- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.181
:)))) burcu biliyosun bizde malzeme tükenmez yeni seyler bulma konusunda üzerimize yokAllahım nazan ve bedişin korkacağı bir yeni konu daha
canlar hemen yaşımında verdiği derin tecrübelerimden yola çıkaraktan yazıyorum, epidural sezeryande kişinin his kaybının olup olmayacağı tamamen o anda kişiye göre değişiyor, benim bir arkadaşım oldu, hiçbişey hissetmedim dedi, başka bir arkadaşım hiç acı hissetmedim ama bebeği çektiklerini falan hareketleri hissettim dedi, özetle; acıyı asla duymayacaksınız, ama ordaki yapılan işlerimi hissetmek kişinin his kaybı yaşayıp yaşamadığına göre değişiyor, onu da ameliyat anında yaşayıp göreceksiniz, kötüyü değil iyileri örnek alın ( ben önce dönüp kendime bakayım)
bende öyle istiyodum..konferansta sordular doktora oda anlattı herşeyi..epiduralide ben sordum..sadece uzun sürdüğü için anne yoruluyo doktor yoruluyo yorucu bi doğum oluyo dedi..öteki türlü acı hissdiyosun tabi ama ağrı kesici ve uyuşturucu yapıyolar bacaktan ağrıdan uyuşuyo derdi annem..olup bitiyo işte:))
Ponçiklerim bugün tam ezan başladığı anda dua listesini önüme açtım, hepinizin derdini sıkıntısını durumunu biliyorum, ona göre hepinize tek tek ismen dua ettim, listede olmayan meral ve zeynebin arkadaşı içinde dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah
kızlar biz karneleri dağıttık.yağmurdan zor attık kendimizi eve.acık uzanayım,bi çay içeyim kendime geleyim.sonra bol bol takılcam gene burdahepiniz Allah a emanet olun.GAMZE merakla bekliyorum sonucunu.BUKET bacım gene konuşamadık ama ben anladım seni yavrucuğunun hareketleriyle meşgulsün,bi sorun yok şükür
BURCU canım soruma cevap vermişin sağol bitanem.arkadaşım siteyi biliyo zaten.inceler bol bol
sağolasınız kızlar yanlışlığı e-mail atan sekretermiş.. kan alan kişi dediki 1.000 üzerinde ki çıkan sonuçları DİLÜSYONLU BETA HCG olarak veriyorlarmış sekreter kız bana DİLÜSYONSUZ BTA HCG yi gönderince böyle bir hata oluşmuş iste
artık sevincimden sekretere kızamadım bile.. neyse iykide kan alan kişiye sormuşum.. şaka gibi yaa
canım hayırlısı olsun inşallah günün belli olursa söyle de duamızı edelim tatlım. Bu sefer güler inşallah yüzün rahat ve sakin ol streste sıkıntıdan uzak dur canım.
QUOTE]
sağolun canlarım Allah hepinizden razı olsun hakkımızda ne hayırlı ise onu versinHayırlı cumalar...,
Ben bugün gelemedim bir türlü sabahtan beri elektrikler yok sinir oldum...
Bircan inşallah yumurtaların büyümüştür ve bu ay gelir beklenen nazlı bebiş...
Meral canım hayırlısı olsun hiç bişey için canın sıkma...
Meseude kızına bayıldımcanım oğlum olursa talibim...
canım nohutu bende duymuştum sen elinden geldiğince ne faydalı ise yap ilaçlarda etkili olacaktır inşallah tüpe kadar her şeyiniz hazır olur bebişinize kavuşursunuz kimbilir belki size sürpriz yapar mucizeniz gelir.canım iki tane ilaç yazdı 3 hafta kullanacak sonra test vericek dna hasar durumuna bakılacak öle işte ya daha keçi boynuzu alamadım ya valla ben tembelim nohut da çok etkiliymiş akşama ıslatayım da bari ve bol bol sebzee
ohh şükürler olsun valla içimiz ferahladı bugün de kü verdiğin sonuç ne zaman çıkacak?
Ponçiklerim bugün tam ezan başladığı anda dua listesini önüme açtım, hepinizin derdini sıkıntısını durumunu biliyorum, ona göre hepinize tek tek ismen dua ettim, listede olmayan meral ve zeynebin arkadaşı içinde dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah
hay Allah razı olsun senden kuşum Allah gönlüne göre versin
kızlar ablamda epidural sezaryan oldu bir sıkıntı yaşamadı geçenlerde de bir ark. oldu bazı şeyleri hissetmiş ve duymuş mesela doğum sırasında olumsuz bir şey söylemişler korkmuş tansiyonu düşmüş tabiki hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun
canım hayırlısı olsun inşallah günün belli olursa söyle de duamızı edelim tatlım. Bu sefer güler inşallah yüzün rahat ve sakin ol streste sıkıntıdan uzak dur canım.
QUOTE]
sağolun canlarım Allah hepinizden razı olsun hakkımızda ne hayırlı ise onu versin
canım nohutu bende duymuştum sen elinden geldiğince ne faydalı ise yap ilaçlarda etkili olacaktır inşallah tüpe kadar her şeyiniz hazır olur bebişinize kavuşursunuz kimbilir belki size sürpriz yapar mucizeniz gelir.
bakalım canım elimizden gelen herşeyi yapıcaz artıkk inşallah gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişimiz
Allah kabul etsin canım benimm
Allah senden razı olsun..yaptığın dualar sana karşı gelsin..
ya kader kısmet birazda..burdan bi kız vardı çok cesaretli bi kızdı..normal doğuracam epidural uzatıyomuş işi diyodu...kız konntrole gidiyo bişey yok dönüşte suyu geliyo..bu sefer geri dönüyolar.ancak o zamanda sancısı yok neyse sancıyı açılmayı bekliyolar kız diyoki tam ıkınmaya başlıyacam çocuğun harketleri azalmış..hemen sezeryane almışlar..yani ne olacağını bilemeyiz yaşayıp göreceğiz..Allahtan sezeryan diye bişey var diye bakmak gerek olaya..konferanstada doktorlar hep öyle dedi..3 bin yıldır üregelen bişey bu..insan ırkı bu şekilde devam ediyor..yapılması gereken soğukkanlı olmaya çalışmak..
sezaryen bebeklerde astım oranıın daha fazla olduğunu söyledi doktor..çünkü anne karnındaki bebeğin karnı suyla doludur..doğum sırasındaki kasılmalarla o su boşalır..sezaryende hoop diye alıveririz çocuğu çocuk doğduğunu anlamaz..ciğerlerindeki suyu hemen aspre ederiz felan dedi...yani yaşayıp görecez..
en yakın örnek mesude..
:)))) burcu biliyosun bizde malzeme tükenmez yeni seyler bulma konusunda üzerimize yok
aman ne bileym beni aslında genel anestezi sezeryan paklar kendimde o cesareti görmüyorum
ya kızlar şuan inanılmaz sinirim bozuk şu bizim iş yerindeki çocuk biraz önce patrona kızdı 15 dakikadır aralıksız küfür ediyo ama ne küfürler ana avrat bide kırıp döküyor valla oda da pıstım kaldım eşime sölesem bu sefer gelip onu öldürür ayyy napacamı şaşırdım yaaa sinirlerim bozulduuu
ya kızlar şuan inanılmaz sinirim bozuk şu bizim iş yerindeki çocuk biraz önce patrona kızdı 15 dakikadır aralıksız küfür ediyo ama ne küfürler ana avrat bide kırıp döküyor valla oda da pıstım kaldım eşime sölesem bu sefer gelip onu öldürür ayyy napacamı şaşırdım yaaa sinirlerim bozulduuu
ayy canım sakın eşine söyleme o kızgınlıkla kavga ederler Allah esirgesin, sende sesini çıkarma ayyy durur inşalllah kimse yok mu? sesi duyan gelmiyo mu?
patron duymuyomu ya onu hiç bir şekilde ne olursa olsun ekmek yedigi yere bu şekilde davranmaması gerek anlasamıyosan ayrıl arkadaş sen bişe yapma canım la havle de
varya sinir oldum elim ayağım titriyo hasta bu yaa yok artık böle olmucak akşam olsun hele bi çalışmıcam canım böle olmaz benim kocam bile 13 yıl oldu benim yanımda küfür etmiş değil ne bu terbiyesizlik işte birini affedersen ikinci şansı verirsen böle olurr...çok fenayım kızlar :18::18:
herkese merabalaaarrrrr
Asli canim aman dikkat et boyle dengesizlerden korkulur...Gecen babamin yetistirdigi isi ogrettigi eleman babamin cocugu yasinda babama kufretmis dovmeye kalkmis babam senelerdir orda istifa etmis ama mudur birakmamis ozur dileyecek senden demis yanimda olsa parcalardim kopegi simdide senin yanindaki hay Allahim ya
Butun dua listesini bitirdim yeni dua listesine hazir ve nazirim...
hoşbuldum şekerim teşekkür ederim bebişle uğraşıyorum işte artık ağırlaştım canım ya popom yerden zor kalkıyo valla. yavaştan hazırlıklara falan da başladım bebişin eşyalarını tamamlamaya çalışıyorum allaha şükür kötü bi durum yok öle gidiyo işte fırsat buldukça da buraya geliyorum tatlım sende ne var ne yok çok geride kaldığım için geçmişe pek bakamıyorum da nasıl gidiyo bakimooooo bir kaçak gelmiş,hoşgeldin nasılsın ne yaptın görmeyeli anlat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?