Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım benim ne güzel haberler almışsın artık içini ferah tut cinsiyeti de erkekmiş ne güzel Allah bahtını da güzel yapsın balım dikkat et kendine :)

Bu arada Burcu hanımmccıımmm balımmm, şekerriimmm, çörekotu-bal-tarcın başladın ve içiyorsun sanırım de mi?

selam tontoşlar işlerden yazamadım ayyy Aslı da gitmiş sanırım... neyse yarın belki görür annemle kvdem de aldı yasin bana toplamda 3 tane yazabilir...
Mesudeden haber yokmu kızlar? akşam 6 di mi onun sezerciği?

Gamze tedavi sürecinde ne yaptın sen ??benim tek düşündüğüm konuu napacaksam

valla ekstra hiç bişey yapmadım gıda konusnda olsun başka konuda olsun normal hayatıma devam ettim.. biliyorsun ankaradaydım tedavi süresince bol bol gezdim.. yeni kişiler tanıdım.. morelini yüksek tut cnm ben çok fazla sitres olmamaya çalıştım o kadar .

Hayırlı olsun tatlım benim darısı kucağına almayı nasip etsin ikizlerini :)

amin cnm darısı tüm isteyenlerin başına inşallah... ama tam ikiz olduğu belli değil cnm doktor ihtimal verdi. yarın tekrardan kan testi yaptırıcam hayırlısıyla onun sonucuda iyi çıksa ve haftayada kese görsek çok mutlu olucam...

oflu cnm geçmiş olsu oğluna acil şifa versin rabbimm

ilahi bedriyee senn olmussun bacım yaaa

gitmedimkine burdayım canımmmAllah razı olsun canımmmm hepinizden
Gamze ben temizlenme işini sormuştum ama nese bunları da yazdığın iyi olmuşş bende eşimde çok heyecanlıyız bakalım hayırlısı inşallahh

Anladım tatlım benim benimde ikizim var çok garip ikiz kardeş olmak :) bi anda ikizin olacakmış gibime geldi ondan öyle söyledim inş. hakkında ne hayırlısıysa rabbim onu versin sana merak etme korkunda olmasın o keseyi görürsün canım bu arada doktora giderken idrarın biras dolu git daha rahat görüyor doktorlar

Canlarım mesude ne zaman doğuracak, şimdi arabadayız evimize dönüyoruz sürekli topige giremiyorum, bedriye kuzum eve gider gitmez Allah'ın izniyle bal çörek otuna başlıyorum :))

sir ağda yapmıştım cnm.. :)

sağolasın cnm belkide içine doğmuştur ikizdir.. perşembe günü belli olucak hayırlısıyla

aslı seni dunki ultrason ne oldu kendi telaşımdan sormayı unuttum

Ayy canımsın yaa unut sanki nolacak ben bugün hiç araya girmek istemedim valla Canım ultrason da bi problem yokmuş herşey çok iyiymiş ilginç olan kistleri yine görmediler ve hiç bahsetmemiş yada benim kistler beni terkettiEşim test vermişti ve sonuçları çok fena çıkmış doktoruna mail yolladık bakalım ne dicek belki de ertelenir bizim tüp bebek (( şuan doktordan haber bekliyoruzz

sir ağda yapmıştım cnm.. :)

sağolasın cnm belkide içine doğmuştur ikizdir.. perşembe günü belli olucak hayırlısıyla

hımmmm:26::26:valla benim de kafama taktığım tek konu nefret ediyorum kıldan tüyden ben transfer zamanına kadar tekrar çıkar ve jilt vurmak zorunda kalırım heral de die düşünüp düşünüp duruyorumm

transfer gününe kadar sir yapabilirsin sıkıntı yok ki.. ben şuan hamile olduğum için sir yapmaya korkuyorum...

canım hayırlı olsun bir paşa geliyor demek maşallahhh bir kız yapayım ben barri topiğe lazımm daha kız

ayy canım heyecan yapmıştır sen alıştın ama o çok garipsemiştir şimdi acayip gelmiştir. Erkekler öyle canım biz hormonlardan dolayı anneliğe daha gebe kalmadan hazırız ama onların yaşaması lazım hele bir kucağına alsın da bak gör onu.

canım çok şükür artık rahatlamışsındır bu da temiz çıkmış. Eh rahatını kaçıyorsunuz çocuğun tabi tam keyif yatmış yayılmış pat birşeyler çekiliyor falan yani olmaz ki ama çekmeyin çekmeyin diyor tabii özel hayata saygı canımm

canım inşallah hayırlısı olur hayırlı haberler verirsin topik bu aralar çok bereketli sende bu bereketten nasibini alırsın inşallah canım..

Canım maşallah bebeğine artık düzene girmeye başlamış 40 ı çıksın daha da iyi olur. Bizim içinde öp o mis kokuluyu canım.. Allah'ım bağışlasın ömrüne ömür katsın inşallah

gözün aydın canım. Bende erkek kardeşime diyorum gel diye işlerden gelemiyor hiç bir ara ayarlarsa gelecek inşallahh.

Canım geçmiş olsun neden hep bu çocuğu buluyor herşey ya bir oh diyemedin nazar mı vardır nedir. Allah şifa versin inşallah iyi ateşi çok yüksek değil takipte ol tabi sürekli. Ateş yapması iyiyimiş böyle durumlarda korunma mekanizmasıymış vücudun korkma ateşten şu aşamada canım

transfer gününe kadar sir yapabilirsin sıkıntı yok ki.. ben şuan hamile olduğum için sir yapmaya korkuyorum...

canım bende bayadır jilet ile alıyorum ağdaya geçmek istiyorum artık bende regliden önce yaparım transfere kadar idare eder diyorum gerçi bu regl gelmedi daha öbür regl içinde düzenleyici kullanıcam vakitlice gelsinde başlayalım diye tahmini bir zamanda yapıcam işte de bir daha ki aya bu ayda ağda yaparım o zamana kadar çıkar zaten ama transfere kadar çıkmaz mı benim 2 haftada çıkıyor ya tek tük. Sir yapmadım hiç normal ağda yapıyorum en güzeli dışarıda yaptırmak ama utanıyorum gidemiyorum.

nazannnnn kuşum yaa demek seninki pipili haaa, oyyy süper bir haber bu, topiğimizde çeşit olsun, ayy çok sevindim maşallah sana

Bedriyem oh çok şükür ayrıntılın temiz çıkmış ohh yaaa ben bile rahatladım bide ciddi bir kızın olacakmış vayy desene, "ali kıran baş kesen" vayyy ağır ablamız geliyor
Elif yüzünü göstermek istemediğine göre, yüz görümlüğü istemiş olabilir, ama sizde nerde o anlayış anacım, kızın dilinden anlayın azıcık canım aaaa
kuşum ayrıca karınca hikyen çok dokunaklıymış gülmkten öldürdün beni

sekerkiz67-tuba bebişim senin doktor kontrolün nasıl gidiyor sesin sedan çıkmıyor

Büşracım canım benim Allah Emir'e şifa versin kuşum. bu çocuğa bence sürekli nazar değiyor, şu resimlerini filan heryerden kaldır, biyere götürürken güzel güzel giyindirme bakalım bir süre, dışarı çıkarırken şapka filan tak kimse görmesin o boncuk gözleri.
ne bileyim aklıma bunlar geliyor

Aslıcım senin sonuçlarının güzel çıkması muhteşem maşallah çok sevindim. Eşininki içinde ona hergün keçiboynuzu kürü yapamayabilirsin, bende yapamıyordum ama keçiboynuzu özü diye bişey var, aktarlarda satılıyor, ondan içiyordu. inşallah işe yarar.

asyamca tatlım ben yaptırıyordum, 2 aylık hamileyenden beri Allaha şükür bir sorun yaşamamıştım ağda konusunda.

Kızlar MESUDE ile görüştüm, sabah 6 da doğum yapmış, epidural olmuş, belki sizde konuşmuşsunuzdur geçmişi okuyamadım, beyaz tosuncuk bal dudak bir kızmış maşallah subhanallah, mesude'nin doğumdan sonra ağrıları olmuş biraz ama şimdi iyiymiş, size çok selamı var, ben sabah 6 da olduğunu bilseydim yetışirdim çok üzüldüm göremedim diye , akşam doğuracak sanıyordum niyeyse, neyse sesi çok iyi geliyordu maşallah subhanallah, şimdi inteneti yokmuş eve geçince bize fotosunu yollayacakmış

Mesudemmmm ayy çok şükür maşallah yaaa, epidural olduğuna göre normal doğum yapmış oluyor dimi ayy süper.
en kısa zamanda gelir inşallah
burcu kuşum sağol haber verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…