Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

:)))) burcu biliyosun bizde malzeme tükenmez yeni seyler bulma konusunda üzerimize yok

aman ne bileym beni aslında genel anestezi sezeryan paklar kendimde o cesareti görmüyorum

Allah senden razı olsun..yaptığın dualar sana karşı gelsin..

ohh bitirdin bu seneyi yani gözün aydın rahatsın artık canım bizde öyle rahat olsak keşke haziran sonu bizim üni bitiyor ama yazokulu var onu da geçen sene açmaya başladılar ama az öğrenci oluyor sadece son kur çünkü onlarda isteğe bağlı dilekçeyle başvuranlar geliyor diğerleri sınava geliyor bir tek son kurda kalınca yarım dönem uzuyor okul hazırlığız biz ya bölümlerine başlayamıyorlar burayı geçemeyince az kişi olur ama yine de gelen giden olur kütüphaneye de iş olmaz. Diğer kurlardan kalanlar kaldı artık zaten bir sene uzayacak onların ki. Onlar evlerine giderler.

tüh ya o kadar da üzdün kendini yani neyse sonucu iyi ya boşver bu kan testi sonucu ne zaman çıkacak ki dr gitsen keseyi görürsün. Gözün aydın tekrardan şekerimm Rabbim sorunsuz hayırlı gebelik nasip etsin sağlıkla al kucağına hep böyle güzel haberlerle gel canım benimm

Son düzenleme:

kızlar ablamda epidural sezaryan oldu bir sıkıntı yaşamadı geçenlerde de bir ark. oldu bazı şeyleri hissetmiş ve duymuş mesela doğum sırasında olumsuz bir şey söylemişler korkmuş tansiyonu düşmüş tabiki hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun

ya kader kısmet birazda..burdan bi kız vardı çok cesaretli bi kızdı..normal doğuracam epidural uzatıyomuş işi diyodu...kız konntrole gidiyo bişey yok dönüşte suyu geliyo..bu sefer geri dönüyolar.ancak o zamanda sancısı yok neyse sancıyı açılmayı bekliyolar kız diyoki tam ıkınmaya başlıyacam çocuğun harketleri azalmış..hemen sezeryane almışlar..yani ne olacağını bilemeyiz yaşayıp göreceğiz..Allahtan sezeryan diye bişey var diye bakmak gerek olaya..konferanstada doktorlar hep öyle dedi..3 bin yıldır üregelen bişey bu..insan ırkı bu şekilde devam ediyor..yapılması gereken soğukkanlı olmaya çalışmak..
sezaryen bebeklerde astım oranıın daha fazla olduğunu söyledi doktor..çünkü anne karnındaki bebeğin karnı suyla doludur..doğum sırasındaki kasılmalarla o su boşalır..sezaryende hoop diye alıveririz çocuğu çocuk doğduğunu anlamaz..ciğerlerindeki suyu hemen aspre ederiz felan dedi...yani yaşayıp görecez..
en yakın örnek mesude..

ya kızlar şuan inanılmaz sinirim bozuk şu bizim iş yerindeki çocuk biraz önce patrona kızdı 15 dakikadır aralıksız küfür ediyo ama ne küfürler ana avrat bide kırıp döküyor valla oda da pıstım kaldım eşime sölesem bu sefer gelip onu öldürür ayyy napacamı şaşırdım yaaa sinirlerim bozulduuu

Allah kabul etsin canım benimm

Allah senden razı olsun..yaptığın dualar sana karşı gelsin..

hay Allah razı olsun senden kuşum Allah gönlüne göre versin

Allah sizden de razı olsun kuşlarım

ayy Buket sende bize burda konferans veriyorsun valla süper..sen gitmeye devam et

:)))) burcu biliyosun bizde malzeme tükenmez yeni seyler bulma konusunda üzerimize yok

aman ne bileym beni aslında genel anestezi sezeryan paklar kendimde o cesareti görmüyorum

hiç belli olmaz tatlım, Allah öyle bir güc verir ki sen bile kendine inanamazsın....

ahh sizin bu korkularınız...yedi beni yedi

ayy canım sakın eşine söyleme o kızgınlıkla kavga ederler Allah esirgesin, sende sesini çıkarma ayyy durur inşalllah kimse yok mu? sesi duyan gelmiyo mu?

patron duymuyomu ya onu hiç bir şekilde ne olursa olsun ekmek yedigi yere bu şekilde davranmaması gerek anlasamıyosan ayrıl arkadaş sen bişe yapma canım la havle de

ya bu nasıl adam senin yanında küfredebiliyo..yokmu kimse ..küfretme de sen çık git biraz kafanı dinle bu ne yaaff..tövbe..çıkta gel buraya hadi yakınız..:))

ayy canım sakın eşine söyleme o kızgınlıkla kavga ederler Allah esirgesin, sende sesini çıkarma ayyy durur inşalllah kimse yok mu? sesi duyan gelmiyo mu?

patron duymuyomu ya onu hiç bir şekilde ne olursa olsun ekmek yedigi yere bu şekilde davranmaması gerek anlasamıyosan ayrıl arkadaş sen bişe yapma canım la havle de

varya sinir oldum elim ayağım titriyo hasta bu yaa yok artık böle olmucak akşam olsun hele bi çalışmıcam canım böle olmaz benim kocam bile 13 yıl oldu benim yanımda küfür etmiş değil ne bu terbiyesizlik işte birini affedersen ikinci şansı verirsen böle olurr...çok fenayım kızlar :18::18:

ayy canım besmele çek, mal herif, zaten öylese çok fazla durmaz orda..sen bulaşma yinede üzerine saldırır manyak, hatta odadan çık, töbe töbe

Asli canim aman dikkat et boyle dengesizlerden korkulur...Gecen babamin yetistirdigi isi ogrettigi eleman babamin cocugu yasinda babama kufretmis dovmeye kalkmis babam senelerdir orda istifa etmis ama mudur birakmamis ozur dileyecek senden demis yanimda olsa parcalardim kopegi simdide senin yanindaki hay Allahim ya
Butun dua listesini bitirdim yeni dua listesine hazir ve nazirim...

evet tatlım..rabbim kötü niyetli fesat insanlardan korusun bizi..hepimizi..ailemizi..Allah razı olsun canım yeni dua listemiz haftasonu hazır olacak inşallah, nazlı hamişlerimiz sayının 33 olmasını daha uygun gördüler, bende onları kırmayayım diyorum ne dersin?

bu arada tümayım nasılsın? ne zaman doktora gideceksin?

ooooo bir kaçak gelmiş, hoşgeldin nasılsın ne yaptın görmeyeli anlat bakalım
hoşbuldum şekerim teşekkür ederim bebişle uğraşıyorum işte artık ağırlaştım canım ya popom yerden zor kalkıyo valla. yavaştan hazırlıklara falan da başladım bebişin eşyalarını tamamlamaya çalışıyorum allaha şükür kötü bi durum yok öle gidiyo işte fırsat buldukça da buraya geliyorum tatlım sende ne var ne yok çok geride kaldığım için geçmişe pek bakamıyorum da nasıl gidiyo bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…