- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.381
Herrkese gunaydin...
Benimm mide bulantilarim artti kusmaya basladim bbirde burnum akiyor grip oldum kkeendimden tiksiniyorum leke d daha sonra gelmedi ama doktorum bu hafta hic kalkma yat dedi.Makina icin gitmem lazim esim gitme kalsin diyor ne yapicam bilmiyorum..
Sunduz cicilerine bayıldım :)
Kızlar bende bugün doktora gittim.benim ufaklik yine amuda kalkmıştı:)bu seferde ayaklarını tavana dikmiş ensesinin üstünde duruyodu:)doktor bile şaştı kaldı:)doktor bebeği seviyodu:)bu cok beter olacak dedi:)doktor aklınca seviyo ama biz acaba bı anormallik mı var diye düşünmeye başladık:)
Durum bu:)
Eveeet canlarim ben geldim...hemen durumu ozetleyeyim...cuma günü BİSMİLLAH başladık tüp bebeğe...heyecansiz,hissiz,duygusuz basladim...ilk igneleri oradaki hemsire vurdu....ilk yaptığım baya korkuttu ama gereksimis hiiic acimiyor..bu arada yasadigim agir grip nedeniyle dun aksam acil e gittik..2 şişe serum 2 tane de iğne vurdular....müthiş rahatlattı beni cigerlerime inmiş...bi dünya ilaç verdilr..kadın dogumcumdan onay almama rağmen antibiyotigi icmiyorum...şimdi sürekli yatıyorum ilaç icip ignemi yapıyorum...
herkese günaydın dua listemiz hayırlı ugurlu olsun
cnm sanki senin 3 ne kadar hızlı ilerliyor doktor ultrasyonla bakmadımı kese tek mi çift mi üçüzmü
Gamzeeee
haydi gözün aydınn.. değerininde maşaAllah ı var, tsh ı takma kafana benimde yüksek mi düşük mü ne çıkmıştı (inanılmaz unutkanım bu aralar) endokrine yönlendirdi bende endokrin muayene ücretine 400 tllerde isteyince dahiliyeye gidiyorum hala gidiyorum bi dahiliyeci dedi ki 13,haftaya kadar ilaç kullandırılmaz hormon kendini dengeliyor olabilir başka biri dedi ki yok kullan sonraa kullanmadım 15 günde bir kan testi yaptırıyorum değerler kendiliğinden düzene girdi çok şükür 13, ve 14. haftalarda hatta bende yan etkiside çok olmuştu hatırlarsanız nefes alamıyorum diye sıkıntılarım olmuştu.. ama 22. haftayım artık aylık olarak kan veriyorum sürekli kan veriyorsun yani bir kere çıktıktan sonraa. o yüzden hiç korkma haa ilaç derlersede tekden bi ilaç kullanıyormuşsun çok şükür dermansız değil değil yani.. Gözün aydın olsun tekrardan..
Gamzee değerin ne güzel yükselmiş hadi bakalım hayırlı olsun
Aslııï benimle birlikte 5 canım
Kızlar telden yazdığım için alıntı yapamıyorum
Ben drdan geldim yumurtam 19 mm olmuş yarın catlatma iğnemi olacağım inş.
Şekerkiz tuba ne yaptı acaba
canım tekrar gözün aydın.Rabbim sağlıkla kucağına alıp resimler yüklediğin günleride göstersin.ilk tüp bebeğimiz geldi Allah ın izniyle.sıra MERAL,SEDA,ASLI ve tabiki bende.Allah herkesin yardımcısı olsun
demekki ondan sebep bende diyorum bi ben mi nazlıyım :) benim göbekten iğnelere daha sonra başlamıştık.önceki günler kalçadan yapılmıştı.menagon du yanlış hatırlamıyorsam ismi.son zamanlar yatamaz olmuştum.cok pis acıyodu.ama benim dozuda fazlaydı.zten 18 yumurta gelişti.hoş hiç bişeye yaramadıkişiden kişiye değişiyor demek.bu tedavide benimde değişecektir herhal.İnşallah öder banka.yavrun gelirse feda olsun ama Allah korusun gelmezse manevi yönünün yanında bide maddi yönü can yakıyor.hem zaten gelsede bide kardeş lazım dimi ama bişey sorcam mahsuru yoksa sen hangi merkezde oluyorsun tedavini.aynı yermi diye merak ettim
inan bana böylesi çok daha iyi.benim yazdıklarımı okumuşsun.ilk defa hadi 2. yi deneyelim dediğimizde 2012 nisanıydı.düşünki 2013 haziran oldu hala ortada bişey yok.hergeçen gün biraz daha stres,sıkıntı,merak,heyecan,korku... demek.düşünsene bi kere Rabbim izin verirde herşey yolunda giderse bayramı karnında bebişinle yapacaksın.Allah ım ne kadar isterdim bunu bi bilsen.bizim evlilik yıl dönümümüz bayrama denk geliyor. 7 sene oldu dile kolay.bayramda bebeğimin benimle olduğunu düşünmek bile elimi ayağımı titretiyor benim.sana yazarken bile ağlayasım geliyor.Gecenin bu vaktinde dilerim Allah tan sen daha bişey anlamadan biter bu süreç,ve bide bakmışsın hamilesin.
Canlarım günaydın s.a. hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar
sabah 7 den beri geçmişi okuyorum maşallah ne güzel yorumlar paylaşımlar olmuş...
ben c.tesi dr'a gittim, çok şükür durum iyi göründü, ama dr dediki ben sana kalk işe git vs filan diyemem, çünkü her kalktığında bir sorun çıkıyor sen böyle 9 ay evden çalışaak devam et bence yasemncim dedi. sonra tabi dr bana iyisin diyince çıktık mağzaları filan dolaştık, dolaşırken ufak bir beşik gördük onu aldık hiç aklımızda yokkken, eve geldik eşim zavallım yatak odasının şeklini komple değiştirdi temizledi beşiği koydu filan ama tab bende ayakta flan kaldım epey bişey yapmasamda yoruldum ufak tefek işlerden. ertesi gün annemle çıktık market filan yne yoruldum, ve bu gece baktım yine lekelenmem oldu kaverengiyani ben hakkaten 9 ay boyunca gezmiycem dolaşmıycam yorulmıycam demekki, Allahım nekadar üzüldüm,gece hep üzgün rüyalar gördüm o ruh hali ile. sabah 6,30 da uyandım koştum tuvalete daha azdı ama bu seferde yine ishal oluyorum galiba bu kan ilacını 2 taneye çıkarınca ben ishal oluyorum, dr a danışıcam napıcam bilmiyorum.
ve herşeye rğmen Allahıma binlerce şükürler olsun, herşey Allahtan, kendimi üzüp sıkmamaya çalışıyorum çünkü ben Allahtan daha mı çok koruyup kollayableceğim sanki, herşey rabbmin elinde, ona emanetiz
Meralcimmmmmm ayyy canım yaa tüp sürecin başlamış, maşallah subhanallahinşallah Allahım seni mutlu haberler ile müjdeler hayırlısı ile. zaten herşey 4-4lük yolunda olmadığında bebek geliyor çoğu zaman, belkide ummadığın zamanda... yani sen şimdi şiddetli gripsin iğneler ilaçlar serumlar filan yiyorsun, belki bunda da bir hayır vardır, o serumlar seni belkide normal halinden daha güçlü yapıyordur ve bu güçle bebeğin sana tutunacaktır inşallah sağlıkla.
Yaseminiiiimmmm...cannıımmm....sizin o güzel kalplerinizden temiz ağızlarınızdan çıkacan dualarla RABBİM yolumu açıyor İNŞALLAH....Bu arada ne annem ne kardeşim ne çalışma arkadaşlarım kimse ama kimse sürecin başladığını bilmiyor söylemedim kimseye...canım benim nolur sen de kendine dikkat et...yatılacak dendiyse yatılacak...çare yok....RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?