- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.221
ohhh gözünüz aydın o zaman tatildesiniz yani hee.. Burcu çıkmıştır o zaman tatilee.. artık ev hanımısınız uzuunn bi süre demi
HADİ YA epidural sezeryanla ilgili böyle mi düşünüyorsun? arkadaşım da olmuştu epidural sezeryan epidural normal doğumda kasılmaları vs.. hissediyorsun uğraştıklarını falan dedi, ama bunda öyle bişey yok direk uyuşuksun demişti ama bilemedim şimdi.:26: sana göre normal doğum yada genel anestezili sezeryan mı acaba?
ben epidural ormal dogumu istiyorum ama beni korkutuyolar riskli diye sen ne duşunuyosun bedriye
tatlım bende katılıyorum bak mutlaka pompayla sağ gögüslerini kızın içmiyorsa canın acıyodur şimdi kıyamam ama en kesin çözümKizlar ya benim göğsüm şişmiş acıyor ne yapmam lazım sütten oldu diye tahmin ediyorum kızım bitiremiyor sanırım
canım dostlarım sizin vasıtanızla herkese duyurmuş olayım.eski bakanımız dahil herkes öğretmenlerin 3 ay tatil yaptığını düşünsede öyle bişey yok.şimdi şiyle oluyor ben lise öğretmeniyim,bizim pek çok yavrumuz derstten kalıyor.bunlara ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavı yapılıyor.(üniversitedeki büt gibi düşünün) önümüzdeki hafta genel kurul,okul zümre,ilöe zümre,bölge zümre toplantıları yapılıyor.genel kurul akşama kadar sürer ama diğerlerinde erken biter.ertesi haftada sınavlar başlıyor.kalan öğrenci sayısı ve ders sayısına göre sınav takvimi hazırlanıyor.daha takvim belli değil ama çnceki yıllara dayanarak söylüyorum ki sınavlar 5temmuzdan önce bitmez.okullar açılırkende aynı toplantılar ve sınavlar yapılıyor.dolayısı ile tabiki çalışma saatlerimiz çok daha esnek normal döneme göre ama 3 ay değil 40 gün tatil yapıyoruz.pek çok çalışan için(özellikle özel sektörde çalışanlar) 40 gün tatil rüya gibi bişey ama inanın kafamızı anca topluyoruz.beynimizde çocuk sesleriyle giriyoruz tatile.bu kadar tatil olmasa toparlanıp başlayamayız seneye.her iş zor.toplumdaki bayan için ideal meslek lafından nefret edrim onun için hemen bi kamu oyu duyurusu yapayım dedim
cnm sanki senin 3 ne kadar hızlı ilerliyor doktor ultrasyonla bakmadımı kese tek mi çift mi üçüzmükızlar bugünki sonucumda 5173 olmuş güzel ilerliyor ama trioit problemi çıktı doktor endokrine yönlendirdi... tsh 3,75 çıktı doktor biraz yüksek dedi
ayy canımm ummanmı oldun sen yok nazarmı degdi yoksa yaa sıcak bişeyler uygula canım ve sürekli emzir
sıcaklık vey asertlik varmı eğer varsa dr başvur yoksa sıcak pansuman yap masaj yap ve emzir eğer emzirmene rağmen geçmiosa sütünü sağ canım
gül anlatmıştı..pompa alın saat başı sağın demişti.. Sende sağ sütünü...emmeyince taşlaşırmış göğüs.
ya elimi degdiremiyorum kızım emıyor ama ne kadar amebilir ki hemen yorulup uyuyor bugun Saglik ocagina gittik sarılık var az birsey sık sık emzir dedi ama uykucu kızım cok az emıyor sutum bitmiyor neyse biraz sağmaya çalışayım olmazsa bı pompa aldırayımkızlar normal doğum ihtimali olduğu sürece ne olursa olsun en iyisi o bence çünkü rabbim ona göre hazırlamış zaten vücüdu hemen ayağı kalkabiliyorsun o anda kalıyor acılar diyorlar acı eşiğini öğrenmiş oluyorsun bence en iyisi o epidurali aşırı dayanamazsam isterim gibi geliyo bide bildiğim birinden okuduğum kadarıyla açılmayı falan yavaşlatıyo epidural normal belinden iğne yapıyolar ya cesaret meselesi bence
epidural sezeryanda normal sezeryana göre en azından tüm vücudun narkozlu değil çabuk toparlıyorsundurda eminim uyanma sıkıntısı falan yok ama cesaret meselesi ya o an kesiyolar biliyorsun ne bileyim bebeği sonunu falan içinden alırlarken biraz cesaret istiyo bence:18: başta mesudeyi sonra bu şekilde doğum yapanları cesaretlerinden dolayı kutluyorum ben
bide böyle konuşuyorum da normal doğumdan tırsmadığımdan değil hevalla annelerin hepsi pırtlattı sıra bana geldi telaş kuşları uçuşuyo kafamda
tatlım bende katılıyorum bak mutlaka pompayla sağ gögüslerini kızın içmiyorsa canın acıyodur şimdi kıyamam ama en kesin çözüm
ya elimi degdiremiyorum kızım emıyor ama ne kadar amebilir ki hemen yorulup uyuyor bugun Saglik ocagina gittik sarılık var az birsey sık sık emzir dedi ama uykucu kızım cok az emıyor sutum bitmiyor neyse biraz sağmaya çalışayım olmazsa bı pompa aldırayım
Nazanim umman ne ki
Canim dilekceyi verdim pazartesi gidip son bi imza aticam 25 gun bekleme suresi vardi donerler diye ama tik yok
Kizlar ya benim göğsüm şişmiş acıyor ne yapmam lazım sütten oldu diye tahmin ediyorum kızım bitiremiyor sanırım
canım dostlarım sizin vasıtanızla herkese duyurmuş olayım.eski bakanımız dahil herkes öğretmenlerin 3 ay tatil yaptığını düşünsede öyle bişey yok.şimdi şiyle oluyor ben lise öğretmeniyim,bizim pek çok yavrumuz derstten kalıyor.bunlara ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavı yapılıyor.(üniversitedeki büt gibi düşünün) önümüzdeki hafta genel kurul,okul zümre,ilöe zümre,bölge zümre toplantıları yapılıyor.genel kurul akşama kadar sürer ama diğerlerinde erken biter.ertesi haftada sınavlar başlıyor.kalan öğrenci sayısı ve ders sayısına göre sınav takvimi hazırlanıyor.daha takvim belli değil ama çnceki yıllara dayanarak söylüyorum ki sınavlar 5temmuzdan önce bitmez.okullar açılırkende aynı toplantılar ve sınavlar yapılıyor.dolayısı ile tabiki çalışma saatlerimiz çok daha esnek normal döneme göre ama 3 ay değil 40 gün tatil yapıyoruz.pek çok çalışan için(özellikle özel sektörde çalışanlar) 40 gün tatil rüya gibi bişey ama inanın kafamızı anca topluyoruz.beynimizde çocuk sesleriyle giriyoruz tatile.bu kadar tatil olmasa toparlanıp başlayamayız seneye.her iş zor.toplumdaki BAYAN İÇİN İDEAL MESLEK lafından nefret edrim onun için hemen bi kamu oyu duyurusu yapayım dedim
eskiler sarı yazma örterdi bebeğin yüzüne:))ya elimi degdiremiyorum kızım emıyor ama ne kadar amebilir ki hemen yorulup uyuyor bugun Saglik ocagina gittik sarılık var az birsey sık sık emzir dedi ama uykucu kızım cok az emıyor sutum bitmiyor neyse biraz sağmaya çalışayım olmazsa bı pompa aldırayım
Nazanim umman ne ki
hay ağzın bal yesin..bugünde üzretli izini 1 hafta uzatmışlar diye okudum topikte sinirlerim tepemde:))3 tane doğur diyolar nasıl doğuracaz bakalım..verin izni doğuralım.alalalalalAbovvv yürü beeee! Biz 1 temmuz ile 1 eylül arası tatil yapıyoruz yani tam 2 ay, yani tv de bangır bangır dedileri gibi 3 ay değil, ama senede sadece 10 gün tatil yapanlarda var, Allah herkese kolaylik versin, her iş kendi çapında zor yorucu, kimse ben daha çok çalışıyorum sen daha az çalışıyorsun diyemez, önemli olan günde kaç saat çalıştığın degil, ne iş yaptığındır, Allah herkesin rızkını bol versin conconlar :))) ama çalışan anne olmak zor en çok da sabah evladını evde bırakıp gitmek zor bence
bankacı olsan naapacan:))))ertesi günün yemeğini planlayıp akşam 8 de işten çıkıyosun..ama müdürün çıkmayacağı tutuyo..hoop ertesi gün aç kaldın:))
perşembe günü gidicem nasipse...
yarın endokrinciye randevu aldım...bakalım ne dicek
Gamzee değerin ne güzel yükselmiş hadi bakalım hayırlı olsun
Aslııï benimle birlikte 5 canım
Kızlar telden yazdığım için alıntı yapamıyorum
Ben drdan geldim yumurtam 19 mm olmuş yarın catlatma iğnemi olacağım inş.
Şekerkiz tuba ne yaptı acaba
ben bankacı olamam diye öğretmenlik okudum ya zaten şekerim :)
kızlar bugünki sonucumda 5173 olmuş güzel ilerliyor ama trioit problemi çıktı doktor endokrine yönlendirdi... tsh 3,75 çıktı doktor biraz yüksek dedi
Ponçiklerim bugün tam ezan başladığı anda dua listesini önüme açtım, hepinizin derdini sıkıntısını durumunu biliyorum, ona göre hepinize tek tek ismen dua ettim, listede olmayan meral ve zeynebin arkadaşı içinde dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah
ya kader kısmet birazda..burdan bi kız vardı çok cesaretli bi kızdı..normal doğuracam epidural uzatıyomuş işi diyodu...kız konntrole gidiyo bişey yok dönüşte suyu geliyo..bu sefer geri dönüyolar.ancak o zamanda sancısı yok neyse sancıyı açılmayı bekliyolar kız diyoki tam ıkınmaya başlıyacam çocuğun harketleri azalmış..hemen sezeryane almışlar..yani ne olacağını bilemeyiz yaşayıp göreceğiz..Allahtan sezeryan diye bişey var diye bakmak gerek olaya..konferanstada doktorlar hep öyle dedi..3 bin yıldır üregelen bişey bu..insan ırkı bu şekilde devam ediyor..yapılması gereken soğukkanlı olmaya çalışmak..
sezaryen bebeklerde astım oranıın daha fazla olduğunu söyledi doktor..çünkü anne karnındaki bebeğin karnı suyla doludur..doğum sırasındaki kasılmalarla o su boşalır..sezaryende hoop diye alıveririz çocuğu çocuk doğduğunu anlamaz..ciğerlerindeki suyu hemen aspre ederiz felan dedi...yani yaşayıp görecez..
en yakın örnek mesude..
ya kızlar şuan inanılmaz sinirim bozuk şu bizim iş yerindeki çocuk biraz önce patrona kızdı 15 dakikadır aralıksız küfür ediyo ama ne küfürler ana avrat bide kırıp döküyor valla oda da pıstım kaldım eşime sölesem bu sefer gelip onu öldürür ayyy napacamı şaşırdım yaaa sinirlerim bozulduuu
varya sinir oldum elim ayağım titriyo hasta bu yaa yok artık böle olmucak akşam olsun hele bi çalışmıcam canım böle olmaz benim kocam bile 13 yıl oldu benim yanımda küfür etmiş değil ne bu terbiyesizlik işte birini affedersen ikinci şansı verirsen böle olurr...çok fenayım kızlar :18::18:
Kizlar ya benim göğsüm şişmiş acıyor ne yapmam lazım sütten oldu diye tahmin ediyorum kızım bitiremiyor sanırım
canım dostlarım sizin vasıtanızla herkese duyurmuş olayım.eski bakanımız dahil herkes öğretmenlerin 3 ay tatil yaptığını düşünsede öyle bişey yok.şimdi şiyle oluyor ben lise öğretmeniyim,bizim pek çok yavrumuz derstten kalıyor.bunlara ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavı yapılıyor.(üniversitedeki büt gibi düşünün) önümüzdeki hafta genel kurul,okul zümre,ilöe zümre,bölge zümre toplantıları yapılıyor.genel kurul akşama kadar sürer ama diğerlerinde erken biter.ertesi haftada sınavlar başlıyor.kalan öğrenci sayısı ve ders sayısına göre sınav takvimi hazırlanıyor.daha takvim belli değil ama çnceki yıllara dayanarak söylüyorum ki sınavlar 5temmuzdan önce bitmez.okullar açılırkende aynı toplantılar ve sınavlar yapılıyor.dolayısı ile tabiki çalışma saatlerimiz çok daha esnek normal döneme göre ama 3 ay değil 40 gün tatil yapıyoruz.pek çok çalışan için(özellikle özel sektörde çalışanlar) 40 gün tatil rüya gibi bişey ama inanın kafamızı anca topluyoruz.beynimizde çocuk sesleriyle giriyoruz tatile.bu kadar tatil olmasa toparlanıp başlayamayız seneye.her iş zor.toplumdaki BAYAN İÇİN İDEAL MESLEK lafından nefret edrim onun için hemen bi kamu oyu duyurusu yapayım dedim
Abovvv yürü beeee! Biz 1 temmuz ile 1 eylül arası tatil yapıyoruz yani tam 2 ay, yani tv de bangır bangır dedileri gibi 3 ay değil, ama senede sadece 10 gün tatil yapanlarda var, Allah herkese kolaylik versin, her iş kendi çapında zor yorucu, kimse ben daha çok çalışıyorum sen daha az çalışıyorsun diyemez, önemli olan günde kaç saat çalıştığın degil, ne iş yaptığındır, Allah herkesin rızkını bol versin conconlar :))) ama çalışan anne olmak zor en çok da sabah evladını evde bırakıp gitmek zor bence
canım tekrar gözün aydın.Rabbim sağlıkla kucağına alıp resimler yüklediğin günleride göstersin.ilk tüp bebeğimiz geldi Allah ın izniyle.sıra MERAL,SEDA,ASLI ve tabiki bende.Allah herkesin yardımcısı olsun
eskiler sarı yazma örterdi bebeğin yüzüne:))
hay ağzın bal yesin..bugünde üzretli izini 1 hafta uzatmışlar diye okudum topikt
e sinirlerim tepemde:))3 tane doğur diyolar nasıl doğuracaz bakalım..verin izni doğuralım.alalalalal
ben bankacı olamam diye öğretmenlik okudum ya zaten şekerim :)
canım tekrar gözün aydın.Rabbim sağlıkla kucağına alıp resimler yüklediğin günleride göstersin.ilk tüp bebeğimiz geldi Allah ın izniyle.sıra MERAL,SEDA,ASLI ve tabiki bende.Allah herkesin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?