Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlım ben seda tamsoy var sincan koruda o doktordan memnundum riskli gebeliklerde falan çok iyiymiş tavsiye üzerine gitmiştim çok ilgiliydi eşiminde içine sinmişti ama benim doğum bayrama denk geleceğinden garanti veremedi mecburen lokman hekime geçmek zorunda kaldım aklında bulunsun istersen bi araştır sende fiyat olarak muayenesi 42 tl kendi istediği testlerden para almıyo kan vs gibi bi araştır derim ben

Selam Hayirli günler kizlar gecmisi okudum bir sürü yazdım yollayamadan sarzim bitti tel kapandı bende sinirlendim yattım o kadar da yazmıştım neyse iyisinizdir insallah

biz iyiz tatlım seni sormalı ne güzel almışsın kuzucuğunu kucağına tez zamanda gel emi anlat bize olanları bebişininde resmini koyyy
bencede gayet iyi tatlım benide yaz

kKIZLAR KIZLAR KIZLARRRR
BİZ TEYZESİYLE BUNU ÇOK BEĞENDİK KUZUCUĞUM İÇİN BEBEK ŞEKERİ MALZEMELERİ ALIP YAPALIM DİYORUZ SİZCE NASIL

Eklentiler

• $HOSGELDIN-KUCUK-PRENSES-KECE-BEBEK-SEKERI__83926105_0.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
nazan nazan

canım ben evdeki terkur kremin kutusunu atmışım ama internette baktım kullanılır yazıyor

"Aluminyum hidroksiklorit topikal olarak deriden emilmediğinden hamilelikte ve laktasyon döneminde

kullanılabilir." aynen böyle yazıyor

tamam canım

çok düşündüm

tamam canım
koyduğun resme bayıldım buzdolabı magneti mi kurabiye mi?

magnet olarak düşünüyoruz burcucum çok baktık buna bayıldık bizde kardeşimle sizinde fikrinizi alimm dedim keçeden yapılıyo kızım doğunca ismini doğum tarihini falan zımbalayıp gelenlere dağıtalım diyoruz

şimdi kasılmayla agrıyıda ayort edebilmek önemli bu bir ikincisi acaba benim agrım ne kaa surdu tuvalete gidene kadar surdu offffffff birr beni durdursun

ya ağrıyla kasılma aynı şeyç....sende şimdi kasılmanın ne işi var..aylindekiler kasılma:))) tövbe tövbe çıt çıt çıt:))))

tembelleri çalışkanlaın yanına oturtmak gerek demi..:2:

çok taaaatttııııı :))bende yapacam kızışıma..inşallah..

ben çok beğendim canım, klasik olanlardan biraz farklı, hem ömür boyu kalacak bir hediyede olur, şimdiden hayırlı olsun

tembelleri çalışkanlaın yanına oturtmak gerek demi..:2:

evet o niyetle yazmıştım ama sen ağlama kıyamam olmadı ikinizi en ön sıraya oturturum

bende bunları çok beğeniyorum Buket, benim bir arkadaşım oğlunun isminin yazılı olduğu kurabiyeler yaptırmıştı, oda güzel ama yiyip bitirince sana hatıra olarak hiçbirşey kalmıyor
bir başka arkadaş da küçük şirin bir bebek biblosuna çikolata takılı olarak yaptırmıştı o da iyi fikir, yani ben yanında bir atımlık tatlı birşey olması taraftarıyım (pis boğaz olduğumdan)

yap buketçim ya hazır almak çok istemiyorum emeğim olsun biraz özeneyim seve seve yapayım istiyorum bakalım inş becerebilirim canım

ben çok beğendim canım, klasik olanlardan biraz farklı, hem ömür boyu kalacak bir hediyede olur, şimdiden hayırlı olsun

çok sağol tatlıcım bizde öyle düşündük bakalım inş becerebiliriz bitmiş halini paylaşırım inş
sende belirt ozaman çıt çıt çıt ne bileyim kaç defa çocuk dogurdum çıt çıt çıt

nazancım normal tatlım çok sürmüyo geçiyorsa kasılma ağrı kramp hepsi oluyo biraz daha büyüsün bebişte o zaman gör sen ben artık kafasını çok rahat hissediyorum elimle dokununca falan kafası belli eline geliyo kuzunun düşün karnın büyüdükçe artacak daha bazen bir kilitler yerinden kalkamazsın geçiciyse çok takma kafana derim ben tatlım

didemim saol canım ilk defa bu kadar şiddetlisini yaşayınca korktum
magnetinizde harikaa ellerie saglık şimdiden

bende küçük bebek biblosu elinde tüle sarılı bademli şeker tuttuyodu öyle bişey görmüştüm..

bu arada burcu geçen gün bi eğitime katıldık biz..bi etkinlik yaptıracaklardı bize outdoor..işte grup ıoluşturduk grubun ortak noktasını bulmaya çalıştık..herkesin arasıbndan ben sıyrıldım..millet diyoki hepimiz kopya çektik, ben diyorumki hayır hiç çekmedim(bi kere bakmaya çalıştım göremedimde):)) diyolarki hepimiz okulu kırdık ben diyorumki hayır hiç kırmadım..1 gün bile devamsızlığım olmadı:))inektim ben inek bildiğin inek.kafam öyle erkek arkadaş gezi tozu öyle şeylere de basmazdı..:))) ünivdeykende kopya çekmedim..bi kere arkadaşım bana söyledi ben yazdım:))başkada bi vukuatım yoktur:))

bu arada şuan basurum çok ağırıyoooooooooooooooooooo
ağırıyooooooooooooooo

acıyooo acıyooo acıyooo her ne yapsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam acıyooooooooooooooo..kaysı yedim bin türlüüüüüü yakıyoooooooooooooo:)))))))

vazelin sür güzelce tuvalete girip çıktıkça sür buket faydası olcak

didemim saol canım ilk defa bu kadar şiddetlisini yaşayınca korktum
magnetinizde harikaa ellerie saglık şimdiden

normal tabiki tatlım endişelenmen insan kendinden bile korumak istiyo yavrusunu anlıyorum seni çok iyi benimde adet sancısı gibi olmuştu senin kadarken falan ondan korkmuştum ama alıştırma bence bunlar tatlım ya az az bebiş hissettiriyo kendini uzun sürerse hiç ihmal etme tabi ama bu tür ağrılar çok normal annesi birşey yapma bence hiç sadece çatlak olmasın istiyorsan ona karşı önlem al derim ben canım 6. aya kadar bazen hiç olmuyo karnın bir anda büyüyo o zaman nasıl çatladı anlamıyorsun bile ben badem yağı kullanıyorum hem yumuşatıyo hemde çok çabuk emiyo vücut onu tavsiye ederim bak kremdense

beğendiğine sevindim canım teşekkürler bu arada

Oyyy yerim ben seni çalışkan ördek
hem çalışkan hem poposu acıyo hemde burnu tıkalı bir ördek :2: umarım popon geçer.. burnun tıkalığı geçti mi? benimde kaç gündür tıkalı beynim ağrıyo resmen

MESUDEEEEE

Bal dudak nasıl* sütün geliyor mu? hemen özet geç? kaynanan var diye rahat rahay arayamıyoruz zati...

okyanus suyu kullan duygu..benim onu sıkarken midem bulanmasına ragmen yinede iy geldi..geniz akıntımıda söktüğünü hissediyorum..

saol canım rahatlıyorum sizlerle kouşunca

bende hali hazır göbek vardı şimdi accık daha çıktı şimdilik bişey uygulamıyorum ama evde kakao yagı hazır bekliyo üşendigimden sürmüyorum :))))))))

öyle fena bişeyki poponun üzerine oturamıyosun zonkluyo resmennn ayyy gitsinde gelmesin o günlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…