Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Oh oh maşallah sizin uğraştığınızı gördükçe seviniyorum bit adım daha yaklaşıyorsunuz bebişe inşallah..

İnan benim canım çok tatlıdır parmağım kesilse günlerce o elle bişi yapmam iyilşein diye asla dayanamam gibi geliyodu ama rabbim kolaylığını veriyo hakketen.. Öyle mühtiş bi rahatlama ki aşağıda olanları farkınfa bile değilsin hemen bıraksalrda gitsem bebeğime diy düşünüyosun.. Hayırlısı olsun senin içinde canım benim eninde sonunfa bitcek gözüyle baktım ben hep..

ağlattın beni iş yerinde...eşşek kafalısın:))
Oyy kıyamam gözyaşlarına kızını üzme iöerde hisseder o

hayır..çidonun bebeği kilolouydu ya:))3750 tosunum:))
Benim bebiş 3.750 gözüküyodu ama 3.400 doğdu canım yanlışlık olabiliyomuş ölçümlerde.
dikişimin olmasın ın nedeni de benim eahim çok kuruymuş başı çıkarken yırtılna olabilirmiş bıyüzden aZvık kestiler 4 dikişim var oyurup kalkarken sızlıyor ama geçermiş 40 ı doldurana kadar..

Sağol tümaycım eminim sende başarabilirsin hatta ilkini normal yaptırmışlardı sana yanılmıyorsam uine yaparsın bukz bebeğimi ağlama sesi yüm doğumhaneyi çınlatır inşallah :))

bukeeett haftaya falan kısmetse bir anda çıkıyor göbeğin benimde 19./20.haftalarda çıkmıştı.. ben resim yuklerim nazanımmm.. evden felan bi yerlerden yukler haber veririmm..

Bedişim evet bugün doktoru aradım ben "gynoferon" isimli pembe bir hap içiyordum, şimdi "maltofer" isimli bir ilaç önerdi, unuda iç bakalım bu ishal yapmaz dedi, ama eğerki yaparsa ozaman sana iğne öneririm çünkü son testinde kanın biraz eksik çıkmıştı, mutlaka onun yerini doldurmamız lazım dedi.
Göbek konusunda da benimde 4 aydan evvel çıkmıştı ama ishal olunca azalmıştı normale dönmüştüm. ama hakkaten 16 haftadan itibaren bariz göbek çıkıyor yani saklamak istesek biraz zor olur ki, zaten saklamayada niyetim yok, çok bekledim bu günleri dimi ama :)))
aslıcım canım benim sorma insan konuşurken hakkaten 10 kere konuşup 1 kere söylemeli, ben o lafımın ceremesini çekiyorum sanırım sen ne yaptın kuşum hastanız nasıl oldu, zuhaldi dimi adı,? senin ruh halin nasıl, melisa içiyormusun, sakinleştinmi?
Kızlar yarın doktor muaneye çağırdı ayy çok heycanlıyım cuma günü değerim 5173 di yaa salı günü gel görebilirz dedi kızlar dua edermisinz inşallah hayırlı haberle dönerim..
ayyy inşallah tatlım benim hayırlı haberler ile gel inşallah, yarınki testin Allahın izni ile olumlu çıkarsa bence yap gitsin takvimi yavvvv
bedriye , buket yasemin göbek fotoları nerde anacım koysanızda görsek
anammm ben koyarsam resim göbeğimden aşağı doğru sarkar heralde

MAşaAllah nazanımm..

sanırım benim göbeğim küçük diyenler haklı maşaAllah size.. çok güzell

ayyy bende heveslendimm.. ilk fırsatda bende yüklicem fotoyu..

yaseminn bende wi fel mi alakasızda oalilir ama sağlık ocağının verdiği klasik kan hapı içiyordum o dokunmuştu banada şimdide gyno fermo diye hap verdi, aralarda ama baş dönmesi yapıyor gibi, bi anda bööle boşluğa düşüyor gibi oluyorum.. ilaçdan bence ama içiyorumm işte..

korkarak koydum bu kız benimki neden küçük derse die

sen daha geçen buluşma fotosunu koymadım umudum yok ama beklerim şekerim

bende onu yazacaktım eve gidince unuturum ben..şuara misafirim var zaten..

evet verdide içmiom kayısıyla geçiştiriom 5 6 kayısı yiyip su içince hemen bozuyo karnımı
ya bende kaysı yedim geçmişti şimdi yine oldu..benimki kaysıyla olacak gibi değil..basur zorluyo yaa hergün hergün acıyo..o zonkladığı zamanalara dönmekten korkuyorum:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…