Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy cnm inşallah hayırlsıyla iğneler faydasını gözterir allahın da izniyle

aynen öle canım hayırlıı olsun...Sende hayırlı habelerle gelirsin inşallah canımmgüzelce büyümüşlerdir inşallahh

hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın..iğnelerinide hep aynı saate vur.sonuçta sen elinde geleni yapıyosun..bu seni mutlu etmeli

selam kızlar nasılsınız..biz iyiz çok şükür..

isilikti gazdı idare ediyoruz çok şükür hava serinledide isilikler gitti biraz..

:)))) aaaaaaaaaa nasıl hayal etmiştinki şeker :))) sağol canım AMİNN eminim sanada cok yakışacak annelik

canım inşallah değerin artmış olacak hem bir sorun yok ki kanama yok bir şey yok yani ne olacak ki. Güzel haberlerini bekliyoruz.

ağrı gibi olabilir canım ilk başlarda tecrübem yok bu konuda ama daha çok pıt pıtlar, kelebek uçuşması falan gibi hissediyorlarmış ya da balon patlar gibi acı hisseden duymadım ama herkese göre gebelik farklıdır. Sen takma bunları akışına bırak birkaç haftaya net hissedersin canım

canım doktorunla görüş bakalım ne diyecek ilk haftalar özellikle iğne vurulduğun zamanlar çok sorun değil antibiyotik kullanabilirsin yumurta toplamaya kadar iyileşirsin de. Sen bilirsin tabii sana kalmış için nasıl rahat edecekse öyle yap.

inşallah canım yaa 50 güne yaklaştım belki o kadar oldu yani. Artık bugün son yarın dr giderimde ne yapacak ki bir arayayım da bakalım.

bana 100 tane uyar bir şey yok. Yazarız duayı bir yere okuruz okudukça ezberleriz zaten ya. Sorun değil bence.

en iyi sen bilirsin canım biz ne desek boş hisseden sensin artık yavaş yavaş başlayabilirde herkesin hissetmedi farklı oluyor genelde ilk gebeliklerde 20. hafta diyorlar. Fazla bişi de kalmadı zaten

Canım ne ezik olacakmışsın ki hayırlısı olsun öncelikle ne zaman için rahat edecekse öyle yap dr sorun olmaz demiş sen bilirsin ama kendine gel önce bak ben 50 gündür regl olamıyorum söktürücü bitti hala yok napıyım böyle sıkkın olmaz ki biraz umtlu ol hayal et herşey güzel olacak canım. Bende haziranda işten izin alamayacağımdan temmuzda bir daha ki reglimde yaptırıcam yaa bekle bekle işte ama iyiyim yani sen de öyle ol biz hep burdayız.

hadi bakalım bircan hayırlı haberlerle gel kuzum

aynen öle canım hayırlıı olsun...Sende hayırlı habelerle gelirsin inşallah canımmgüzelce büyümüşlerdir inşallahh

inşallah canlarım allah razı olsun.
k. burcucum 450 likten bir tanesini bir haftalık olarak kullandım hergün 62,5 dozluk vuruldum senin doktorunda sana dozunu söyler eger 62,5 dozluk uygulatırsa birtanesini kullanmış olursun diğer iki 450liliği buz dolabında sakla. ben rapor çıkardım 450likten 2tane 300lükten ikitane almıştım toplam 1500 İUluk ilaca 420 tl ödedik, evet canım hemde nasıl şişti karnım aşılama yapıldıktandan sonra 10 gün kadar devam etti şişliğim şimdi yine karnım şişmeye başladı ilaçtan dolayı.

Kızlar şimdi kan vermeden geliyorum kan alan kişiye dedim ki labratuar değişikliği olabilir mi dedim oda farklılık olabiliyor dedi 5 ile 10 parametre dedi

pazartesi günü başka bir yerde 866 çıktı çarşamba günün yani sizinn burda 1.000 çıktı dedim oda senin değerin 2.151 ki dedi nasıl yani dedim.. Baktı gerçektende 2.151 miş kızlar rabbim bu cuma mübarek günde yüzümü güldürdü şükürler olsun ki..

şimdi bugün ki sonucumda inşallah iyi çıkar allahın izniyle offf rabbimin mucizesi

ayyy cnm saol cevapladığın için inşallah bu iğnelerinde vesile olmasıyla allahu teala tez zamanda bebeğini sana kavuşturur cnm eğer bu iğneler sende faydalı olursa bana da moral olacak

ayyy cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah bak nasıl üzülmüştün ama allahu teala nasıl mutlu etti seni cnm inşallah değerlerin 2 ye katlanarak artar cnm

Ayyy şaşkın heyecandan yalnış bakmışsın

çok şükür ikizler geliyorrrrrrr

gamze cok sevindim inşallah bugünküde iyi çıkar da yüzün güler..
ayyy cnm saol cevapladığın için inşallah bu iğnelerinde vesile olmasıyla allahu teala tez zamanda bebeğini sana kavuşturur cnm eğer bu iğneler sende faydalı olursa bana da moral olacak

canım merak etme sen bu iğneler çok iyi, benim ilk aşılamamda etkili oldu yumoşlar büyüdü, üstelik pcosluyum ben. inşallah yine büyümüşlerdir, seninde büyür sen hiç kafana takma iyi düşün iyi olsun

ay sen mi yanlış oudun doktor mu yanlış okudu..artık gerizekalıların testleri nasılsa kağıdın neresine ne yazıyolarsa böyle enteresan bişey çıktı ortaya..neyse boşver.hadi gözümüz aydın:))

çok mutlu oldumm.. Gözün aydınn.. çok şükür.. ohh beee

eee önceki rapor elinde yok mu acaaba senin anlayamadım onu? tlfla mı almıştın sonucu?

canım hiç sıkılacak,daralacak bişey yok.madem ki bizim derdimizin dermanı tüp bebek,gidip yapıcaz başka çaresi yok.doktoruna güven.senin yumurta toplama işlemine kadar çoktan iyileşirsin.vitamin desteğide verir zaten.transferden sonra sağlıklı olman çnemli ki buna en az 15-20 gün var.için rahat olsun lütfen.ramazana bırakma.madem gel dedi doktor.hemen git bugün.gerisinin hayırlı olması için dua edelim hep birlikte.hayırsızsa bi yerden döner zaten nasılsa.Allah yardımcın olsun

ayyy cnm benim yumurtalarım büyüyor ama uzun büyüyorlar yuvarlak olmuyorlar bu yüzden iki aydır tedaviyi tamamlıyamıyoruz

ne kadar doğru şeyler söylemişsin burcu varya ağzına sağlık arkadaşım

şükürler olsunnnn Gamzecim canım gözün aydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…