Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

btskn/bircan
barısozlem /özlem
akyuzcigdem / çiğdem
graphicdesigner / yasemin
duygusss/ duygu

Canlarım dualarınızı okudum listede bitti çok şükür..

Aslıcım yasinini okudum canım. Rabbim kabul etsin inşallahh.

Bende eve geldim yemek yedik mutfağı topladım, bulaşık makinesini boşalttım falan oturdum çay içtim sonra duaları okudum.

Kızlar son bir hapım kaldı yarın sabah içicem onu da ama gelen yok daha yaa yarın sabahta içeyimde akşama kadar olmazsam c.tesi dr gidicem artık yaa ne var ne yok merak ediyoruım inşallah yarın olurum da düzeleyici hapa başlarım bari onu içinde erken olayımda vakitlice başlıyım tedavime ya böyle de muallakta kaldım. Ya benim bir ara belim çok ağrımıştı ya kitaplardan o zaman eşim sıcak havlular koymuştu yakı kremi almış sürmüştü sıcak küvet falan o zaman reglimi 33 günde olmuştum ki kaç zamandır olmamıştım öyle belim geçince yapmadık bir daha tabii. Acaba bu ay şu hapa başlıcam yaa son günlerine doğru yine böyle sıcak uygulasam sökülmesine yardımı olur mu acaba :26:

Son düzenleme:
Günaydın ballarım cumanız mübarek olsun

Mesudeeeee bal dudağın fotolarını koymuş :))))

Maşallah subhanallah, kırkbir kere maşallah, dudakları bal bal, minicik bal dudaka, bide annesi cicilerinide giydirmiş ki ömrü uzun ve sağlıklı olsun, karşısına hep merhametli insanlar çıksın, hep sağlıklı ve mutlu olsun inşallah, çop çop diye annesini emsin büyüsün :)))

Günaydın hayırlı cumalar olsun kızlar.

Ben bu sabah son hapımı içtim bakalım daha bir şey yok artık bugünde gelmezse yarına dr gidicem yaa of çok daraldım gerçekten ama.

son günn çok şükür... Mesudenin bal dudakını da gördüm gitmeden yaşasınnn Maşallah güzelliğine ballarına fıstığının

son günn çok şükür... Mesudenin bal dudakını da gördüm gitmeden yaşasınnn Maşallah güzelliğine ballarına fıstığının

günaydın herkese..ya aylin..bana şu bebek hareketlerini bi tarif etsene..ama erken dönemi..yani ağrı gibimi batma gibimi..hareket gibimi vurma gibimi..off kafayı yiyecem yaa..yarın doktora gidiyom doktorada soracam:))

günaydın herkese..ya aylin..bana şu bebek hareketlerini bi tarif etsene..ama erken dönemi..yani ağrı gibimi batma gibimi..hareket gibimi vurma gibimi..off kafayı yiyecem yaa..yarın doktora gidiyom doktorada soracam:))

canım benim seğirme gibi oluyotdu böle pıt pıt çok zayıf vuruşlar diye düşünüyordum onları bi de içerden minicik bi parmak yılan gibi dolaşıyormuş gibi oluyordu gıdıklanıyordu... walla o dönem gazdır o gaz diyorlardı da lan şimdiye kadar gazım hiç gıdıklamadı beni diye düşünüyordum

günaydın hayırlı cumalar herkese benim için dua eder misiniz kızlar.. öğlen kan tahlili vericem inşallahh güzel haber almamı nasip eder RABBİM....

kendimi hep güzel sonuç alıcam diye odakladım... kendi kendimle savaş içindeyim güzel sonuç çıkıcak diyeee

bi de benim plesenta önde olduğu için geç hissetmeme neden oluyormuş ona rağmen 16 dan önce başlamıştı sen de hissediyorsundur artık...

amin canım inşallah güzel olur sonucun dualarım seninle...

ya bende düşünüyorum benim gaz sancım nasıl oluyoduki..benimki batıyodu..acıtıyodu..ee..şimdi buda acıtıyo ama dayanamıyacak kadar değil..o kadar kafayı takmışım ki dün uykudan uyandım..karnımda biyerden bi yere gittiğini sandım ama yine ağrı gibiydi..kafam allak bullak..off

Canlarım Günaydınlar...Hayırlı Cuma'lar...

Ben korkunç yoğun geçen bir haftanın ardından korkunç ağır bir gribe yakalandım...şuan iş yerindeyim ama kafamı kaldıramıyorum....ve dün gece regl oldum...biz geçen ay tüp bebek için karar almıştık...ve reglimin ilk günü gitmem lazımmış...ama korkunç hastayım ciğerlerim ağzım burnum...ben napıcam..umutsuzum...

senin dua ettim gamzecim inş. cuma güzel cuma gunu hayırlı haberlerle geliceksin evvel allahın izni ile

ayyyy meral nerelerdesin çok merak ettim seni, kıyamam hemen bir ilaca başla, gücünü kuvvetini toplada randevu al, zaten yumurtalara olana kadar iyileşirsin, eğer hiç dermanın yoksada boşver, öbür aya nasip olur, ama sana bir öneri geçen bende çok hasata oldum eşimin iş yerinden bit ot karışımı vermiş arkadaşı burun kıvırdım inanmadım, ama yemin ederim onu içtikten sonra yağa kalktım, çok basit: ıhlamur-adaçayı-keki, ıhlamuru 3-4 dk kaynak, altını kapat içine adaçayı ve kekik at, 5dk dinlendir, limonla beraber iç, iş yerinde var mı ot, bitki falan, yoksa eve giderken al yap inan ki faydasını göreceksin

bence olumlu düşünmelisin çünkü ilk sonucun olumlu zaten.iyi düşün iyi olsun

bi de benim plesenta önde olduğu için geç hissetmeme neden oluyormuş ona rağmen 16 dan önce başlamıştı sen de hissediyorsundur artık...

ya bana öyle plesanta önde mönde bişey demedi..yani zaten 17. Haftanın içindeyim şimdi şimdi bişeyler var sanırım hareketler ama ayırt edemiyorum..seninki 16 da da vardı demek..zaten erkekler erken oynarmış derler:))

doktoruna sor canım da o daha erken gazdır o gazdır der bütün dktorlar gibi...

canım sen git bence yine de doktorun yönlendirir seni hem gitmişken gribinle de ilgilenirler...

sen bi doktora gitte buna anca doktor karar verebilir..tüp bebek kolay bişey değil ..sonuçta savunma sisteminin güçlü olmasını isteyecektir..çiğerlerim felan da diyosun sen..çok mühim değil bu ay olmaz bi daha ki ay olur..bu kadar beklemişsin..ama buna bence doktor karar verir..yine de sen iyileşmene bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…