişey olurmu sizce yapsam

bizimkide 1,4 mı öyle bişey çıkmıştı.. vay bee unutmuşummm.. Aynen dediğin gibi Allah vefalı, hayırlı, sağlıklı evlat versin inşAllah.

gammzeee, bence hiç bişey yapma, Ben resmen ağdayı unuttum bide çok sık gittim gerçi doktora ister istemez ağdayı unutucaktım ama şimdi kasılırsın edersin bişey olur, boşver bence şu dönem ağdayı sonra zaten yaptırırsın..

aa evet o ağlama saçmalıgını bir kez yaşadım çok saçma bişeye agladım sonrada güldüm saçmalıgıı dusunup

türk filmine ağlamıştım ben tatlım düşün ya geçti şükür o zamanlarım ama insan işte o an düşünemiyo ki saçmalığını eşimin bakışını hiç unutmuyorum
mesude nasıl acaba onu merak ettim ya yatmışmı hastaneye

daha önce paylaşmıştım ama sana da söyliyimm.. ben akşam otururken karnımı seviyordum birden aklıma büyüyüp evlenicek bizi bırakıp gidecek düşüncesi geldi ne ağlama ne ağlama ama.. sonra mantıklı olunca tabi dediler Allah iyilik sağlık versinde o günleride hayırlısıyla görün diye.. inşAllah Yarabbimm..

kızlar 1,2 gün önceside neye duygulandımm söyliyimm, eve dönüyoruz akşamm işyerinde de çok karınca var arabaya bi bindim karıncaa ee dedimm biz bu karıncayı alıp bambaşka bi yere götürücezz ailesi falan hepsi burada kalıcak çok duygulandımm o kadar doldumm ki ama eşimm hemmen dedi ki bütün karıncalar akraba kardeş onlarda ööle aile kavramı yok.. sonra yine hassasiyetle arabnın içine aldık karıncayı ööle gittik eve..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…