Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

oyyy mesudecikte doğurmuş yaa ben ne kadar geri kaldım yerim sizii.. bebiş çok tatlı maşallah allah nazarlardan korusun inşallahh :) öptümmm hepiniziiii

Eveeet canlarim ben geldim...hemen durumu ozetleyeyim...cuma günü BİSMİLLAH başladık tüp bebeğe...heyecansiz,hissiz,duygusuz basladim...ilk igneleri oradaki hemsire vurdu....ilk yaptığım baya korkuttu ama gereksimis hiiic acimiyor..bu arada yasadigim agir grip nedeniyle dun aksam acil e gittik..2 şişe serum 2 tane de iğne vurdular....müthiş rahatlattı beni cigerlerime inmiş...bi dünya ilaç verdilr..kadın dogumcumdan onay almama rağmen antibiyotigi icmiyorum...şimdi sürekli yatıyorum ilaç icip ignemi yapıyorum...

Selam canlarım çok uzak kaldım sizden biliyorum geçmişi okumaya fırsatım da olmuyo kim napıyo yeni olaylar ve hamişler var mı herkes iyi mi merak ediyorum kısacası çok özledim sizleri.. 3 gündür annelik hüznümüymüş neymiş o tuttu beni durup durup ağlıyorum kendime engel olamıyorum sütüm çok azaldı günde 2 kere mama veriyoruz ona da canım skıldı tabi bebeğimin karnı doysunda sorun değil o ağladıkça bende ağlıyorum çünkü.. Bugün değişiklik olsun diye anneme geldik evde de çok bunaldım millet sütün geldi mi diye aradıkça cinnet geçiriyorum nazar değdi bize ama güzel emiyodu yavrum emip uyuyodu şimdi herşeye alıştı durmuyo diye ayakta da salladık kucağa da aldık nasıl başa çıkıcaz bilmiyorum.. Neyse benden haberler böyle iyiki annem var diyorum yoksa daha çok kafayı yerdim.. Şimdi Selim bey uyuyo doğum hikayemi yazmaya çalışacağım umarım uyanmadan yetiştirebilrim öpüyorum hepinizi hep aklımdasınız inanın allaha emanet olun..

Kadınların doğum hikayeleri bitmezmiş ya benden şimdi başlarsam bayağı uzun bi yazı olacak umarım sıkılmadan okursunuz )

05.06.2013 çarşamba günü kandil günüydü rabbim bu mübarek günde bana nasip edicek sandım bebeğimi gece avuç dolusu suyum geldi hiç telaş yapmadan eşime söyledim sabahı bekledik uyku tutmadı tabii ben doğuma gider gibi evi düzenledim hazırlandım gittik hastaneye anneme haber verdim o da geldi baktı etti doktorumuz hiç açıklık yok bebeğin suyunda azalma da yok doğum başlamamış dedi git yürüyüş yap cuma günü doğurtcam seni dedi pki dedik gittik o gün saatlerce yürüdük eşimle geceye doğru sancılarım başladı önce 10 dkka da bir, sonra 7 git gide setleşen sancılar belim hep aprıyodu kasıklarıma sertçe bi aprı girip geçiyodu arada nefes almak için rabbim müsade veriyodu bana ağrıdan bebeğimin hareketlerini hissetmemeye başladım o da beni tedirgin ediyodu perşembe günü gündüz saat 3 te sancılara dayanamayıp yine doktora gittik baktılar yine açıklık yok ama çok yumuşamıl rahim biraz daa yürü dediler gittik 2 saat daha yürüyük ama yolda ben her 5 dk. Bir duruyorum sancı vurup geçiyo dayanıyorum tekrar gittik doktorum yarın sabah doğurtacağını bu gece kendi sancılarımı çekmemi biraz da olsa açıklık olacağını söyledi anneme geldik hastane yakın diye ben bi yandan saatleri sayıyorum sabah 7 buçuğa şukadar kaldı diye kalkıp evde yürüyorum ağlıyorum inliyorum annem dayanamıyo o halime o ağlıyo eşim sırtımı ovuyo ağlamaklı gözlerle bana bakıyo elinden bişi gelmediği için kendine kızıyo ben her sancı vurdukça eşimin elini sıkıyorum hayatımın en zor gecesiydi sabah 6 oldu ve benim artık halim kalmadı nasıl doğurucam diye düşünüyorum aç gitmiyim diye zorla kahvaltınyaptım kaç kere sofradan kalktım hatırlamıyorum hastaneye vardık hemen yatış işlemleri başladı beni sancı odasına aldılar yanımda teyzem ve annem vardı bi önlük giydirdiler önden açık çok utandım ilk önce ama sınra alıştım o görüntüme umurumda bile olmadı bütün gece sancı çektim muhakak açıklık vardı diye düşündüm ebe bakarken nolur fazla söyledin diye bakıyorum gözlerinin içine ama yok 1 cm.. Sonra lağman yaptılar bağırsaklarımı boşalttılar sonrasında ben kusmaya başladım kaç kap doldurdum bilmiyorum bi yandan sancı çekiyorum bi yandan kusuyorum..
Nts ye bağlıyolar durmadan hem sabit durmam gerek hem sancı heliyo hareket etmek istiyorum çıkarıp atasım geliyo ağlıyorum annemi görüyorum ara ara o halde bni görmesin götürün diyorum gidiyo tekrar geliyo.. Gelip gidip bakıyolar hiç utanmıyorum artık yeter ki iyi bişi duyayım ama açıklık yok yine aynı suni sancı vermeye başladılar pek bişi anlamadım ben ondan kndi sancım gibiydi aralıksızdı sanki bir kaç saniye nefes almama müsade vardı.. Zaten serumun yarısını verdiler kendi sancılarım yeterinde şiddetliydi diye benim artık halim dermanım kalmadı yatıyorum sadece nts ye bağlı bi şekilde bebeğin kalp atışları zayıflamış oyüzden sürekli kontrol altında tuttular ben kustuğum için dermanım kalmadı nefes bile alamıyorum buyüzden ağzımı ve burnumu kaplayan bişi taktılar bana ebelerden biride inlime doğurmaya halin kalmıcak dedi sadece nefes almaya çalış dedi ben hareketsiz ve sessiz yatıyorum sancı geldikçe elimi tutan kim varsa var gücümle sıkıyorum baygın gibiyim konuşulanların çoğunu hatırlamıyorum.. Buşekilde saat 11 e kadar devam etti.. Açıklık 6 cm oldu herkes bitti az kaldı bak dayan diyor ama ben kimseyş görmüyorum kendi kndime dua okuyorum aklıma gelenlere dua ediyorum.. Açıklık 7 cm olunca doğumhane katındaki sancı odasına aldılar buraya kimse gelemedi annem bağırmış çağırmış beni o halde gönderince sadece teyzemi aldılar iyikide aldılar yoksa ben kesin ölürdüm çok daha şiddetli sancılar başladı dayanamıyorum artık diyorum. Ebeler yine nts ye bağlıyor sinir oluyorum teyzem belimi sırtımı ovuyor dua okuyor beni tselli ediyor ben elini sıkıyorum sesimi çıkaramıyorum. Ebelerden biri 9 cm olmuş bebeğin başını görüyorum ama sakın ıkınma dedi öyle bir büyük tuvaletim geliyor ki yastıkları ısırıyorum teyzemin elinin kemikleri birbirine geçmiştir sıkmaktan ama yok ıkınma hissi geçmiyor çağırdık ebeleri tekrar baktılar artık tamam alıyoruz dediler ben hala baygınım nasıl doğurucam diyorum sana söylediklerindr ıkın yeter diyolar gidiyoruz o soğuk doğumhaneye hepsi dolu haydeee geri odaya getiriyolar ayakta sancı çek ıkınma ihtiyacın geldikçe var gücünle it dediler peki bakalım ayakta dizlerimi hafif kırdım ve bacaklarımı açtım ıkınma ihtiyacı geldikçe tüm gücümle ittim.. Rabbim ne büyük sanki yeniden canlandım bi enerji geldi ki bana inanamadım az önce ben baygın yatıyodum ama sanki ben ben değilim kendime inanıyorum ben neler yapıyorum diyorum teyzm beni cesaretlendiriyo aferin kızım çok iyi gidiyosun bak bitti bile birazdan bebeğin kucapında diyor o öyle dedikçe evet ben başarabilirim diyorum kendime ve bebeğime güveniyorum doğurabilim acaip özgüven doluyum hala ıkınmaya devam ediyorum saat 1 buçuk oldu cuma günü herkes cuma namazına gidiyo hastanenin karşısında da cami var hocanın vaazını bile duyuyorum beni doğumhaneye aldılar biraz korkuyorum ama kndime inanamıyorum hala ayaktayım çatala aldılar ve ebeler bebeğin başını gördüklerini söylediler bişiler yapıyolar ben onlar demeden hareket etmek istemiyorum bebeğime bişi olmason diye napıyosunuz dedim senin ıkınmabı bekliyoruz dedi ee desenize ıkın diye dedim güldük hep birlikte ıkındım 1. Doktorum geldi ara ara gelip bakıyodu ama çok da ilgilendiğini söylemem ıkın bakalım dedi ıkındım 2. Hadi tüm gücünle dedi ıkındım 3. Ve bebeğimin başı çıktı gerisi sanki balık elinden kayar gibiydi cup diye çıkıverdi saat 13:50.. allahım dopurdum diyorum inanamıyorum hala herkes tebrik ediyo süpersin bukadar hızlı nasıl oldu diye kendimle gurur duyuyorum bu sırada da camiden namaz kılma sesleri geliyolar çok huzurluyum .. Bebeğimi gösterdi doktorum kara kafam benim ne çok saçı varmış dedim doktorum göbek bağını keserken adı ibrahim olsun dedi adı var ama dedim göbek adı ibrahim oldu ben çok yorgunum kafamı çevirdim bebeğimi iLiyorum ağlıyor hemde nasıl titriyor bir yandan da ben de ağlıyorum bu benim mi şimdi diyorum doktor aşağıda bişiler yapıyor ben hiç hissetmiyorum meğer dikiş atıyormuş..
Bebeğimi götürdüler.. Ben hadi bitmedi mi gidiyim artık diyorum doktorum gülüyo :) bitti sonunda bi yudum su verin nolur dedim bir iki yudum verdiler 2 saat bişi yeme içme dediler kanamana bakmamız lazım ama susuzluktan ölüyorum neyse tekrar sancı odasına aldılar beni teyzem beni bekliyo bitti teyze dedim ağlaştık çabuk geri döndüğüm için teyzem şaşkındı ayakta durcak halim yok ve titriyorum sanki donuyorum üstüme bişi örtün dedim başka bi ebe geldi ondan da su istedim o da bir iki yudum verdi diğer verenden haberi yoktu çünkü tuvalete çıkmam gerektiği söylendi ama yok gelmiyo tabi .. Bebeğimin kıyafetleri ona gitmiş buarada camın arkasından bakıyolarmış babamız çok ağlamış ve beni en son çok kötü gönderiği için benim iyi olup olmadığımı merak ediyomuş yanıma gelmek istiyo ama izin vermiyolar 2 saat dolmadan bebeğimi getirdiler bana ilk emzirme için allahım nasıl ağlıyo dayanamıyorum titriyorum hala ilk zemzem ve hurma verilmesini istedim bebeğime sonra kucağıma verdiler..
İşte bu duygu tarif edilemez...
O kadar ağrı sızı sancı hepsini unuttum kucapıma almadan önce daha doğurmam diyodum ama mutluluk hepsine bedel yine olsa yine doğururum her anını yaşamak isterim yine..
Emzirmeye çalışıyorum ben acemi o acemi yalan yanlış yerleri kaptı öğretilmiş bebeğim var gücüyle o küçücük çenesiyle çekmeye çalışıyor bişi gidiyor mu bilmiyorum ama emiyor .. Benim titremem onu kucağıma aldığımda bitti buarada.
Sonra hazırlandım üstümü giydirdi teuzem tekerlekli sandalye ile bebeğim kucağımda odamıza çıktık herkes bizi bekliyo ben zafer kazanmış gibiyim sırıtıyorum :))
Odamıza girdik babamızla ilk karşılaşmamız çok duygusal bi andı artık 3 kişiydik ve aşkımızın meyvesi bizim meleğimiz kucağımızdaydı artık tüm hayatımız ona endeksli.. O uyudukça uyuyor o uyanınca uyanıyoruz o ağladıkça üzülüp, etrafa gülücükler saçtıkça mutlu oluyoruz.. Ve eşimde bende KEŞKE DAHA ÖNCE YAPSAYDIK diyoruz evimizin neşesi cennet kokulu oğlum benim...
Çok mutluyuz rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Evlat sevgisi çok başka bişiymiş aşktan öte canından öte Allahımın mucizesi bu çok şükür ki ben kavuştum rabbim hamilelere kolay doğum ve kvağına almayı, evlat hasreti çekenlere de hamile kalmayı nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
burjum bana saglikli sorunsuz hamilelik ve kolay dogum yazmissin cok hosuma gitti
listenin sonuna denk gelmisim acaba test günümmü bi bakim hele

ayyy canım hiç farketmemişim, ama bak geçen ayda aynı şeyi kendime yazmışım hiç haberim olmadani kopyala yapıştır yaparken gözümden kaçıyor bazen, ve ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım, yani ucundan kaçırdım, inşallah sana uğur getirirde Allah'ın izniyle hamile olursun :)))

tubiiiii çalışmalar tam gaz ... bol bereketli olsun.....

şimdi senin söylediklerinden sonra kendimi analiz ettim ,yüzümden bakılınca tombiş şeker, ama içim şişmiş emekli öğretmen havasına girmişin :)))))

aaaaaa dua listesinde en baştayım hemde ben pazartesi doktora gideceğim,ayy çok sevindim nasılda denk geldi

ayyy çok sevindim, beslemeyle başlamıştım ne güzel bir kısmet

ohh süper ...aklımdaydın dünden beri, serum sana yeter canım, ama bu arada çatlayana kadar meyve ye, bitki çayı falan, dayan iyice, sebzeye de yumul...haydi canım bol bereketli olsun ...haydi bismillah..
transfer günün mutlaka yaz toplu dua edelim..sende duadan uzaklaşma....

ayyy çido doğum hikayeni okurken gözümden yaşlar geldi....
tatlım hoş geldin ben sana geçmişi özetleyeyim..
mesude doğurdu,kızının fotolarını koydu
tümay hamile
yeni dua listemiz hazır sende varsın, istersen çıkartabilirim
fb tuba ve şekerkız tuğba çatlatma iğnelerini vurdular bol bol çalışma yapıyorlar
bircan bu ay aşılama yapacak
aslı da inşallah tüp bebeğe başlıyor
nartanesi ayşe de tatil dönüşü aşılama yaptıracak
seda ve zeynep'in de tüp bebek tedavileri yakında başlayacak
meral tüp bebek için ilk iğnesini vuruldu
k.burcu de yumurta geliştirici iğneye başladı
buket'in kızı ya amuda kalkıyor yada halay çekiyor...
aklıma gelenler bunlar tatlım

özlemcim ben bugun basladım rabbım kabul etsın ınsallah

sağol canım Allah razı olsun,rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah

meralciğim canım hayırlı olsun rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın,bu arada geçmiş olsun çok dikkat et kendine

çiğdeeeeeeeeeeeemmmmmm ağlattın beni rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları inşallah,senin yavrunada rabbim sağlık sıhhat versin, bahtı açık şansı bol olsun , hayırlı evlat olsun inşallah

Valla ben bile yazarken ağladım sanki tekrar yaşadım o günü..
Ayy mesudecim de mi doğurmuş oyy allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun canım benim..
Tümayın hamile olduğunu biliyorum kalp atışını duydu mu acaba?
Tuğbalar allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.
aslıcımm çok sevindim direk tüp bebek yapmana hayırlısı olur inşallah dualrım seninle..
Seda ve zeynep için de çok sevindim ayy herkes hamile kalsın inşallahh :)
oooo tüpçüler çoğalmış meralcim aeninde hayırlısı olsun artık sende al bebeğini kucağına allahın izniyle..
buket kızın hareketlendi mi ne çabuk bayağı aktif bebk olcak desene maşallh maşallah :))
burcucum sen napıuosun nasılsın peki?
yaseminni merak ediyorum onun kızı nasıl acaba?
buarada dua listesinden çıkarma canım okurum ben iyi yapmışsın eklemekle yani allah razı olsun ellerine sağlık..

Aminnnnnn özlemim allah razı olsun rabbim sana da nasip etsin benden daha kolay bi doğum. İnşallah hamile kalıp bu kez bebiğini kucağına alıcaksın.. İnanmıcaksın ama sancı çekerken herkese dua ediyodum ya senin adın durmadan dilime geliyodu nedn bilmem sana torpil geçtim :)) Allahım bu kez yüzünü güldürcek inşallah..

ama ama ben çok ağladım ama...hem de gecenin bu saatinde...ne de güzel anlatmışsın...RABBİM mutluluğunuzu, birliğinizi, huzurunuzu hiiiç bozmasın İNŞALLAH...Yıllar yılı sağlıklı günlerde hep gülün İNŞALLAH...Ve yüce YARADAN ım burdaki bütün arkadaşlarıma, hepimize tüm isteyenlere nasip etsin İNŞALLAH....

Amin kuzum amiiinn...RABBİM hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz İNŞALLAH...Hani Çiğdem demiş ya sana ismin dilime dolandı diye... geçenlerde de yazmıştım...Seni, Burcu yu, Seda'yı acayip hissediyorum...kalbim sıcacık...İNŞALLAAHH en kısa zamanda dilekleriniz gerçek olacak...İNŞALLAH hepimizin olacak...İNŞALLAH YARABBİİMMM....

merallllll HAYIRLI OLSUN CANIM.çok iyi yapmışsın.sorunsuz bi şekilde hemen başladığına,önüne engel çıkmadığına göre pozitif sonuçlanacak inşallah hayırlısı ile.Ay Rabbim nolur güldürsün yüzümüzü.tez vakitte iyileş,sonrada kocaman yaz buraya HAMİLEYİİİİİİİİİİİİM diye.bakalım sırada hangimiz varız?ben daha doktorla görüşmedim.bu hafta bi aksilik öıkmazsa görüşüp ne zaman başlayabileceğimizi soracağım inşallah.Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.sonrada ÇİĞDEM bacım gibi bizde yazalım doğum hikayemizi.gerçi benimki çok kısa olacak ama'' lavman yaptılar,ameliyathaneye aldılar,uyandığımda bebeğim yanımdaydı(inşallah)''
ÇİĞDEM herkes gibi bende ağladım okurken.maşallah sanada,paşana da sen anlatırken gözümün önündeydin sanki.Allah ım hayırlı ömürlü etsin inşallah

meral ya bak aklıma ne geldi.hani sen demiştin ya 17 haziran a kadar kavgalar,gürültüler bitmeyecek insanarda bi gerginlik olacak diye(tam cümleler böyle olmasada anlam böyleydi) yarın ayın 17 si.eğer doğruysa opu da transferde huzurlu huzurlu olacak inşallah.ya gerçekten çooooooooook istiyorum hamile kalmanı.lütfen her ayrıntıyı yaz.bide bu iğneler benim çok pis canımı yakmıştı.benim canımmı tatlı acaba :) kalçadan yaptılar dimi?

sanırım kimsecikler yok.o zaman bende kaçar burcum canım senin dualrın sayesinde ikizim olacak herhalde :) niye öyle dua ediyon ki sen bana?daha önce konustukmu?ben ikiz istiyorum falan mı dedim yoksa tüp olacak diye mi öyle diyorsun?

Ben de senin diğer bir tüp bebek topiğinde yazdıklarını okuyordum...ya ben biraz fazla bodozlama başlamışım yahuuu...valla İNŞALLAH banka öder benim bu işlemi ne araştırdım ne soruşturdum...amaaann napim yapmazsa da yapmasın...hayırlısı artık...şaka gibiyim valla gece 22:00 de regl oldum sabah gittim doktora...doktor evet kararınız ne dedi tüp yapıcaz dedik...peki dedi muayene etti...hemşire karnıma iğne vurdu...ellerinde iğne varmış onları verdi nasıl yapıcamı anlattı...Salı gününe randevu verdi...ama nasıl duygusuz ve hissizim anlatamam...1 gr heyecan yok içimde...tedirginlik de yok...ne bilim hiç ama hiçbişey hissetmiyorum...

cannıım beniiimmm RABBİM hepimize nasip etsin İNŞALLAAHH...Ben tamamen unutmuşum bu 17 si olayını aayy iyi ki hatırlattıın..ALLAH ııım sonunda ruhum huzura erecek desenee..ben korkunç etkilendim çünkü bu ay tutulmasından...Ayyy İNŞALLAH bugünden sonra patır patır güzel haberleri alırız da içimiz açılır....iğneden normalde hiiç ama hiç korkmam ama insanın kendine iğne batırması hiç de kolay değilmiş...ama bir arkadaşım bana tekniğini anlattı; yatıyorum sol elimde (işaret ve baş parmağımla) göbeğimi tutup sağ elimle saplıyorum acayip kolay oluyor...ve gerçekten hiç acımıyor...yook benim göbekten yapıldı....

demekki ondan sebep bende diyorum bi ben mi nazlıyım :) benim göbekten iğnelere daha sonra başlamıştık.önceki günler kalçadan yapılmıştı.menagon du yanlış hatırlamıyorsam ismi.son zamanlar yatamaz olmuştum.cok pis acıyodu.ama benim dozuda fazlaydı.zten 18 yumurta gelişti.hoş hiç bişeye yaramadı kişiden kişiye değişiyor demek.bu tedavide benimde değişecektir herhal.İnşallah öder banka.yavrun gelirse feda olsun ama Allah korusun gelmezse manevi yönünün yanında bide maddi yönü can yakıyor.hem zaten gelsede bide kardeş lazım dimi ama bişey sorcam mahsuru yoksa sen hangi merkezde oluyorsun tedavini.aynı yermi diye merak ettim

inan bana böylesi çok daha iyi.benim yazdıklarımı okumuşsun.ilk defa hadi 2. yi deneyelim dediğimizde 2012 nisanıydı.düşünki 2013 haziran oldu hala ortada bişey yok.hergeçen gün biraz daha stres,sıkıntı,merak,heyecan,korku... demek.düşünsene bi kere Rabbim izin verirde herşey yolunda giderse bayramı karnında bebişinle yapacaksın.Allah ım ne kadar isterdim bunu bi bilsen.bizim evlilik yıl dönümümüz bayrama denk geliyor. 7 sene oldu dile kolay.bayramda bebeğimin benimle olduğunu düşünmek bile elimi ayağımı titretiyor benim.sana yazarken bile ağlayasım geliyor.Gecenin bu vaktinde dilerim Allah tan sen daha bişey anlamadan biter bu süreç,ve bide bakmışsın hamilesin.

kızlar ya şaka maka ne kadar bastırmaya çalışsamda bu tedavi işini ben baya büyütmüşüm gözümde.günler yaklaştıkça ister heyecandan deyin ister korkudan bi acayip oluyorum.bu saat oldu,sabah kalkıp işe gidicem uyku muyku hak getire.tüm gün midem ağrıdı.iyi olmalıyım,sağlam olmalıyım dedikçe kasıyorum sanırım.ameliyatın üstünden 2 ay geçti ve ben tam 5 kilo aldım.onuda yiyeyim,bunuda yiyeyim şifa olsun derken;vitaminler,kan ilaçları derken aldım başımı giidiyom.tedaviden önce zayıflamam şart ama korkumdan ne vitaminleri bırakabiliyorum nede yemeyi

neyse neyse doğumdan sonra aç kalır,susuz kalır veririm ben o kiloları siz kafaya takmayın.haydi iyi geceler.gideyimde acık uyumaya çalışayım bakalım.herkesleri öptüm bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…