- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.101
Günaydın hayırlı cumalar olsun kızlar.
Ben bu sabah son hapımı içtim bakalım daha bir şey yok artık bugünde gelmezse yarına dr gidicem yaa of çok daraldım gerçekten ama.
günaydın hayırlı cumalar herkese benim için dua eder misiniz kızlar.. öğlen kan tahlili vericem inşallahh güzel haber almamı nasip eder RABBİM....
kendimi hep güzel sonuç alıcam diye odakladım... kendi kendimle savaş içindeyim güzel sonuç çıkıcak diyeee
Canlarım Günaydınlar...Hayırlı Cuma'lar...
Ben korkunç yoğun geçen bir haftanın ardından korkunç ağır bir gribe yakalandım...şuan iş yerindeyim ama kafamı kaldıramıyorum....ve dün gece regl oldum...biz geçen ay tüp bebek için karar almıştık...ve reglimin ilk günü gitmem lazımmış...ama korkunç hastayım ciğerlerim ağzım burnum...ben napıcam..umutsuzum...
canımcım heryerlere haber saldım dönüş bekliyorum sayı daha nerdee geçecek daha bismillah yeni başladıkkASLI ASLI HU HUUUU
CANIM eşim ve ben okuyacağız, eşimin 2 arkadaşı, annem, annemin bir kaç arkadaşı okuyacak, ben sana tam sayı vereceğim ama sormak istediğim birşey var, kaç yasin topladın, sayıya yaklaştık mı?, okunma sayısı fazla kişi olur dersen bir iki kişiyi iptal edeyim ..STOP....acil cevap ....STOP
Oyyy Mesude hoş geldin canımmm gözün aydın tekrardan Allah nalı bablı büyütsün kzuucumTmm tatlim dikkat ederim cok tesekkur ederim
kokladim hemide öptüm ohhh valla nazanim kocişimden Allah binlerce razı olsun cok ilgileniyor herseyimi önüme getiriyor bi kahvaltı hazirlamiski bana sorma temizligide yapti şimdide aradı çarşıdan ne istersin getireyim ye diye bizim kv is yok Biliyo yemek yapmadı şimdide oğlum gelsede bişeyler yesek aciktim diyor ben hazırlasam valla memnun olacak bende gittim meyve suyu koydum yanıbaşa bı kac bişey yedim oda arada gidip kendi atistirip geliyor gizliden
Evet ya bende ondan korkuyorum zaten o yüzden gece uyumuyorum bizim kizin ağlama huyu yok giyamam diye basını bekliyorum
canım Allah razı olsunnnBurcu ben de okurum, simdiden haber vereyim,Cumartesi 14:37 ye yetisemem falan
ASLIIIII benden 5 tane yasin al, bugun bizim kuran var ama belki gidemem eğer eksik olursa haftaya isterim
Allah razı olsun canım benimmAslıcım yasinini okudum canım. Rabbim kabul etsin inşallahh.
günaydın hayırlı cumalar herkese benim için dua eder misiniz kızlar.. öğlen kan tahlili vericem inşallahh güzel haber almamı nasip eder RABBİM....
kendimi hep güzel sonuç alıcam diye odakladım... kendi kendimle savaş içindeyim güzel sonuç çıkıcak diyeee
canımcım heryerlere haber saldım dönüş bekliyorum sayı daha nerdee geçecek daha bismillah yeni başladıkkhayırlısıyla en yakın zamn da tamamlanır inşallah sen bana sayıyı verirsin bende not alırım öpüyorum seni
ya bende düşünüyorum benim gaz sancım nasıl oluyoduki..benimki batıyodu..acıtıyodu..ee..şimdi buda acıtıyo ama dayanamıyacak kadar değil..o kadar kafayı takmışım ki dün uykudan uyandım..karnımda biyerden bi yere gittiğini sandım ama yine ağrı gibiydi..kafam allak bullak..off
Canlarım Günaydınlar...Hayırlı Cuma'lar...
Ben korkunç yoğun geçen bir haftanın ardından korkunç ağır bir gribe yakalandım...şuan iş yerindeyim ama kafamı kaldıramıyorum....ve dün gece regl oldum...biz geçen ay tüp bebek için karar almıştık...ve reglimin ilk günü gitmem lazımmış...ama korkunç hastayım ciğerlerim ağzım burnum...ben napıcam..umutsuzum...
ayyyy meral nerelerdesin çok merak ettim seni, kıyamam hemen bir ilaca başla, gücünü kuvvetini toplada randevu al, zaten yumurtalara olana kadar iyileşirsin, eğer hiç dermanın yoksada boşver, öbür aya nasip olur, ama sana bir öneri geçen bende çok hasata oldum eşimin iş yerinden bit ot karışımı vermiş arkadaşı burun kıvırdım inanmadım, ama yemin ederim onu içtikten sonra yağa kalktım, çok basit: ıhlamur-adaçayı-keki, ıhlamuru 3-4 dk kaynak, altını kapat içine adaçayı ve kekik at, 5dk dinlendir, limonla beraber iç, iş yerinde var mı ot, bitki falan, yoksa eve giderken al yap inan ki faydasını göreceksin
Tühhh ayıp size becanlarım bu duada hem fikir olduk sanırım ama sayı konusunda yorumlar gelmiş o zaman son kez oylamaya açıyorum 100 tane mi 33 tane mi okuyalım, yorumları bekliyorum, haydi pamuk eller cebe... zaman daralıyor...ını nımm ını nımmm
72:DUA ÖNERİSİ
Canlar, duayı kim belirleyecek diye bir karara varamadık, Aslı'dan rica ettim bize bir dua yazdı, eğer herkes okey derse haftasonu listeyi hazırlayacağım(yasemin müdürümden imzalı onay aldım) Herkesler bu mesajı alıntı yaparak, cumartesi 14.37'ye kadar cevap yazsın (saate dikkat )
Duamız: VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN'' 100 tane ---
Anlamı : Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti. Enbiye 89
tatm tatlım hepsi okunsun toplu söylerim sana
Oyy kuzum beniiimm...ALLAH razı olsun...hemmen yapıcam...zaten hayatta ilaç içmem içemem....dün zencefil, karanfil ve tarçın yaptım ama ı-ııhh...en son üniversitedeyken bu denli grip olmuştum heralde....Burcuuu...ben deliricem...biliyorum ve çok özür diliyorum hep olumsuz hep olumsuzum....RABBİM den mi uzaklaşıyorum bilmiyorum...iyi bir kul olmadığımdan mı yaşıyorum bunları?
Tühhh ayıp size be100 tane okunamaz mı çok basit hemencecik ezberleniyo zaten tembeller sizi Nese ben 100 tane de çekerim 200 tane de hiç farketmez bana... kızlar dilinizden hiç düşürmeyin sürekli çekin bencee
tmm canım haberdar edersin sen benii
GAMZECİMMM canım benimm.. bu mübarek günde iyi güzel haberler alman dileğiyle, zorlaşmasın, kolaylaşsın diye şimdi sana Rabbi Yessir tesbih ediceğim.. Allah inşAllah bugun ve diğer tüm kontrollerde yüzünü güldürsünn.. bizlerede güzel haberlerini vermek kısmet etsin inşAllah..
bukeett doktora sorarsan gaz diyecek benim senin haftalarında, 18. haftada hep gaz dedi dinleme çünkü bi olur bi olmaz hareket bu sefer strese girersin dedi, 22. haftada ee artık onları bebege yor sen bi zahmet hisset artık dediama ben senni haftalarındayken hissediyordum bebişi, sende hissediyorsun hayırlısıyla
Bence onun kararını doktor vermeli meralimm, arayıp konuşsan.. doktor bakalım ne dicek hee.
Oyy kuzum beniiimm...ALLAH razı olsun...hemmen yapıcam...zaten hayatta ilaç içmem içemem....dün zencefil, karanfil ve tarçın yaptım ama ı-ııhh...en son üniversitedeyken bu denli grip olmuştum heralde....Burcuuu...ben deliricem...biliyorum ve çok özür diliyorum hep olumsuz hep olumsuzum....RABBİM den mi uzaklaşıyorum bilmiyorum...iyi bir kul olmadığımdan mı yaşıyorum bunları?
Canlarım...kuzucuklarım...(Aranızda en büyük benim ya Adile Naşit'e bağlayasım var)
Doktoru aradım...bana ertelemeyelim Meral muhakkak gel bugün...bununla gribinin hiçbir alakası yok...10 gün antibiyotik bile kullanabilirsin dedi...şimdi düşünüyorum velev ki erteledim...gelecek ay Ramazan ben Ramazan da nasıl yaparım...Süreç zorlu...Yine düştüm çukurun dibine...RABBİM umutsuzluğu haram kılmış biliyorum ama ruhum ..amaaannn....bi sizi de dibe çekesim var benim...canım kuzucuklarım benim...sizin öyle güzel enrjiniz ...öyle muhteşem umutlu bakış açınız var ki sanırım yine kaybolsam iyi olacak...bu ezik edebiyatıyla sizi daha fazla yıpratamıcam....içim elvermiyor....
ya gaz maz değil benimki..kasık ağrısıda değil..bildiğin hareket bu..ben endişelenmem de anca ağrı gibi olması beni endişelendirir..gerçi oda çok mühim değil.. herkeste farklı..benimkide böyle demekki..ama dün karnımda yüzdüğüne yemin edebilirm..sabaha karşı uyanıyo zaten ben anlıyorum..sabat 7:30 oluyo telefon çalmadan ben ayaktayım:)
HA BİŞEY DAHA VAR ANLATAYIM...
benim ateist bir arkadaşım var, iyi kızdır, insancıldır ama inancı yok..evlendikten 3 ay sonra gebe kaldı çok istiyordu, hiç zorlanmadı hatta ondan önce bir de bebek aldırmıştı (zamansız diye o bebeği istemedi-diğerini çok istedi ) hemen üzerine hamile kaldı
şimdi rabbimin işine karışılmaz ama evlat sahibi olmak imanla inançla mı oluyor? Allah'tan başka kimse bilmez ve sahip olduğumuz imana göremi ödül ve cezaya maruz kalıyoruz bunu da sadece Allah bilir? ben böyle şeyleri düşünmem çünkü bilirim ki cevabını bulamam ,beni şirke götürür, ama iman ve inanç konusunda elimden geleni yapmaya çalışırım, yaparkende mutlu olurum...tabikide çok sıkıntılar yaşadım hepimiz yaşadık..bunlar bizim sınavlarımız..belkide bu sıkıntılar bizi Allah'a daha çok yaklaştırdı..doğru yoldan ayırmasın Rabbim bizi
benim ateist bir arkadaşım var, iyi kızdır, insancıldır ama inancı yok..evlendikten 3 ay sonra gebe kaldı çok istiyordu, hiç zorlanmadı hatta ondan önce bir de bebek aldırmıştı (zamansız diye o bebeği istemedi-diğerini çok istedi ) hemen üzerine hamile kaldı
şimdi rabbimin işine karışılmaz ama evlat sahibi olmak imanla inançla mı oluyor? Allah'tan başka kimse bilmez ve sahip olduğumuz imana göremi ödül ve cezaya maruz kalıyoruz bunu da sadece Allah bilir? ben böyle şeyleri düşünmem çünkü bilirim ki cevabını bulamam ,beni şirke götürür, ama iman ve inanç konusunda elimden geleni yapmaya çalışırım, yaparkende mutlu olurum...tabikide çok sıkıntılar yaşadım hepimiz yaşadık..bunlar bizim sınavlarımız..belkide bu sıkıntılar bizi Allah'a daha çok yaklaştırdı..doğru yoldan ayırmasın Rabbim bizi
Ağzını yediğim sakın böyle şeyler düşünme, her işte bir hayır var şüphesiz kalbini kötüye yorma, namaz kılamıyorsanda kuran okuyamıyorsanda, tespih için vaktin yoksa bile, türkeç olarak Allah'ıma yalvar, kalbinden geçenleri söyle,anlat ve sadece O'nun vereceğini bil..
bak sana ne anlatayım, benim bir arkadaşım tüp bebek yaptıracaktı doktorla görüştü adetini beklemeye başladı adet olacağı gün dayanılmaz bir diş ağrısı başladı, yerlerde sürünüyordu, hemen doktora gitti 20 lik dişi çeneye dayanmış, acil ameliyat dediler ve diş ameliyatı oldu, o ay tüp bebek kaldı, diğer ay bayrama denk geldi hastane kapalı gidemedi, diğer ay adeti gecikti ve hamile olduğunu öğrendi, benim bu arkadaşım pco hastasıydı zor gebe kalıyordu, hatta rahmin önünü bir miyom kapatmıştı, doktor senin hamile kalman bir mücize demiş....
besleme çek ve doktoruna git, akışı zorlama değiştirmeye çalışma...su yürür yolunu bulur..ya sabır..
sakın bir yere gitme çok kızarım
bi tek bu durumda olan sen değilsin canım, hepimizin ne sıkıntıları var, ne zor sınavlarımız oldu, karnımızdaki evlatları kaybettik geldik burda ağladık, akrabalarımızdan darbe yedik geldik burda kinimizi döktük..korktuk burda rahatladık...sakın bir yere gitme..hemen kendine gel..bitki çayı iç, bal zencefil yap, benim dediğim ot karışımını yap...hemen canlan ve dimdik doktora git.. Ya Allah de doktorun kapısından gir...geri kalan hiçbirşey senin kontrolünde olmayacak sadece Allah'a güven.....
seni çok iyi anlıyorum..bi ara bende cezalandırıldığımı düşündüm..ama sonra bi baktım öle insanlar çocuk sahibi ki bunu cezayla mükafatla alakası yok..bunu ölçmekte bize kalmamış..Allahın ilahi adaletini kafamız alamayabilir..almadığı zaman Allah korusun şirke gider işin ucu...bende bi ara öyle düşündüm..sonra çıktım o psikolojiden..Yüce Rabbimin gönlü öğle büyük ki evreni kainatları sığdır mış içine..herkesi affetmiş tarihde, af sdileyeni..merhameti sonsuz rabbim bize niye merhamet etmesin.. O büyüklüğünü her yerde gösterir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?