- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.241
canımm gözün aydınn ohhh süper değerin senin bebişler geliyor. Doktor kontrole ne zaman çağırdı ultrasınla bakmadı mı hiç?
Tsh için ilaç var hamilelikte de kullanılıyor canım düşer merak etme.
Allah razı olsun canım benim Allah'ım o güzel gönlüne göre versin.
Normal doğum gibisi yok tabii ki anneannelerimiz hep evde doğurmuş sağlıkla da dünyaya gelmiş benim anneannem 40 yaşında doğurmuş küçük dayımı bir tek onda hastaneye yatmış mecburen. Annem de normal doğurmuş ikimizi de hem de be küçük doğmama rağmen çok zor doğmuşum nerede o zaman epidural falan. Ama doğruduğun an herşey bitiyor kuş gibi oluyorsun der hep rahimde normal doğumda çok iyi temizleniyormuş iki günde ayağa kalkmıştım diyor hatta ben 40 günlük bile yokken babaanneme bırakıp beni sinemaya gitmiş arkadaşlarıyla kafası dağılsun diye o günde dedemler gelmiş aynı anda büyük yengem de doğum yaptığı için anneannemler gelememiş bir bakmışlar annem yok babaannem var başımda dedem ne kızmış ama yanii mümkün olduğunca normal doğum elbette en azından denenmeli.
Canım ne terbiyesiz insanmış patron ile kavga edip yüzüne birşey diyemeyince orada mı küfrediypr bir de o zaman çıksın gitsin yanii patrona küfredeceksem çıkar giderim yani bir de yüzüne mi bakacak sen kadınsın yanında demeye utanmıyor mu ne. Bulaşmaya da gelmez ama ben olsam kendine gel yanımda ne biçim konuşuyorsun derdim cevap mı verdi patrona da söylerdim. Hayret birşey yaa.
Canım acele karar verme bir edepsiz yüzünden işinden mi olacaksın patrona git söyle böyle böyle size kızmış yanımda ağıza alınmayacak sözler söyledi ben bu insanlar bir arada çalışmak istemiyorum de çıkmak istediğini söyle eğer hala o küfürlerine rağmen onun tarafını tutarsa zaten çıkmaktan başka çare kalmaz ama sur sen o çıksın der belki ki demesi lazım ona küfrediyor sonuçta. Patronun haberinin olması lazım sessiz sedasız gidersen olan sana olur bu tipler iki gün sonra yalakalık yaparlar. Üzme sne kendini böyle densizler için.
Canım sıcak su kompresi yap mutlaka pompa al canım şimdi çok küçük ememiyor tabii düzelir 1 haftaya ama göğüslerinin rahatlaması lazım ateş yapar sana hsta olursun o sütün boşalması lazım canım.
evet herkes 3 ay sanıyor ama öyle değil benim eşim ünide ona rağmen 1 ay izni var. O da her isteği ay çıkamıyor temmuzda denetçiler gelecekmiş kasım ayında toplantılar yapılacakmış eksikler giderilecekmiş ağustosta alacak alabilirse. Özel sektör için yine iyi ama öğretmen olarakta çok yoruluyorsunuz yani.
Ben ben 14 gün iznim var ama işim rahat yine de tatil başka işte yumurta toplama günümde iznimi başlatıcam o gün 1 zaten 3 gün sonra transfer yapılıyor 4 gün ediyor evde dinlenmeye kalıyor 10 gün sanırım 1 hafta da rapor alıcam. Hele o günler bir gelsin de.
hayırlısı olsun canım inşallahhh..
İnşallah canım bizim de yüzümüz güler Rabbim hiçbirimizin çabalarını boşa çıkarmasın..
Hepinizden çok umutluyum seda tek istiyor ama inşallah aslı, meral ve sen ikiz bebe sahıbi olursunuz inşallah :))))
Sedacım inşallah herşey planladığın gibi en hayırlı şekilde sonuçlanır...bişey soracağım geçmişte belki yazmışsındır sen kanda gebeliğe baktırdın mı bu ay?
bukeeet müdür çıkmadan çıksanız ne olurki adamın canı sıkkındır eve gitmek istemez sizde sabaha kadar başınımı bekleyeceksiniz Allah Allah yaaabankacı olsan naapacan:))))ertesi günün yemeğini planlayıp akşam 8 de işten çıkıyosun..ama müdürün çıkmayacağı tutuyo..hoop ertesi gün aç kaldın:))
cnm valla kimse yoktu bende topikler arası geziyordumburcuuuuuu sen gelmişsin ama ben çıkıyorum iyi geceler canım Allah rahatlık versin
Burcu ben de okurum, simdiden haber vereyim,Cumartesi 14:37 ye yetisemem falan
ASLIIIII benden 5 tane yasin al, bugun bizim kuran var ama belki gidemem eğer eksik olursa haftaya isterim
Bizim 2 gündür elektriklerimiz yoktu bugün de misafirlerim vardı.yarin dra gitmrm gerekiyor ama acaip useniyorum gitmezsem olmaz mı yaaa
Aaa mesude dogurmus ne güzel, yerim ben onun bal dudaklarını, çok tatlı ya,şimdi mis gibi kokuyordur:)))
Şimdilik aklımda kalanlar bunlar
Hee bide şekerkiz tuba ile aynı gün yumurtluyoruz inş, aynı anda yani bu ay hamile kalırız, ama dr bana hiç çatlatna ignesinden bahsetmedi neden acaba
Gamzee değerin ne güzel yükselmiş hadi bakalım hayırlı olsun
Aslııï benimle birlikte 5 canım
Kızlar telden yazdığım için alıntı yapamıyorum
Ben drdan geldim yumurtam 19 mm olmuş yarın catlatma iğnemi olacağım inş.
Şekerkiz tuba ne yaptı acaba
günayddıınnn kızzzllaaarrr,
ohh mis gibi haftasonu geldi, herkes gezmelere, piknik alanlarına gitsin.. heppinizz eğlenin.. biz temizlik yapıcaz..yani umarım caymayız, caymasak çok iyi olucak..
ya elimi degdiremiyorum kızım emıyor ama ne kadar amebilir ki hemen yorulup uyuyor bugun Saglik ocagina gittik sarılık var az birsey sık sık emzir dedi ama uykucu kızım cok az emıyor sutum bitmiyor neyse biraz sağmaya çalışayım olmazsa bı pompa aldırayım
Nazanim umman ne ki
günaydınnnn
ayy dün işten gittim eve ev süpürp toz alyım dedim belim nasıl agrıdı allahım yarabbim iyice formdan düşmüşüm ben
günaydın cnm bizim burda yagmur var gunes ceee dıyo bulut gelıyo:)
ya elimi degdiremiyorum kızım emıyor ama ne kadar amebilir ki hemen yorulup uyuyor bugun Saglik ocagina gittik sarılık var az birsey sık sık emzir dedi ama uykucu kızım cok az emıyor sutum bitmiyor neyse biraz sağmaya çalışayım olmazsa bı pompa aldırayım
Nazanim umman ne ki
AYY bir anda işler çıktı yazamadım hiç bişey..
bence hava açıcak, burada da kapalı ama güzelleşir yaz geldi artık, heeeerrr yer cıvıl cıvıl olur..
bide biz bugunsaksılarımızın topraklarını değiştireceğiz. aslında bu işi hiç sevmiyorum batıyor her yer diye amaolsun sonra çiçeklerin evleri güzelleşti diye seviniyor insan..
tatlım kendını yoracak sekılde ıs yapma dınlene dınlene yap
canım ya sadece süpürdüm toz aldım bişeyde yapmadım ama birdaha yapmam
yapma boşver kadın al eve eger fırsatın varsa yada aılenlen bırı gelsın yapıversın tatlım
burdada bıras bıras bulutlar temızlenmeye basladı bakalım ıs yerındeyım bugun hıc cnm ıstemıyo calışmak uykum var cok cıceklerle uygrasmayı cok severım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?