Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sedacıımm biz kiiimm, seNİN eline su dökmek kimm senin en temizlik yapmadım dediğin anda bile bi yerleri silip süpürmüşsündür senn..

yok be canım abartıyorsunuz vallahi son günlerde iyice saldım haftasonları sikip süpürüyorum toz alıyorum lavaboları yıkayıp çamaşır yıkaıp ütü yapıyorum haftaiçi yemeklerden sonra mutfak toplamak silmek ve lavabolardan başka hiçbir işe bakmıyorum yani tam bir temizlik lazım. Cam da silemiyorum hava hep yağmurlu bir başlasam kii günde bitiiririm tüm işi de yarın biraz daha yapıcam artık.

ayy çok severim menemide ya pekte güzeş yaparım ayıptır demesi annemin arkadaşları kahvaltıya gelir özellikle annemden de değil benden menemen isterlerdi bekarken. Bugün pazara gittik ancım o sivribiber ne olmuş öyle geçen sene 5 tl idi bu sene 8 tl güzel biber alayım dedim valla yarım kilosunu 3 tl ye aldım ya ki ucuz bu yine de güzeldi ama ince ince. Çok pahalı ama yaa köylerden daha ucuza veriyorlar ama taşıma falan aracılar kaç katına çıkıyor fiyatlar yazık valla. Bu insanlar nasıl geçinecek :26:

gitme tabii canım sen hamilesin madem gelmeyenler var yerinde olsam daha da önceden söylerdim yani.

Canım geçmiş olsun bilirim o rahatsızlığı annemin de 1 sene önce enzimler yüksek çıktı iğne oldu bir sene tamamen tesadüfi öğrenildi. İşten de ayrıldı. Eşinin o kadar değildir ama canım annem 53 yaşında. Tavsiyem asla yağlı yiyecekler yemeyecek, zettinyağlı hafif yemekler, sebze öyle beslenecek sigara alkol yoktur herhalde benim annem içmeye devam ediyor maalesef sigarayı.

neresiydi o gittiğiniz süper yer canım. Evet ya çok artıyor fiyatlar maalesef özellikle Ramazandan sonra iyice katlar ramazan öncesi ve sonrası felaket fiyatlar gerçi ramazanda da çok az farkediyor. Biz Side'ye gittik iki sene orası da çok güzel turla gitmiştik biz gece çıkıp uyuyarak gidiyorduk sabah orada oluyorduk.

Canım hepsi çok güzeller dolabına, şekerine, park yatağına herşeyine bayıldım canım güle güle kullansın bebişin.

Ay canım ne tatlı yaa. O kadar dar alanda öyle hareketleri nasıl beceriyorlar acaba içindeki sudan dolayı kolayca kayıyorlar galiba. Gerçekten bir mucize yaa. Buket baya ilerledin vallahi daha dün gibi gebelik haberini alışımız gerçi baya ilerlemişti zaten öğrendiğinde

10 dk sonra dua listesini hazırlıyorum, girmek isteyen çıkmak isteyen varsa yazsın canlar

iyisiniz Insaallah

bende durumlar ayni pazartesi gidiyorum tatileeeeeeeeeee yuhuuuuu otel araba hersey hazir
döndügümde bu ayin sonunda asilama olacagim nasip olursa tabi bi terslik cikmaz ise::))

Canım ohh güzel bir tatilş yap kafanı dağıt süper sonra deşarj olmuş şekilde gel tedavine başla. İmkanım olsa çalışmasam bende reglimi olduktan sonra öbür reglime kadar olan zamanda gidicem valla eşimin izin sorunu yok 1 ay izni var ağustosta kullanabilecek ama bir hafta izin alabilir arada ancak gidemiyorum işte hem de kursa gidiyor eşim Yalova'da kaynanamların yazlığı var arabayla 3 saat kurs nedeniyle oraya da gidemiyoruz.

sağol sedacım allahım kucağıma almayı nasip etsin bunlardan daha güzellerini evladın için allmayıda sana naip etsin şu menemnin tarifini verirmisin ben güzel yapamıyorum

eşin nasıl oldu iidir inş şimdiden ii tatiller

sagol canim esim suan cok iyi bademcikleri alindi ve burda 8 gün hastanede kontrol altinda kaliyor eve geldi iki gün sonra kanamasi olunca yine ameliyata aldilar hemen bi 6 gün daha kaldi suan hamd olsun iyi canim.
paylastiklarin cok güzel Rabbim iyi günlerde kullanmayi nasip etsin bayildiim. sen nasilsin canim bebis nasil kipir kipirdir simdi

sedacim evet Insaallah kafa dagitmis olacam Allah nasip ederse asilamaya gidecem geri döndükten 1hafta sonra
senin izin hakkin yokmu esinin tatil zamanina al inan seninde cok hosuna gider relax olursun

DUYURU

Canlarım yeni dua listemiz hazır, bir bakın eksik yalnış varsa bana mutlaka yazın
Listeden çıkmak isteyen olursa ya da eklenmek isteyen özelden yazsın
Taze annelerimizi de listeye ekledim, yoğunluktan çıkmak isteyebilirler, tek tek sorma imkanım olmadı

Hayırlı uğurlu bol bereketli olsun yeni listemiz

sıkıntılı olmuş neyseki geçmiş çok şükür evet canım kıpır kıpır benim fazla kilolarıma rağmen neler hisettiriyo bana kuzum siz çıtırlar daha güzel hissedeceksiniz inş

sıkıntılı olmuş neyseki geçmiş çok şükür evet canım kıpır kıpır benim fazla kilolarıma rağmen neler hisettiriyo bana kuzum siz çıtırlar daha güzel hissedeceksiniz inş

ah keske bende citir olsam Allahtan benim kemiklerim iri degil minyon tipli ve balik etliyim hamile kalinca nasil olurum bilemiyorum gerci göbegim oldugu icin birazcik cevrem hamile oldugumu anlamaz cünkü 3.aya kadar söylememeyi düsünüyorum

Kizlar bugun cok acik kahverengi leke geldi doktor kanama olursa korkma dinlen dedi ama benim canim cok skldi.Dua edin bu sefer bebegim benimle kalsin.
Burcum benim listeye sadece saglikli sorunsuz hamilelik yazarmisin?Bu halde calisamam zaten.

ben balık faln değilim zaten bki obez gösterio napalım alıştım artık zayıfla al zayıfla al şimdiden 10 kilo aldım bakalım sonum ne olacak dayanabilcekmisin 3 ay biz öğrendiğimiz an herkese söyledik pek içinde tutulack bi duygu değil gibi tabi benim gibi sabırsızlar için

Kizlar bugun cok acik kahverengi leke geldi doktor kanama olursa korkma dinlen dedi ama benim canim cok skldi.Dua edin bu sefer bebegim benimle kalsin.
Burcum benim listeye sadece saglikli sorunsuz hamilelik yazarmisin?Bu halde calisamam zaten.

canim korkma endiselenme daha yeni gebesin olur basta bu tür kanamalar. dinlen ayagini uzat yat dinlen doktorunu ara yarin ne yapman gerektigini sor belki ilac yazar. Allah kucagina almani nasip etsin sag salim Insaallah

bu kanama olayları nerdeyse tüm gebelerde var bended oldu çvremde kim varsa kanamalı sakin ol canım bol bol su iç beslenmene dikkat et ve dinlen progestan kullanıyosun zaten ya mubdi çek bol bol istediğin dua varsa okuyabiliriz inş

Sedacim bı yerde okumuştum yer cekimsiz ortam gibiymiş tersi düzü yok ama biİnki hep bacaklarını havaya dikmiş duruyo.kayiyo kayiyo aşağıya geliyo sonra yineayaklarini tavana dikiyo:)

merhaba kızlar iyi akşamlar
burcucum yeni dua listesini hazırlamıssın ellerine sağlık hepimize hayır getirsin inşallah
sündüz bebeğinin eşyaları çokkk güzel güle güle kullanın.
tümay leken gelmiş inşallah bir daha gelmez tatlım sıkma canını bol bol dinlen gecer inşallah
ve ben dün doktora gittim yumoşlar büyümemiş 5 gün daha aynı dozda ilaca devam çarşambaya gel dedi gecen aşılamada erken yumurtlamıstım 12. günde aşılamam yapılmıstı bu sefer daha gec oldu ama gec olsun güç olmasın belkide böylesi daha normaldir.
şimdi gidip banyo yapıcam bugün pikniğe gittik baya yoruldum 9da cıktık kahvaltıyı dışarda yaptık anca geldik eve yorucu ama güzeldi. öpüyorum sizleri iyi hafta sonları

bende ilk hamileligimde hemen ögrenir ögrenmez söylemistim dayanamiyor insan ilk ailesine söylüyor sonrada tüm sevdikleriyle paylasmak istiyor bende kina gecesi vardi orda söyledim Masaallah herkez birbirine sölemisti derken herkes biliyordu ama 7haftalikken kaybettim. belkide nazara geldi cünkü bir anda bütün salona duyuruldu. hayirlisi
simdikte esime sözüm var ailemize bile söylemeyecez diyor

canim korkma endiselenme daha yeni gebesin olur basta bu tür kanamalar. dinlen ayagini uzat yat dinlen doktorunu ara yarin ne yapman gerektigini sor belki ilac yazar. Allah kucagina almani nasip etsin sag salim Insaallah

Canim insallah oyledir ilac zaten kullaniyorumm

Canim biliyorum ama stressiz rahat bi hamilelil gecirmeyi cok istiyordum boyle olunca korktum su icemiyorum midem bulaniyor canim akliniza geldikce dua eetmeniz yeter...

canım çok çok geçmiş olsun, inşallah tedavisi olan bir durumdur, olmadı kür falan denersin, rabbim eşine sağlık sıhhat versin, hastanelere muhtaç etmesin Rabbim

[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[
kızlar dualarınızı okudum...bilginize.... Mevlam dileklerinizi kabul etsin...[/FONT][/COLOR][/B]

serapcım Allah razı olsun, Rabbim sağlıkla evladına kavuşmanı nasip etsin

oyy yorma benim kuzumu...bediş ya ikisi de çok yakıştı valla, Elif akıllı uslu, Mina da çok karizma asil duruyo, ama inan bende olsam hangisini seçeceğimi bilemezdim ohh ohh süper tepsin annesini hiç rahat bırakmasın :))

maşallah tosuncuk canım Çiğdemin oğlu 3.750 idi normal doğum yaptı, sende yaparsın yeterki çatın açılsın..bu arada kızının cicilerine bayıldım maşallah maşallah, güle güle giyinsin

oyyy çok şekerrrr maşallah anasına çekecek..sende ev taşırken dolap tepelerinde gezmiştin hatırlatırım :))9

ok..benim mızıkçılığım sayesinde 33 e inmişsiniz..:))tamam bana uyar:))

eveeet etkin büyük :))))

iyisiniz Insaallah

bende durumlar ayni pazartesi gidiyorum tatileeeeeeeeeee yuhuuuuu otel araba hersey hazir
döndügümde bu ayin sonunda asilama olacagim nasip olursa tabi bi terslik cikmaz ise::))

Ohh maşallah , bol bol gezin yiyin, yatın..eşine de tekrar geçmiş olsun canım rabbim bir dah ayaşatmasın

Tümaycım kalbini ferah tut ya mubdi oku, birazdan senin için dua edeceğim söz...canım zaten onu sildim yerine kolay doğum yazmıştım, Rabbim evladını sana bağışlasın sımsıkı tutunsun annesine hiç bırakmasın, bilgisayara da çok yaklaşma,ayakların altına yastık koy uzan canım Allah'a emanet olun

sağol canım benim bende paylaşım bişiler dedim insan heves ediyo daha güzelleri senin olsun inş ya bu sene bir doğru düzgün bi pikniğe gidemedik ya rüzgarlı ya yağmurlu havaya denk geldik hadi hayırlısı geç olsun güç olmasın demişler

doğru söylüyosun bende nazara çok inanıyorum benim göbüşü okuyup duruyorum gelen sevio giden sevio bellimi olur hayırlısı olsun o günler gelsinde tek söylemesi kalsın doya doya yasayın mutluluğunu

Allah razi olsun canim sagol. ellerine saglik dua listesi süper olmus. bakalim bu yeni dua listesinde kim hamile cikacak dadadadammmmm.......

doğru söylüyosun bende nazara çok inanıyorum benim göbüşü okuyup duruyorum gelen sevio giden sevio bellimi olur hayırlısı olsun o günler gelsinde tek söylemesi kalsın doya doya yasayın mutluluğunu

Insaallah amiin
normal dogummu düsünüyorsun canim sen? bide isim düsündünüzmü bebisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…