- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.281
Ben geldim yalniz hissetme :)) Bende ne yesem diye dusunuyordum menemen yapayim bari :) Ooluyorsa cok guzel olur dinlenirsin cumartesileri...KİMSE yook.. kendimi çok yanlız hissediyorumm
canımm menemen istedi eve gidince hep beraber menemen yapıp yiyek mi?
nereye gittinizz iş güç de yok bugun yoğunmuşsunuz gibi davranmayınn..
kızlar ben haftaya falan konuşucam ctesi gelmiyim diye, burda bi ekip baştan öyle anlaştığı için gelmiyor bende gelmicemm, anlaşırız heralde.. ne olur sanki gelmesemm ctesileri.. bari dinlenirimm..
Ben geldim yalniz hissetme :)) Bende ne yesem diye dusunuyordum menemen yapayim bari :) Ooluyorsa cok guzel olur dinlenirsin cumartesileri...
ayyy yap valla tümayy yaa..
mis gibi çayda yap yanına istersenn ohh misler gibi yersinn,, ayy çok canım istiyor yaa.. burada söylememek için zor tutuyorum kendimi, dışarıda yemiyeyim yok yere diyorum ama dayanabilirsemm.. ya ctesi günleri gelmesem harika olucak evet bide şöyle bişey var herkes 1de çıkıyor biz eşimle 2,3,4 belli olmuyor çalışma saati, ee eve gidiyoruz yemek memek derken bi bakıyorum 4,5 - 5 olmuş ne oluyor ctesi gününü yiyorum resmen temizlikde ypamıyorum ütüler birikiyor önceden beri hep böyle de bugun millet keyfine gelmiyor ben bu bacak ağrılarıma rağmen niye geliyorum diye sormamla başladı herşey.
silkeletme derken tatlım bu konuyu bıras acalım lütfen:))) baska ne yapayım kızlar akıl verın bana:)Günaydın canlar sağlıklı huzurlu inançlı bir gün olsun
Oovvv kalabalıkmış burası :)))
Nazan canım sen vitamin alıyormusun hani şu hamilelere verilen elevit falan? Ama bele dikkat tatlım.....
Bediş fıstığım güleceksin ama dün senin için ne diye dua ettim biliyormusun, bebek hareketlerini çok hissetsin korkmasın :))) çiçekler ev temizlikleri falan aman dikkat et, bu arada temizliği kiminle beraber yapacaksın?
Şekerkız tuğba, desene seninde ateşli geceler başlıyor, bak silkeletme yapın işe yarıyor Allah'ın izniyle..haydı bol bereketli olsun...
biu arada seni dua listesine eklerim canım
Özlem canım kolay gelsin bu aralar sana iyice yükleniyorlar valla..boğazına iyi bak güçten düşmeyesin aman diyim...
SEDAAAAA ya biliyorum çok saçma gelecek ama sen bu ay hamile kalmayasın sakın, tamam çatlama günleri çalişmadık demışsin ama hiç belli olmaz,burda bir topikte okumuştum kadın adet söktürücü kullanıyor ilaca başlamadan önce kan tah.yaptırmış ,negatif çıkmış , sonra ilaç bittikten sonra hala adet olmamiş sonra bakmışki 2 aylik hamile
Buket sen bugün doktora gidecektin sanırim güzel haberlerle gel, Yasemin de mi gidecek ti yoksa aklımda öyle kalmış
Varsa böyle bir imkaın tabiki gelme ohh ne guzel evde yat dinlen
günaydın kızlar moralim çok bozuk ya sabah hastaneye rapor çıkarmak için gittik o arada eşimin karaçiğerinde sorun var tahlil falan verdik eve gelirken tost falan aldık güzel bir haftasonu kahvaltısı yapalım dedik sofrayı kurdum tam oturuyorduk eşimi şubeden çağırdılar oda bıraktı gitti yine tek kahvaltı yaptım ya eşimde aç kaldı :18:
günaydın kızlar moralim çok bozuk ya sabah hastaneye rapor çıkarmak için gittik o arada eşimin karaçiğerinde sorun var tahlil falan verdik eve gelirken tost falan aldık güzel bir haftasonu kahvaltısı yapalım dedik sofrayı kurdum tam oturuyorduk eşimi şubeden çağırdılar oda bıraktı gitti yine tek kahvaltı yaptım ya eşimde aç kaldı :18:
Günaydın canlar sağlıklı huzurlu inançlı bir gün olsun
Oovvv kalabalıkmış burası :)))
Nazan canım sen vitamin alıyormusun hani şu hamilelere verilen elevit falan? Ama bele dikkat tatlım.....
Bediş fıstığım güleceksin ama dün senin için ne diye dua ettim biliyormusun, bebek hareketlerini çok hissetsin korkmasın :))) çiçekler ev temizlikleri falan aman dikkat et, bu arada temizliği kiminle beraber yapacaksın?
Şekerkız tuğba, desene seninde ateşli geceler başlıyor, bak silkeletme yapın işe yarıyor Allah'ın izniyle..haydı bol bereketli olsun...
biu arada seni dua listesine eklerim canım
Özlem canım kolay gelsin bu aralar sana iyice yükleniyorlar valla..boğazına iyi bak güçten düşmeyesin aman diyim...
SEDAAAAA ya biliyorum çok saçma gelecek ama sen bu ay hamile kalmayasın sakın, tamam çatlama günleri çalişmadık demışsin ama hiç belli olmaz,burda bir topikte okumuştum kadın adet söktürücü kullanıyor ilaca başlamadan önce kan tah.yaptırmış ,negatif çıkmış , sonra ilaç bittikten sonra hala adet olmamiş sonra bakmışki 2 aylik hamile
Buket sen bugün doktora gidecektin sanırim güzel haberlerle gel, Yasemin de mi gidecek ti yoksa aklımda öyle kalmış
bu arada hala da netten tatil yeri bakmaya çalışıyorum.. istanbul keşke antalya ya mersine yakın yerlerde olsaydy..şööle 3,4 saatlik yollar olsaydı hemen varsaydık araçla.. bu tekirdağ tarafındada bişey yok.. bu arada normalde bizim bu başlayacağımız hafta tatile çıkış haftamızdı ama işyerinde işlermiizide ayarlayamadık, ayarlasaydık da evde oturacaktık herşeyde bi hayır var deyip işe gelicez yine sevinerek bizz.. artıkk aylindee kendinii o derin sulardaann alıırrrr, o seriiiinnn sulara bırakır..
geçmiş olsun tatlım
geçmiş olsunn canı allah şifalar versin
Canim gecmis olsun...
sağolun kızlar allah razı olsun değerleri biraz yükselmiş ama olsun önlem almak gerekli annesinide karaçiğer yağlanmasından kaybedince korkuyorumgeçmiş olsun canım napıcan iş hayatı böle işte
Canim istanbula yakin guzel yerler cok az benimde tatil kirizim tuttu ama doktor uzun yolculuk yasak dedi...Esimde hic tatil yok ben korkarim diyor..
ya bencede istanbula yakın güzel yerler çok az ve inanılmaz rakamlar istiyorlar ve antalya gibi falanda değil...
uçağa sende binemiyorsun sanırımm di mi? uzun yolculuk ancaa arada konaklayarak olabiliyor :26: yani 6 saat gidicezz sonra arada yatış tekrar konaklama.. tabi otobusle bu ımkanımız olmaz.. bide açıkcası şu var geçen seneki gittiğimiz otel süperdi denizi falan harikaydı resmen aşeriyorum orayaaama geçen sezonun fiyatlarını 2 ye katlıyor resmen kendimi enayi gibi hissediyorum bu seferde..o yüzdende çok ısrarcı olamıyorum.. şu uçağa rahatça binebilseydimm hiç sıkıntı yoktu o zaman..
Canim istanbula yakin guzel yerler cok az benimde tatil kirizim tuttu ama doktor uzun yolculuk yasak dedi...Esimde hic tatil yok ben korkarim diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?