- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.161
BİRCAN
Canım benimm inşAllah seninde işlerin yolunda gitsin, zorlaşmasın kolaylaşşın, sağlıkla mevlam kısmet etsin inşAllah bu aşılamanda.. sanada tesbih çekiceğim şimdi..
Burcu benim için farketmez 100de okurum çoğunluk ne derse o....canlarım bu duada hem fikir olduk sanırım ama sayı konusunda yorumlar gelmiş o zaman son kez oylamaya açıyorum 100 tane mi 33 tane mi okuyalım, yorumları bekliyorum, haydi pamuk eller cebe... zaman daralıyor...ını nımm ını nımmm
72:DUA ÖNERİSİ
Canlar, duayı kim belirleyecek diye bir karara varamadık, Aslı'dan rica ettim bize bir dua yazdı, eğer herkes okey derse haftasonu listeyi hazırlayacağım(yasemin müdürümden imzalı onay aldım) Herkesler bu mesajı alıntı yaparak, cumartesi 14.37'ye kadar cevap yazsın (saate dikkat )
Duamız: VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN'' 100 tane ---
Anlamı : Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti. Enbiye 89
selamün aleyküm kızlar yoğunluktan gelemiyorum herkes iyidir inşallah dua listesi oluşturulacakmış bende varım...
aslı tüp için bekleyecekmişsin hayırlısı olsun kuzum vardır bundada bir hayır geç olsun güç olmasın,
gamzenin de değeri yükselmemiş, inşallah bebeği onladır..
burcucum evlat ve imanla ilgili bir şey yazmışsın herkesin sınavı farklı hepimiz farklı şeyler için üzülüp göz yaşı döküyoruz Allah o arkadaşına da imanı nasip etsin inşallah gec olmadan hakkaniyeti anlasın... bende dün yatağıma girdiğimde bir şeyler düşünüp durdum ve ağladım ağladım rahatladım ve cok dua ettim Allahım bizi bu istek uğruna yoldan çıkarma tevekkülü daim kıl muradımıza erene kadar sabır ver günaha girmeyelim diye... Allahım hepimize bebeklerimizi versin ve verene kadar da sabır versin inşallah...
bugün doktora gideceğim aşılama günü belli olacak dün 450 İUluk iğnemi bitirdim inşallah büyümüşlerdir, hayırlısı olsun.
Kızlar şimdi kan vermeden geliyorum kan alan kişiye dedim ki labratuar değişikliği olabilir mi dedim oda farklılık olabiliyor dedi 5 ile 10 parametre dedi
pazartesi günü başka bir yerde 866 çıktı çarşamba günün yani sizinn burda 1.000 çıktı dedim oda senin değerin 2.151 ki dedi nasıl yani dedim.. Baktı gerçektende 2.151 miş kızlar rabbim bu cuma mübarek günde yüzümü güldürdü şükürler olsun ki..
şimdi bugün ki sonucumda inşallah iyi çıkar allahın izniyle offf rabbimin mucizesi
tatlım bende üşendim senin gibi ama bi anda bi bakıyorsun çatlamış anlamıyorsun bile tabi herkeste olmaz belki de benim şu an kızarık kızarık tam çatlamadan onları gördükçe el mahkum üşenme falan kalmıyo vallasaol canım rahatlıyorum sizlerle kouşunca
bende hali hazır göbek vardı şimdi accık daha çıktı şimdilik bişey uygulamıyorum ama evde kakao yagı hazır bekliyo üşendigimden sürmüyorum :))))))))
hazır yola gelmişken peşini bırakma burcu
bende buket gibi tembel öğrenciyim banada 100 adet çok geldi hem uzun akıldada kalması zor olur ama yinede çoğunluk ne derse uyarım
canım geçen yazmıştım gözünden kaçmış sanırım bende pazartesi gününe seda tamsoydan randevu aldım internette bir kaç yorum okudum memnunlar çok fazla yorum yoktu ama hastanenin sitesinden bakarkende yüksek riskli gebeliklerle ilgilendiğini okudum bakalım pazartesi ne olacak,ben aslında o hastanede murat beye gideyim diye bakınıyordum tesadüf gördüm onu, ayrıca bebek şekerin yada süsünmü demeliyim çok hoşmuş canım
tubacım doktorlar en baştan ne yapacağını anlatmıyor canım belki seninkide öyledir sona yaklaştıkça ne yapacağını söylüyor benim doktorda yumurtaları takip etti hiç çatlatma iğnesinden bahsetmedi bende netten hep okudum klomen kist yapıyor falan diye baya tırsmıştım sonra yumurtalar yeteri kadar büyüyünce çatlatma iğneni al hazır et dedi ertesi günede çağırdı iğne için seninkide öyle yaparbelki
tatlım bende üşendim senin gibi ama bi anda bi bakıyorsun çatlamış anlamıyorsun bile tabi herkeste olmaz belki de benim şu an kızarık kızarık tam çatlamadan onları gördükçe el mahkum üşenme falan kalmıyo valla
ben doktoru okudumda ismi kaçmış demekki gözümden özlemcim neyse bende önermiş oldum aynı doktoruumarım memnun kalırsın tatlım asistanıda çok güler yüzlü biri ben el mahkum değiştirdim şimdi biraz daha kalabalık başı falan diyorlar hastaları çoğalmış umarım sende memnun kalırsın aynı ilgisi devam ediyordur tatlım en kısa zamanda bir kuzucukta senin olur göbüşte inş
beğendiğine sevindim canım çok akrabam yok buralarda az yapcam ama anı kalsın dedim işte kapı süsünü falan alıp yapcaz inş teyzesiyle
MESUDECİMMMMMM tatlım ayva çekirdeğini suda 15 dkka kaynatıp sabahında göğüslerine sürdüğünde çok iyi geliyormuş hem onu sürekli temizlemenede gerek yokmuş canım sürüp emzirebiliyormuşsun bal dudakı tatlım ya epidural sezeryan büyük cesaret bence helal valla bana çok korkunç geliyo uyanıksın kesiyolar alıyolar bebişi tebrikler cesaretli arkadaşım
çok mutlu oldumm.. Gözün aydınn.. çok şükür.. ohh beee
eee önceki rapor elinde yok mu acaaba senin anlayamadım onu? tlfla mı almıştın sonucu?
ay sen mi yanlış oudun doktor mu yanlış okudu..artık gerizekalıların testleri nasılsa kağıdın neresine ne yazıyolarsa böyle enteresan bişey çıktı ortaya..neyse boşver.hadi gözümüz aydın:))
gamze cok sevindim inşallah bugünküde iyi çıkar da yüzün güler..
canım merak etme sen bu iğneler çok iyi, benim ilk aşılamamda etkili oldu yumoşlar büyüdü, üstelik pcosluyum ben. inşallah yine büyümüşlerdir, seninde büyür sen hiç kafana takma iyi düşün iyi olsun
Ayyy şaşkın heyecandan yalnış bakmışsın
çok şükür ikizler geliyorrrrrrr
ayyy cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah bak nasıl üzülmüştün ama allahu teala nasıl mutlu etti seni cnm inşallah değerlerin 2 ye katlanarak artar cnm
şükürler olsunnnnGamzecim canım gözün aydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh
kızlar biz karneleri dağıttık.yağmurdan zor attık kendimizi eve.acık uzanayım,bi çay içeyim kendime geleyim.sonra bol bol takılcam gene burdahepiniz Allah a emanet olun.GAMZE merakla bekliyorum sonucunu.BUKET bacım gene konuşamadık ama ben anladım seni yavrucuğunun hareketleriyle meşgulsün,bi sorun yok şükür
BURCU canım soruma cevap vermişin sağol bitanem.arkadaşım siteyi biliyo zaten.inceler bol bol
canım iki tane ilaç yazdı 3 hafta kullanacak sonra test vericek dna hasar durumuna bakılacak öle işte ya daha keçi boynuzu alamadım ya valla ben tembelim nohut da çok etkiliymiş akşama ıslatayım da bari ve bol bol sebzeebuarada aslıcım saraçoğlunun keçiboyunuzu kürünü bende yapıyorum eşime, bir de kış olsaydı sabah aç karnına havuçsuyu içirirdin oda cok artırıyormuş, doktor ilaç yazdı mı eşine
sağolasınız kızlar yanlışlığı e-mail atan sekretermiş.. kan alan kişi dediki 1.000 üzerinde ki çıkan sonuçları DİLÜSYONLU BETA HCG olarak veriyorlarmış sekreter kız bana DİLÜSYONSUZ BTA HCG yi gönderince böyle bir hata oluşmuş iste
artık sevincimden sekretere kızamadım bile.. neyse iykide kan alan kişiye sormuşum.. şaka gibi yaa
Kızlar şimdi kan vermeden geliyorum kan alan kişiye dedim ki labratuar değişikliği olabilir mi dedim oda farklılık olabiliyor dedi 5 ile 10 parametre dedi
pazartesi günü başka bir yerde 866 çıktı çarşamba günün yani sizinn burda 1.000 çıktı dedim oda senin değerin 2.151 ki dedi nasıl yani dedim.. Baktı gerçektende 2.151 miş kızlar rabbim bu cuma mübarek günde yüzümü güldürdü şükürler olsun ki..
şimdi bugün ki sonucumda inşallah iyi çıkar allahın izniyle offf rabbimin mucizesi
HADİ YA epidural sezeryanla ilgili böyle mi düşünüyorsun? arkadaşım da olmuştu epidural sezeryan epidural normal doğumda kasılmaları vs.. hissediyorsun uğraştıklarını falan dedi, ama bunda öyle bişey yok direk uyuşuksun demişti ama bilemedim şimdi.:26: sana göre normal doğum yada genel anestezili sezeryan mı acaba?
selam kızlar nasılsınız..biz iyiz çok şükür..
isilikti gazdı idare ediyoruz çok şükür hava serinledide isilikler gitti biraz..
:)))) aaaaaaaaaa nasıl hayal etmiştinki şeker :))) sağol canım AMİNN eminim sanada cok yakışacak annelik
bugün verdiğin tahlilin sonucu çıktımı?
diğer tahlili nasıl öyle olmuş anlamadım.anlatsana ya merak ettim.heyecanla bekliyoruz sonucu
sağolasınız kızlar yanlışlığı e-mail atan sekretermiş.. kan alan kişi dediki 1.000 üzerinde ki çıkan sonuçları DİLÜSYONLU BETA HCG olarak veriyorlarmış sekreter kız bana DİLÜSYONSUZ BTA HCG yi gönderince böyle bir hata oluşmuş iste
artık sevincimden sekretere kızamadım bile.. neyse iykide kan alan kişiye sormuşum.. şaka gibi yaa
ohhh gözünüz aydın o zaman tatildesiniz yani hee.. Burcu çıkmıştır o zaman tatilee.. artık ev hanımısınız uzuunn bi süre demi
kızlar biz karneleri dağıttık.yağmurdan zor attık kendimizi eve.acık uzanayım,bi çay içeyim kendime geleyim.sonra bol bol takılcam gene burdahepiniz Allah a emanet olun.GAMZE merakla bekliyorum sonucunu.BUKET bacım gene konuşamadık ama ben anladım seni yavrucuğunun hareketleriyle meşgulsün,bi sorun yok şükür
BURCU canım soruma cevap vermişin sağol bitanem.arkadaşım siteyi biliyo zaten.inceler bol bol
HADİ YA epidural sezeryanla ilgili böyle mi düşünüyorsun? arkadaşım da olmuştu epidural sezeryan epidural normal doğumda kasılmaları vs.. hissediyorsun uğraştıklarını falan dedi, ama bunda öyle bişey yok direk uyuşuksun demişti ama bilemedim şimdi.:26: sana göre normal doğum yada genel anestezili sezeryan mı acaba?
ben epidural ormal dogumu istiyorum ama beni korkutuyolar riskli diye sen ne duşunuyosun bedriye
ben epidural ormal dogumu istiyorum ama beni korkutuyolar riskli diye sen ne duşunuyosun bedriye
Ponçiklerim bugün tam ezan başladığı anda dua listesini önüme açtım, hepinizin derdini sıkıntısını durumunu biliyorum, ona göre hepinize tek tek ismen dua ettim, listede olmayan meral ve zeynebin arkadaşı içinde dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?