Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

cnm kızlar okeyse benim içinde sorun yok okurum

mesude masaj damı yapıon kuzuna...ay altını maltınıda sen açacan banyosunu da sen yaptıracan...kv den fayda yok..maşallah sana varya cesaretine çalışkanlığına sabrına..sen hepsininde üstesinden gelirsin bence..aslansın sen:))

Mesude canım kv 1 hafat sonra gidiyormuş, ohh süper :) bu arada bizim kızlarda göğüs ucu için ne çok vözüm varmış be maşallah :)))
Oyyy sen anlattıkça gözümde canlanıyor

Burcucum gören okey dedi, sağol :))

Yasemincim sayı konusunda kızlardan bir fikir gelirse değıştiririz, herkesin ortak fikri olur :)

Bu arada
ÇİĞDEM
B. GÜL
K. GÜL. Ballarım sesiniz çıkmıyor, ama haklısınız inşallah sizin kuzularınızda çok iyidir, özledik sizi :)

Ayrica
MERAL
FB TUBA
SEKERKIZ TUBA
NARTANESI AYŞE. tedaviler ne oldu hiş sesiniz çıkmıyor, heyyy hoyyy arasıra uğrayın :))

hayırlı yolculuklar iyi eglenceler canımm

Burcu ben de okurum, simdiden haber vereyim,Cumartesi 14:37 ye yetisemem falan

ASLIIIII benden 5 tane yasin al, bugun bizim kuran var ama belki gidemem eğer eksik olursa haftaya isterim

Bizim 2 gündür elektriklerimiz yoktu bugün de misafirlerim vardı.yarin dra gitmrm gerekiyor ama acaip useniyorum gitmezsem olmaz mı yaaa

Aaa mesude dogurmus ne güzel, yerim ben onun bal dudaklarını, çok tatlı ya,şimdi mis gibi kokuyordur:)))
Şimdilik aklımda kalanlar bunlar

Hee bide şekerkiz tuba ile aynı gün yumurtluyoruz inş, aynı anda yani bu ay hamile kalırız, ama dr bana hiç çatlatna ignesinden bahsetmedi neden acaba

Biz full çalışıyoruz, dr eşinin spermleri hareketsiz bol bol ilişkiye girin hareketlensin dedi:)) biz de drun dediğini yapıyoruz ama eşim yakında isyan bayrağını çekecek galiba. ..

Tubi hoşgeldin canım eşine mutlaka keçi boynuzu kürü yap, hareketsizliğe çok iyi geliyor, bende eşime yaptim hem o iş için güç kuvvet veriyor, heran hazır oluyor..anladın sen :)))))

Dua listemiz inşallah haftasonu hazır olacak tatlım

Yumurtalar için Bedriye ısrarla bal tarçın çörek otu macununu önerdi bana , istersen google yorumlara bir bak, olmadı sende ona başlarsın, ovvvv keçiboynuzuyla birleşince bomba etkisi yapar :)))))))

yoklamayıda alıyosun bakıyorum:))

Biz full çalışıyoruz, dr eşinin spermleri hareketsiz bol bol ilişkiye girin hareketlensin dedi:)) biz de drun dediğini yapıyoruz ama eşim yakında isyan bayrağını çekecek galiba. ..
sadce doktorun dediğini yapıyosunuz öylemi:))azgın şempanzeler..:)

sen şempanze bile değilsin direkt azgın

biz görev bilincinde olan insanlarız dr ne derse o. ya buket dr bana çatlatma iğnesi yapacak mı acaba.çok fazla takılmak istemiyorum ama yumurta çatlamazsa kist yapıyormuş.şimdi biraz okudum başka topiklerde.aslında ne kadar incelersek o kadar zor oluyor.Allah'a havale etmek lazım ama engel olamıyorum kendime

şimdi onu düşünme kist olacağı varsa oluyo yapacak bişey yok...benimkiler çatlatma iğnesine rağmen çatlamadılar..Allah verdimi çatlayıp patlıyolar:))

ay görmemişim pardon..ama söyle belki bi faydamız olur?*?

çok sağol canım.burcuya yazdım şimdi özelden.onun daha önce yazdıklarıyla ilgili.sanırım yardımcı olur.ee nasılsın,neler yapıyorsun?ev iş arası git gel dışında tabi.mide bulantın geçti,hollanda cinsine benzemeye başladın,yumurtalı tişört giyiyorsun,kilo almadın onun dışında ne var ne yok?

tuba sen daha önce gittinmi hiç yumurta takibine?ben 3 defa klomen kullanmıştım.3 ündede 2 güne bi ultrasona girdim.sonra yumurta yakalaşık 20mm e ulaşınca çatlatma iğnesini yaptırdı.36 saat içinde çatlayacak.buarada ilişkiye girin dedi.bende standart herkese aynı uygulama yapılıyor sanıyordum.

özlemmmmmmm sen nasılsın?iş yerindeki yoğunluk ne durumda?katlanılır seviyede mi?bu hafta gidiyormusun doktora?yanlış hatırlamıyorum dimi?

yok canım ilk defa takip yaptırıyorum,benim eşimde sorun olduğu için ilaç vermiyorlardı drlar.ben adetimin 4.günü gittim sonra 14.günü gittim iki günde bir çağırmadı yumurta 12 mm olmuştu bide yarın gideceğim 18.günüm yarın inş büyümüştür

hazır yola gelmişken peşini bırakma burcu

bende buket gibi tembel öğrenciyim banada 100 adet çok geldi hem uzun akıldada kalması zor olur ama yinede çoğunluk ne derse uyarım

canım geçen yazmıştım gözünden kaçmış sanırım bende pazartesi gününe seda tamsoydan randevu aldım internette bir kaç yorum okudum memnunlar çok fazla yorum yoktu ama hastanenin sitesinden bakarkende yüksek riskli gebeliklerle ilgilendiğini okudum bakalım pazartesi ne olacak,ben aslında o hastanede murat beye gideyim diye bakınıyordum tesadüf gördüm onu, ayrıca bebek şekerin yada süsünmü demeliyim çok hoşmuş canım

tubacım doktorlar en baştan ne yapacağını anlatmıyor canım belki seninkide öyledir sona yaklaştıkça ne yapacağını söylüyor benim doktorda yumurtaları takip etti hiç çatlatma iğnesinden bahsetmedi bende netten hep okudum klomen kist yapıyor falan diye baya tırsmıştım sonra yumurtalar yeteri kadar büyüyünce çatlatma iğneni al hazır et dedi ertesi günede çağırdı iğne için seninkide öyle yaparbelki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…