- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.061
cnm kızlar okeyse benim içinde sorun yok okurumDUA ÖNERİSİ
Canlar, duayı kim belirleyecek diye bir karara varamadık, Aslı'dan rica ettim bize bir dua yazdı, eğer herkes okey derse haftasonu listeyi hazırlayacağım(yasemin müdürümden imzalı onay aldım) Herkesler bu mesajı alıntı yaparak, cumartesi 14.37'ye kadar cevap yazsın (saate dikkat )
Duamız: VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN'' 100 tane ---
Anlamı : Zekeriyayı da hatırla. Hani o, Rabbine, Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın diye dua etmişti. Enbiye 89
DUA ÖNERİSİ
Canlar, duayı kim belirleyecek diye bir karara varamadık, Aslı'dan rica ettim bize bir dua yazdı, eğer herkes okey derse haftasonu listeyi hazırlayacağım(yasemin müdürümden imzalı onay aldım) Herkesler bu mesajı alıntı yaparak, cumartesi 14.37'ye kadar cevap yazsın (saate dikkat )
Duamız: VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN'' 100 tane ---
Anlamı : Zekeriyayı da hatırla. Hani o, Rabbine, Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın diye dua etmişti. Enbiye 89
hayırlı yolculuklar iyi eglenceler canımm
Mesude canım kv 1 hafat sonra gidiyormuş, ohh süper :) bu arada bizim kızlarda göğüs ucu için ne çok vözüm varmış be maşallah :)))
Oyyy sen anlattıkça gözümde canlanıyor
Burcucum gören okey dedi, sağol :))
Yasemincim sayı konusunda kızlardan bir fikir gelirse değıştiririz, herkesin ortak fikri olur :)
Bu arada
ÇİĞDEM
B. GÜL
K. GÜL. Ballarım sesiniz çıkmıyor, ama haklısınız inşallah sizin kuzularınızda çok iyidir, özledik sizi :)
Ayrica
MERAL
FB TUBA
SEKERKIZ TUBA
NARTANESI AYŞE. tedaviler ne oldu hiş sesiniz çıkmıyor, heyyy hoyyy arasıra uğrayın :))
yoklamayıda alıyosun bakıyorum:))Mesude canım kv 1 hafat sonra gidiyormuş, ohh süper :) bu arada bizim kızlarda göğüs ucu için ne çok vözüm varmış be maşallah :)))
Oyyy sen anlattıkça gözümde canlanıyor
Burcucum gören okey dedi, sağol :))
Yasemincim sayı konusunda kızlardan bir fikir gelirse değıştiririz, herkesin ortak fikri olur :)
Bu arada
ÇİĞDEM
B. GÜL
K. GÜL. Ballarım sesiniz çıkmıyor, ama haklısınız inşallah sizin kuzularınızda çok iyidir, özledik sizi :)
Ayrica
MERAL
FB TUBA
SEKERKIZ TUBA
NARTANESI AYŞE. tedaviler ne oldu hiş sesiniz çıkmıyor, heyyy hoyyy arasıra uğrayın :))
sadce doktorun dediğini yapıyosunuz öylemi:))azgın şempanzeler..:)Biz full çalışıyoruz, dr eşinin spermleri hareketsiz bol bol ilişkiye girin hareketlensin dedi:)) biz de drun dediğini yapıyoruz ama eşim yakında isyan bayrağını çekecek galiba. ..
Tubi hoşgeldin canım eşine mutlaka keçi boynuzu kürü yap, hareketsizliğe çok iyi geliyor, bende eşime yaptim hem o iş için güç kuvvet veriyor, heran hazır oluyor..anladın sen :)))))
Dua listemiz inşallah haftasonu hazır olacak tatlım
Yumurtalar için Bedriye ısrarla bal tarçın çörek otu macununu önerdi bana , istersen google yorumlara bir bak, olmadı sende ona başlarsın, ovvvv keçiboynuzuyla birleşince bomba etkisi yapar :)))))))
yoklamayıda alıyosun bakıyorum:))
sadce doktorun dediğini yapıyosunuz öylemi:))azgın şempanzeler..:)
sen şempanze bile değilsin direkt azgın
buket tek sen varmışsın topicte nolur soruma evet de.hal hatır sormadan daldım ama arkadaşım telefon bekliyor
ay görmemişim pardon..ama söyle belki bi faydamız olur?*?buket tek sen varmışsın topicte nolur soruma evet de.hal hatır sormadan daldım ama arkadaşım telefon bekliyor
Ne oldu tatlım hayırdır? Ben pco'lu değilim ama belki bir faydam dokunur cevaplarım, çok önemli birşeymi?
biz görev bilincinde olan insanlarız dr ne derse o. ya buket dr bana çatlatma iğnesi yapacak mı acaba.çok fazla takılmak istemiyorum ama yumurta çatlamazsa kist yapıyormuş.şimdi biraz okudum başka topiklerde.aslında ne kadar incelersek o kadar zor oluyor.Allah'a havale etmek lazım ama engel olamıyorum kendime
ay görmemişim pardon..ama söyle belki bi faydamız olur?*?
biz görev bilincinde olan insanlarız dr ne derse o. ya buket dr bana çatlatma iğnesi yapacak mı acaba.çok fazla takılmak istemiyorum ama yumurta çatlamazsa kist yapıyormuş.şimdi biraz okudum başka topiklerde.aslında ne kadar incelersek o kadar zor oluyor.Allah'a havale etmek lazım ama engel olamıyorum kendime
tuba sen daha önce gittinmi hiç yumurta takibine?ben 3 defa klomen kullanmıştım.3 ündede 2 güne bi ultrasona girdim.sonra yumurta yakalaşık 20mm e ulaşınca çatlatma iğnesini yaptırdı.36 saat içinde çatlayacak.buarada ilişkiye girin dedi.bende standart herkese aynı uygulama yapılıyor sanıyordum.
hazır yola gelmişken peşini bırakma burcuÖzlemim öğlen eve geldi eşim (normalde hiç gelmez bi geçen kan tah pozitif olduğunda gelmişti) geldi, ben hiçbirşey demedim çünkü biliyorum üzerine gittiğimde ters tepeceki hafataya işten vakit bulduğum ilk anda gidelim beraber, spermleride orda vereyim dedi( hah yola gel dedim içimden )
bende buket gibi tembel öğrenciyim banada 100 adet çok geldi hem uzun akıldada kalması zor olur ama yinede çoğunluk ne derse uyarımDUA ÖNERİSİ
Anlamı : Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti. Enbiye 89
canım geçen yazmıştım gözünden kaçmış sanırım bende pazartesi gününe seda tamsoydan randevu aldım internette bir kaç yorum okudum memnunlar çok fazla yorum yoktu ama hastanenin sitesinden bakarkende yüksek riskli gebeliklerle ilgilendiğini okudum bakalım pazartesi ne olacak,ben aslında o hastanede murat beye gideyim diye bakınıyordum tesadüf gördüm onu, ayrıca bebek şekerin yada süsünmü demeliyim çok hoşmuş canımtatlım ben seda tamsoy var sincan koruda o doktordan memnundum riskli gebeliklerde falan çok iyiymiş tavsiye üzerine gitmiştim çok ilgiliydi eşiminde içine sinmişti ama benim doğum bayrama denk geleceğinden garanti veremedi mecburen lokman hekime geçmek zorunda kaldım aklında bulunsun istersen bi araştır sende fiyat olarak muayenesi 42 tl kendi istediği testlerden para almıyo kan vs gibi bi araştır derim ben
kKIZLAR KIZLAR KIZLARRRR
BİZ TEYZESİYLE BUNU ÇOK BEĞENDİK KUZUCUĞUM İÇİN BEBEK ŞEKERİ MALZEMELERİ ALIP YAPALIM DİYORUZ SİZCE NASIL
tubacım doktorlar en baştan ne yapacağını anlatmıyor canım belki seninkide öyledir sona yaklaştıkça ne yapacağını söylüyor benim doktorda yumurtaları takip etti hiç çatlatma iğnesinden bahsetmedi bende netten hep okudum klomen kist yapıyor falan diye baya tırsmıştım sonra yumurtalar yeteri kadar büyüyünce çatlatma iğneni al hazır et dedi ertesi günede çağırdı iğne için seninkide öyle yaparbelkibiz görev bilincinde olan insanlarız dr ne derse o. ya buket dr bana çatlatma iğnesi yapacak mı acaba.çok fazla takılmak istemiyorum ama yumurta çatlamazsa kist yapıyormuş.şimdi biraz okudum başka topiklerde.aslında ne kadar incelersek o kadar zor oluyor.Allah'a havale etmek lazım ama engel olamıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?