- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.081
selammm :)
kimler varmış burda..
günaydın canım nasılsın ?
ayyy canım benim hoşgeldin ayy ne güzel seni görmek. Bende afyonum patlasın diye bi nescafe yapıyordum kendime, gel beraber içelimnasılsınız bakalım minik kuşunla erkencisin? çalışıyormuydun sen?
ooo hemde çift isim düşünülmüş, hayırdır bu güzel isimleri nerden esinlendin anlat bakalım bebişim???yasemin melike ismini ben çok severim..ama kızım olursa İnşaaaaalllaaaaaah adını nagehan şirin koyacam..:))
sana afiyet olsun canım..
kahvaltı olsaydı şöyle hazırda hayır demezdim
ben eşimden dolayı erken kalkıyorum..
çok uyumayı sevmiyorum
iyiyiz canım ne olsun sürünüp gidiyoruz işte :))
sıradaki arkadaşımız maonya imiş..sanırım bi ara benide listeye yazın diyip gitmişti..ama olsun okudum duasını..inşallah o da bize okur.Allah üçüncü kişilerin duasını daha kolay kabul edermiş..Allah yerine ulaştırsın..
ooo hemde çift isim düşünülmüş, hayırdır bu güzel isimleri nerden esinlendin anlat bakalım bebişim???
bende ilk başta melek koymayı düündüm, sonra melikeye kaymaya başladım bakalım daha nerelere kayıcam
ah canımmmm doğru diyosun yaa hamiş hatuna bende kahve öneriyorumtüh bana:18:
bende çok uyumayı sevmiyorum hayat boşa gidiyor gibime geliyor uyuyunca
senin oğlunun adı ne olacak peki düşündünüzmü?
ayy bu arada senin ismin neydi sormayı unuttum ben hep??
sorun değil canım :))
arada bir içiyorum nescafe..
çok fazla sakınmıyorum anlayacağın.. nefsimi tatmin ediyorum haftada 1 :))
Adım Büşra canım..
oğlumun adı tam kesin olmasa da EŞim METE HAN' da diretiyor.. :)
böyle giderse onun dediği olacak
çok çok memnun oldum Büşracım, ismide çok güzelmiş tontişinin
bu arada ben dün meryem suresini okumayı unuttum sabahtan beri onu düşünüyorum ne olacak şimdi diye:18:
METE güzel bir isim, bende son zamanlarda erkek olursa emir ismini çok beğeniyorum emirhan da olabilir. eğer hoşuna giderse eşine önerebilirsin, öyle sonuna han koymak istiyorsa emirhan da çok güzel olurBişey olmaz ALLAH'ın izniyle..
senin niyetin önemli sonuçta.
bugün gene devam et.
hergün 1 tane oku..
dününkini bugün okuma.
öyle olmaz..
Bu arada sence de isim güzel mi ben yakıştıramıyorum bi türlü ya :/
maonya arkadaşımızın duasını okudum. Allah kabul etsin.
ooo hemde çift isim düşünülmüş, hayırdır bu güzel isimleri nerden esinlendin anlat bakalım bebişim???
bende ilk başta melek koymayı düündüm, sonra melikeye kaymaya başladım bakalım daha nerelere kayıcam
ah canımmmm doğru diyosun yaa hamiş hatuna bende kahve öneriyorumtüh bana:18:
bende çok uyumayı sevmiyorum hayat boşa gidiyor gibime geliyor uyuyunca
senin oğlunun adı ne olacak peki düşündünüzmü?
ayy bu arada senin ismin neydi sormayı unuttum ben hep??
nagehan ansızın gelen demek.. aslında tam anlamı ansızın..ama kelime hoşuma gidiyor..annem çok sever bu ismi..küçükken sana nagehan adını koyacaktım felan derdi..gerçi buketi de o koymuş ama..oradan takılmış aklıma..şirinlede güzel bi ikili oldu..hiç kimsede yok..benimde iki adım var..iki adlıları severim..oğlan olursada oğuzhan olacak..İnşallah..Eşimin rahmetli ağabeyinin adı..
vaoovv süpermiş anlamı ya, ben ilk defa öğrendim nagehanın anlamını çok iyi düşünmüşsün.
oo bugün hep isimlerin sonunda han var baksana, büşranın oğlunun isminin sonunda da han var (metehan), benim oğlumun sonunda da (emirhan)
vaoovv süpermiş anlamı ya, ben ilk defa öğrendim nagehanın anlamını çok iyi düşünmüşsün.
oo bugün hep isimlerin sonunda han var baksana, büşranın oğlunun isminin sonunda da han var (metehan), benim oğlumun sonunda da (emirhan)
bu arada negehan ismini bende çok severim. bana çok asil gelir. ama kızım olursa zeynep sare koymak istiyorum.
oğlunu seveyim senin:))al sana emir bebek
evet haklısın..bide benimkiler oğuzhan-nagehan..uyumlu..ama bilerek yapılmış bişey değil..:)
zeynep de güzel isim..sare ne demek..
DOĞRU CANIM BİZ OKUYALIMDA alLAH SEVABINA NAİL EDER BİZLERİ DE İNŞALLAH.hoşbulduk canım. evet ismini yazmamış. bende nikine okudum duasını. ilk defa gördüm nikinide. topiğe giremiyor sanırım. olsun biz okuyalım da üzerimizde hakkı kalmasın. sen neler yapıyorsun.
bu arada nagehan ismini bende çok severim. bana çok asil gelir. ama kızım olursa zeynep sare koymak istiyorum.
yazık tabi kızzzzzz..aayy ..tüh sana..çabuk iki beze mantı aç adam gelene kadar..koy önüne yesin..çorbada yap...çabuk dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?