Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim masallah kuzuna hayirli dogum sekli hangisiyse o olsun

ayvalık çok güzel mayısta biz gittik ahh şimdi oralarda olmak vardı memleketim diye söylemiyorum çok güzel yerleri var

sağol canım daha neler neler varda tamamen duygusal biz olabildiğince ekonomik olmaya çalıştık daha güzelleri senin olsun canım rabbim sizlerde nasip etsin inan eşyalarına sarılarak yatıyorum

aminnn cnm amin ya bizlerde yasarız ınsallah o guzel duyguyu

silkeletme derken tatlım bu konuyu bıras acalım lütfen:))) baska ne yapayım kızlar akıl verın bana:)

Canım o iş bittikten sonra eşin bacaklarından tutup kaldırıyo ve sağa sola silkeliyor, sende ellerinle beline destek verirsen daha kolay olur, pozitif sonuca ulaşan çok kişi var :))) biraz komik ama işe yarıyor :))) burda bi topik var orayı oku istersen silkelet sonra hamiş kal diye, bizim serap açmıştı :))))))

Sunduz cicilerine bayıldım :)

Kızlar bende bugün doktora gittim.benim ufaklik yine amuda kalkmıştı:)bu seferde ayaklarını tavana dikmiş ensesinin üstünde duruyodu:)doktor bile şaştı kaldı:)doktor bebeği seviyodu:)bu cok beter olacak dedi:)doktor aklınca seviyo ama biz acaba bı anormallik mı var diye düşünmeye başladık:)
Durum bu:)

Son düzenleme:

oohhh maşallah sporcu olucak herhalde ilk hareketleri yapmaya başlamış ııyy her sene o beden dersinde bana o şişko halimle amuda kaldırılardıya nefret ettim hepsinden uyuz hocalar

10 dk sonra dua listesini hazırlıyorum, girmek isteyen çıkmak isteyen varsa yazsın canlar

Son düzenleme:
canım dua listemizi yeniliyorum, Aslının sunduğu duayı 33 kez okuyacağız, duymayan varsa son bir duyuru yapayım dedim, şuan var olan listedeki herkesi kuraya katıyorum çıkmak isteyen varmı acaba diye sordum

ok..benim mızıkçılığım sayesinde 33 e inmişsiniz..:))tamam bana uyar:))

iyisiniz Insaallah

bende durumlar ayni pazartesi gidiyorum tatileeeeeeeeeee yuhuuuuu otel araba hersey hazir
döndügümde bu ayin sonunda asilama olacagim nasip olursa tabi bi terslik cikmaz ise::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…