- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.021
yok canım karamsarlıktan değil benim bi doktorum vardı ama gitmek istemiyorum ona, henüz doktor arıyorum,bide hem yakın olsun hemde çok yüksek ücretli olmasın istiyorum bakalım araştırıyorum,biraz beni rahatlatacak bi doktor lazım ben eski doktoruma pek alışamamıştım herkes pek övüyordu adam iyiydi aslında ama ne bileyim bebeğide kaybedince onunla devam etmek istemedim
Selam Hayirli günler kizlar gecmisi okudum bir sürü yazdım yollayamadan sarzim bitti tel kapandı bende sinirlendim yattım o kadar da yazmıştım neyse iyisinizdir insallah
bencede gayet iyi tatlım benide yazDUA ÖNERİSİ
Canlar, duayı kim belirleyecek diye bir karara varamadık, Aslı'dan rica ettim bize bir dua yazdı, eğer herkes okey derse haftasonu listeyi hazırlayacağım(yasemin müdürümden imzalı onay aldım) Herkesler bu mesajı alıntı yaparak, cumartesi 14.37'ye kadar cevap yazsın (saate dikkat )
Duamız: VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN'' 100 tane ---
Anlamı : Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti. Enbiye 89
uyar bana tatlım
c.tesi 14.37 ye kadar haaa nasıl ayarladın bu saati çok merak ettim
cevap veriyorum yok yok 14.36 da mı desem acaba.
Neyse bana uyar yani.
bencede gayet iyi tatlım benide yaz
tamam canım
çok düşündüm
tamam canım
koyduğun resme bayıldımbuzdolabı magneti mi kurabiye mi?
şimdi kasılmayla agrıyıda ayort edebilmek önemli bu bir ikincisi acaba benim agrım ne kaa surdu tuvalete gidene kadar surdu offffffff birr beni durdursun
Heyecan olsun istedim
Bak sen tembele, bir kağıda yaz, telefonun mesaj yerine yaz, oovv sözlüden kaçmak yok ( seninle beraber itiraz edenlerin sayısı çok olursa değiştiririz tatlım)
tamam canım(Buket seni öbür derse nazan'ın yanına oturtacağım )
çok taaaatttııııı :))bende yapacam kızışıma..inşallah..tatlım ben seda tamsoy var sincan koruda o doktordan memnundum riskli gebeliklerde falan çok iyiymiş tavsiye üzerine gitmiştim çok ilgiliydi eşiminde içine sinmişti ama benim doğum bayrama denk geleceğinden garanti veremedi mecburen lokman hekime geçmek zorunda kaldım aklında bulunsun istersen bi araştır sende fiyat olarak muayenesi 42 tl kendi istediği testlerden para almıyo kan vs gibi bi araştır derim ben
biz iyiz tatlım seni sormalı ne güzel almışsın kuzucuğunu kucağına tez zamanda gel emi anlat bize olanlarıbebişininde resmini koyyy
bencede gayet iyi tatlım benide yaz
kKIZLAR KIZLAR KIZLARRRR
BİZ TEYZESİYLE BUNU ÇOK BEĞENDİK KUZUCUĞUM İÇİN BEBEK ŞEKERİ MALZEMELERİ ALIP YAPALIM DİYORUZ SİZCE NASIL
magnet olarak düşünüyoruz burcucum çok baktık buna bayıldık bizde kardeşimle sizinde fikrinizi alimm dedim keçeden yapılıyo kızım doğunca ismini doğum tarihini falan zımbalayıp gelenlere dağıtalım diyoruz
ya ağrıyla kasılma aynı şeyç....sende şimdi kasılmanın ne işi var..aylindekiler kasılma:))) tövbe tövbe çıt çıt çıt:))))
tembelleri çalışkanlaın yanına oturtmak gerek demi..:2:
çok taaaatttııııı :))bende yapacam kızışıma..inşallah..
çok taaaatttııııı :))bende yapacam kızışıma..inşallah..
ben çok beğendim canım, klasik olanlardan biraz farklı, hem ömür boyu kalacak bir hediyede olur, şimdiden hayırlı olsun
sende belirt ozaman çıt çıt çıt ne bileyim kaç defa çocuk dogurdum çıt çıt çıt
yap buketçim ya hazır almak çok istemiyorum emeğim olsun biraz özeneyim seve seve yapayım istiyorum bakalım inş becerebilirim canım
çok sağol tatlıcım bizde öyle düşündük bakalım inş becerebiliriz bitmiş halini paylaşırım inş
nazancım normal tatlım çok sürmüyo geçiyorsa kasılma ağrı kramp hepsi oluyo biraz daha büyüsün bebişte o zaman gör sen ben artık kafasını çok rahat hissediyorum elimle dokununca falan kafası belli eline geliyo kuzunun düşün karnın büyüdükçe artacak daha bazen bir kilitler yerinden kalkamazsın geçiciyse çok takma kafana derim ben tatlım
evet o niyetle yazmıştımama sen ağlama kıyamam olmadı ikinizi en ön sıraya oturturum
bende bunları çok beğeniyorum Buket, benim bir arkadaşım oğlunun isminin yazılı olduğu kurabiyeler yaptırmıştı, oda güzel ama yiyip bitirince sana hatıra olarak hiçbirşey kalmıyor
bir başka arkadaş da küçük şirin bir bebek biblosuna çikolata takılı olarak yaptırmıştı o da iyi fikir, yani ben yanında bir atımlık tatlı birşey olması taraftarıyım(pis boğaz olduğumdan)
bende küçük bebek biblosu elinde tüle sarılı bademli şeker tuttuyodu öyle bişey görmüştüm..
bu arada burcu geçen gün bi eğitime katıldık biz..bi etkinlik yaptıracaklardı bize outdoor..işte grup ıoluşturduk grubun ortak noktasını bulmaya çalıştık..herkesin arasıbndan ben sıyrıldım..millet diyoki hepimiz kopya çektik, ben diyorumki hayır hiç çekmedim(bi kere bakmaya çalıştım göremedimde):)) diyolarki hepimiz okulu kırdık ben diyorumki hayır hiç kırmadım..1 gün bile devamsızlığım olmadı:))inektim ben inek bildiğin inek.kafam öyle erkek arkadaş gezi tozu öyle şeylere de basmazdı..:))) ünivdeykende kopya çekmedim..bi kere arkadaşım bana söyledi ben yazdım:))başkada bi vukuatım yoktur:))
bu arada şuan basurum çok ağırıyoooooooooooooooooooo
ağırıyooooooooooooooo
acıyooo acıyooo acıyooo her ne yapsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam acıyooooooooooooooo..kaysı yedim bin türlüüüüüü yakıyoooooooooooooo:)))))))
didemim saol canım ilk defa bu kadar şiddetlisini yaşayınca korktum
magnetinizde harikaa ellerie saglık şimdiden
bende küçük bebek biblosu elinde tüle sarılı bademli şeker tuttuyodu öyle bişey görmüştüm..
bu arada burcu geçen gün bi eğitime katıldık biz..bi etkinlik yaptıracaklardı bize outdoor..işte grup ıoluşturduk grubun ortak noktasını bulmaya çalıştık..herkesin arasıbndan ben sıyrıldım..millet diyoki hepimiz kopya çektik, ben diyorumki hayır hiç çekmedim(bi kere bakmaya çalıştım göremedimde):)) diyolarki hepimiz okulu kırdık ben diyorumki hayır hiç kırmadım..1 gün bile devamsızlığım olmadı:))inektim ben inek bildiğin inek.kafam öyle erkek arkadaş gezi tozu öyle şeylere de basmazdı..:))) ünivdeykende kopya çekmedim..bi kere arkadaşım bana söyledi ben yazdım:))başkada bi vukuatım yoktur:))
bu arada şuan basurum çok ağırıyoooooooooooooooooooo
ağırıyooooooooooooooo
acıyooo acıyooo acıyooo her ne yapsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam acıyooooooooooooooo..kaysı yedim bin türlüüüüüü yakıyoooooooooooooo:)))))))
Oyyy yerim ben seni çalışkan ördek
hem çalışkan hem poposu acıyo hemde burnu tıkalı bir ördek :2: umarım popon geçer.. burnun tıkalığı geçti mi? benimde kaç gündür tıkalı beynim ağrıyo resmen
normal tabiki tatlım endişelenmen insan kendinden bile korumak istiyo yavrusunu anlıyorum seni çok iyi benimde adet sancısı gibi olmuştu senin kadarken falan ondan korkmuştum ama alıştırma bence bunlar tatlım ya az az bebiş hissettiriyo kendini uzun sürerse hiç ihmal etme tabi ama bu tür ağrılar çok normal annesi birşey yapma bence hiç sadece çatlak olmasın istiyorsan ona karşı önlem al derim ben canım 6. aya kadar bazen hiç olmuyo karnın bir anda büyüyo o zaman nasıl çatladı anlamıyorsun bile ben badem yağı kullanıyorum hem yumuşatıyo hemde çok çabuk emiyo vücut onu tavsiye ederim bak kremdense
beğendiğine sevindim canım teşekkürler bu arada
Oyyy yerim ben seni çalışkan ördek
hem çalışkan hem poposu acıyo hemde burnu tıkalı bir ördek :2: umarım popon geçer.. burnun tıkalığı geçti mi? benimde kaç gündür tıkalı beynim ağrıyo resmen
MESUDEEEEE
Bal dudak nasıl* sütün geliyor mu? hemen özet geç? kaynanan var diye rahat rahay arayamıyoruz zati...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?