Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya bu nasıl adam senin yanında küfredebiliyo..yokmu kimse ..küfretme de sen çık git biraz kafanı dinle bu ne yaaff..tövbe..çıkta gel buraya hadi yakınız..:))

ayy canım besmele çek, mal herif, zaten öylese çok fazla durmaz orda..sen bulaşma yinede üzerine saldırır manyak, hatta odadan çık, töbe töbe

insan denilmezki hayvan heriff yok ya bırakacam işi olmaz böle sinirle stresle yaşayamam ben biraz önce çıktı gitti akşama arıcam gelmiyorum dicem öle işte kızlar ama inanın çok korktum ya ben hiç alışık değilimdir kavgaya gürültüye hemen paniklerim kalbim küt küt atmaya başlar hoşlanmıyorum böle şelerden ((

ooo kolay gelsin canım bende iyiyim, bir kimyasal gebelik daha yaşadım, pıhtılaşma testi ve kromozom analizi verdim sonuçları bekliyorum 3 hafta sonra çıkacak sonuçlar,bakalım Rabbim neyi nasıl nasip edecek..sen doğumdan sonra hiç gelemezsin buralara vaktin varken gel

Aslı yalnız kalma birilerinin yanına git, gerekirse iş değiştirirsin tabikide , öfkeyle karar verme sakinleş biraz,ama sürekli böyle kavga gürültü varsa çok haklısın, kendini yıpratma daha fazla..

rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım valla her zaman dualarımdasın allahım isteyen herkese inşallah tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin. aynen canım bundan sonra daha sık gelirim sınavlar falan vardı yoğundum canım buraya gelmeye pek fırsatım olmuyodu bi de canım ya eşim bilgisayar telefon falan bunları kullanmamı pek istemiyo radyasyon yayıyo falan die çok tepki gösteriyo ama karnıma yastık falan koyuyorum yine de gelicem valla . üstelik dualardan da eksik kaldım ya

ebrucum sen yazınca aklıma geldi ne zaman bitecek senin bu sınavlar, bide yastık iyi bir çözüm bende duymuştum, ama ben yinede etkisi olduğunu düşünmüyorum, sürekli bilgisayar başında çalışanlar maşallah sağsalim doğuruyor, yinede sen benim dediğime bakma bildiğinden şaşma

kızlar bugünki sonucumda 5173 olmuş güzel ilerliyor ama trioit problemi çıktı doktor endokrine yönlendirdi... tsh 3,75 çıktı doktor biraz yüksek dedi

Canim 33 olsun onemli olan sayi degil niyet bence..İyiyim tatli ufak ufak mide bulantilarim var doktorada daha 10 gun var gun sayiyorum kuzucugumu gorsem biraz daha rahatliycam...Seninde tatil oluyor biraz dinlenirsin daha sik gelirsin...Bu arada beni hamile listesine almissin cok mutlu oldum insallah bu dualar sayesinde yavrumu kucagima alicam.. Canim esin nasil oldu ???Agrisi falan varmi ??

kızlar bugünki sonucumda 5173 olmuş güzel ilerliyor ama trioit problemi çıktı doktor endokrine yönlendirdi... tsh 3,75 çıktı doktor biraz yüksek dedi

maşallah subhanallah canım 9 ay böyle devam etsin inşallah, tsh için hamilelerinde kullandığı güzel bir hap var onu alırsın hiç kafana takma, o hapı bende kullandım (hamile değildim)doktora sormuştum ben bunu içiyorum ama zararlımı diye, ben bu hapı hamilelere veriyorum hiç bir zararı yok demişti

ayy bulantınmı var, maşallah 10 günde çokmuş, sayma bari çabuk geçsin..
tatlım okul tatil oldu ama 2 hafta daha seminer var, yani okula gitmeye devam , daha erken çıkacağız gerçi
seni hamiş listesine yaso aldım tatlım
tamam haklısın önemli olan niyet ve yürekten okumak
eşim iyi canım hamdolsun ağrısı yok, şimdi yağsız yemek yiyor, yani çok az yağ ile pişiriyorum yemekleri, bir sıkıntı yok inşallah hayırlısıyla ödemide gider

senin makinanın son durumu ney? dilekçeyi vereli kaç gün oldu?

,
ya sen niye ayrılıyosun o bıraksın geri zekalı.. sen eşinide haberdar et bu durumdan ama sakin sakin söyle gitmiycem artık de ucundan ucundan söyle ben çok korkarım böyle şeylerden yaa..zaten korktuğumuzdan bişey yapamıyoz.

panik yapma..aslında yüksek değil ama hamilelikte 2 nin altında olması isteniyor..bende troid hastasıyım..ilaçlarla baskılanabiliyor.. bebek hormon üretemediği için troid önemli..endokrinolog kontrolunde hamileliğini götürebilirsin..

oyyy oyyy maşallah ee kuzum sen görebilirsin keseni ne zaman gidiceksinnn

perşembe günü gidicem nasipse...

maşallahhh hayırlısıyla kucağına da alacaksın inşallahhaman canım ihmal etme hemen git dikkat et

yarın endokrinciye randevu aldım...bakalım ne dicek

Canim dilekceyi verdim pazartesi gidip son bi imza aticam 25 gun bekleme suresi vardi donerler diye ama tik yok

dayanamıyorum artık Buket bu ne böyle yaa ewet kocama da sölücem şimdi aradım yoğunmuş arıcam dedi bekliyorum olmaz böle dengesiz bu napacağı belli olmaz terbiyesiz ahlaksız ya ayy sinirim geçmiyoki ya o gerizekalı gidcek yada ben ama o beyinsiz buırdayken ben bida burda olmam orası kesin arıcam patronu akşam gelmiyorum ben dicem inşallah ben çıkmadan gelirde oturur konuşuruz daha iyi olur

ya sen şuan patronunla konuşsana..ne diye tatlı canını üzüyosun..çağır gelsin..önemli de..sen üzüleceğine söyle anlat o üzülsün.

Kizlar ya benim göğsüm şişmiş acıyor ne yapmam lazım sütten oldu diye tahmin ediyorum kızım bitiremiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…