- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.121
mrb kızlar çok aktif bi topiğiniz var maşallah :) benim kafam karışık size danışmak istedim şimdi benim sat 15 ağustos yaklaşık 27-28 günde adet oluyorum dün olmadı bugün de yok hep olacağım sabah kanamayla ve ağrıyla uyanırdım yok ama bi de ağustosun 30 ya da 31 de tam hatırlamıyorum bi kaza oldu normalde korunuyoruz daha ama yumurtlama dönemim geçti diye umursamadım akıntıdan geçtiğini düşünmüştüm öyle takip edebiliyorum çünkü ben adet geçikmesi dışında da hiç belirti yok adet öncesi belirtiler var yalnızca sizce test için ne kadar gecikme beklemeliyim?
mrb kızlar çok aktif bi topiğiniz var maşallah :) benim kafam karışık size danışmak istedim şimdi benim sat 15 ağustos yaklaşık 27-28 günde adet oluyorum dün olmadı bugün de yok hep olacağım sabah kanamayla ve ağrıyla uyanırdım yok ama bi de ağustosun 30 ya da 31 de tam hatırlamıyorum bi kaza oldu normalde korunuyoruz daha ama yumurtlama dönemim geçti diye umursamadım akıntıdan geçtiğini düşünmüştüm öyle takip edebiliyorum çünkü ben adet geçikmesi dışında da hiç belirti yok adet öncesi belirtiler var yalnızca sizce test için ne kadar gecikme beklemeliyim?
vallaha maşallah yaaacanım emirhan abimin oğlunun adı emir de görümcemin oğlunun adı, metehan ve oğuzhanda amca oğulları maşallah aileye bak yaa her türlü isim var
herkes dualarını geri alıp iadeli taahhütlü nazana göndersin arkadaşlarbence problem yok burda herkes melek bilir beni ondan dedimidi anammmmmm dualar melekemi gitti anammmmmm
canım bence hemen yap, eğer değerlerin yükselmişse testte kesin çıkar, zaten fazla pahalı bişey değil 2-3 lira filan, ayy heyecana bak, eğer hamileysen sana süpriz olacak desenemrb kızlar çok aktif bi topiğiniz var maşallah :) benim kafam karışık size danışmak istedim şimdi benim sat 15 ağustos yaklaşık 27-28 günde adet oluyorum dün olmadı bugün de yok hep olacağım sabah kanamayla ve ağrıyla uyanırdım yok ama bi de ağustosun 30 ya da 31 de tam hatırlamıyorum bi kaza oldu normalde korunuyoruz daha ama yumurtlama dönemim geçti diye umursamadım akıntıdan geçtiğini düşünmüştüm öyle takip edebiliyorum çünkü ben adet geçikmesi dışında da hiç belirti yok adet öncesi belirtiler var yalnızca sizce test için ne kadar gecikme beklemeliyim?
ayy nezende sevgilim diye bi şarkı vardır bilirmisin çok severim. eşim biyerlere gidince hep onu dinlerim.yaa inanın hiç bilmiyorum ne koysamki bi ara nazende ismi çok hoşuma gitmişti ama uzun ve nazlı olur erkek olarak arda ve hakan ismini severim eşim arda han diye düşünüyor o türk boylarından isim koymak istiyormuş
vallaha maşallah yaaa
peki emir ve emirhan isimli çocukların huyları nasıl anlatsana, ben çok önem veriyorum o isimli kişilerin huylarına ve yaşadığı şeylere, bana öyle geliyor ki isimde çok etkili o yüzden merakla bekliyorum bilgileri
herkes dualarını geri alıp iadeli taahhütlü nazana göndersin arkadaşlar
canım bence hemen yap, eğer değerlerin yükselmişse testte kesin çıkar, zaten fazla pahalı bişey değil 2-3 lira filan, ayy heyecana bak, eğer hamileysen sana süpriz olacak desene
ayy nezende sevgilim diye bi şarkı vardır bilirmisin çok severim. eşim biyerlere gidince hep onu dinlerim.
değdi saçlarıma bahar gülleri
nazende sevgilim yâdıma düştün
sevenin bahtına bir güzel düşer
sen de tek sevgilim aklıma düştün
gözlerim yoldadır, kulağım seste
ben seni unutmam en son nefeste
ey ceylan bakışlım, ey boyu beste
gurbette sevgilim aklıma düştün
sensiz dağ yoluna çıktım bu seher
öksüz kumru gibi güller lâleler
"sen niye yalnızsın?" sordular eller
gurbette sevgilim aklıma düştün
ay bu gün sonuna han eklemek istiyor herkes onu öğrendim, erkek çocukalrının nesli bu şekilde isimlerle devam edecek demekki, nerdeyse birçoğumuz hanlı isimler koyuyoruz
herkes dualarını geri alıp iadeli taahhütlü nazana göndersin arkadaşlar
canım emir 1 yaşına girdi ama ben onu gördüğümde daha 3 aylıkmıydı neydi o yüzden hiç bilmiyorum emirhanıda en son 1 sene önce gördüm ama acayip hareketli bi çocuk hiç yerinde durmuyor ortalığı yıkıp geçiriyor,hiperaktip gibi maşallah hatta abimin laptopunun üzerinde zıplamış bozmuş bilgisayarı, canı dışarı çıkmak isteyince balkandan aşağı bişeyler atıyor, yolda düz yürüyemiyor hep hoplaya zıplaya gidiyor
çocukların isimlerinin özelliklerini taşıdığına ben %100 inanıyorum..tanıdığım bütün furkan lar ve buraklar yaramaz, bütün yusuflar güzel ve güleryüzlü ve bütün emirlerde emretmeyi çok seviyor..onu getir bunu götür..böyle yap gibi..emir demiri keser demişler..
METE güzel bir isim, bende son zamanlarda erkek olursa emir ismini çok beğeniyorum emirhan da olabilir. eğer hoşuna giderse eşine önerebilirsin, öyle sonuna han koymak istiyorsa emirhan da çok güzel olur
hpşgeldin bircan cım ALllah kabul etsin bende okudum bu isimsiz kızcağızaayy ismini vermeyince eksiklik hissediyorum ya, bundan sonra ismini vermeyeni yazmıycam listeye ha
yok canlar ben istiyorum istemez miyim hiç ama folike başlayalı daha 1 ay bile olmadı ekim gibi başlayalım çalışmaya demiştik eşimle o yüzden bi de hani yumurtlama dönemi geçince bi akıntı oluyor ya kesik kesik koyu beyaz renkte o dönem öyleydi bitti diye düşünmüştüm ondan.. ya bi de bu kadar kolay olamaz diye düşünüyorum hep takip ediyorum topikleri aslında üfffffff yapsam hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bilmiyorum ki...
Emir Emirhan bunlar benim istediklerim arasında.
onu da istemiyor malesef
çıldırtacak beni
çocukların isimlerinin özelliklerini taşıdığına ben %100 inanıyorum..tanıdığım bütün furkan lar ve buraklar yaramaz, bütün yusuflar güzel ve güleryüzlü ve bütün emirlerde emretmeyi çok seviyor..onu getir bunu götür..böyle yap gibi..emir demiri keser demişler..
yok canlar ben istiyorum istemez miyim hiç ama folike başlayalı daha 1 ay bile olmadı ekim gibi başlayalım çalışmaya demiştik eşimle o yüzden bi de hani yumurtlama dönemi geçince bi akıntı oluyor ya kesik kesik koyu beyaz renkte o dönem öyleydi bitti diye düşünmüştüm ondan.. ya bi de bu kadar kolay olamaz diye düşünüyorum hep takip ediyorum topikleri aslında üfffffff yapsam hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bilmiyorum ki...
ayyy aynen varya
furkanlar yaramaz oluyor,
yusuflar çok iyi huylu efendi muhteşem oluyor.
tamam tamam yusuf koyim ozamanbu ismin mükemmelliği tescillendi
kızlar sizinde bildiğiniz yusuf varmı yaramaz olanına denk geldinizmi hiç.
evet bende inanıyorum isimlerinin özelliklerini taşıdığına o yüzden anlamlarını araştırıcam karar verirken mesela nazan ismini koymayın onun anlamıda pek güzel değil bakın benim adım özlem önce eşimin özlemini çektim şimdi bebek
ayy büşracım baksana emir çok yaramaz oluyormuş, boşver ozaman belki mete iyi olur sen metehandan vazgeçme yine, yada yusuf koy, hem çok güzel olur yüzü, hemde huyu çok efendi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?