- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.141
ayyy cnm inşallah hayırlsıyla iğneler faydasını gözterir allahın da izniyletamam tamam, sanırsam nazlı hamişlerimizin dediği olacak..oylama devam ediyorrrrrrrrrrr
Ayy burcu ilaç için rapor kolay olur, inşallah raporla alırsınız, Rabbim bu iğneleri vesile eder inşallah
hahh şöyle ..güçlü bir Meral görmek istiyorum,eve git hemen tabikide, bak doktora gitmen için yollar açılıyor bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak, hastalıktan yıkılsanda duayı tespihi eksik etme, ve bizi merakta bırakma hemen gel özet geç, Allah yardımcın olsun bugün dualrımda senin ve gamzenin ismini özellikle belirteceğim,kalbini ferah tut ve adile naşitten vazgeç
bende soğan kürünü 3 ay yaptım,eşimede keçiboynuzu yaptım, saraoğlunu çok severim zaten ben, idrar yolu enf. için bende bir kür almıştım siteden çok memnun kaldım Allah razı olsun adamdan ,benim 3 hafat sonra kromozom sonuçlarım çıkacak, ona göre bende bir kür istiyorum, adetin 2. günüde bal tar çörekotuna başlayacağım inşallah..çok Şükür rabbim sonunda evlat nasip etmiş, sımsıkı sağlıkla tutunsun, kalp atışını duydunuz dimi?
selamün aleyküm kızlar yoğunluktan gelemiyorum herkes iyidir inşallah dua listesi oluşturulacakmış bende varım...
aslı tüp için bekleyecekmişsin hayırlısı olsun kuzum vardır bundada bir hayır geç olsun güç olmasın,
gamzenin de değeri yükselmemiş, inşallah bebeği onladır..
burcucum evlat ve imanla ilgili bir şey yazmışsın herkesin sınavı farklı hepimiz farklı şeyler için üzülüp göz yaşı döküyoruz Allah o arkadaşına da imanı nasip etsin inşallah gec olmadan hakkaniyeti anlasın... bende dün yatağıma girdiğimde bir şeyler düşünüp durdum ve ağladım ağladım rahatladım ve cok dua ettim Allahım bizi bu istek uğruna yoldan çıkarma tevekkülü daim kıl muradımıza erene kadar sabır ver günaha girmeyelim diye... Allahım hepimize bebeklerimizi versin ve verene kadar da sabır versin inşallah...
bugün doktora gideceğim aşılama günü belli olacak dün 450 İUluk iğnemi bitirdim inşallah büyümüşlerdir, hayırlısı olsun.
:)))) aaaaaaaaaa nasıl hayal etmiştinki şeker :))) sağol canım AMİNN eminim sanada cok yakışacak annelikFotolara baktım ve çok şaşırdım ben seni çok farklı hayal etmiştim Hayalimden farklı bir yüz gördüm Annelik sana çok yakışmış canım Rabbim bu yakışıklı nın ömrünü bahtını güzel etsin:)
ayyy cnm inşallah hayırlsıyla iğneler faydasını gözterir allahın da izniyle
günaydın hayırlı cumalar herkese benim için dua eder misiniz kızlar.. öğlen kan tahlili vericem inşallahh güzel haber almamı nasip eder RABBİM....
kendimi hep güzel sonuç alıcam diye odakladım... kendi kendimle savaş içindeyim güzel sonuç çıkıcak diyeee
ya bende düşünüyorum benim gaz sancım nasıl oluyoduki..benimki batıyodu..acıtıyodu..ee..şimdi buda acıtıyo ama dayanamıyacak kadar değil..o kadar kafayı takmışım ki dün uykudan uyandım..karnımda biyerden bi yere gittiğini sandım ama yine ağrı gibiydi..kafam allak bullak..off
Canlarım Günaydınlar...Hayırlı Cuma'lar...
Ben korkunç yoğun geçen bir haftanın ardından korkunç ağır bir gribe yakalandım...şuan iş yerindeyim ama kafamı kaldıramıyorum....ve dün gece regl oldum...biz geçen ay tüp bebek için karar almıştık...ve reglimin ilk günü gitmem lazımmış...ama korkunç hastayım ciğerlerim ağzım burnum...ben napıcam..umutsuzum...
sedacım inşallah bugün hayırlısıyla regl olursunda içindeki bütün sıkıntılar gider boşalır rahatlarsın
gamzecim dün sana dua ettim bugünde ederim, ama sonuç iyi gelecek inşallah, kalbini ferah tut, güven ve sadece Allah'tan bekle...
canlarım bu duada hem fikir olduk sanırım ama sayı konusunda yorumlar gelmiş o zaman son kez oylamaya açıyorum 100 tane mi 33 tane mi okuyalım, yorumları bekliyorum, haydi pamuk eller cebe... zaman daralıyor...ını nımm ını nımmm
72:DUA ÖNERİSİ
Canlar, duayı kim belirleyecek diye bir karara varamadık, Aslı'dan rica ettim bize bir dua yazdı, eğer herkes okey derse haftasonu listeyi hazırlayacağım(yasemin müdürümden imzalı onay aldım) Herkesler bu mesajı alıntı yaparak, cumartesi 14.37'ye kadar cevap yazsın (saate dikkat )
Duamız: VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN'' 100 tane ---
Anlamı : Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti. Enbiye 89
ya gaz maz değil benimki..kasık ağrısıda değil..bildiğin hareket bu..ben endişelenmem de anca ağrı gibi olması beni endişelendirir..gerçi oda çok mühim değil.. herkeste farklı..benimkide böyle demekki..ama dün karnımda yüzdüğüne yemin edebilirm..sabaha karşı uyanıyo zaten ben anlıyorum..sabat 7:30 oluyo telefon çalmadan ben ayaktayım:)
Canlarım...kuzucuklarım...(Aranızda en büyük benim ya Adile Naşit'e bağlayasım var)
Doktoru aradım...bana ertelemeyelim Meral muhakkak gel bugün...bununla gribinin hiçbir alakası yok...10 gün antibiyotik bile kullanabilirsin dedi...şimdi düşünüyorum velev ki erteledim...gelecek ay Ramazan ben Ramazan da nasıl yaparım...Süreç zorlu...Yine düştüm çukurun dibine...RABBİM umutsuzluğu haram kılmış biliyorum ama ruhum ..amaaannn....bi sizi de dibe çekesim var benim...canım kuzucuklarım benim...sizin öyle güzel enrjiniz ...öyle muhteşem umutlu bakış açınız var ki sanırım yine kaybolsam iyi olacak...bu ezik edebiyatıyla sizi daha fazla yıpratamıcam....içim elvermiyor....
hadi bakalım bircan hayırlı haberlerle gel kuzum
ayyy cnm sendemi iğne yapıyorsun bende bu ay başlıyacam ya bana anlatabilir misin doktor 450 lik 3 tane yazmış eczacıda 1 iğneyi 6 günlük tozlarda yapıyorsun demiş sen raporlamı aldın ne kadara aldın ve yapınca insan şişiyor mu
aynen öle canım hayırlıı olsun...Sende hayırlı habelerle gelirsin inşallah canımmgüzelce büyümüşlerdir inşallahh
canım rabbim yakarışlarımızı duyuyor inşallah, ve hayırlı zamanda hayırla gelecek yavrularımız, inşallah ymurtaların büyümüştür ve aşılama gününü koca harflerle yaz yine toplu dua edelim
ayyy cnm inşallah inşallahay inşallah...elbetteki gösterir..hadi hayırlısı..iğnelilerimizde arttı topikte..ay ne güzel herkes bi çalışma içinde:))
ayyy cnm saol cevapladığın için inşallah bu iğnelerinde vesile olmasıyla allahu teala tez zamanda bebeğini sana kavuşturur cnm eğer bu iğneler sende faydalı olursa bana da moral olacakinşallah canlarım allah razı olsun.
k. burcucum 450 likten bir tanesini bir haftalık olarak kullandım hergün 62,5 dozluk vuruldum senin doktorunda sana dozunu söyler eger 62,5 dozluk uygulatırsa birtanesini kullanmış olursun diğer iki 450liliği buz dolabında sakla. ben rapor çıkardım 450likten 2tane 300lükten ikitane almıştım toplam 1500 İUluk ilaca 420 tl ödedik, evet canım hemde nasıl şişti karnım aşılama yapıldıktandan sonra 10 gün kadar devam etti şişliğim şimdi yine karnım şişmeye başladı ilaçtan dolayı.
ayyy cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah bak nasıl üzülmüştün ama allahu teala nasıl mutlu etti seni cnm inşallah değerlerin 2 ye katlanarak artar cnmKızlar şimdi kan vermeden geliyorum kan alan kişiye dedim ki labratuar değişikliği olabilir mi dedim oda farklılık olabiliyor dedi 5 ile 10 parametre dedi
pazartesi günü başka bir yerde 866 çıktı çarşamba günün yani sizinn burda 1.000 çıktı dedim oda senin değerin 2.151 ki dedi nasıl yani dedim.. Baktı gerçektende 2.151 miş kızlar rabbim bu cuma mübarek günde yüzümü güldürdü şükürler olsun ki..
şimdi bugün ki sonucumda inşallah iyi çıkar allahın izniyle offf rabbimin mucizesi
Kızlar şimdi kan vermeden geliyorum kan alan kişiye dedim ki labratuar değişikliği olabilir mi dedim oda farklılık olabiliyor dedi 5 ile 10 parametre dedi
pazartesi günü başka bir yerde 866 çıktı çarşamba günün yani sizinn burda 1.000 çıktı dedim oda senin değerin 2.151 ki dedi nasıl yani dedim.. Baktı gerçektende 2.151 miş kızlar rabbim bu cuma mübarek günde yüzümü güldürdü şükürler olsun ki..
şimdi bugün ki sonucumda inşallah iyi çıkar allahın izniyle offf rabbimin mucizesi
gamze cok sevindim inşallah bugünküde iyi çıkar da yüzün güler..Kızlar şimdi kan vermeden geliyorum kan alan kişiye dedim ki labratuar değişikliği olabilir mi dedim oda farklılık olabiliyor dedi 5 ile 10 parametre dedi
ayyy cnm saol cevapladığın için inşallah bu iğnelerinde vesile olmasıyla allahu teala tez zamanda bebeğini sana kavuşturur cnm eğer bu iğneler sende faydalı olursa bana da moral olacak
Kızlar şimdi kan vermeden geliyorum kan alan kişiye dedim ki labratuar değişikliği olabilir mi dedim oda farklılık olabiliyor dedi 5 ile 10 parametre dedi
Canlarım...kuzucuklarım...(Aranızda en büyük benim ya Adile Naşit'e bağlayasım var)
Doktoru aradım...bana ertelemeyelim Meral muhakkak gel bugün...bununla gribinin hiçbir alakası yok...10 gün antibiyotik bile kullanabilirsin dedi...şimdi düşünüyorum velev ki erteledim...gelecek ay Ramazan ben Ramazan da nasıl yaparım...Süreç zorlu...Yine düştüm çukurun dibine...RABBİM umutsuzluğu haram kılmış biliyorum ama ruhum ..amaaannn....bi sizi de dibe çekesim var benim...canım kuzucuklarım benim...sizin öyle güzel enrjiniz ...öyle muhteşem umutlu bakış açınız var ki sanırım yine kaybolsam iyi olacak...bu ezik edebiyatıyla sizi daha fazla yıpratamıcam....içim elvermiyor....
ayyy cnm benim yumurtalarım büyüyor ama uzun büyüyorlar yuvarlak olmuyorlar bu yüzden iki aydır tedaviyi tamamlıyamıyoruzgamze cok sevindim inşallah bugünküde iyi çıkar da yüzün güler..
canım merak etme sen bu iğneler çok iyi, benim ilk aşılamamda etkili oldu yumoşlar büyüdü, üstelik pcosluyum ben. inşallah yine büyümüşlerdir, seninde büyür sen hiç kafana takma iyi düşün iyi olsun
HA BİŞEY DAHA VAR ANLATAYIM...
benim ateist bir arkadaşım var, iyi kızdır, insancıldır ama inancı yok..evlendikten 3 ay sonra gebe kaldı çok istiyordu, hiç zorlanmadı hatta ondan önce bir de bebek aldırmıştı (zamansız diye o bebeği istemedi-diğerini çok istedi ) hemen üzerine hamile kaldı
şimdi rabbimin işine karışılmaz ama evlat sahibi olmak imanla inançla mı oluyor? Allah'tan başka kimse bilmez ve sahip olduğumuz imana göremi ödül ve cezaya maruz kalıyoruz bunu da sadece Allah bilir? ben böyle şeyleri düşünmem çünkü bilirim ki cevabını bulamam ,beni şirke götürür, ama iman ve inanç konusunda elimden geleni yapmaya çalışırım, yaparkende mutlu olurum...tabikide çok sıkıntılar yaşadım hepimiz yaşadık..bunlar bizim sınavlarımız..belkide bu sıkıntılar bizi Allah'a daha çok yaklaştırdı..doğru yoldan ayırmasın Rabbim bizi
şükürler olsunnnnKızlar şimdi kan vermeden geliyorum kan alan kişiye dedim ki labratuar değişikliği olabilir mi dedim oda farklılık olabiliyor dedi 5 ile 10 parametre dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?