Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sedacım inşallah herşey planladığın gibi en hayırlı şekilde sonuçlanır...bişey soracağım geçmişte belki yazmışsındır sen kanda gebeliğe baktırdın mı bu ay?

Hepinizden çok umutluyum seda tek istiyor ama inşallah aslı, meral ve sen ikiz bebe sahıbi olursunuz inşallah :))))

Canım bende isterdim 2 embriyo koydutmayı fakat hem taşıyamam diye korkuyorum minyonum ya hemde çalışıcam doğumdan sonra aileme yardım ediyorumm annem emekli olana kadar 4 sene daha çalışmam lazım ikizi bakıcıya bırakmak daha zor canım ya ama eğer kaliteli fazla embriyom olursa Rabbim de nasip ederse dondurucaz kalanları ne olur ne olmaz diye hem eşim tekrar ayn süreci yaşama iğneler yumurta toplama falan dondurmak iyi dedi 5 sene donduruyorlar. Kardeş istersem sonra o embriyolordan yerleştirme yapılabilir ne garip dimi yine ikiz oluyorlar ama biri birkaç sene sonra doğuyor :26:

Sedacım inşallah herşey planladığın gibi en hayırlı şekilde sonuçlanır...bişey soracağım geçmişte belki yazmışsındır sen kanda gebeliğe baktırdın mı bu ay?

canım kanda baktırmadım olması muhtemel değil zaten yumurtlamam yok ama yine de 37. günümmüydü neysedi evde gebelik testi yaptım tabii ki ne negatif. Bir de geçen gün daha hapları almaya başlayalı iki gün olmuştu sanırım baya bir yumurtlama akıntısıgördüm 40 günü geçmişti ama. Ancak artık söktürücüye başadığım için çalışma yapmadım çünkü söker artık zaten diye hem ya tutarsa deyip bir de iki hafta daha beklerim üzerine olmaz bu sefer tedavim gecikirdi. Öyle yani bir an önce olsam rahatlıcam.

Ben hala regl olabilmiş değilim kızlar. 50. günüm bugün ama ne gelen var ne giden ilk kutu söktürücümde bitti yarın için dr gidecektim ama eşimin de kursu var falan. Bir kutu daha aldık sabah btmişti akşam da içtim haftsonu da içicem hala olmazsam p.tesi dr gidicem ama bir kere daha oldu böyle yine 40 küsür günde başlamıştım böyle 50 günü bulmuştu artık olucam sivilcelerle doldu her yanım göğsüm içeriden acıyor ara ara şiştim zaten ama bir türlü olamıyorum umarım yarın olurum beyse ki bu ay için şu düzenleyeciyi içmeyi akıl ettim onunla erken olursam aradaki açığı kapatırım bu ay başlıyım dedim ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum bu için nedense bilmiyorum aşılamada da böyle olmuştum 2. aşılamamda annem gelecek bahanesiyle 1 ay daha ertelemiştim eşim farketmez dedi ama biray sonra daha rahat olucam sanki korkmuyorum işlemden falan ama içimden gelmiyor bu ay yaptırmak işte. :26:

bankacı olsan naapacan:))))ertesi günün yemeğini planlayıp akşam 8 de işten çıkıyosun..ama müdürün çıkmayacağı tutuyo..hoop ertesi gün aç kaldın:))
bukeeet müdür çıkmadan çıksanız ne olurki adamın canı sıkkındır eve gitmek istemez sizde sabaha kadar başınımı bekleyeceksiniz Allah Allah yaaa

sedaaa senin o kulladığın söktürücü biter bitmez adet olmazsınki 10 gün içinde gelmesi beklenir adetin

Gamzeciğim bak boşuna stres yapmış kendini üzmüşsün değerin çok güzel yükselmiş,hayırlısı ile keseleride görüceksin inşallah,rabbim kucağına aldığını görmeyide nasip etsin

tubaa bak dün doktor çatlatma iğnesi vermedi niye vermedi diyordun yumurtalar büyüyünce vermiş iğneyi

aslııı patronunla konuşup söylemelisin bence, sen gideceğine o gitsin zaten o adamın bi problemi var galiba pek normal değil daha öncede üzerine yürümüştü,psikolojik promlemleri var heralde

burcuuu yeni dua listesi için uzun dedim ama yinede çoğunluk ne derse uyarım 33 de olur 100 de (adımız tembel kalacak)

izin konusu geçmiş canlarım sizin yine 40 ila 60 gün izniniz var benim bu güne kadar kullandığım en uzun izin 14 gündü oda düğün iznimdi

mesude canım sıcak su ile banyo yap, göğüslerine dayanabileceğin kadar sıcak su tut o seni rahatlatır canım

doğum içinde yorumlar yapmışsınız bence çok düşünmeyin hep normal doğum olacakmış gibi düşünün kendinizi korkutmayın, son anda durum neyi gösterirse ona göre karar verirsiniz bence

başka unuttuğum bişey oldumu acaba, bugün okudum yazdıklarınızı ama pek bişey yazamadım bi ara yazmıştım internet koptu ondan sonra tekrar girmedim zaten

ben yarın iş yerinden belki giremeyebilirim işlerim var, eve gelincede temizlik yapmayı planlıyorum,kendinize iyi bakın öpüyorum, hepinize iyi tatiller

günayddıınnn kızzzllaaarrr,

ohh mis gibi haftasonu geldi, herkes gezmelere, piknik alanlarına gitsin.. heppinizz eğlenin.. biz temizlik yapıcaz.. yani umarım caymayız, caymasak çok iyi olucak..

evet tatlım aynı zamanada ılerlıyoruz ınsallah guzel haberler verırız .

tatlım benımde aynı senınkı gıbı ıgnemı oldum rabbım hayırlısını nasıp etsin ılışkı gunlerı verdı bakalım bız elımızden gelenı yapıcaz gerısı rabbıme kalmış guzel sonuçlar cıkar ınsallah.26 hazıranda beta da baktıralım dedı

günayddıınnn kızzzllaaarrr,

ohh mis gibi haftasonu geldi, herkes gezmelere, piknik alanlarına gitsin.. heppinizz eğlenin.. biz temizlik yapıcaz.. yani umarım caymayız, caymasak çok iyi olucak..

günaydın cnm bizim burda yagmur var gunes ceee dıyo bulut gelıyo:)

canımm umman bişey isteyip yiyemeyince gögüs şişermiş o ama senin kisi sütunn orada katılaşması sanırım

günaydın cnm bizim burda yagmur var gunes ceee dıyo bulut gelıyo:)

AYY bir anda işler çıktı yazamadım hiç bişey..

bence hava açıcak, burada da kapalı ama güzelleşir yaz geldi artık, heeeerrr yer cıvıl cıvıl olur..

bide biz bugunsaksılarımızın topraklarını değiştireceğiz. aslında bu işi hiç sevmiyorum batıyor her yer diye amaolsun sonra çiçeklerin evleri güzelleşti diye seviniyor insan..

tatlım rabbım analı babalı buyutsun ınsallah.sarılık olunca cok emzır derler bebek sureklı uyurmus sarılıkta bı arkadasımın oyle olmuştu burnunu sıkıyodu uyansın dıye :) cnm benım mıs gıbı cennet kokuyodur dımı sımdı o

burdada bıras bıras bulutlar temızlenmeye basladı bakalım ıs yerındeyım bugun hıc cnm ıstemıyo calışmak uykum var cok cıceklerle uygrasmayı cok severım bende

burdada bıras bıras bulutlar temızlenmeye basladı bakalım ıs yerındeyım bugun hıc cnm ıstemıyo calışmak uykum var cok cıceklerle uygrasmayı cok severım bende

Bu msj yazarken ekrannımın kenarına tanıtım maili düşüyor "havada bir türlü ısınamadı off" diye..

nazaaannn bende çok formdan düşmüşümm en ufak bişeyde benimde belim ağrıyor ama napalım hareket etmek iyiymiş hele ben bu bacağım, bebeğin eşi nedeniyle hepten serdim, şimdi tozlarımızı üzerrimizden atma zamanı.. ayy resmen bugun kendime oynuyorum.. bakem bakem naapcamm.. bacağım ağrıyor ne ağrıymış ama yaa 2, mi 3, ayda mı bi yapıştı sol bacağıma resmen oydu yani bacağımı.. Allah beterinden korusun

Aslıdan ses seda var mı? Acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…