- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.261
Günaydın canım..ne pikniği canım hava yağmurlugünayddıınnn kızzzllaaarrr,
ohh mis gibi haftasonu geldi, herkes gezmelere, piknik alanlarına gitsin.. heppinizz eğlenin.. biz temizlik yapıcaz..yani umarım caymayız, caymasak çok iyi olucak..
günaydınnnn
ayy dün işten gittim eve ev süpürp toz alyım dedim belim nasıl agrıdı allahım yarabbim iyice formdan düşmüşüm ben
AYY bir anda işler çıktı yazamadım hiç bişey..
bence hava açıcak, burada da kapalı ama güzelleşir yaz geldi artık, heeeerrr yer cıvıl cıvıl olur..
bide biz bugunsaksılarımızın topraklarını değiştireceğiz. aslında bu işi hiç sevmiyorum batıyor her yer diye amaolsun sonra çiçeklerin evleri güzelleşti diye seviniyor insan..
yapmaya yapmaya formdan düştün heralde
Bu msj yazarken ekrannımın kenarına tanıtım maili düşüyor "havada bir türlü ısınamadı off" diye..
nazaaannn bende çok formdan düşmüşümm en ufak bişeyde benimde belim ağrıyor ama napalım hareket etmek iyiymiş hele ben bu bacağım, bebeğin eşi nedeniyle hepten serdim, şimdi tozlarımızı üzerrimizden atma zamanı..ayy resmen bugun kendime oynuyorum.. bakem bakem naapcamm.. bacağım ağrıyor ne ağrıymış ama yaa 2, mi 3, ayda mı bi yapıştı sol bacağıma resmen oydu yani bacağımı.. Allah beterinden korusun
Aslıdan ses seda var mı? Acaba
ya çıldıracam yaa ben bu bebe gelmiş şimdi benden özür diliyo dedimki terbiyesizlik yaptın bana bu bir değil 2 değil zaten konuşcam ayrılcam ben dedim bana ne dese ben sadece şerefsiz dedim demezmibide sakın bugün bişe söleme 2-3 gün sonra ayrılacağını sölersin ayrılırsın o benim abim aramıza girme bişe oluırsa aramız bozulursa kan çıkarr kızlar ben fenayım artık elim ayağım titriyo ya bide beni tehdit ediyo YAA çıldırcammmm
ya çıldıracam yaa ben bu bebe gelmiş şimdi benden özür diliyo dedimki terbiyesizlik yaptın bana bu bir değil 2 değil zaten konuşcam ayrılcam ben dedim bana ne dese ben sadece şerefsiz dedim demezmibide sakın bugün bişe söleme 2-3 gün sonra ayrılacağını sölersin ayrılırsın o benim abim aramıza girme bişe oluırsa aramız bozulursa kan çıkarr kızlar ben fenayım artık elim ayağım titriyo ya bide beni tehdit ediyo YAA çıldırcammmm
Günaydın canlar sağlıklı huzurlu inançlı bir gün olsun
Oovvv kalabalıkmış burası :)))
Nazan canım sen vitamin alıyormusun hani şu hamilelere verilen elevit falan? Ama bele dikkat tatlım.....
Bediş fıstığım güleceksin ama dün senin için ne diye dua ettim biliyormusun, bebek hareketlerini çok hissetsin korkmasın :))) çiçekler ev temizlikleri falan aman dikkat et, bu arada temizliği kiminle beraber yapacaksın?
Şekerkız tuğba, desene seninde ateşli geceler başlıyor, bak silkeletme yapın işe yarıyor Allah'ın izniyle..haydı bol bereketli olsun...
biu arada seni dua listesine eklerim canım
Özlem canım kolay gelsin bu aralar sana iyice yükleniyorlar valla..boğazına iyi bak güçten düşmeyesin aman diyim...
SEDAAAAA ya biliyorum çok saçma gelecek ama sen bu ay hamile kalmayasın sakın, tamam çatlama günleri çalişmadık demışsin ama hiç belli olmaz,burda bir topikte okumuştum kadın adet söktürücü kullanıyor ilaca başlamadan önce kan tah.yaptırmış ,negatif çıkmış , sonra ilaç bittikten sonra hala adet olmamiş sonra bakmışki 2 aylik hamile
Buket sen bugün doktora gidecektin sanırim güzel haberlerle gel, Yasemin de mi gidecek ti yoksa aklımda öyle kalmış
Aslı eşinle konuştun mu o ne diyor? Adam tırsmış arayı yapmaya çalışıyor, tehdit gibi algılama canım, ama tekin biri degil, işin nerelere kadar büyüyecegini söylemiş ama kesin çıkacaksan herşeyi anlat abisine öyle çık, ayrıca bu işten çıkma işini mutlaka enine boyua düşünmüşsündür canım benim bişey dememe gerek yok, adamın abisinin yeri o zaten bir yere gitmez, bari senden uzak olsun, sende ona şart koş ,benden uzak durursan hiç bışey anlatmam, bana yaklaşırsan koşup herşeyi anlatırım de, onun anladığı dilden konuş..töbe töbe manyak gerizekalı adam..
aslı keşke sessiz kalmayıp bağırsaydın avazın çıktığı kadar keşke, konuyu iyice büyütüp ezseydin sen kimi tehdit ediyorsun diye, ayrıca o sinirle kalkıp patronuda arasaydın çabuk gelin diye hepsini onun gözünün önünde çok büyük tepkili olarak yapsaydın görseydi gününü, en azından şimdi git yanına de ki bana bak kan çıkar man çıkar ne çıkarsa çıksın ben patronu çağırıyorum iştende şu anda ayrılıcam ve konuşucam sebebinide elbetdeki bilicek sen beni ekmeğimden ediyorsan bende sebeblerimi sunar giderim de.. sen kimsin tehditvari konuşuyorsun başına iş alırsın benimle de uğraşma inan hoş olmaz ne.. ne senin açından nede benim açımdan de.. gerizekalıya bak çok sinirlendim pisliğe..
Aslı eşinle konuştun mu o ne diyor? Adam tırsmış arayı yapmaya çalışıyor, tehdit gibi algılama canım, ama tekin biri degil, işin nerelere kadar büyüyecegini söylemiş ama kesin çıkacaksan herşeyi anlat abisine öyle çık, ayrıca bu işten çıkma işini mutlaka enine boyua düşünmüşsündür canım benim bişey dememe gerek yok, adamın abisinin yeri o zaten bir yere gitmez, bari senden uzak olsun, sende ona şart koş ,benden uzak durursan hiç bışey anlatmam, bana yaklaşırsan koşup herşeyi anlatırım de, onun anladığı dilden konuş..töbe töbe manyak gerizekalı adam..
aslı biz gçeen sene domates ekmiştik, eşim dışardan geldiğinde onlara el sallıyordu bende bööleeebakıyordum, bana değil domateslere el sallıyor seviyor diye, o kadar çok ilgilendi ki tam kızarmaya başladılar biz tatile gittik hiç yiyemedi.. şimdi artık renkli çiçeklerimiz var onlara bakıyoruz..
zaten çok zorluyorum kendimi temizlik yapmalıyım diye sizden de sanki evde pineklicekmişsiniz gibi izlenim ediniyorum benimm gaza gelmem lazım yoksa evde derim ki amaaann nasılsaa kimse yapmıcak bende oturayımm.. gerçi nazan çok kararlı duruyor..
gerçek abisiymiymiş bende sevdiği tanıdığı bi abisi olarak algıladımm.. ayy bu insanlar neden böyleler yaa..
nefret ediyorum anlayışsız insanlardan.. dünde marketde bi adamlara sinir oldum ama anlatmıyacağım şimdi gerilmeyelim hepten.. neysee.. Allah cahil,duyarsız insandan korusun..
sedaaa senin o kulladığın söktürücü biter bitmez adet olmazsınki 10 gün içinde gelmesi beklenir adetin
günaydınnnn
ayy dün işten gittim eve ev süpürp toz alyım dedim belim nasıl agrıdı allahım yarabbim iyice formdan düşmüşüm ben
SEDAAAAA ya biliyorum çok saçma gelecek ama sen bu ay hamile kalmayasın sakın, tamam çatlama günleri çalişmadık demışsin ama hiç belli olmaz,burda bir topikte okumuştum kadın adet söktürücü kullanıyor ilaca başlamadan önce kan tah.yaptırmış ,negatif çıkmış , sonra ilaç bittikten sonra hala adet olmamiş sonra bakmışki 2 aylik hamile
aslı biz gçeen sene domates ekmiştik, eşim dışardan geldiğinde onlara el sallıyordu bende bööleeebakıyordum, bana değil domateslere el sallıyor seviyor diye, o kadar çok ilgilendi ki tam kızarmaya başladılar biz tatile gittik hiç yiyemedi.. şimdi artık renkli çiçeklerimiz var onlara bakıyoruz..
zaten çok zorluyorum kendimi temizlik yapmalıyım diye sizden de sanki evde pineklicekmişsiniz gibi izlenim ediniyorum benimm gaza gelmem lazım yoksa evde derim ki amaaann nasılsaa kimse yapmıcak bende oturayımm.. gerçi nazan çok kararlı duruyor..
yok canım o doğum kontrol hapı için geçerli onu 21 gün içersin kutu biter 10 gün içinde regl olursun söktürücüde sökülene kadar içersin çok kullandım ben ama hep 4-5 gün içinde gelird bir kere yine böyle gelmemişti 2. kutuyu dr vermişti olana kadar iç demişti. Yine böyle 50 günde mi ne gelmişti bir kutuda 6 günlük var ama sökülmüyor işte bazen 6 günde. Bende ikinciyi aldım kullanıyorum geldiği zaman bırakıcam.
valla bende pineklemeyi çok isterdim ama evde işler var çok bugün birazını halledeyim hiç olmazsa eşim kurstan gelmeden bişiler yiyeyim de silip süpüreyim toz alayım o gelir pazara gideriz sonra mutfağı temizlerim dolaplarımı silmiştim de çekmecelerimi falan düzenlerim, tezgahımı fala toparlarım falan haftaiçi hiçbirşey yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?