- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.321
sedacıımm biz kiiimm, seNİN eline su dökmek kimmsenin en temizlik yapmadım dediğin anda bile bi yerleri silip süpürmüşsündür senn..
yok be canım abartıyorsunuz vallahi son günlerde iyice saldım haftasonları sikip süpürüyorum toz alıyorum lavaboları yıkayıp çamaşır yıkaıp ütü yapıyorum haftaiçi yemeklerden sonra mutfak toplamak silmek ve lavabolardan başka hiçbir işe bakmıyorum yani tam bir temizlik lazım. Cam da silemiyorum hava hep yağmurlu bir başlasam kii günde bitiiririm tüm işi de yarın biraz daha yapıcam artık.
KİMSE yook.. kendimi çok yanlız hissediyorumm
canımm menemen istedi eve gidince hep beraber menemen yapıp yiyek mi?
nereye gittinizz iş güç de yok bugun yoğunmuşsunuz gibi davranmayınn..
kızlar ben haftaya falan konuşucam ctesi gelmiyim diye, burda bi ekip baştan öyle anlaştığı için gelmiyor bende gelmicemm, anlaşırız heralde.. ne olur sanki gelmesemm ctesileri.. bari dinlenirimm..
ayy çok severim menemide ya pekte güzeş yaparım ayıptır demesi annemin arkadaşları kahvaltıya gelir özellikle annemden de değil benden menemen isterlerdi bekarken. Bugün pazara gittik ancım o sivribiber ne olmuş öyle geçen sene 5 tl idi bu sene 8 tl güzel biber alayım dedim valla yarım kilosunu 3 tl ye aldım ya ki ucuz bu yine de güzeldi ama ince ince. Çok pahalı ama yaa köylerden daha ucuza veriyorlar ama taşıma falan aracılar kaç katına çıkıyor fiyatlar yazık valla. Bu insanlar nasıl geçinecek :26:
gitme tabii canım sen hamilesin madem gelmeyenler var yerinde olsam daha da önceden söylerdim yani.
günaydın kızlar moralim çok bozuk ya sabah hastaneye rapor çıkarmak için gittik o arada eşimin karaçiğerinde sorun var tahlil falan verdik eve gelirken tost falan aldık güzel bir haftasonu kahvaltısı yapalım dedik sofrayı kurdum tam oturuyorduk eşimi şubeden çağırdılar oda bıraktı gitti yine tek kahvaltı yaptım ya eşimde aç kaldı :18:
Canım geçmiş olsun bilirim o rahatsızlığı annemin de 1 sene önce enzimler yüksek çıktı iğne oldu bir sene tamamen tesadüfi öğrenildi. İşten de ayrıldı. Eşinin o kadar değildir ama canım annem 53 yaşında. Tavsiyem asla yağlı yiyecekler yemeyecek, zettinyağlı hafif yemekler, sebze öyle beslenecek sigara alkol yoktur herhalde benim annem içmeye devam ediyor maalesef sigarayı.
ya bencede istanbula yakın güzel yerler çok az ve inanılmaz rakamlar istiyorlar ve antalya gibi falanda değil...
uçağa sende binemiyorsun sanırımm di mi? uzun yolculuk ancaa arada konaklayarak olabiliyor :26: yani 6 saat gidicezz sonra arada yatış tekrar konaklama.. tabi otobusle bu ımkanımız olmaz.. bide açıkcası şu var geçen seneki gittiğimiz otel süperdi denizi falan harikaydı resmen aşeriyorum orayaaama geçen sezonun fiyatlarını 2 ye katlıyor resmen kendimi enayi gibi hissediyorum bu seferde..o yüzdende çok ısrarcı olamıyorum.. şu uçağa rahatça binebilseydimm hiç sıkıntı yoktu o zaman..
neresiydi o gittiğiniz süper yer canım. Evet ya çok artıyor fiyatlar maalesef özellikle Ramazandan sonra iyice katlar ramazan öncesi ve sonrası felaket fiyatlar gerçi ramazanda da çok az farkediyor. Biz Side'ye gittik iki sene orası da çok güzel turla gitmiştik biz gece çıkıp uyuyarak gidiyorduk sabah orada oluyorduk.
Canım hepsi çok güzeller dolabına, şekerine, park yatağına herşeyine bayıldım canım güle güle kullansın bebişin.
Sunduz cicilerine bayıldım :)
Kızlar bende bugün doktora gittim.benim ufaklik yine amuda kalkmıştı:)bu seferde ayaklarını tavana dikmiş ensesinin üstünde duruyodu:)doktor bile şaştı kaldı:)doktor bebeği seviyodu:)bu cok beter olacak dedi:)doktor aklınca seviyo ama biz acaba bı anormallik mı var diye düşünmeye başladık:)
Durum bu:)
Ay canım ne tatlı yaa. O kadar dar alanda öyle hareketleri nasıl beceriyorlar acaba içindeki sudan dolayı kolayca kayıyorlar galiba. Gerçekten bir mucize yaa.
10 dk sonra dua listesini hazırlıyorum, girmek isteyen çıkmak isteyen varsa yazsın canlar
iyisiniz Insaallah
bende durumlar ayni pazartesi gidiyorum tatileeeeeeeeeee yuhuuuuu otel araba hersey hazir
döndügümde bu ayin sonunda asilama olacagim nasip olursa tabi bi terslik cikmaz ise::))
Canım ohh güzel bir tatilş yap kafanı dağıt süper sonra deşarj olmuş şekilde gel tedavine başla. İmkanım olsa çalışmasam bende reglimi olduktan sonra öbür reglime kadar olan zamanda gidicem valla eşimin izin sorunu yok 1 ay izni var ağustosta kullanabilecek ama bir hafta izin alabilir arada ancak gidemiyorum işte hem de kursa gidiyor eşim Yalova'da kaynanamların yazlığı var arabayla 3 saat kurs nedeniyle oraya da gidemiyoruz.