- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.341
normaşl istiyorum acısının tadına varmak istiyorum dayanabilirmiyim bilmiyorum ama yasamak istiyorum adı belli inş AYŞE ŞEVVAL olacak
Canım yat hiç kalkma.dinlen muhakkak yarında doktora bı sorKizlar bugun cok acik kahverengi leke geldi doktor kanama olursa korkma dinlen dedi ama benim canim cok skldi.Dua edin bu sefer bebegim benimle kalsin.
Burcum benim listeye sadece saglikli sorunsuz hamilelik yazarmisin?Bu halde calisamam zaten.
selam kızlar yenıden aranızdayım sızlerı cok ozledimmmm
nasılsınız oğluşun nasıl baklaım
ıyıyız cok sukurrrr uyuyacak sımdı ınsss yaramazzzz :)))
normaşl istiyorum acısının tadına varmak istiyorum dayanabilirmiyim bilmiyorum ama yasamak istiyorum adı belli inş AYŞE ŞEVVAL olacak
slm tatlım kızının cicilerine bayıldım güle güle eksitsin inş
bende aynen normal düşünüyorum Rabbim güç kuvvet versinde inş sorunsuz alalım kuzucuklarımızı kucağımıza
amin canım inş günler geçsin artık doğsunlar allahım bize bağışlasın meleklerimizi
amin inşallah seninde çok bişey kalmamış canım kızlar erken gelir diyorlar bide belki aynı anda bile gelir bizimkilersağsalim gelsinlerde o an cesaret versin Rabbim bize tatlım benim kız geceleri çok hareketli ya her bebiş aynı mı acaba doğuncada böyle olursa uykuyu unut didem diyorum kendime 12 oldumu başlıyo bizim sıpa sabaha kadar dönüp duruyo
benim kızçemde öyle bi hoşuma gidiyo kımıldamıyorum bile o vazgene kadar öle yatıyorum
şimdi oturuyorum pc kucağımda yastığın üstünde bi tekme atıyo pc sallanıyoooiyi bari yalnız değilmişimuyutmuyoki benim yaramazda kalkıyorum oturuyorum biraz ne zaman yorulursa o zaman uyuyorum artık tık tık diye damarın atıyormuş gibi oluyo sürekli acayip bir his bir yerin seyiriyormuş gibi uykudan uyandıracak kadarda kuvvetli öylemi seninkide
şimdi oturuyorum pc kucağımda yastığın üstünde bi tekme atıyo pc sallanıyooomaşallah suphanallah geçen gece sadece 1 yerde ritmik atımlar oldu sanırım hıçkırıktı sağ sol döndüğümde uyurken sevmezse uyandıyor düzlince oda uyuyor
hepsi rabbiimin mucizesi hikmeti o herşeyi mükemmel bi şekilde yaratmış hamdolsun verdiği tüm nimetlereah kuzucum bayaa titretiyo gerçekten kocaman oldu yaramazlar
artık yatış stilin diye bişey kalmıyoki zaten hanfendi nasıl isterse o şekilde uyuyoruz bizde yastık şürekli istediği pozisyonu destekliyo falan evde en çok ziyaret ettiğimiz yer tuvalet zaten
Rabbim ona göre ayarlıyo alıştırıyo diyorum gece kalkmalarına şimdiden ilk doğunca kuzucukları doyurmak gecenin bir saatinde kalkmak zor olmasın diye
Ben ignemi oldum ilk başta çok korktum gobekten oldugu için ama hiiiçç acimadi hatta acaba vurmadi mi diye düşündüm.
Sündüz bebeğinin eşyalarına bayıldım, kim bilir ne cicileri vardır daha:))
Tümay canım çok geçmiş olsun saķın üzülme geçer inş
Yeni dua listemiz hazırlanmış BURCU Allah razı olsun.
Ya burcu dün yazdıklarını okudum sonrar resmine baktım bunları yazan bu mu dedim kendi kendime, sen baya isirmalik bişeysin ama yazdıklarn babaannem gibi:-,)
Ya komsumuzun gelini gelmiş, daha öncede görmüştüm ama muhabbetomiz yoktu fazla ama şimdi bi kızı var 1 yaşında ama varya öyle tatlı bişey gormedim normalde başkanının çocuklarını pek sevmem ama buna resmen bayıldım yarın gidecekler çok üzülüyorum Allahim isteyen herkese nasip etsin eşim bile çok sevdi
yok canım o doğum kontrol hapı için geçerli onu 21 gün içersin kutu biter 10 gün içinde regl olursun söktürücüde sökülene kadar içersin çok kullandım ben ama hep 4-5 gün içinde gelird bir kere yine böyle gelmemişti 2. kutuyu dr vermişti olana kadar iç demişti. Yine böyle 50 günde mi ne gelmişti bir kutuda 6 günlük var ama sökülmüyor işte bazen 6 günde. Bende ikinciyi aldım kullanıyorum geldiği zaman bırakıcam.
aaaaaa dua listesinde en baştayım hemde ben pazartesi doktora gideceğim,ayy çok sevindim nasılda denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?