Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sıcaklık vey asertlik varmı eğer varsa dr başvur yoksa sıcak pansuman yap masaj yap ve emzir eğer emzirmene rağmen geçmiosa sütünü sağ canım

ohhh gözünüz aydın o zaman tatildesiniz yani hee.. Burcu çıkmıştır o zaman tatilee.. artık ev hanımısınız uzuunn bi süre demi

canım dostlarım sizin vasıtanızla herkese duyurmuş olayım.eski bakanımız dahil herkes öğretmenlerin 3 ay tatil yaptığını düşünsede öyle bişey yok.şimdi şiyle oluyor ben lise öğretmeniyim,bizim pek çok yavrumuz derstten kalıyor.bunlara ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavı yapılıyor.(üniversitedeki büt gibi düşünün) önümüzdeki hafta genel kurul,okul zümre,ilöe zümre,bölge zümre toplantıları yapılıyor.genel kurul akşama kadar sürer ama diğerlerinde erken biter.ertesi haftada sınavlar başlıyor.kalan öğrenci sayısı ve ders sayısına göre sınav takvimi hazırlanıyor.daha takvim belli değil ama çnceki yıllara dayanarak söylüyorum ki sınavlar 5temmuzdan önce bitmez.okullar açılırkende aynı toplantılar ve sınavlar yapılıyor.dolayısı ile tabiki çalışma saatlerimiz çok daha esnek normal döneme göre ama 3 ay değil 40 gün tatil yapıyoruz.pek çok çalışan için(özellikle özel sektörde çalışanlar) 40 gün tatil rüya gibi bişey ama inanın kafamızı anca topluyoruz.beynimizde çocuk sesleriyle giriyoruz tatile.bu kadar tatil olmasa toparlanıp başlayamayız seneye.her iş zor.toplumdaki BAYAN İÇİN İDEAL MESLEK lafından nefret edrim onun için hemen bi kamu oyu duyurusu yapayım dedim

bi bakayım ne yazılmış diye dedim.bedişin msj görünce hemen atladım.akşama misafirim gelecek.yemek yapmam lazım.çıktım ben.siz yazı döncem ben size.kocamann öptüm sizi

ben epidural ormal dogumu istiyorum ama beni korkutuyolar riskli diye sen ne duşunuyosun bedriye

kızlar normal doğum ihtimali olduğu sürece ne olursa olsun en iyisi o bence çünkü rabbim ona göre hazırlamış zaten vücüdu hemen ayağı kalkabiliyorsun o anda kalıyor acılar diyorlar acı eşiğini öğrenmiş oluyorsun bence en iyisi o epidurali aşırı dayanamazsam isterim gibi geliyo bide bildiğim birinden okuduğum kadarıyla açılmayı falan yavaşlatıyo epidural normal belinden iğne yapıyolar ya cesaret meselesi bence
epidural sezeryanda normal sezeryana göre en azından tüm vücudun narkozlu değil çabuk toparlıyorsundurda eminim uyanma sıkıntısı falan yok ama cesaret meselesi ya o an kesiyolar biliyorsun ne bileyim bebeği sonunu falan içinden alırlarken biraz cesaret istiyo bence:18: başta mesudeyi sonra bu şekilde doğum yapanları cesaretlerinden dolayı kutluyorum ben
bide böyle konuşuyorum da normal doğumdan tırsmadığımdan değil he valla annelerin hepsi pırtlattı sıra bana geldi telaş kuşları uçuşuyo kafamda
Kizlar ya benim göğsüm şişmiş acıyor ne yapmam lazım sütten oldu diye tahmin ediyorum kızım bitiremiyor sanırım
tatlım bende katılıyorum bak mutlaka pompayla sağ gögüslerini kızın içmiyorsa canın acıyodur şimdi kıyamam ama en kesin çözüm

bankacı olsan naapacan:))))ertesi günün yemeğini planlayıp akşam 8 de işten çıkıyosun..ama müdürün çıkmayacağı tutuyo..hoop ertesi gün aç kaldın:))

ayy canımm ummanmı oldun sen yok nazarmı degdi yoksa yaa sıcak bişeyler uygula canım ve sürekli emzir

sıcaklık vey asertlik varmı eğer varsa dr başvur yoksa sıcak pansuman yap masaj yap ve emzir eğer emzirmene rağmen geçmiosa sütünü sağ canım

gül anlatmıştı..pompa alın saat başı sağın demişti.. Sende sağ sütünü...emmeyince taşlaşırmış göğüs.

ya elimi degdiremiyorum kızım emıyor ama ne kadar amebilir ki hemen yorulup uyuyor bugun Saglik ocagina gittik sarılık var az birsey sık sık emzir dedi ama uykucu kızım cok az emıyor sutum bitmiyor neyse biraz sağmaya çalışayım olmazsa bı pompa aldırayım
Nazanim umman ne ki

tatlım sen ayva çekirdeğini suda kaynat bence sür Onu o çok rahatlatıyormuş bak dene tekrar söylüyorum yumuşatır hem bebişede zararı olmaz
kuzucuk sarılıkmı olmuş kıyamam yeni doğanlarda olabiliyo mesudem ya bak ne güzel biraz demiş geçer çabucak

Gamzeeee

haydi gözün aydınn.. değerininde maşaAllah ı var, tsh ı takma kafana benimde yüksek mi düşük mü ne çıkmıştı (inanılmaz unutkanım bu aralar) endokrine yönlendirdi bende endokrin muayene ücretine 400 tllerde isteyince dahiliyeye gidiyorum hala gidiyorum bi dahiliyeci dedi ki 13,haftaya kadar ilaç kullandırılmaz hormon kendini dengeliyor olabilir başka biri dedi ki yok kullan sonraa kullanmadım 15 günde bir kan testi yaptırıyorum değerler kendiliğinden düzene girdi çok şükür 13, ve 14. haftalarda hatta bende yan etkiside çok olmuştu hatırlarsanız nefes alamıyorum diye sıkıntılarım olmuştu.. ama 22. haftayım artık aylık olarak kan veriyorum sürekli kan veriyorsun yani bir kere çıktıktan sonraa. o yüzden hiç korkma haa ilaç derlersede tekden bi ilaç kullanıyormuşsun çok şükür dermansız değil değil yani.. Gözün aydın olsun tekrardan..

Canim dilekceyi verdim pazartesi gidip son bi imza aticam 25 gun bekleme suresi vardi donerler diye ama tik yok

canım halin ve enerjin varsa sık sık git ya da ara hakem heyetini, adamları darla biraz, yasal bekleme süresi 25 gün ise mecbur bekleyeceksin, ama inanıyorum sonucu olumlu olacak çünkü sen haklısın, pazartesi gidince adamlara sor süreç nasıl işleteck diye, ne zaman sonuçlanır makinayı geri alacaklarmi diye aklıda olan herşeyi sor, bize de yaz, bende merak ediyorum sinir oldum şiştim

Kizlar ya benim göğsüm şişmiş acıyor ne yapmam lazım sütten oldu diye tahmin ediyorum kızım bitiremiyor sanırım

canım çok geçmiş olsun, ilk defa böyle bişey duyuyorum kızlar bişeyelr yazmışlar inşallah şifa bulursun,ama sık sık makinayla sağmak mantıklı geldi

Abovvv yürü beeee! Biz 1 temmuz ile 1 eylül arası tatil yapıyoruz yani tam 2 ay, yani tv de bangır bangır dedileri gibi 3 ay değil, ama senede sadece 10 gün tatil yapanlarda var, Allah herkese kolaylik versin, her iş kendi çapında zor yorucu, kimse ben daha çok çalışıyorum sen daha az çalışıyorsun diyemez, önemli olan günde kaç saat çalıştığın degil, ne iş yaptığındır, Allah herkesin rızkını bol versin conconlar :))) ama çalışan anne olmak zor en çok da sabah evladını evde bırakıp gitmek zor bence

eskiler sarı yazma örterdi bebeğin yüzüne:))

hay ağzın bal yesin..bugünde üzretli izini 1 hafta uzatmışlar diye okudum topikte sinirlerim tepemde:))3 tane doğur diyolar nasıl doğuracaz bakalım..verin izni doğuralım.alalalalal

Gamzee değerin ne güzel yükselmiş hadi bakalım hayırlı olsun

Aslııï benimle birlikte 5 canım

Kızlar telden yazdığım için alıntı yapamıyorum

Ben drdan geldim yumurtam 19 mm olmuş yarın catlatma iğnemi olacağım inş.
Şekerkiz tuba ne yaptı acaba

perşembe günü gidicem nasipse...

yarın endokrinciye randevu aldım...bakalım ne dicek

canım tekrar gözün aydın.Rabbim sağlıkla kucağına alıp resimler yüklediğin günleride göstersin.ilk tüp bebeğimiz geldi Allah ın izniyle.sıra MERAL,SEDA,ASLI ve tabiki bende.Allah herkesin yardımcısı olsun

oh canım maşallah herşey yolunda gidiyor bak.Allah ım vesile kılsın ve ikinizinde aynı anda gelsin inşallah bebişleri bu ay

ay hadi hayırlısı...

ben bankacı olamam diye öğretmenlik okudum ya zaten şekerim :)

bende zaten bankacı olmak için okumadım ya neydelimm...kader..:)))

kızlar bugünki sonucumda 5173 olmuş güzel ilerliyor ama trioit problemi çıktı doktor endokrine yönlendirdi... tsh 3,75 çıktı doktor biraz yüksek dedi

canımm gözün aydınn ohhh süper değerin senin bebişler geliyor. Doktor kontrole ne zaman çağırdı ultrasınla bakmadı mı hiç?

Tsh için ilaç var hamilelikte de kullanılıyor canım düşer merak etme.

Allah razı olsun canım benim Allah'ım o güzel gönlüne göre versin.

Normal doğum gibisi yok tabii ki anneannelerimiz hep evde doğurmuş sağlıkla da dünyaya gelmiş benim anneannem 40 yaşında doğurmuş küçük dayımı bir tek onda hastaneye yatmış mecburen. Annem de normal doğurmuş ikimizi de hem de be küçük doğmama rağmen çok zor doğmuşum nerede o zaman epidural falan. Ama doğruduğun an herşey bitiyor kuş gibi oluyorsun der hep rahimde normal doğumda çok iyi temizleniyormuş iki günde ayağa kalkmıştım diyor hatta ben 40 günlük bile yokken babaanneme bırakıp beni sinemaya gitmiş arkadaşlarıyla kafası dağılsun diye o günde dedemler gelmiş aynı anda büyük yengem de doğum yaptığı için anneannemler gelememiş bir bakmışlar annem yok babaannem var başımda dedem ne kızmış ama yanii mümkün olduğunca normal doğum elbette en azından denenmeli.

Canım ne terbiyesiz insanmış patron ile kavga edip yüzüne birşey diyemeyince orada mı küfrediypr bir de o zaman çıksın gitsin yanii patrona küfredeceksem çıkar giderim yani bir de yüzüne mi bakacak sen kadınsın yanında demeye utanmıyor mu ne. Bulaşmaya da gelmez ama ben olsam kendine gel yanımda ne biçim konuşuyorsun derdim cevap mı verdi patrona da söylerdim. Hayret birşey yaa.

Canım acele karar verme bir edepsiz yüzünden işinden mi olacaksın patrona git söyle böyle böyle size kızmış yanımda ağıza alınmayacak sözler söyledi ben bu insanlar bir arada çalışmak istemiyorum de çıkmak istediğini söyle eğer hala o küfürlerine rağmen onun tarafını tutarsa zaten çıkmaktan başka çare kalmaz ama sur sen o çıksın der belki ki demesi lazım ona küfrediyor sonuçta. Patronun haberinin olması lazım sessiz sedasız gidersen olan sana olur bu tipler iki gün sonra yalakalık yaparlar. Üzme sne kendini böyle densizler için.

Canım sıcak su kompresi yap mutlaka pompa al canım şimdi çok küçük ememiyor tabii düzelir 1 haftaya ama göğüslerinin rahatlaması lazım ateş yapar sana hsta olursun o sütün boşalması lazım canım.

evet herkes 3 ay sanıyor ama öyle değil benim eşim ünide ona rağmen 1 ay izni var. O da her isteği ay çıkamıyor temmuzda denetçiler gelecekmiş kasım ayında toplantılar yapılacakmış eksikler giderilecekmiş ağustosta alacak alabilirse. Özel sektör için yine iyi ama öğretmen olarakta çok yoruluyorsunuz yani.

Ben ben 14 gün iznim var ama işim rahat yine de tatil başka işte yumurta toplama günümde iznimi başlatıcam o gün 1 zaten 3 gün sonra transfer yapılıyor 4 gün ediyor evde dinlenmeye kalıyor 10 gün sanırım 1 hafta da rapor alıcam. Hele o günler bir gelsin de.

hayırlısı olsun canım inşallahhh..

İnşallah canım bizim de yüzümüz güler Rabbim hiçbirimizin çabalarını boşa çıkarmasın..

ya özel sektörde izin işi çok kötü, memurda işçı sözleşmeli herkes eşit doğum iznine sahip olmalı bence , memura doğum izni 24 aya çıkacak, sizde de geçerli olacak mi acaba???

ovvvv ateşli geceler tam gaz, baby :))))

ben bankacı olamam diye öğretmenlik okudum ya zaten şekerim :)

zeynep bende hep oyuncu olmak istemiştim, hatta üni.de tiyarto kursuna yazılmıştım babamın uykuları kaçti, sonra memur hayatı :)))))

Hepinizden çok umutluyum seda tek istiyor ama inşallah aslı, meral ve sen ikiz bebe sahıbi olursunuz inşallah :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…