- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.201
ya bu nasıl adam senin yanında küfredebiliyo..yokmu kimse ..küfretme de sen çık git biraz kafanı dinle bu ne yaaff..tövbe..çıkta gel buraya hadi yakınız..:))
ayy canım besmele çek, mal herif, zaten öylese çok fazla durmaz orda..sen bulaşma yinede üzerine saldırır manyak, hatta odadan çık, töbe töbe
Asli canim aman dikkat et boyle dengesizlerden korkulur...Gecen babamin yetistirdigi isi ogrettigi eleman babamin cocugu yasinda babama kufretmis dovmeye kalkmis babam senelerdir orda istifa etmis ama mudur birakmamis ozur dileyecek senden demis yanimda olsa parcalardim kopegi simdide senin yanindaki hay Allahim ya
Butun dua listesini bitirdim yeni dua listesine hazir ve nazirim...
hoşbuldum şekerim teşekkür ederim bebişle uğraşıyorum işte artık ağırlaştım canım ya popom yerden zor kalkıyo valla. yavaştan hazırlıklara falan da başladım bebişin eşyalarını tamamlamaya çalışıyorum allaha şükür kötü bi durum yok öle gidiyo işte fırsat buldukça da buraya geliyorum tatlım sende ne var ne yok çok geride kaldığım için geçmişe pek bakamıyorum da nasıl gidiyo bakim
insan denilmezki hayvan heriff yok ya bırakacam işi olmaz böle sinirle stresle yaşayamam ben biraz önce çıktı gitti akşama arıcam gelmiyorum dicem öle işte kızlar ama inanın çok korktum ya ben hiç alışık değilimdir kavgaya gürültüye hemen paniklerim kalbim küt küt atmaya başlar hoşlanmıyorum böle şelerden((
ooo kolay gelsin canım bende iyiyim, bir kimyasal gebelik daha yaşadım, pıhtılaşma testi ve kromozom analizi verdim sonuçları bekliyorum 3 hafta sonra çıkacak sonuçlar,bakalım Rabbim neyi nasıl nasip edecek..sen doğumdan sonra hiç gelemezsin buralara vaktin varken gel
rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım valla her zaman dualarımdasın allahım isteyen herkese inşallah tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin. aynen canım bundan sonra daha sık gelirim sınavlar falan vardı yoğundum canım buraya gelmeye pek fırsatım olmuyodu bi de canım ya eşim bilgisayar telefon falan bunları kullanmamı pek istemiyo radyasyon yayıyo falan die çok tepki gösteriyo ama karnıma yastık falan koyuyorum yine de gelicem valla . üstelik dualardan da eksik kaldım ya
evet tatlım..rabbim kötü niyetli fesat insanlardan korusun bizi..hepimizi..ailemizi..Allah razı olsun canım yeni dua listemiz haftasonu hazır olacak inşallah, nazlı hamişlerimiz sayının 33 olmasını daha uygun gördüler, bende onları kırmayayım diyorum ne dersin?
bu arada tümayım nasılsın? ne zaman doktora gideceksin?
kızlar bugünki sonucumda 5173 olmuş güzel ilerliyor ama trioit problemi çıktı doktor endokrine yönlendirdi... tsh 3,75 çıktı doktor biraz yüksek dedi
kızlar bugünki sonucumda 5173 olmuş güzel ilerliyor ama trioit problemi çıktı doktor endokrine yönlendirdi... tsh 3,75 çıktı doktor biraz yüksek dedi
Canim 33 olsun onemli olan sayi degil niyet bence..İyiyim tatli ufak ufak mide bulantilarim var doktorada daha 10 gun var gun sayiyorum kuzucugumu gorsem biraz daha rahatliycam...Seninde tatil oluyor biraz dinlenirsin daha sik gelirsin...Bu arada beni hamile listesine almissin cok mutlu oldum insallah bu dualar sayesinde yavrumu kucagima alicam.. Canim esin nasil oldu ???Agrisi falan varmi ??
,insan denilmezki hayvan heriff yok ya bırakacam işi olmaz böle sinirle stresle yaşayamam ben biraz önce çıktı gitti akşama arıcam gelmiyorum dicem öle işte kızlar ama inanın çok korktum ya ben hiç alışık değilimdir kavgaya gürültüye hemen paniklerim kalbim küt küt atmaya başlar hoşlanmıyorum böle şelerden((
oyyy oyyy maşallah ee kuzum sen görebilirsin keseni ne zaman gidiceksinnn
maşallah subhanallah canım 9 ay böyle devam etsin inşallah, tsh için hamilelerinde kullandığı güzel bir hap var onu alırsın hiç kafana takma, o hapı bende kullandım (hamile değildim)doktora sormuştum ben bunu içiyorum ama zararlımı diye, ben bu hapı hamilelere veriyorum hiç bir zararı yok demişti
maşallahhh hayırlısıyla kucağına da alacaksın inşallahh aman canım ihmal etme hemen git dikkat et
,
panik yapma..aslında yüksek değil ama hamilelikte 2 nin altında olması isteniyor..bende troid hastasıyım..ilaçlarla baskılanabiliyor.. bebek hormon üretemediği için troid önemli..endokrinolog kontrolunde hamileliğini götürebilirsin..
ayy bulantınmı var, maşallah10 günde çokmuş, sayma bari çabuk geçsin..
tatlım okul tatil oldu ama 2 hafta daha seminer var, yani okula gitmeye devam , daha erken çıkacağız gerçi
seni hamiş listesine yaso aldım tatlım
tamam haklısın önemli olan niyet ve yürekten okumak
eşim iyi canım hamdolsun ağrısı yok, şimdi yağsız yemek yiyor, yani çok az yağ ile pişiriyorum yemekleri, bir sıkıntı yok inşallah hayırlısıyla ödemide gider
senin makinanın son durumu ney? dilekçeyi vereli kaç gün oldu?
dayanamıyorum artık Buket bu ne böyle yaa ewet kocama da sölücem şimdi aradım yoğunmuş arıcam dedi bekliyorum olmaz böle dengesiz bu napacağı belli olmaz terbiyesiz ahlaksız ya ayy sinirim geçmiyoki,
ya sen niye ayrılıyosun o bıraksın geri zekalı.. sen eşinide haberdar et bu durumdan ama sakin sakin söyle gitmiycem artık de ucundan ucundan söyle ben çok korkarım böyle şeylerden yaa..zaten korktuğumuzdan bişey yapamıyoz.
panik yapma..aslında yüksek değil ama hamilelikte 2 nin altında olması isteniyor..bende troid hastasıyım..ilaçlarla baskılanabiliyor.. bebek hormon üretemediği için troid önemli..endokrinolog kontrolunde hamileliğini götürebilirsin..
dayanamıyorum artık Buket bu ne böyle yaa ewet kocama da sölücem şimdi aradım yoğunmuş arıcam dedi bekliyorum olmaz böle dengesiz bu napacağı belli olmaz terbiyesiz ahlaksız ya ayy sinirim geçmiyokiya o gerizekalı gidcek yada ben ama o beyinsiz buırdayken ben bida burda olmam orası kesin arıcam patronu akşam gelmiyorum ben dicem inşallah ben çıkmadan gelirde oturur konuşuruz daha iyi olur
Kizlar ya benim göğsüm şişmiş acıyor ne yapmam lazım sütten oldu diye tahmin ediyorum kızım bitiremiyor sanırım
kizlar ya benim göğsüm şişmiş acıyor ne yapmam lazım sütten oldu diye tahmin ediyorum kızım bitiremiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?