Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aynen ya benim de regl olmam lazımdı en son 12 ağustos da oldum normalde düzensiz ama klomen kullandım reglimden sonra. okadar soğan suyu içtim olurum diye düşünüyordum. belki hamişlik vardır diyorum ama umutlanmıyorum çok üzülüyorum sonra hayırlısı olsun artık.

kelime anlamını bilmiyorum ama Hz. İbrahim'in ilk zevcesinin ismi. hacer zevcesinden önceki. zeynep ismine zaten bayılıyorum asla eskimeyecek bir isim gibi geliyor.
sıçrayan, atlayan, ihtiyaç demekmişş..kız bak atlar durur o koltuktan bu koltuğa..yaramaz olur haa:))
:))))) ben mantı sevmem yapmasınıda bilmem

yok yaaa..adamın gönlünü alacak başka bişey yap o zaman..derhal..
benim nick melek adım nazan siz kısaca nazoda diyebilirsiniz :))))))))

kız Allah seni davul etmesin..melek yazıyo ya adının yanına..nazoo haaa...nazo gelin ayağına takar halhaaaaaaaaaal

ınınınınn hal hall ınınının hal hal..

yasemin biliyodu ismimi ama öyle yazmış unuttunmu kız yoksa yasiiii

Son düzenleme:
benim nick melek adım nazan siz kısaca nazoda diyebilirsiniz :))))))))
BEBİŞİM listede gerçek adını yazim mi ozaman ne dersin dualar nazoya gitsin yani meleğe değil
kız ozaman biz senle birlikte hamiş kalacağız desene haydi heyecan başlasın, bakalım kim daha önce hamiş olacak, yada kim daha önce regl olacak
günaydın canpareler nasılsınız bakem

günaydınnnnnnn enerjilerimiz yüksek maşallah bugün

canım emirhan abimin oğlunun adı emir de görümcemin oğlunun adı, metehan ve oğuzhanda amca oğulları maşallah aileye bak yaa her türlü isim var

tabi biliyorum ama sen demiştin ya bana melek diyin diye bende onun için bişey demedim bu topikte, dur hemen düzeltim yaa maden ifşa ettin bende resmi olarak yayınlıyorum

bence problem yok burda herkes melek bilir beni ondan dedimidi anammmmmm dualar melekemi gitti anammmmmm

Son düzenleme:

inşallah inşallah. Allah söyletti belki de. ne güzel olurdu ya

mrb kızlar çok aktif bi topiğiniz var maşallah :) benim kafam karışık size danışmak istedim şimdi benim sat 15 ağustos yaklaşık 27-28 günde adet oluyorum dün olmadı bugün de yok hep olacağım sabah kanamayla ve ağrıyla uyanırdım yok ama bi de ağustosun 30 ya da 31 de tam hatırlamıyorum bi kaza oldu normalde korunuyoruz daha ama yumurtlama dönemim geçti diye umursamadım akıntıdan geçtiğini düşünmüştüm öyle takip edebiliyorum çünkü ben adet geçikmesi dışında da hiç belirti yok adet öncesi belirtiler var yalnızca sizce test için ne kadar gecikme beklemeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…