Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir fırsat bulup pek giremyorum ya kusura bakmayın doğurdu bizi unuttu demeyin sakın hep aklımdasınız ara ara girmeye calışıyorum..
oğluşun 40 ı için hazırlıklara başladık 30 u yapcaz kısmetse..
yeni resimler ekledim haber,iniz olsun :)

yeni dua listemizde hayırlı olsun benide atlamayıp yazdığınız için sağolun canlarım hemen başlıyorum okumaya RABBİM kabul etsin hepimizin gönlüne göre versin İNŞALLAH..

gamzeee değerin düşerr merak etmee ilaçla zaten hayli hayli düşüyormuş, sen hiç korkma ben çok korkmuştum ya gereksizmiş bak benim kendiliğinden düzeldi ilaçsız belki seninde zaten 13. haftanda düzelicek.. kötü olan şu ama aralarda sürekli kan alıyorlar.. onuda naapıcaksın bebeğinin hatrı için katlanıcaksın

Kızlar Günaydın İyi Haftalar,Mutlu Haftalarr MERAL canım tüp bebeğe başlıyormuşsun hadi hayırlısı Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah...ÇİĞDEM kuzum sabah sabah nasıl fena oldun anlatamam nasıl da güzel yazmışsın Allah'ım oğluna hayırlı,sağlıklı,mutlu ömürler nasip etsin inşallah Gözlerim dolu dolu oldu okurken nasıl bir mucize Allah bizlere de yaşatır inşallah...ÖZLEM canım duamı ettim Allah kabul eder inşallah hadi doktordan gel ve anlat bakalım heyecanla bekliyorum YASEMİN canım benim sen de yat dinlen kalkma artık napıcan böle olacakmış senin hamileliğin de ama kendin kaşındın ev hanımlığını özledim diyip duruyodun :)aman canım herşey yolunda olsun bebiş iyi olsun da işe de gitmeyiver zaten evden de hallediyosun TUBA canım sende iğnelere başlamışsın hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini alırız inşallah AYŞE ikizim sana da iyi tatiller eşine de çok geçmiş olsun Başka da kim vardı unuttum nese aklıma gelirse yazarımm :):) ******** *****jghggn fsj gcamıbmgvjfg cjmccfggnç mmmk

Ya kızlar vallahi artık bu gribin bebek için olduğuna inanmaya başladım...2 gündür karanfil kaynatyorum ya beeenn...tamamdır Bedriyem bundan gayri çiğnerim de...bu arada Cuma dan beri sigara içmedim...malum grip ...bu da vesile olsun istiyorum ama aklımdan sigarayı çıkaramıyoruuuuummm....

biliyor musun bende hayırlısıyla grinibin sana bu vesileyle gelebileceğini düşündüm sigaradan ister istemez uzaklaşmıştır dedim.. gribin geçincede lutfen sıkca at ağzına bi karanfil öölle kalsın bak canın hiç bişey istemiyecek.. biraz önce de sana yazdıklarımın sonuna "gözün aydın" diye yazmışımm sildim tabi daha erken dedimm.. ama hayırlısıyla biz seni bu tedavinin sonunda bolca tebrik edeceğiz, gönülden inanıyorumm

aaaayyyy hadi İNŞALLAAAHH...Sizler böyle güzel cümleler kurunca gözlerim açılıyo..kalbim küt küt çarpıyoo...Bedriyem öğlen gidip alıyorum Bankaya da karanfil...tamamdır bundan gayrı ne zaman sigara geliyor aklıma o zaman başlıyorum çiğnemeye...arkasından da sana dua ediyorum...keşke bende bacağının ağrısını hafifletecek bir formül söyleyebilsem...

ÇİĞDEMCİM çok güzel anlatmışsın doğum hikayeni gözlerim dolu dolu okudum bende senle bir yaşadım o günü..benim normal değil sezeryan oldu ama o an ALLAH öyle bir cesaret verioki bende diodum heyecanlanırım korkarım bide nabzım yüksek kalbim durur kesin die ameliyata girerken ne korku ne telaş ne heyecan çok sakindim..ALLAH bir daha nasib eder İNŞALLAH..:)

Kızlar yarın doktor muaneye çağırdı ayy çok heycanlıyım cuma günü değerim 5173 di yaa salı günü gel görebilirz dedi kızlar dua edermisinz inşallah hayırlı haberle dönerim..

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
daha doğurmam diyodum sancıları çekerken ama şimdi yine olsa yine normal yaparım diyorum Rabbim inşallah bir kez daha yaşamayı nasip eder bana ve isteyen herkese..
sakın yazdıklarımı okuyupda korkmayın inanın rabbim çok yardım ediyor..

Kızlar sizce hamilelik takvimini yarından sonramı yapayım kesemizi gördükten sonramı yani yapayım ne dersiniz

hadi güzel haberlerle gel inşAllah yarın doktordan.. takviminide bence içinden ne zaman yapmak geliyorsa o zaman yap.. burada kimimiz 4 haftalıkken yaptı, ben 10 haftalıkken , şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşAllah.

özleeem he kı binbirgece Gamze'nin ikizi olacak, onu yamamışım :)))))
özleeeem bebegim sabah erkenden duanı ettim, bugüm hastaneye gidecektin ne oldu? Ben şimdi geçmişi tamamen okuyayım yazmışsındır kesin, Rabbim bu yaz hayırlısıyla hamile kalmanı nasip etsin inşallah

çiğdem beni sormuşsun, iyiyim tatlım pıhtılaşma ve kromozom analizi verdim 3 hafta sonra sonuçlar çıkacak, onun dışında keyfim iyi :)

Zeynep eveeeet içime doğuyor senin ikizin olacak, o yüzden hep ikiz diye dua ediyorum :))))

Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. ama seni okurken dedim ben heralde asla senni kadar cesaretli dayanıklı olamam, gerçi büğyük konuşmakda istemem yapamam edemem diye, Rabbim neyi uygun gördüyse el mahkum.. ama neye katlanıp katlanamayacağımızı biliyor inşAllah bizlerede yardım eder.. ya çiğdem dedim ki nasıl büyük bir acıdır ki sana dikiş atıyorlar duymuyorsun.. :18:.. Allah sağlık, şifa versin inşAllah.. her normal doğumda illa ki dikiş oluyor mu acaba?

OHHH burcu maşaAllah verdiniz testleri hadi hayırlısı olsun inşAllah.. ben yürekten inanıyorum ki tertemiz çıkıcak sonuçların ve bu kimyasallar sadece bir araya gelmesi tesadüf yada sınanman, siz denemeye devam edin sağlıklı bir bebekde olucak Allah ın izniyle demişti bu çiğdemin hastanesindeki doktor, dediği gibide oluyor inşAllah, bende aynı şeyleri senin için diliyorum Rabbim den inşAllah bundan sonraki gebeliğin sağlıkla, hayırlısıyla kucağına alacağın evlatdına olucak gebeliğin.. eşinle sana kabak çekirdeğide yedir.

ağlattın beni iş yerinde...eşşek kafalısın:))

hayır..çidonun bebeği kilolouydu ya:))3750 tosunum:))

Kizlar Seda banlanmis gelemiyormus ama dualari ookuyup bizi takip edicekmis.Daha adet olmamis sokturucuyu birakmis adet olmasi 20 sini gecerse tedaviye baslicakmis...
Cigdem sen cok guclu bir kadinsin hikayen super bebisin cok sansli...
Tuba,Bircan ve Yasemin dikkat ediyorum sag olun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…