Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buarada aslıcım saraçoğlunun keçiboyunuzu kürünü bende yapıyorum eşime, bir de kış olsaydı sabah aç karnına havuçsuyu içirirdin oda cok artırıyormuş, doktor ilaç yazdı mı eşine

bugün verdiğin tahlilin sonucu çıktımı?
diğer tahlili nasıl öyle olmuş anlamadım.anlatsana ya merak ettim.heyecanla bekliyoruz sonucu

BİRCAN

Canım benimm inşAllah seninde işlerin yolunda gitsin, zorlaşmasın kolaylaşşın, sağlıkla mevlam kısmet etsin inşAllah bu aşılamanda.. sanada tesbih çekiceğim şimdi..

Burcu benim için farketmez 100de okurum çoğunluk ne derse o....

canım hayırlısı olsun inşallah günün belli olursa söyle de duamızı edelim tatlım. Bu sefer güler inşallah yüzün rahat ve sakin ol streste sıkıntıdan uzak dur canım.

ayy canım nasıl yani telde sana yanlış mı demişler kağıda bakıp o değeri 1.000 diye okuman mümkün değil ki bak boşu boşuna kendini üzmüşsün canım yaa. Bence seninkiler kesin ikiz diyim ben sana yani artık kese bile gözükür canım bu eski değerin birde yeni değerin kaç çıkacak kimbilir hadi gözün aydınn

Hayırlı cumalar...,
Ben bugün gelemedim bir türlü sabahtan beri elektrikler yok sinir oldum...
Bircan inşallah yumurtaların büyümüştür ve bu ay gelir beklenen nazlı bebiş...
Meral canım hayırlısı olsun hiç bişey için canın sıkma...
Meseude kızına bayıldım canım oğlum olursa talibim...

tatlım bende üşendim senin gibi ama bi anda bi bakıyorsun çatlamış anlamıyorsun bile tabi herkeste olmaz belki de benim şu an kızarık kızarık tam çatlamadan onları gördükçe el mahkum üşenme falan kalmıyo valla

ben doktoru okudumda ismi kaçmış demekki gözümden özlemcim neyse bende önermiş oldum aynı doktoru umarım memnun kalırsın tatlım asistanıda çok güler yüzlü biri ben el mahkum değiştirdim şimdi biraz daha kalabalık başı falan diyorlar hastaları çoğalmış umarım sende memnun kalırsın aynı ilgisi devam ediyordur tatlım en kısa zamanda bir kuzucukta senin olur göbüşte inş

beğendiğine sevindim canım çok akrabam yok buralarda az yapcam ama anı kalsın dedim işte kapı süsünü falan alıp yapcaz inş teyzesiyle

MESUDECİMMMMMM tatlım ayva çekirdeğini suda 15 dkka kaynatıp sabahında göğüslerine sürdüğünde çok iyi geliyormuş hem onu sürekli temizlemenede gerek yokmuş canım sürüp emzirebiliyormuşsun bal dudakı tatlım ya epidural sezeryan büyük cesaret bence helal valla bana çok korkunç geliyo uyanıksın kesiyolar alıyolar bebişi tebrikler cesaretli arkadaşım

kızlar biz karneleri dağıttık.yağmurdan zor attık kendimizi eve.acık uzanayım,bi çay içeyim kendime geleyim.sonra bol bol takılcam gene burda hepiniz Allah a emanet olun.GAMZE merakla bekliyorum sonucunu.BUKET bacım gene konuşamadık ama ben anladım seni yavrucuğunun hareketleriyle meşgulsün,bi sorun yok şükür
BURCU canım soruma cevap vermişin sağol bitanem.arkadaşım siteyi biliyo zaten.inceler bol bol

HADİ YA epidural sezeryanla ilgili böyle mi düşünüyorsun? arkadaşım da olmuştu epidural sezeryan epidural normal doğumda kasılmaları vs.. hissediyorsun uğraştıklarını falan dedi, ama bunda öyle bişey yok direk uyuşuksun demişti ama bilemedim şimdi.:26: sana göre normal doğum yada genel anestezili sezeryan mı acaba?

çok mutlu oldumm.. Gözün aydınn.. çok şükür.. ohh beee

eee önceki rapor elinde yok mu acaaba senin anlayamadım onu? tlfla mı almıştın sonucu?

Ayyy şaşkın heyecandan yalnış bakmışsın

çok şükür ikizler geliyorrrrrrr

ayyy cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah bak nasıl üzülmüştün ama allahu teala nasıl mutlu etti seni cnm inşallah değerlerin 2 ye katlanarak artar cnm

şükürler olsunnnn Gamzecim canım gözün aydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh

sağolasınız kızlar yanlışlığı e-mail atan sekretermiş.. kan alan kişi dediki 1.000 üzerinde ki çıkan sonuçları DİLÜSYONLU BETA HCG olarak veriyorlarmış sekreter kız bana DİLÜSYONSUZ BTA HCG yi gönderince böyle bir hata oluşmuş iste

artık sevincimden sekretere kızamadım bile.. neyse iykide kan alan kişiye sormuşum.. şaka gibi yaa

ohhh gözünüz aydın o zaman tatildesiniz yani hee.. Burcu çıkmıştır o zaman tatilee.. artık ev hanımısınız uzuunn bi süre demi

buarada aslıcım saraçoğlunun keçiboyunuzu kürünü bende yapıyorum eşime, bir de kış olsaydı sabah aç karnına havuçsuyu içirirdin oda cok artırıyormuş, doktor ilaç yazdı mı eşine
canım iki tane ilaç yazdı 3 hafta kullanacak sonra test vericek dna hasar durumuna bakılacak öle işte ya daha keçi boynuzu alamadım ya valla ben tembelim nohut da çok etkiliymiş akşama ıslatayım da bari ve bol bol sebzee

ohh şükürler olsun valla içimiz ferahladı bugün de kü verdiğin sonuç ne zaman çıkacak?

nasıl yani yanlışmı söylemişler ay aşkolsun nasıl yaparlar böyle bir hatayı ne çektin kuzum sen yaa neyse çok şükürki hersey yolunda allahın izni ile

ben epidural ormal dogumu istiyorum ama beni korkutuyolar riskli diye sen ne duşunuyosun bedriye

oyy canım artık daha nadir gelebiliyorsun tabiki, Allah kolaylık versin yakışıklı Emir'inde isilikleri geçsin, port port gaz çıkarsın inaşallah

bugün verdiğin tahlilin sonucu çıktımı?
diğer tahlili nasıl öyle olmuş anlamadım.anlatsana ya merak ettim.heyecanla bekliyoruz sonucu

ayyy evet bugün kesin keseleride görür, maşallah darısı başına zeynepcim

böyle şakaya can gurban

ohhh gözünüz aydın o zaman tatildesiniz yani hee.. Burcu çıkmıştır o zaman tatilee.. artık ev hanımısınız uzuunn bi süre demi

tatlım benin daha 2 hafta seminerim var, boş boş okula gideceğim ama öğlen 1 gibi bitecek seminer, ondan sonra tam özgür bir ev kadını olacağım inşallah

ohh maşallah, ben eşimin ameliyatı için 5 gün mazeret izni almıştım, giderkende herşeyi hallettim, benim karneleride m.yard vermiş, bugün okula gitmedim, ama pazartesi tam gaz seminer, ohh artık sık sık gel

Ponçiklerim bugün tam ezan başladığı anda dua listesini önüme açtım, hepinizin derdini sıkıntısını durumunu biliyorum, ona göre hepinize tek tek ismen dua ettim, listede olmayan meral ve zeynebin arkadaşı içinde dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah

ben epidural ormal dogumu istiyorum ama beni korkutuyolar riskli diye sen ne duşunuyosun bedriye

Allahım nazan ve bedişin korkacağı bir yeni konu daha

canlar hemen yaşımında verdiği derin tecrübelerimden yola çıkaraktan yazıyorum, epidural sezeryande kişinin his kaybının olup olmayacağı tamamen o anda kişiye göre değişiyor, benim bir arkadaşım oldu, hiçbişey hissetmedim dedi, başka bir arkadaşım hiç acı hissetmedim ama bebeği çektiklerini falan hareketleri hissettim dedi, özetle; acıyı asla duymayacaksınız, ama ordaki yapılan işlerimi hissetmek kişinin his kaybı yaşayıp yaşamadığına göre değişiyor, onu da ameliyat anında yaşayıp göreceksiniz, kötüyü değil iyileri örnek alın ( ben önce dönüp kendime bakayım )

bende öyle istiyodum..konferansta sordular doktora oda anlattı herşeyi..epiduralide ben sordum..sadece uzun sürdüğü için anne yoruluyo doktor yoruluyo yorucu bi doğum oluyo dedi..öteki türlü acı hissdiyosun tabi ama ağrı kesici ve uyuşturucu yapıyolar bacaktan ağrıdan uyuşuyo derdi annem..olup bitiyo işte:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…