Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

"Bazen çocuk rahmettir Bazende sınanma aracın" bu fikrine kapılıyorum canım çok haklısın tabikide hangisinin rahmet hangisinin sınav olduğunu bilemeyiz..kimi hiç evlat hasreti çekmez ama para sıkıntısı çeker ya da iş sıkıntısı çeker..kim neyi neden yaşar sadece Allah bilir
ben bu konulara sadece iman penceresinden bakarım..beni yormaz..çıkıs kapısı bulurum kendime...
çocuk aldırma meselesinde çok haklısın , ama sorsan o insanlara kendine göre bir çıkar yol bulur, o daha bir et parçası insan değil, organları daha olmamış..daha bir kan pıhtısı sorun yok der bir çıkış kapısı bulur, Allah kimseyi çocuğunu aldırmak zorunda bırakmasın..kimseyi çaresiz koymasın..

bile bile kürtaj kesinlikle canilik ama Allah kimseyi buna mecbur edecek durumlar yaşatmasın
"

Sana yemin ederim bunları düşünmekten kafayı yiycektim bende Allahım o bekleyişler nasıldı İnsan bazen hiç çocuk sahibi olamayacağını bile düşünüyo bazen ben hala hamile olduğuma inanamıyorum Ama bunları düşünmeme rağmen hiç pes etmedim Alternatif bişeyler yapayım dedim saraçoğlunun kürleri sayesinde Rabbimin izniyle baktım ki hamileyim Canım sende mutlaka yap hiç pes etme arkadaş iğne demiş ne iğnesi hayırdır canım

ayy fanaa neler yaptın bir paylaş bakım bizimle,
canım duamnur burcu yumurta geliştirici iğneye başlayacaktı ne yaptı onu sordum

***********MERAL*********** ne adile naşitİ BEEE... senin yaşına en yakında benim bu arada aynı yaştayız dee sen bana hiç kendimi adile naşit modeli görmüyorum bu gördüğümüz kızların en küçüğüyüm gibi..gerçi bu birazda akıl yaşıyla orantılı heralde ama, ööllleee amaaann ne büyüğüzz bee değiliz yani böyle bilinee bende doktor gibi düşünüyordum ama çok bilgim olmadığından yanlış anlamaya mahal vermek istemem, bende gebelik sonrası ilaç kullanamayacağın için grip önemli, yoksa şu anda neden ilaç içemeyesin bencede içersinn.. ha gayrett inşAllah çok güzel haberlerle geliceksinn senn.. böölleee ikizzler mii, üçüzler mii

rapor çıkardın mı? aldın mı iğneleri? kaç para vedin? başka sorum yok
cnm rapor benim doktorum da verebiliyormuş yarın doktorun yanına gidecez bakalım rapor verirse hemen alıcaz yada başka yerden bakacaz rapor için cnm normal olarak raporsuz olunca 650 tl raporlu olunca 300 tl cnm yarın kesinleşir

MERAL bu mesajları bir daha oku..iyice oku emi akıllım...yoksa popona beş kardeş gelecek

Bak çok net bişey söyleyim sen bu dünyadan olamazsın...gerçekten...çok seviyorum seni...ve elbette hepinizi...RABBİM şu mübarek günde heeepiinnniiizden bir değil bin kere razı olsun....ALLAH ııımmmm siz olmasanız ben şuan foşur foşur ağlayıp kocamı yiyordum...yavrum o da evde beni bekliyor...bu arada Bölge Yöneticim az önce beni gördü ve gözlerine inanamadı...ne işiniz var burda lütfen evinize gidin yatın dedi...Müdürümün ağzından 1 kelime çıkmadı...Halbuki o da iyi insandır ama...amaaannnn neyse...ben şimdi çıkıcam 1 dosyam var onu bitireyim...sonraaa eve...ordan tüpeeee:))) bu arada 2. tüpçü müyüm ben? uygulamaya geçen...eğer okumalarımı unytmasaydım bu cuma "YA EVVEL" de 4. Cuma'm olacaktı..(2 sini okudum...2 sini unuttum() hemen yeniden başlıyorum...hastayım ama olsun çekicem....ve doktorun yanına böyle giricem....dualarım ve sizin muhteşem desteğiniz ve enerjinizle.....

ayy fanaa neler yaptın bir paylaş bakım bizimle,
canım duamnur burcu yumurta geliştirici iğneye başlayacaktı ne yaptı onu sordum

:))) Önce sıkıntımı tekrardan acıklayayım hemen memnuniyetle anlatırım '2011 yılında rahimden ameliyat oldum septum yani perde ameliyatı ve şuana kadar baya bekledim bekledim derken tedaviler yaptırdım çatlatma iğnesi adet düzenleyiciler felan dr aşılama olmadı tüp bebek dedi ama ben sıkıntı duydum 3 yıla yakın oldu belki onlarda haklıdır Fakaaaat ben biliyorumki benim yumurta problemim var çünkü progestan seviyem düşükm sanırım 4 tü sizde mutlaka baktırın kızar progesterona. Neyse ben istemedim aşılama ve tüp bebeği saraçoğlunu da hep takip ederim hep bakıyorum sitesine orda hamile kalmayı kolaylaştırıcı kür vardı sipariş veriyosun gönderiyorlar Ha unutmadan bundan önce bir yakınım saraçoğlunu aramış konuşmuşlar bu kürleri aldırmış ve hamile kalmıştı 4 yıl olmamıştı onunkide bana dediki saıkn tüp bebek yaptırma aşılamada yaptırma sen hamile kalırsın bu kürlerle iyiki o arkadaşımın aklına uymuşum:) Sonra soğan kürü yaptım sonra saraçoğlunun sitesini aradım bana yaoacağım şeylerin listesini verdiler kür gönderdiler soğaN incir ve bi kaç bitki vardı 2 ay sonrasında hami,le kaldım

ha bu arada kafalarına göre bitki göndermiyorlar kızlar sizin bütün tahlil sonucunuzu değerlerinizi istiyorlar tecrübeli kişiler

Buketim bu anlattıkların çok güzel şeyler Allah nazardan korusun maşallah

sağol canım Allah razı olsun

sana katılıyorum..çocuk bazen rahmet bazende sınama aracı..ama hakedip etmeme meselesi dğil dediğimiz gibi..bebek aldırmak vicdanen yapılamayacak bişey belki ama dinen düşündüğündede eğer bunun bir cezası olsaydı ikinciyi Allah vermezdi..Gerçi oda belli olmaz ..eğer bunun bir cezası varsa nasıl rücu edeceği bilinemez.allaha güvenip sırtımızı dayayıp stemekten başka çaremiz yoktu ..öyle yaptık elhamdürillah...

Fotolara baktım ve çok şaşırdım ben seni çok farklı hayal etmiştim Hayalimden farklı bir yüz gördüm Annelik sana çok yakışmış canım Rabbim bu yakışıklı nın ömrünü bahtını güzel etsin:)

selamün aleyküm kızlar yoğunluktan gelemiyorum herkes iyidir inşallah dua listesi oluşturulacakmış bende varım...
aslı tüp için bekleyecekmişsin hayırlısı olsun kuzum vardır bundada bir hayır geç olsun güç olmasın,
gamzenin de değeri yükselmemiş, inşallah bebeği onladır..
burcucum evlat ve imanla ilgili bir şey yazmışsın herkesin sınavı farklı hepimiz farklı şeyler için üzülüp göz yaşı döküyoruz Allah o arkadaşına da imanı nasip etsin inşallah gec olmadan hakkaniyeti anlasın... bende dün yatağıma girdiğimde bir şeyler düşünüp durdum ve ağladım ağladım rahatladım ve cok dua ettim Allahım bizi bu istek uğruna yoldan çıkarma tevekkülü daim kıl muradımıza erene kadar sabır ver günaha girmeyelim diye... Allahım hepimize bebeklerimizi versin ve verene kadar da sabır versin inşallah...
bugün doktora gideceğim aşılama günü belli olacak dün 450 İUluk iğnemi bitirdim inşallah büyümüşlerdir, hayırlısı olsun.

:

100 evet zorlayabilri bizi bence 33

:

tamam tamam, sanırsam nazlı hamişlerimizin dediği olacak..oylama devam ediyorrrrrrrrrrr

Ayy burcu ilaç için rapor kolay olur, inşallah raporla alırsınız, Rabbim bu iğneleri vesile eder inşallah

hahh şöyle ..güçlü bir Meral görmek istiyorum ,eve git hemen tabikide, bak doktora gitmen için yollar açılıyor bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak, hastalıktan yıkılsanda duayı tespihi eksik etme, ve bizi merakta bırakma hemen gel özet geç, Allah yardımcın olsun bugün dualrımda senin ve gamzenin ismini özellikle belirteceğim,kalbini ferah tut ve adile naşitten vazgeç

bende soğan kürünü 3 ay yaptım,eşimede keçiboynuzu yaptım, saraoğlunu çok severim zaten ben, idrar yolu enf. için bende bir kür almıştım siteden çok memnun kaldım Allah razı olsun adamdan ,benim 3 hafat sonra kromozom sonuçlarım çıkacak, ona göre bende bir kür istiyorum, adetin 2. günüde bal tar çörekotuna başlayacağım inşallah..çok Şükür rabbim sonunda evlat nasip etmiş, sımsıkı sağlıkla tutunsun, kalp atışını duydunuz dimi?

hadi bakalım bircan hayırlı haberlerle gel kuzum

ayyy cnm sendemi iğne yapıyorsun bende bu ay başlıyacam ya bana anlatabilir misin doktor 450 lik 3 tane yazmış eczacıda 1 iğneyi 6 günlük tozlarda yapıyorsun demiş sen raporlamı aldın ne kadara aldın ve yapınca insan şişiyor mu

ha bu arada kafalarına göre bitki göndermiyorlar kızlar sizin bütün tahlil sonucunuzu değerlerinizi istiyorlar tecrübeli kişiler

evet canım çok ilgililer, çok güveniyorum ben saraçoğluna

ben cıkıyorum canım inşallah yine uğrarım :)
see you

canım rabbim yakarışlarımızı duyuyor inşallah, ve hayırlı zamanda hayırla gelecek yavrularımız, inşallah ymurtaların büyümüştür ve aşılama gününü koca harflerle yaz yine toplu dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…