- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.761
ne yapalım gittim kuzum kocaman olmuş maşallah hersey yolunda dedi ense kalınlıgı normal dedi kan verdim endişelenme dedi artık riskli döemi atlatıyoruz bir parça daha rahatladım kanaman olmadıgı srece endişe etme bir sorun çıkmaz ise 1 ay sonra yine bekliyorum dedi veeeeeeeeee cinsiyet tahmininde bulundu tahminleri alayımmm önceeeee
türk filmine ağlamıştım ben tatlım düşün yageçti şükür o zamanlarım ama insan işte o an düşünemiyo ki saçmalığını eşimin bakışını hiç unutmuyorum
mesude nasıl acaba onu merak ettim ya yatmışmı hastaneye
Gamze tedavi sürecinde ne yaptın sen ??benim tek düşündüğüm konuu napacaksam
Hayırlı olsun tatlım benim darısı kucağına almayı nasip etsin ikizlerini :)
daha önce paylaşmıştım ama sana da söyliyimm.. ben akşam otururken karnımı seviyordum birden aklıma büyüyüp evlenicek bizi bırakıp gidecek düşüncesi geldi ne ağlama ne ağlama ama.. sonra mantıklı olunca tabi dediler Allah iyilik sağlık versinde o günleride hayırlısıyla görün diye.. inşAllah Yarabbimm..
kızlar 1,2 gün önceside neye duygulandımm söyliyimm, eve dönüyoruz akşamm işyerinde de çok karınca var arabaya bi bindim karıncaa ee dedimm biz bu karıncayı alıp bambaşka bi yere götürücezz ailesi falan hepsi burada kalıcak çok duygulandımm o kadar doldumm ki ama eşimm hemmen dedi ki bütün karıncalar akraba kardeş onlarda ööle aile kavramı yok.. sonra yine hassasiyetle arabnın içine aldık karıncayı ööle gittik eve..
Canım benim ne güzel haberler almışsın artık içini ferah tut cinsiyeti de erkekmiş ne güzel Allah bahtını da güzel yapsın balım dikkat et kendine :)
gitmedimkine burdayım canımmmselam tontoşlar işlerden yazamadım ayyy Aslı da gitmiş sanırım... neyse yarın belki görür annemle kvdem de aldı yasin bana toplamda 3 tane yazabilir...
Mesudeden haber yokmu kızlar? akşam 6 di mi onun sezerciği?
Gamzevalla ekstra hiç bişey yapmadım gıda konusnda olsun başka konuda olsun normal hayatıma devam ettim.. biliyorsun ankaradaydım tedavi süresince bol bol gezdim.. yeni kişiler tanıdım.. morelini yüksek tut cnm ben çok fazla sitres olmamaya çalıştım o kadar .
amin cnm darısı tüm isteyenlerin başına inşallah... ama tam ikiz olduğu belli değil cnm doktor ihtimal verdi. yarın tekrardan kan testi yaptırıcam hayırlısıyla onun sonucuda iyi çıksa ve haftayada kese görsek çok mutlu olucam...
oflu cnm geçmiş olsu oğluna acil şifa versin rabbimm
gitmedimkine burdayım canımmmAllah razı olsun canımmmm hepinizden
Gamzeben temizlenme işini sormuştum ama nese bunları da yazdığın iyi olmuşş bende eşimde çok heyecanlıyız bakalım hayırlısı inşallahh
amin cnm darısı tüm isteyenlerin başına inşallah... ama tam ikiz olduğu belli değil cnm doktor ihtimal verdi. yarın tekrardan kan testi yaptırıcam hayırlısıyla onun sonucuda iyi çıksa ve haftayada kese görsek çok mutlu olucam...
gitmedimkine burdayım canımmmAllah razı olsun canımmmm hepinizden
Gamzeben temizlenme işini sormuştum ama nese bunları da yazdığın iyi olmuşş bende eşimde çok heyecanlıyız bakalım hayırlısı inşallahh
Anladım tatlım benim benimde ikizim var çok garip ikiz kardeş olmak :) bi anda ikizin olacakmış gibime geldi ondan öyle söyledim inş. hakkında ne hayırlısıysa rabbim onu versin sana merak etme korkunda olmasın o keseyi görürsün canım bu arada doktora giderken idrarın biras dolu git daha rahat görüyor doktorlar
aslı seni dunki ultrason ne oldu kendi telaşımdan sormayı unuttum
sir ağda yapmıştım cnm.. :)
sağolasın cnm belkide içine doğmuştur ikizdir.. perşembe günü belli olucak hayırlısıyla
hımmmm:26::26:valla benim de kafama taktığım tek konu nefret ediyorum kıldan tüydenben transfer zamanına kadar tekrar çıkar ve jilt vurmak zorunda kalırım heral de die düşünüp düşünüp duruyorumm
transfer gününe kadar sir yapabilirsin sıkıntı yok ki.. ben şuan hamile olduğum için sir yapmaya korkuyorum...
ayyy ne guzel oluyomuş çatlatmak sizi tamam söylüyorum bir tae daha paşamızz geliyormuşş ama %10 luk yanılma payı var dedi kesin olarak 1 ay sonra belli olur dedi bana kollarını gözlerii burnu ayaklarını gösterdi tavana dikmiş ayakları yan gel yat osman ohhhhhhhh
kalp atışında yoktu babamız bugun kalp atışlarını diletti babamıza doktor amcası eşimin agzı kulaklarda nasıl hızlı atıyo nazan dio canım ya inş. sağlıkla sıhhatle dogdugunuda görürüz biz tam çıkarken yeni bir bebk çıkıodu nazan bak bebege diyo çocuk istemeyen adama bakın meger dünden hazırmışkurban oldugum rabbim dilenyen isteyen herkese nasip etsin sabrımız sonunu selamete çıkardı inş. sizlerinde çıkaracak
ohh beee geldikk nazan gözün aydınn.. sende mutlu haberlerle gelmişsin maşaAllah, erkek demiş.. Ohhh maşaAllah yaaa..
bizimdee çok şükür ayrıntılı temiz çıktı kızlar, hepinize duaları, iyi dilekleri için çok çok teşekkürler, inşAllah hepinizden böyle güzel haberler dinleyelim heep..
doktor ayrıntılı fotosunu çok net olmayan bi foto seçmiş, ellerini alnına koydu sürekli yüzünü kapama hevesindeydi, çok ciddi bi kızdıyüzü asıktı.. şimdiden anladım sanki ben yaklaşık yarım kilo ağırlığı var dedi, 26 cmde boyu var dedi.. maşaAllah Yarabbim ona.. Allah ım herkese inşAllah bu duyguları tattırsın inşAllah yarabbim..
inşallah canım:)) bu cuma gideceğim yumoşlara bakacak büyümüşlerse benim tahminim cuma gecesi çatlatma iğnemi olurum pazar günüde aşılamamı yapar gecen seferde böyle olmuştu, hayırlısı artık...
Selam kızlarr hepinizi çok özledim ben anca kendime geliyorum bi girip yazamadım bişiler nolur kusura bakmayın..
Biz çok iyiz cennet kokolum koynumda şuan emmeye çalışıyo yok böyle bi mucize rabbim hepinize nasip etsin inşallah..
Tek tek dua ettim herkese o son sancıları çekerken.. Doğumum çok zor oldu kaç gündür kendime gelemedim sütüm de gelmedi 2 gün çok canım skıldı şimdi şimdi biraz düzeldik o uyuyunca bende uyudum dinlendim çok şükür..
Mis kokulumdan sizlere öpücük gönderiyorum fırsat bulayım gelip doğum hikayeni yazıcaö sizlere öpüyorum canlarım..
Geçmişte bana yazan ve tebrik eden dua edip arayan arkadaşlar allah hepinizden razı olsun.. Rabbim bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallsh..
slm kızlar ya çok giremiyorum artık kardeşciğim geldi mutluyum artık
Nazancım erkek geliyomuş hayırlı olsun tatlım
Çiğdemcim en kısa zamanda sabırsızlıkla bekliyoruz tatlım hikayeni geçmiş olsun bu arada
Tümaycım nasıl gidiyo canım hamilelik umarım herşey yolundadır
Özlemcim sende ne var ne yok canım
Bu arada MESUDEyi doğuma almışlar mı kızlar ben kaçırdım onu yaaa unuttuğum varsada kusura bakmasın emi
Selam kızlar eskisi gibi giremiyorum int sorun var malesef bağlanamiyorm telden giriyorum haber vermek istedim.. Bi süre gelemeyebilirim. Bu arada oğlum iki gündür hasta. Ateşi var doktora götürdüm bugün ağzında yara varmış yavrumn mikrop kapmış o kadar da dikkat ediyorum. Olacağı varmış. Ağzındaki yara ateş yapiomuş üç tane ilaç verdi. Inşallah ateşi düşer dua edinyavrum doğru düzgün uyuyamıyo yiyemiyo. Geceler uyusuz. Uyanık olduğunda ağlıyo hep canım çok sıkkın bu yüzden dualarinizi esirgemeyin ne olur. Canım kuzum ne derdi olduğunu da anlayamamıştım. Iyiki götürmüşm. Telden ilaç vermişti fitil de koy demişti gecmezse bugün için getir demişti. Hiç düşmedi ateşi hala daha ateşi var. Bebek için 38 tehlikeli ateş diyo doktorlar. Hep 37.7 falan çıkıyo düşmedi bi türlü.. Inşallah bi an önce sağlığına kavuşur yavrum
transfer gününe kadar sir yapabilirsin sıkıntı yok ki.. ben şuan hamile olduğum için sir yapmaya korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?