- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.081
son günn çok şükür... Mesudenin bal dudakını da gördüm gitmeden yaşasınnn Maşallah güzelliğine ballarına fıstığının
günaydın herkese..ya aylin..bana şu bebek hareketlerini bi tarif etsene..ama erken dönemi..yani ağrı gibimi batma gibimi..hareket gibimi vurma gibimi..off kafayı yiyecem yaa..yarın doktora gidiyom doktorada soracam:))
günaydın hayırlı cumalar herkese benim için dua eder misiniz kızlar.. öğlen kan tahlili vericem inşallahh güzel haber almamı nasip eder RABBİM....
kendimi hep güzel sonuç alıcam diye odakladım... kendi kendimle savaş içindeyim güzel sonuç çıkıcak diyeee
canım benim seğirme gibi oluyotdu böle pıt pıt çok zayıf vuruşlar diye düşünüyordum onları bi de içerden minicik bi parmak yılan gibi dolaşıyormuş gibi oluyordu gıdıklanıyordu... Walla o dönem gazdır o gaz diyorlardı da lan şimdiye kadar gazım hiç gıdıklamadı beni diye düşünüyordum
günaydın hayırlı cumalar herkese benim için dua eder misiniz kızlar.. öğlen kan tahlili vericem inşallahh güzel haber almamı nasip eder RABBİM....
kendimi hep güzel sonuç alıcam diye odakladım... kendi kendimle savaş içindeyim güzel sonuç çıkıcak diyeee
Canlarım Günaydınlar...Hayırlı Cuma'lar...
Ben korkunç yoğun geçen bir haftanın ardından korkunç ağır bir gribe yakalandım...şuan iş yerindeyim ama kafamı kaldıramıyorum....ve dün gece regl oldum...biz geçen ay tüp bebek için karar almıştık...ve reglimin ilk günü gitmem lazımmış...ama korkunç hastayım ciğerlerim ağzım burnum...ben napıcam..umutsuzum...
günaydın hayırlı cumalar herkese benim için dua eder misiniz kızlar.. öğlen kan tahlili vericem inşallahh güzel haber almamı nasip eder rabbim....
Kendimi hep güzel sonuç alıcam diye odakladım... Kendi kendimle savaş içindeyim güzel sonuç çıkıcak diyeee
bi de benim plesenta önde olduğu için geç hissetmeme neden oluyormuş ona rağmen 16 dan önce başlamıştı sen de hissediyorsundur artık...
doktoruna sor canım da o daha erken gazdır o gazdır der bütün dktorlar gibi...ya bende düşünüyorum benim gaz sancım nasıl oluyoduki..benimki batıyodu..acıtıyodu..ee..şimdi buda acıtıyo ama dayanamıyacak kadar değil..o kadar kafayı takmışım ki dün uykudan uyandım..karnımda biyerden bi yere gittiğini sandım ama yine ağrı gibiydi..kafam allak bullak..off
Canlarım Günaydınlar...Hayırlı Cuma'lar...
Ben korkunç yoğun geçen bir haftanın ardından korkunç ağır bir gribe yakalandım...şuan iş yerindeyim ama kafamı kaldıramıyorum....ve dün gece regl oldum...biz geçen ay tüp bebek için karar almıştık...ve reglimin ilk günü gitmem lazımmış...ama korkunç hastayım ciğerlerim ağzım burnum...ben napıcam..umutsuzum...
canlarım günaydınlar...hayırlı cuma'lar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?