- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.101
HOŞ GELDİN ARAMIZA..TOPİĞİN SAHİBİ GRAPHİCERDESİGNER.(YASEMİN) eminim mesajını okuyunca senide alacaktır listeye..bu arada bissürü melek var vurda..tam melekler mekanı olduhaa
DOĞRU CANIM BİZ OKUYALIMDA alLAH SEVABINA NAİL EDER BİZLERİ DE İNŞALLAH.
ne yapim valla sabah açılamamıştım bi nescafe içtim şimdi zımba gibiyim maşallah iyi geldi valla şaka maka
bugünlerde regl olmam lazım ama daha gelen giden yok bakalım, hayıt suyu içip duruyorum bakalım sonuç ne olacak
hakkaten sare ne dmeek, bend eduyuyorum bu ismi ama anlamını bilemedim
sıçrayan, atlayan, ihtiyaç demekmişş..kız bak atlar durur o koltuktan bu koltuğa..yaramaz olur haa:))kelime anlamını bilmiyorum ama Hz. İbrahim'in ilk zevcesinin ismi. hacer zevcesinden önceki. zeynep ismine zaten bayılıyorum asla eskimeyecek bir isim gibi geliyor.
:))))) ben mantı sevmem yapmasınıda bilmem
benim nick melek adım nazan siz kısaca nazoda diyebilirsiniz :))))))))
sıçrayan, atlayan, ihtiyaç demekmişş..kız bak atlar durur o koltuktan bu koltuğa..yaramaz olur haa:))
QUOTE]
hadi ya bak şimdi daha çok içime sindi. sıçrasın, atlasın enerjik olsun. ihtiyaç anlamı da güzelmiş. anne ve babasının çok ihtiyacı var zaten ona. :)
sıçrayan, atlayan, ihtiyaç demekmişş..kız bak atlar durur o koltuktan bu koltuğa..yaramaz olur haa:))
yok yaaa..adamın gönlünü alacak başka bişey yap o zaman..derhal..
kız Allah seni davul etmesin..melek yazıyo ya adının yanına..nazoo haaa...nazo gelin ayağına takar halhaaaaaaaaaal
ınınınınn hal hall ınınının hal hal..
BEBİŞİM listede gerçek adını yazim mi ozaman ne dersin dualar nazoya gitsin yani meleğe değilbenim nick melek adım nazan siz kısaca nazoda diyebilirsiniz :))))))))
kız ozaman biz senle birlikte hamiş kalacağız desene haydi heyecan başlasın, bakalım kim daha önce hamiş olacak, yada kim daha önce regl olacakaynen ya benim de regl olmam lazımdı en son 12 ağustos da oldum normalde düzensiz ama klomen kullandım reglimden sonra. okadar soğan suyu içtim olurum diye düşünüyordum. belki hamişlik vardır diyorum ama umutlanmıyorum çok üzülüyorum sonra hayırlısı olsun artık.
günaydın canpareler nasılsınız bakem
yav buket ne güzel anlamı varmış, ben çoks everim canlı insanı süper isimmiş kafama soktun haa
tabi biliyorum ama sen demiştin ya bana melek diyin diye bende onun için bişey demedim bu topikte, dur hemen düzeltim yaa maden ifşa ettin bende resmi olarak yayınlıyorumyasemin biliyodu ismimi ama öyle yazmış unuttunmu kız yoksa yasiiii
vaoovv süpermiş anlamı ya, ben ilk defa öğrendim nagehanın anlamını çok iyi düşünmüşsün.
oo bugün hep isimlerin sonunda han var baksana, büşranın oğlunun isminin sonunda da han var (metehan), benim oğlumun sonunda da (emirhan)
tabi biliyorum ama sen demiştin ya bana melek diyin diye bende onun için bişey demedim bu topikte, dur hemen düzeltim yaa maden ifşa ettin bende resmi olarak yayınlıyorum
benim nick melek adım nazan siz kısaca nazoda diyebilirsiniz :))))))))
ben seni melek diye biliyordum
canım emirhan abimin oğlunun adı emir de görümcemin oğlunun adı, metehan ve oğuzhanda amca oğulları maşallah aileye bak yaa her türlü isim var
yok yaaa..adamın gönlünü alacak başka bişey yap o zaman..derhal..
kız Allah seni davul etmesin..melek yazıyo ya adının yanına..nazoo haaa...nazo gelin ayağına takar halhaaaaaaaaaal
ınınınınn hal hall ınınının hal hal..
BEBİŞİM listede gerçek adını yazim mi ozaman ne dersin dualar nazoya gitsin yani meleğe değil
kız ozaman biz senle birlikte hamiş kalacağız desene haydi heyecan başlasın, bakalım kim daha önce hamiş olacak, yada kim daha önce regl olacak
günaydınnnnnnn enerjilerimiz yüksek maşallah bugün
sen isim olarak ne düşünüyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?