- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.301
selam mminşk kelebeğimin teyzoşları nasılsınız biz drdan geldik kızçem annesi gibi tombik olabilirmiş 1865gr olmuşboyumuzda 42 cm herşey yolunda şimdilik 3 hafta sonra tekrar gidicez ben dayanamıyorum çok uzun gelio zaman bide eğer böle giderse normal doğum olmayabilir dedi bende hayırlısı dedim daha bunlar için erken sağlıklı olalım bu bize yeter
Canim ucaga biniyorumda kulaklarim cok fena agriyor tansiyonum yerlere dusuyor indigimde topragi opucem diyorrum :)) Biz gecen sene ayvaliga gittik bende orayi aseriyorum otel superdi deniz offf ama fethiyeye yada marmariste cok guzel bebis yapmaya karar vermeseydik giderdik....
tatlım cok begendım rabbım hevesını aldırsın hayırlıısyla
ayvalık çok güzel mayısta biz gittik ahh şimdi oralarda olmak vardı memleketim diye söylemiyorum çok güzel yerleri var
amin canım sende paşamıza neler alıcan kimbilir güzel güzeeloyy kızının cicilerini sevsinler rabbim sağlıkla sıhhatle kullanmak nasip etsin inş.
sağolun kızlar allah razı olsun değerleri biraz yükselmiş ama olsun önlem almak gerekli annesinide karaçiğer yağlanmasından kaybedince korkuyorum
amin canım sende paşamıza neler alıcan kimbilir güzel güzeel
tatlım kerpe var size yakınsuper bı yer denızı cok gusel
sağol canım daha neler neler varda tamamen duygusal biz olabildiğince ekonomik olmaya çalıştık daha güzelleri senin olsun canım rabbim sizlerde nasip etsin inan eşyalarına sarılarak yatıyorum
silkeletme derken tatlım bu konuyu bıras acalım lütfen:))) baska ne yapayım kızlar akıl verın bana:)
Sunduz cicilerine bayıldım :)
Kızlar bende bugün doktora gittim.benim ufaklik yine amuda kalkmıştı:)bu seferde ayaklarını tavana dikmiş ensesinin üstünde duruyodu:)doktor bile şaştı kaldı:)doktor bebeği seviyodu:)bu cok beter olacak dedi:)doktor aklınca seviyo ama biz acaba bı anormallik mı var diye düşünmeye başladık:)
Durum bu:)
10 dk sonra dua listesini hazırlıyorum, girmek isteyen çıkmak isteyen varsa yazsın canlar
ben kaçırdım konuyu:)) son durum ne??
canım dua listemizi yeniliyorum, Aslının sunduğu duayı 33 kez okuyacağız, duymayan varsa son bir duyuru yapayım dedim, şuan var olan listedeki herkesi kuraya katıyorum çıkmak isteyen varmı acaba diye sordum
eşin nasıl oldu iidir inş şimdiden ii tatilleriyisiniz Insaallah
bende durumlar ayni pazartesi gidiyorum tatileeeeeeeeeee yuhuuuuu otel araba hersey hazir
döndügümde bu ayin sonunda asilama olacagim nasip olursa tabi bi terslik cikmaz ise::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?