- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.041
okyanus suyu kullan duygu..benim onu sıkarken midem bulanmasına ragmen yinede iy geldi..geniz akıntımıda söktüğünü hissediyorum..
aklıma geldi valla yarın bir eczaneden alayım
bu arada seni mi kıracağım bundan sonra benim adım sana "duygu" olsun, hamişsin ya herşey kabulüm
yaa duygu karşımda çalışan kızın adıda onunla konuşup sana cevap yazıyorum ya ondan:))
şimdi mesudeyle konuştum..iyiymiş ama sancısı varmışş..ayağa kalkınca oluyomuş..naapıyo bakıyomu kv dedim..eşim izin aldı yapıyo sağolsun dedi(anladımki yine durum aynı) oda yapıyo bişeler dedi..kızısıda çok tembelmiş uykucu şirinmiş..durmadan uyuyomuş...doktor demişki uyandır emzir..mesude diyoki uyandırıyorum kucağıma alıorum burnunu sıkıyorum yanağını sıkıyorum yok uyanmıyo:))ağzına alıyo memeyi..uyuya kalıyo:))dediki ben çok yoruldum son bi kaç gün yaa heralde oda çok yorgun..toplayamadı kendini...(yavrum yaa annede yorulunca oda yoruldu tabi sonrada hoop sezeryan)) neyse sütü gelmiş iyiymiş.ama göğüsleri yara olmuşş..çok açıyo diyo..emdikçe krem sürüyorum ama acıyo diyo...inşallah geçer..az emdiği halde böyle..pompa al dedim..zaten şşimdi çok ememiyo. bi kendine gelsin emmeye başşlasın zaten gerek kalmaz dedi.. üç kilo 100 doğmuş minnakım..resmini koyacakmış:))
yaa duygu karşımda çalışan kızın adıda onunla konuşup sana cevap yazıyorum ya ondan:))
şimdi mesudeyle konuştum..iyiymiş ama sancısı varmışş..ayağa kalkınca oluyomuş..naapıyo bakıyomu kv dedim..eşim izin aldı yapıyo sağolsun dedi(anladımki yine durum aynı) oda yapıyo bişeler dedi..kızısıda çok tembelmiş uykucu şirinmiş..durmadan uyuyomuş...doktor demişki uyandır emzir..mesude diyoki uyandırıyorum kucağıma alıorum burnunu sıkıyorum yanağını sıkıyorum yok uyanmıyo:))ağzına alıyo memeyi..uyuya kalıyo:))dediki ben çok yoruldum son bi kaç gün yaa heralde oda çok yorgun..toplayamadı kendini...(yavrum yaa annede yorulunca oda yoruldu tabi sonrada hoop sezeryan)) neyse sütü gelmiş iyiymiş.ama göğüsleri yara olmuşş..çok açıyo diyo..emdikçe krem sürüyorum ama acıyo diyo...inşallah geçer..az emdiği halde böyle..pompa al dedim..zaten şşimdi çok ememiyo. bi kendine gelsin emmeye başşlasın zaten gerek kalmaz dedi.. üç kilo 100 doğmuş minnakım..resmini koyacakmış:))
tahin yağı sürsü hemencecik geçiriyormuş
No problema
oyyy betül rana'ya bak sen maşallahokurken gözümün önüne geldi valla ayy inşallah kv de biraz vicdana gelir, mesude'de poposunu devirip yatsın anacım, sadece bal dudakla ilgilensin,oyy maşallah herşey yolunda inşallah sancılarıda geçer, canım yaaa valla yanında olamk istedim şimdi
canım bsde senı merak edıyordukk durumun nedır son olarakk dogum oldu ınsl degılmıııııııııııııı
mesudee hoş geldin canım kızını merak ediyoruz resim koyda bi bakalım bal dudaklı kızına
biz iyiyiz asıl sen nasılsın..seni doğumdan sonra ardım kapalıydı, sonra bi daha aradım ama rahatsız etmek istemedim üç kez çaldırdım kapattım..müsaitsen aramak isterim...
Bebik nasıl??
canım boşuna moralini bozuyorsun dış gebelik olamaz o rahim dışında döllenme olursa dış gebelik oluyor senin için öyle bir ihtimal yok kızların dediği gibi direkt rahmine koydular zaten. Ayrıca labtan laba çok farkediyor. Meraklanma herşey normal ama yarına kadar için rahat etmez tabii sakin ol yarın rahatlıcaksın.
canım biz iyiyiz de asıl sen nasılsın nasıl oldun durumun nedir kızın nasıl iyi mi. Rabbim analı babalı büyütsün şansı bol olsun yavrunun.
c.tesi 14.37 ye kadar haaa nasıl ayarladın bu saati çok merak ettim
cevap veriyorum yok yok 14.36 da mı desem acaba.
Neyse bana uyar yani.
mesudecim kızını bizim yerimizede koklaa olsun yaa uslu oldugu iyi zaten seni yoran bir kocan ve k.validen var kızın bari uslu olsun yalnız sık sık emzir ka sekeri düşmesin bebegin iyi davran kendineAllah hepinize iyilikler verdin cok tesekkur ediyoruz teyzoslari bende kızımda iyiyiz cok şükür ara ara sancılarım ağrılarım var birde göğüs uçlarım yara o biraz sıkıntı yapıyor onun dısında iyiyiz betüs emdi simdi uyuyor hic beklediğim gibi olmadı içerde kıpır kıpırtı ama simdi cok Nazlı cok kibar bişey ağlamıyor bile o yüzden hep basında bekliyorum ama babası gibi tam bı uykucu uykudan uyandirip da emziremiyirum hanımefendiyi gecmisi okudum cok mutlu oldum ilginizden merak ermişsiniz hep Allah razı olsun doğumda ve sonrası sizlerde hep aklımda ve dualarimdaydiniz ismen ayrı ayrı hepinize dua ettim cok guzel bir duygu annelik bir mucize zaten Rabbim herkese tattırsın insallah
Burcum bal dudakli kızım ellerinden öper en kısa zamanda resmini koyarım suanda oturamiyorum telden giriyorum
Bedriyecim kuzum ne guzel anlatmissin sen oyle tesekkur ederim tatlim
Didemcim evet aldım kucağıma darısı senin basına insallah geldim kuzum ne anlatım iste sezeryan oldum girdim çıktım oyle iste
Nazanim cok gecmis olsun
Yasemin kuzum epiderol belden uyusturmali sezeryan demek kesip biçiyorlar sen herseyi görüyordun ayiksin yani normal dogum degil bu arada esın yokmuş Allah kavuştursun fazla yorma kendini
Binbirgece cnm hemen üzülme ya vardır bı nedeni Rabbim hakkında hayırlar versin
Burcucum senin adına bende cok sevindim cok guzel haber bu eşini de bı sekilde ikna et artık :)
Buketimcok sagol edimi aradım dediğin seyden getirecek insallah ise yarar cok evi veriyor emzirirken
Allah hepinize iyilikler verdin cok tesekkur ediyoruz teyzoslari bende kızımda iyiyiz cok şükür ara ara sancılarım ağrılarım var birde göğüs uçlarım yara o biraz sıkıntı yapıyor onun dısında iyiyiz betüs emdi simdi uyuyor hic beklediğim gibi olmadı içerde kıpır kıpırtı ama simdi cok Nazlı cok kibar bişey ağlamıyor bile o yüzden hep basında bekliyorum ama babası gibi tam bı uykucu uykudan uyandirip da emziremiyirum hanımefendiyi gecmisi okudum cok mutlu oldum ilginizden merak ermişsiniz hep Allah razı olsun doğumda ve sonrası sizlerde hep aklımda ve dualarimdaydiniz ismen ayrı ayrı hepinize dua ettim cok guzel bir duygu annelik bir mucize zaten Rabbim herkese tattırsın insallah
Burcum bal dudakli kızım ellerinden öper en kısa zamanda resmini koyarım suanda oturamiyorum telden giriyorum
Didemcim evet aldım kucağıma darısı senin basına insallah geldim kuzum ne anlatım iste sezeryan oldum girdim çıktım oyle iste
Nazanim cok gecmis olsun
Yasemin kuzum epiderol belden uyusturmali sezeryan demek kesip biçiyorlar sen herseyi görüyordun ayiksin yani normal dogum degil bu arada esın yokmuş Allah kavuştursun fazla yorma kendini
Burcucum senin adına bende cok sevindim cok guzel haber bu eşini de bı sekilde ikna et artık :)
Buketimcok sagol edimi aradım dediğin seyden getirecek insallah ise yarar cok evi veriyor emzirirken
Allah hepinize iyilikler verdin cok tesekkur ediyoruz teyzoslari bende kızımda iyiyiz cok şükür ara ara sancılarım ağrılarım var birde göğüs uçlarım yara o biraz sıkıntı yapıyor onun dısında iyiyiz betüs emdi simdi uyuyor hic beklediğim gibi olmadı içerde kıpır kıpırtı ama simdi cok Nazlı cok kibar bişey ağlamıyor bile o yüzden hep basında bekliyorum ama babası gibi tam bı uykucu uykudan uyandirip da emziremiyirum hanımefendiyi gecmisi okudum cok mutlu oldum ilginizden merak ermişsiniz hep Allah razı olsun doğumda ve sonrası sizlerde hep aklımda ve dualarimdaydiniz ismen ayrı ayrı hepinize dua ettim cok guzel bir duygu annelik bir mucize zaten Rabbim herkese tattırsın insallah
Nazanim cok gecmis olsun
Nazanim cok gecmis olsun
Tmm tatlim dikkat ederim cok tesekkur ederimOyyy mesude masallah betul umuze canim sen sezeryanlisin cok dikkat et agir kaldirma yorma kendini
mesudecim kızını bizim yerimizede koklaa olsun yaa uslu oldugu iyi zaten seni yoran bir kocan ve k.validen var kızın bari uslu olsun yalnız sık sık emzir ka sekeri düşmesin bebegin iyi davran kendine
Tmm tatlim dikkat ederim cok tesekkur ederim
kokladim hemide öptüm ohhh valla nazanim kocişimden Allah binlerce razı olsun cok ilgileniyor herseyimi önüme getiriyor bi kahvaltı hazirlamiski bana sorma temizligide yapti şimdide aradı çarşıdan ne istersin getireyim ye diye bizim kv is yok Biliyo yemek yapmadı şimdide oğlum gelsede bişeyler yesek aciktim diyor ben hazırlasam valla memnun olacak bende gittim meyve suyu koydum yanıbaşa bı kac bişey yedim oda arada gidip kendi atistirip geliyor gizliden
Evet ya bende ondan korkuyorum zaten o yüzden gece uyumuyorum bizim kizin ağlama huyu yok giyamam diye basını bekliyorum
mesudeeeee maşallah Allah kem gözlerden kötü niyetten korusun, maşallahbenim için ellerini öp annesi,sende yan yat dinlen hayatın sadece betül olsun, zaten doğum öncesi yeteri kadar kendini yıprattın..şimdi senin zamanın en kısa zamanda inşallah dikişlerin düzelir, mem uçların iyileşir canım, kendi sütünden sür derler, bi dene istersen,ayyy bide kırmızı kantaron yağı süpemiş, hatta bende vardı bir arkadaşa verdim, Allah razı olsun Burcu çok işe yaradı demişti, onunda uçlari yaraydı hep..bir ara bal dudağımın fotosunu koy bide hamilelik takvimin doğdu yap emi...Allah'a emanet olun aklıma her geldiğinde dua edeceğim öptüm sizi ama en çok bal dudağımı....
Tmm cnm önerilerini tutucam cok cok tesekkur ederim hayatım Rabbim senden razı olsun senin bal sudanlıyı emzirdim masaj yaptım fotolarını çektim pc ye geçince koyacam o zaman sende öpersin ben senin yerine bol bol öpüyorum valla şimdilik tahin yağını aldırdım onu bı kullanayın da faydası olmazsa dediğini de alırım cnm cok sagol kv yide bosverdim Aten alıştım artık sinirlerimi bozamaz kızım var öpüyorum kolluyorum bütün yorgunluğum gidiyor valla bende senin icin dua ediyorum ve etmeye devamoyyyy valla eşini tebrik ettim maşallah, hem sana hizmet ediyor hem de annesine..kv için diyecek söz bulamıyorum artık, aman boşver zaten kv'yi önemli olan , bal dudak, anaaam kırkbir kere maşallah
Cnm benim ya seninde az kaldı dur bu duyguları sende yaşayacaksın Rabbim Hayirli bir sekilde kucağına almayı nasip etsin ha ha benim kizin bedikkertmesi var bile tatlim sanada buluruz bı tane merak etme yok kuzum ya ayağı kalkıyorum ama sadece bebegimle ilgileniyorum herseyi boşlarım benden önemli degil ya resimde yüklicem cnm bugunAAAAYYYY çok seviyorumm şu an böölleee gözümün önüne geliyorr resmen kucaklıyorum kocamann..
canım benimm yaaa ağlamıyor bile haa.. oyy uykucu kız.. ama var ya o bi dinlensinn annesi bu seferde sen uyutmaya çalışırsın.. hani bide demişsin ya karnımda o kadar hareketliydi diye mesude var ya, onunla alakası varsa bizimki daha karnımda tebtembelbizim kızlara hiç talip çıkmıyacak bu topikten ben sana söyliyimm.. uykucu bunlar resim yükleyebilirsin inşAllah.. sakın ayağa kalkıp kendini yorma yoksa iyileşme sürecin uzar, betulde dinlenmiş olur zor durumda kalırsın bak Allah korusun.. Allah sizi nazarlardan korusun..
canım iyiymişsin çok şükür valla hiç yorayım deme kendini lohusa hatunsun yat bak keyfine boşver. Aç kalacak değil ya kaynanan karnı acıkınca mecbur yapacak yani seni aç koyacak kadar vicdansız değildir herhalde dimi yardıma geldi kim görürse. Neyse kuzum Allah bağışlasın kızını nazarlardan saklasın inşallah. Şimdi çok uyuyor olması normal yeni
doğanlarda böyle alışmaya çalışıyor ortama ama 20 günden sonra başlar viyaklamalar hazır ol yani. Uyandırıp emzirmek çok önemli canım ilk zamanlar uyurken anlamıyorlar acıktıklarını tehlikeli aç kalması canım ne yap et uyandır az da olsa emsin göğsün için tahin yağı iyidir teyzemin gelini kullandı tahinin üstünde biriken yağı alıp sürüyormuş. Kalkanlar var birde bak o da işe yarıyormuş canım göğüs kalkanı daha olmadı ondan alırsın.
DUA ÖNERİSİ
Canlar, duayı kim belirleyecek diye bir karara varamadık, Aslı'dan rica ettim bize bir dua yazdı, eğer herkes okey derse haftasonu listeyi hazırlayacağım(yasemin müdürümden imzalı onay aldım) Herkesler bu mesajı alıntı yaparak, cumartesi 14.37'ye kadar cevap yazsın (saate dikkat )
Duamız: VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN'' 100 tane ---
Anlamı : Zekeriyayı da hatırla. Hani o, Rabbine, Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın diye dua etmişti. Enbiye 89
Mesudemmmm canm arkadaşım, annelerin en güzeli maşllah sanada kızınada hep uslu olsun inşallah.
bende göğüs ucu yaraları için şunu duydum, 2-3 tane ayva çekirdeğini bir bardağa koy, o sabaha kadar jöle kıvamına geliyormuş, onu sürüyorsun yumuşatıyormuş canım. ayyyy kzını hayal ediyorumda kimbilir dünyanın en gzel bişeyidir yaaaa
maşşallah maşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?