Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Herrkese gunaydin...
Benimm mide bulantilarim artti kusmaya basladim bbirde burnum akiyor grip oldum kkeendimden tiksiniyorum leke d daha sonra gelmedi ama doktorum bu hafta hic kalkma yat dedi.Makina icin gitmem lazim esim gitme kalsin diyor ne yapicam bilmiyorum..

gunaydın tatlım boşver yat sen doktor kalkma demış

senin gibi anneden farklı tarzda bir çocuk beklemiyorduk zate demiyomuyduk senin çocuk söyle olcak böyle olcak haklı çıkardı kuzucuk bizi

Canlarım günaydın s.a. hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar
sabah 7 den beri geçmişi okuyorum maşallah ne güzel yorumlar paylaşımlar olmuş...
ben c.tesi dr'a gittim, çok şükür durum iyi göründü, ama dr dediki ben sana kalk işe git vs filan diyemem, çünkü her kalktığında bir sorun çıkıyor sen böyle 9 ay evden çalışaak devam et bence yasemncim dedi. sonra tabi dr bana iyisin diyince çıktık mağzaları filan dolaştık, dolaşırken ufak bir beşik gördük onu aldık hiç aklımızda yokkken, eve geldik eşim zavallım yatak odasının şeklini komple değiştirdi temizledi beşiği koydu filan ama tab bende ayakta flan kaldım epey bişey yapmasamda yoruldum ufak tefek işlerden. ertesi gün annemle çıktık market filan yne yoruldum, ve bu gece baktım yine lekelenmem oldu kaverengi yani ben hakkaten 9 ay boyunca gezmiycem dolaşmıycam yorulmıycam demekki, Allahım nekadar üzüldüm,gece hep üzgün rüyalar gördüm o ruh hali ile. sabah 6,30 da uyandım koştum tuvalete daha azdı ama bu seferde yine ishal oluyorum galiba bu kan ilacını 2 taneye çıkarınca ben ishal oluyorum, dr a danışıcam napıcam bilmiyorum.
ve herşeye rğmen Allahıma binlerce şükürler olsun, herşey Allahtan, kendimi üzüp sıkmamaya çalışıyorum çünkü ben Allahtan daha mı çok koruyup kollayableceğim sanki, herşey rabbmin elinde, ona emanetiz

Meralcimmmmmm ayyy canım yaa tüp sürecin başlamış, maşallah subhanallah inşallah Allahım seni mutlu haberler ile müjdeler hayırlısı ile. zaten herşey 4-4lük yolunda olmadığında bebek geliyor çoğu zaman, belkide ummadığın zamanda... yani sen şimdi şiddetli gripsin iğneler ilaçlar serumlar filan yiyorsun, belki bunda da bir hayır vardır, o serumlar seni belkide normal halinden daha güçlü yapıyordur ve bu güçle bebeğin sana tutunacaktır inşallah sağlıkla.

Çİğdemim canım yaaaa o nasıl bir hikaye öyle resmen her kelimesini gözümde canlandırdım, annelik nasıl birşey yaa Allah senden razı olsun uzunnn uzunnn yazmışsın, resmen yaşadım sanki , sanki ben ordaydım öyle güzel anlatmışsın ki. inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile sütün çoğalır bebeğine kendi başına yetersin ve ağlamalı ruh halinde sevinçli ruh haline dönüşür kuşum benim. annelerin kraliçesi maşallah sana

Zeynepcim ayy ben senin heyecanını yerim yaa gece saat 2 olmuş hala uyuyamamışsın, ne tatlı heyecanlar bunlar, inşallah tedavin başarılı sonuç verdiğinde bu seferde sevinçten uyuyamazsın

Tümayım günaydın canım benim, bulantıların güzel bir haber, benim dr bulantın vardı diyip sorduğunda var evet dediğimde oh çok iyi süper bir haber bu dyordu. hamileliğin sağlıklı gittiğine işaretmiş çünkü. kahverengi lekelenme içinde çok korkma, Allah korusun kırmızı renk olmadıkça sorun yok diyorlar çünkü, ama sana şunu diyim sen demekki daha evvelde bir yorulma durumun yada zorlanma durumun olmuş ve içerde kanama olmuş sen farketmeden. bu kahverengi akıntı onun dışarı çıkması olabilir. çünkü kan içerde kalıyormuş, zamanla çıkıyormuş, ve içerdeki bakteriler bekleyen kanın rengini kahverengiye çeviriyormuş. onun için lütfen lütfen lütfen kesinlikle yat, sadece tuvaletten tuvalete kalk, kendine ve bebeğine eziyet etme ne olur. hafife alma böyle şeyleri, ama kendinide üzüp yıpratma yok yere, hepimiz Allaha emanetiz biliyorsun, biz tedbirimizi alalım, takdir Allahın

hadi bismillah hakkında hayırlısı olsun canım hersey yolunda sorunsuz ilerlesin inş.

Günaydın kızlar,
Nasılsınız.. aklıma gelmişken söyliyim.. şimdi tüp, aşılama, çalışma yapan hatunlar ben çalışma yaptığım aylarda karanfil atmıştım ağzıma hatta şöyle ki tutunmayı da kolaylaştırıyormuş diye okumuştum şansa bak demiştim çünkü ben sigaradan vazgeçebilmek için kullanıyordum.. meral özellikle sana tavsiye ederim, hem sigaradan dolayı canın da istemez.. bide kabak çekirdeği yiyin ama eşlerinize de yedirin bu da ek vitaminmiş, faydalıymış.. herşey vesile olabilir, hayırlısıyla..

cnm sanki senin 3 ne kadar hızlı ilerliyor doktor ultrasyonla bakmadımı kese tek mi çift mi üçüzmü

nasip olursa perşembe günü ultrasona giricem..

sağolasın cnm ben hafta sonu endokrine gittim bana hap verdi hamileliğin boyunca kullanabilirsin dedi.. 3 hafta sonra tekrar kan vericem.. inşallah düşer

sağolasın cnm inşallah bı defa RABBİM kucağıma almayı nasip eder.. hayırlısıyla

inşallahh cnm RABBİM O GÜZEL GÜNLERİ HEPİMİZE GÖSTERİR İNŞALLAH..

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar mutlu bir haftamız olsun inşallah
çiğdemin doğum hikayesini okudum çok duygulandım Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguları yaşamayı,
meralcim tüp bebek için tedavin hayırlı olsun inşallah sende gamze gibi bize umut olursun
Tümay canım sende kalkma dinlen boşver makineyi düzelince halledersin kuşum.

AYY ÇİĞDEEMM canım benimm doğum hikayesini yazmış.. o kadar doldum ki, katıla katıla ağlamak istedim.. boğazımda koca bidüğüm kaldı..

Allah mutlu yuvana hep huzur, sağlık ihsan etsin.. maşaAllah sana da, kendini gerçektende koca bir zafer kazanmış say.. Rabbimin işleri.. derler ya o an çok büyük bir güç geliyor diye.. bak sanada gelmiş çok şükür..

Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla gebe kalmayı, hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip kısmet etsin inşAllah.

Yaseminimmm kan hapı seni ishal yapıyorsa doktora söylesen değiştirse, bak benim değiştirdiler şimdi daha rahatım çok şükür.. bide sen neden 2 tane içiyorsun kansızlık mı çıktı sende acaba?

benimde bacaklarım bir ağrıyor, bir ağrıyor magnezyumu bırakmıştım tekrar içeyim bari..

bu arada hafta sonu sizlerede dua ettim, Allah inşAllah buradaki heeerkesinn hep güzel haberlerini almayı kısmet edicek..

Estağfurullah ne mahsuru olacak...ben bir merkeze gitmedim ben Prof. Dr. Engin ORAL ın muayenehanesine gittim... ve nasıl olacak süreç ne? hiiiç bişey sormadan sadece teslim oldum...hayatımda ilk defa hiçbişey okumuyorum...sormuyorum...beynimde şalter inik:)))

AMİİİNN AMİİİNN...Yüz kere bin kere AMİİİNN....sen benden çok daha iyi durumdasın çünkü benden gençsin...inan bana yaş faktörü çook ama çoook önemli...sende ki bu heyecan bu istek RABBİM in huzurundan geri çevrilmesin İNŞALLAH...Kuzum benim....geçenlerde müdürümün eşiyle sohbet ediyordum ...bana muhteşem bişey söyledi....sgk da çalışıyor...dedi ki Meral birçok insan izinler alıyor uğraşıyor ve kaç yıldır ordayım çocuğu olmayan kimseyi görmedim...5 yıl 7 yıl 10 yıl bir şekilde RABBİM bir süre sonra nasip ediyor...ama ediyor...ben çocuğu olmayan kimseyi tanımyorum dedi...accayip rahatladım...haklı...ben de tanımıyorum...

herkese günaydın..
ben bugün çok yoğunum giremeyecem.. dua listesine de bakamadım. çiğdemin doğum hikayesini de okuyamadım..beni merak etmeyein..:))özleyin anacım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…