Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Selam kizlar ....
Asli ahhh yakin olsaydimda paralasaydim su adami dengesiz ...Senin korktugunu anladi seni sindirmeye calisiyor.Bencede ondan habersiz anlat herseyi patronuna adamada bisey yapar mazallah...

Ben geldim yalniz hissetme :)) Bende ne yesem diye dusunuyordum menemen yapayim bari :) Ooluyorsa cok guzel olur dinlenirsin cumartesileri...

Ben geldim yalniz hissetme :)) Bende ne yesem diye dusunuyordum menemen yapayim bari :) Ooluyorsa cok guzel olur dinlenirsin cumartesileri...

ayyy yap valla tümayy yaa..
mis gibi çayda yap yanına istersenn ohh misler gibi yersinn,, ayy çok canım istiyor yaa.. burada söylememek için zor tutuyorum kendimi, dışarıda yemiyeyim yok yere diyorum ama dayanabilirsemm.. ya ctesi günleri gelmesem harika olucak evet bide şöyle bişey var herkes 1de çıkıyor biz eşimle 2,3,4 belli olmuyor çalışma saati, ee eve gidiyoruz yemek memek derken bi bakıyorum 4,5 - 5 olmuş ne oluyor ctesi gününü yiyorum resmen temizlikde ypamıyorum ütüler birikiyor önceden beri hep böyle de bugun millet keyfine gelmiyor ben bu bacak ağrılarıma rağmen niye geliyorum diye sormamla başladı herşey.

bu arada hala da netten tatil yeri bakmaya çalışıyorum.. istanbul keşke antalya ya mersine yakın yerlerde olsaydy..şööle 3,4 saatlik yollar olsaydı hemen varsaydık araçla.. bu tekirdağ tarafındada bişey yok.. bu arada normalde bizim bu başlayacağımız hafta tatile çıkış haftamızdı ama işyerinde işlermiizide ayarlayamadık, ayarlasaydık da evde oturacaktık herşeyde bi hayır var deyip işe gelicez yine sevinerek bizz.. artıkk aylindee kendinii o derin sulardaann alıırrrr, o seriiiinnn sulara bırakır..

Varsa böyle bir imkaın tabiki gelme ohh ne guzel evde yat dinlen

günaydın kızlar moralim çok bozuk ya sabah hastaneye rapor çıkarmak için gittik o arada eşimin karaçiğerinde sorun var tahlil falan verdik eve gelirken tost falan aldık güzel bir haftasonu kahvaltısı yapalım dedik sofrayı kurdum tam oturuyorduk eşimi şubeden çağırdılar oda bıraktı gitti yine tek kahvaltı yaptım ya eşimde aç kaldı :18:

silkeletme derken tatlım bu konuyu bıras acalım lütfen:))) baska ne yapayım kızlar akıl verın bana:)

[SUB][/SUB]
Varsa böyle bir imkaın tabiki gelme ohh ne guzel evde yat dinlen

var aslında yani eşimm hep konuşayım ben sen gelme artık diyor da bende ki tuhaflık çıkıp çıkıp geliyorumm :26:
kısmet olursa haftaya şeker yüklemesi var haftaya onu bahane ederek genel konuşalım bakalım ne dicekler..

[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick
[/TD]
[TD]okunacak tarih
[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinn07 / aslı
[/TD]
[TD]03.06.2013 pazartesi
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zakkumx/ zeynep
[/TD]
[TD]04.06.2013 salı
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] asyamca/gülhan
[/TD]
[TD]05.06.2013 çarşamba
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik +kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82 / b. Burcu
[/TD]
[TD]06.06.2013 perşembe
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]didemss_23 / didem
[/TD]
[TD]07.06.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] btskn/bircan
[/TD]
[TD]10.06.2013 pazartesi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] barısozlem /özlem
[/TD]
[TD]11.06.2013 salı
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] akyuzcigdem / çiğdem
[/TD]
[TD]12.06.2013 çarşamba
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner / yasemin
[/TD]
[TD]13.06.2013 perşembe
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] duygusss/ duygu
[/TD]
[TD]14.06.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar dualarınızı okudum...bilginize.... Mevlam dileklerinizi kabul etsin...

geçmiş olsun tatlım

geçmiş olsunn canı allah şifalar versin

burccuuuummm canımsınnn sen benimmm, Allah razı olsun duaların için, Allah dualarının karşılığını sana hayırlısıyla gönlündekini versin inşAllah.. Var yaa dün akşamda bi hareketliydi bi hareketlii.. yani abarttım tabi böyle yazınca siz onu balık sandınız yani 7,8tekmesi olmuştur ama maşaAllah ona.. dualarınla güçlenmiştir bu güzeell kız inşAllah..

Ayyy temizliği kiminle yapayımm Burcumm Elif'le ben yapacazz..

Ayyy temizliği kiminlee yapayımm Burcumm Mina ile ben yapacaz

hangisi yakıştı ona bakıyorum..
Benimm kzımın da ilk temizliği olucak teyzesikaç aydır yan gelip yattık.. çiçekleri eşim saksıları değiştirir, bende ööllee bana çıkardığı pislikleri temizlerim artıkın.

Canim istanbula yakin guzel yerler cok az benimde tatil kirizim tuttu ama doktor uzun yolculuk yasak dedi...Esimde hic tatil yok ben korkarim diyor..

Canim gecmis olsun...

geçmiş olsun canım napıcan iş hayatı böle işte

selam mminşk kelebeğimin teyzoşları nasılsınız biz drdan geldik kızçem annesi gibi tombik olabilirmiş 1865gr olmuş boyumuzda 42 cm herşey yolunda şimdilik 3 hafta sonra tekrar gidicez ben dayanamıyorum çok uzun gelio zaman bide eğer böle giderse normal doğum olmayabilir dedi bende hayırlısı dedim daha bunlar için erken sağlıklı olalım bu bize yeter

Canim istanbula yakin guzel yerler cok az benimde tatil kirizim tuttu ama doktor uzun yolculuk yasak dedi...Esimde hic tatil yok ben korkarim diyor..

ya bencede istanbula yakın güzel yerler çok az ve inanılmaz rakamlar istiyorlar ve antalya gibi falanda değil...

uçağa sende binemiyorsun sanırımm di mi? uzun yolculuk ancaa arada konaklayarak olabiliyor :26: yani 6 saat gidicezz sonra arada yatış tekrar konaklama.. tabi otobusle bu ımkanımız olmaz.. bide açıkcası şu var geçen seneki gittiğimiz otel süperdi denizi falan harikaydı resmen aşeriyorum orayaa ama geçen sezonun fiyatlarını 2 ye katlıyor resmen kendimi enayi gibi hissediyorum bu seferde..o yüzdende çok ısrarcı olamıyorum.. şu uçağa rahatça binebilseydimm hiç sıkıntı yoktu o zaman..

Canim ucaga biniyorumda kulaklarim cok fena agriyor tansiyonum yerlere dusuyor indigimde topragi opucem diyorrum :)) Biz gecen sene ayvaliga gittik bende orayi aseriyorum otel superdi deniz offf ama fethiyeye yada marmariste cok guzel bebis yapmaya karar vermeseydik giderdik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…