Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kizlar bugun cok acik kahverengi leke geldi doktor kanama olursa korkma dinlen dedi ama benim canim cok skldi.Dua edin bu sefer bebegim benimle kalsin.
Burcum benim listeye sadece saglikli sorunsuz hamilelik yazarmisin?Bu halde calisamam zaten.
Canım yat hiç kalkma.dinlen muhakkak yarında doktora bı sor

ıyıyız cok sukurrrr uyuyacak sımdı ınsss yaramazzzz :)))

hiç kolay değil tahmin edebiliyorum tüm haytının şekli değişio ve senden başkasına ihtiyacı olmayn o yavru sana muhtaç ve sadece ağlayarak derdini anlatabilio geceyi bilmiyor gündüzü bilmiyoo allah hepimize yardım etsin güç kuvvet versin boşuna cennet annelerin ayağı altında değil

normaşl istiyorum acısının tadına varmak istiyorum dayanabilirmiyim bilmiyorum ama yasamak istiyorum adı belli inş AYŞE ŞEVVAL olacak

slm tatlım kızının cicilerine bayıldım güle güle eksitsin inş
bende aynen normal düşünüyorum Rabbim güç kuvvet versinde inş sorunsuz alalım kuzucuklarımızı kucağımıza

slm tatlım kızının cicilerine bayıldım güle güle eksitsin inş
bende aynen normal düşünüyorum Rabbim güç kuvvet versinde inş sorunsuz alalım kuzucuklarımızı kucağımıza

amin canım inş günler geçsin artık doğsunlar allahım bize bağışlasın meleklerimizi

amin canım inş günler geçsin artık doğsunlar allahım bize bağışlasın meleklerimizi

amin inşallah seninde çok bişey kalmamış canım kızlar erken gelir diyorlar bide belki aynı anda bile gelir bizimkiler sağsalim gelsinlerde o an cesaret versin Rabbim bize tatlım benim kız geceleri çok hareketli ya her bebiş aynı mı acaba doğuncada böyle olursa uykuyu unut didem diyorum kendime 12 oldumu başlıyo bizim sıpa sabaha kadar dönüp duruyo

benim kızçemde öyle bi hoşuma gidiyo kımıldamıyorum bile o vazgene kadar öle yatıyorum

benim kızçemde öyle bi hoşuma gidiyo kımıldamıyorum bile o vazgene kadar öle yatıyorum

iyi bari yalnız değilmişim uyutmuyoki benim yaramazda kalkıyorum oturuyorum biraz ne zaman yorulursa o zaman uyuyorum artık tık tık diye damarın atıyormuş gibi oluyo sürekli acayip bir his bir yerin seyiriyormuş gibi uykudan uyandıracak kadarda kuvvetli öylemi seninkide

şimdi oturuyorum pc kucağımda yastığın üstünde bi tekme atıyo pc sallanıyooo maşallah suphanallah geçen gece sadece 1 yerde ritmik atımlar oldu sanırım hıçkırıktı sağ sol döndüğümde uyurken sevmezse uyandıyor düzlince oda uyuyor

ah kuzucum bayaa titretiyo gerçekten kocaman oldu yaramazlar
artık yatış stilin diye bişey kalmıyoki zaten hanfendi nasıl isterse o şekilde uyuyoruz bizde yastık şürekli istediği pozisyonu destekliyo falan evde en çok ziyaret ettiğimiz yer tuvalet zaten
Rabbim ona göre ayarlıyo alıştırıyo diyorum gece kalkmalarına şimdiden ilk doğunca kuzucukları doyurmak gecenin bir saatinde kalkmak zor olmasın diye

Ben ignemi oldum ilk başta çok korktum gobekten oldugu için ama hiiiçç acimadi hatta acaba vurmadi mi diye düşündüm.

Sündüz bebeğinin eşyalarına bayıldım, kim bilir ne cicileri vardır daha:))

Tümay canım çok geçmiş olsun saķın üzülme geçer inş
Yeni dua listemiz hazırlanmış BURCU Allah razı olsun.
Ya burcu dün yazdıklarını okudum sonrar resmine baktım bunları yazan bu mu dedim kendi kendime, sen baya isirmalik bişeysin ama yazdıklarn babaannem gibi:-,)
Ya komsumuzun gelini gelmiş, daha öncede görmüştüm ama muhabbetomiz yoktu fazla ama şimdi bi kızı var 1 yaşında ama varya öyle tatlı bişey gormedim normalde başkanının çocuklarını pek sevmem ama buna resmen bayıldım yarın gidecekler çok üzülüyorum Allahim isteyen herkese nasip etsin eşim bile çok sevdi

hepsi rabbiimin mucizesi hikmeti o herşeyi mükemmel bi şekilde yaratmış hamdolsun verdiği tüm nimetlere

sağol canım dğerlerinide yıkadıkça paylaşırım allahım sanada nasip etsin bu günleri senin yumoş hazır yani başlasın aktiviteler sende silkeletmeyi unutma en az 30 dakika ayakların yuklarıda tut belinin altına yastıkta koy hadi inş güzel haberler gelsin

yok canım doğum kontrol hapı değil adet söktürücü adı tarlusalmı farlutalmi ne öyle bişey kullanmıştım doktor 10 gün içinde adet olursun dedi ben adet olmayınca başka bi doktora gittim doktorda ilaç bittikten sonra 10 gün içinde olursun kullanmaya başladığın andan itibaren değil dedi ordan biliyorum ikinci bi ilaç gerek görmedi o yüzden diyorum bence biraz beklemelisin

Tümay canım koyu renk kanamalar önemli değil canım korkma hiç için rahat olsun,kendini yorma biraz dikkat et

k.burcu canım eşin rahatsızmış geçmiş olsun Allah şifa versin canım

sündüzcüm çok güzel bebişinin eşyaları yatağı çok hoşuma gitti, o süsleri koyduğun ahşap kutu gibi bişey var ya oda çok hoşuma gitti, güle güle güzel günlerde kullansın kızın

bedriyeeeee ben elif isminden yanayım elif koy kızının adını (benim görümcemin kızının adıda elif,onu severim o yüzden belki hoşuma gidiyor , gerçi benim kuzenimin adıda elif)

bugün bende temizlik yaptım kaç zamandır temizlik yapmıyordum evi öyle pis gördükçe sinir oluyordum şimdi temiz temiz oturuyorum oooohhh miiisss ama toz almadım onuda başka zaman yaparım artık sağolsun annem yardım etti o cam sildi bende getir götür yaptım

kısslar bizde balkonumuza domates ve biber ektik 1 ayı geçti herhalde ama sanki pek büyümüyorlar bide güvercinler sağolsun gelip gidip fidelerin üzerine oturuyorlar kırdılar fidelerimizi,bi an önce domates biber versin istiyoruz gelip gidip seviyoruz onları ama onlar büyümedikçe bizimde hevesimiz kaçıyo,bide toprağı hep küçük sineklerle dolmuş herhalde onlar fırsat vermiyor büyümeleri için, birde evdeki çiçeğimin biri çiçek açıyor çok sevindim tam 3 tane çiçeği var , çiçeklerimle konuşuyorum sizde konuşun çiçekler sever konuşulmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…