Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hoşgeldin evet maşallah hareketli topiğimiz. adetin 10. ve 16. günleri arasında gebe kalma olasılığı yüksektir. senin ilişki durumunda 16. güne denk gelmiş. öyle bir ihtimal olabilir istersen 3-4 gün bekle ve test yap anladığım kadarıyla istemiyorsun. hakkında hayırlısı olsun.

canımcım teşekkür ederiz..
madem bir kaza oldu diyorsun o zaman bekleyecek kadar sabrın vardır sanırım:))buradaki herkes gibi bebek bebek bebek diye tutuşuyor olsan iki gün bekle sonra yap derdim..hatta bekleme bile derdim..ama sen bekleyebilirsin..en az 5 gün bekle derim.. birde yumurtlama zamanım geçmiş diyorsun ama 15 adet tarihin , 12-14 gün arası yumurtlama olursa 29 30 una denk geliyo zaten..yani yumurtlama tarihine denk gelmiş olabilir..çünkü zaten 28 günde bir adet oluyorsun..eğer idrar testi yapacaksan belli olmayabilir..en az 2 gün bekle derim..ben..
tabi sen bilirsin..

canım emirhan abimin oğlunun adı emir de görümcemin oğlunun adı, metehan ve oğuzhanda amca oğulları maşallah aileye bak yaa her türlü isim var
vallaha maşallah yaaa
peki emir ve emirhan isimli çocukların huyları nasıl anlatsana, ben çok önem veriyorum o isimli kişilerin huylarına ve yaşadığı şeylere, bana öyle geliyor ki isimde çok etkili o yüzden merakla bekliyorum bilgileri
bence problem yok burda herkes melek bilir beni ondan dedimidi anammmmmm dualar melekemi gitti anammmmmm
herkes dualarını geri alıp iadeli taahhütlü nazana göndersin arkadaşlar
canım bence hemen yap, eğer değerlerin yükselmişse testte kesin çıkar, zaten fazla pahalı bişey değil 2-3 lira filan, ayy heyecana bak, eğer hamileysen sana süpriz olacak desene
ayy nezende sevgilim diye bi şarkı vardır bilirmisin çok severim. eşim biyerlere gidince hep onu dinlerim.

değdi saçlarıma bahar gülleri
nazende sevgilim yâdıma düştün
sevenin bahtına bir güzel düşer
sen de tek sevgilim aklıma düştün

gözlerim yoldadır, kulağım seste
ben seni unutmam en son nefeste
ey ceylan bakışlım, ey boyu beste
gurbette sevgilim aklıma düştün

sensiz dağ yoluna çıktım bu seher
öksüz kumru gibi güller lâleler
"sen niye yalnızsın?" sordular eller
gurbette sevgilim aklıma düştün

ay bu gün sonuna han eklemek istiyor herkes onu öğrendim, erkek çocukalrının nesli bu şekilde isimlerle devam edecek demekki, nerdeyse birçoğumuz hanlı isimler koyuyoruz

canım emir 1 yaşına girdi ama ben onu gördüğümde daha 3 aylıkmıydı neydi o yüzden hiç bilmiyorum emirhanıda en son 1 sene önce gördüm ama acayip hareketli bi çocuk hiç yerinde durmuyor ortalığı yıkıp geçiriyor,hiperaktip gibi maşallah hatta abimin laptopunun üzerinde zıplamış bozmuş bilgisayarı, canı dışarı çıkmak isteyince balkandan aşağı bişeyler atıyor, yolda düz yürüyemiyor hep hoplaya zıplaya gidiyor

çocukların isimlerinin özelliklerini taşıdığına ben %100 inanıyorum..tanıdığım bütün furkan lar ve buraklar yaramaz, bütün yusuflar güzel ve güleryüzlü ve bütün emirlerde emretmeyi çok seviyor..onu getir bunu götür..böyle yap gibi..emir demiri keser demişler..

OOOO emirhan dan vazgeçilmiştir duyurulur

yok canlar ben istiyorum istemez miyim hiç ama folike başlayalı daha 1 ay bile olmadı ekim gibi başlayalım çalışmaya demiştik eşimle o yüzden bi de hani yumurtlama dönemi geçince bi akıntı oluyor ya kesik kesik koyu beyaz renkte o dönem öyleydi bitti diye düşünmüştüm ondan.. ya bi de bu kadar kolay olamaz diye düşünüyorum hep takip ediyorum topikleri aslında üfffffff yapsam hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bilmiyorum ki...

ayyy aynen varya
furkanlar yaramaz oluyor,
yusuflar çok iyi huylu efendi muhteşem oluyor.
tamam tamam yusuf koyim ozaman bu ismin mükemmelliği tescillendi
kızlar sizinde bildiğiniz yusuf varmı yaramaz olanına denk geldinizmi hiç.

Emir Emirhan bunlar benim istediklerim arasında.
onu da istemiyor malesef
çıldırtacak beni

canım benimde öyle akıntılarım her ay oluyor nerdeyse ama tutturamadık yani, ona güvenipte hareket etme bence.
ayy süpersin ya hamiş olma ihtimalin yüksek, ama birde şu var, bebek düşünmeye başlayınca çoğu arkadaşımızda ve bende olduğu gibi adetlerin düzeni çok değişiyor, bilmiyorum psikolojik olarakmıdır yoksa nedir bilgim yok ama adetlerin değiştiği kesin yani

Emir Emirhan bunlar benim istediklerim arasında.
onu da istemiyor malesef
çıldırtacak beni

ayy büşracım baksana emir çok yaramaz oluyormuş, boşver ozaman belki mete iyi olur sen metehandan vazgeçme yine, yada yusuf koy, hem çok güzel olur yüzü, hemde huyu çok efendi olur

evet bende inanıyorum isimlerinin özelliklerini taşıdığına o yüzden anlamlarını araştırıcam karar verirken mesela nazan ismini koymayın onun anlamıda pek güzel değil bakın benim adım özlem önce eşimin özlemini çektim şimdi bebek

canımcım madem istiyorsun şimdi yapsan üzüleceksin eğer negatif olursa..bu sefer yok bu test yanlış gibi şeylere gireceksin..bence bekle bi tam geçsin en az iki gün sabret.. sonra yap sürpriz olsun..ekimi beklemeden gelsin..

benim tanıdığım 2 yusuf var iyiler efendiler evet ama çok ağır kanlılar eşlerini delirtiyorlar

benim adım buket de ne oluyo..hiç bi anlamı yok..yaşadıklarım başıma gelenler neyle alakalı..yada benim karakterim nasıl etkilendi ismimden..buket ne demek ki..birsürü çiçek bir arada..peehhh

anam coşmuş topik..aşağıya bakıııııııııımm
heyooooooooooooooooooooooooooooo ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

evet ya 1 aydır deli gibi araştırıyorum okuyorum falan ekimde başlıycaz diye ondan heralde bi de baktım şimdi memişlere benim sağ göğsümün damarları kafayı yemiş gibi ama sol normal dinlememem gerekiyor kendimi di mi? biliyorum okudum hepsini ama engel olamıyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…