- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.421
özleeem he kı binbirgece Gamze'nin ikizi olacak, onu yamamışım :)))))
özleeeem bebegim sabah erkenden duanı ettim, bugüm hastaneye gidecektin ne oldu? Ben şimdi geçmişi tamamen okuyayım yazmışsındır kesin, Rabbim bu yaz hayırlısıyla hamile kalmanı nasip etsin inşallah
çiğdem beni sormuşsun, iyiyim tatlım pıhtılaşma ve kromozom analizi verdim 3 hafta sonra sonuçlar çıkacak, onun dışında keyfim iyi :)
Zeynep eveeeet içime doğuyor senin ikizin olacak, o yüzden hep ikiz diye dua ediyorum :))))
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. ama seni okurken dedim ben heralde asla senni kadar cesaretli dayanıklı olamam, gerçi büğyük konuşmakda istemem yapamam edemem diye, Rabbim neyi uygun gördüyse el mahkum.. ama neye katlanıp katlanamayacağımızı biliyor inşAllah bizlerede yardım eder.. ya çiğdem dedim ki nasıl büyük bir acıdır ki sana dikiş atıyorlar duymuyorsun.. :18:.. Allah sağlık, şifa versin inşAllah.. her normal doğumda illa ki dikiş oluyor mu acaba?
Oyy kıyamam gözyaşlarına kızını üzme iöerde hisseder oağlattın beni iş yerinde...eşşek kafalısın:))
Benim bebiş 3.750 gözüküyodu ama 3.400 doğdu canım yanlışlık olabiliyomuş ölçümlerde.hayır..çidonun bebeği kilolouydu ya:))3750 tosunum:))
Kizlar Seda banlanmis gelemiyormus ama dualari ookuyup bizi takip edicekmis.Daha adet olmamis sokturucuyu birakmis adet olmasi 20 sini gecerse tedaviye baslicakmis...
Cigdem sen cok guclu bir kadinsin hikayen super bebisin cok sansli...
Tuba,Bircan ve Yasemin dikkat ediyorum sag olun ...
bedriye , buket yasemin göbek fotoları nerde anacım koysanızda görsek
bukeeett haftaya falan kısmetse bir anda çıkıyor göbeğin benimde 19./20.haftalarda çıkmıştı.. ben resim yuklerim nazanımmm.. evden felan bi yerlerden yukler haber veririmm..
,benim bile çıktı nerdeyse göbegim
benim bile çıktı nerdeyse göbegim
,
şişkoo patates akşama on kilo domateş ...şişko patates akşama on kilo domates:))lalallalal lalalallalal
Bedişim evet bugün doktoru aradım ben "gynoferon" isimli pembe bir hap içiyordum, şimdi "maltofer" isimli bir ilaç önerdi, unuda iç bakalım bu ishal yapmaz dedi, ama eğerki yaparsa ozaman sana iğne öneririm çünkü son testinde kanın biraz eksik çıkmıştı, mutlaka onun yerini doldurmamız lazım dedi.Yaseminimmm kan hapı seni ishal yapıyorsa doktora söylesen değiştirse, bak benim değiştirdiler şimdi daha rahatım çok şükür.. bide sen neden 2 tane içiyorsun kansızlık mı çıktı sende acaba?
benimde bacaklarım bir ağrıyor, bir ağrıyor magnezyumu bırakmıştım tekrar içeyim bari..
bu arada hafta sonu sizlerede dua ettim, Allah inşAllah buradaki heeerkesinn hep güzel haberlerini almayı kısmet edicek..
aslıcım canım benim sorma insan konuşurken hakkaten 10 kere konuşup 1 kere söylemeli, ben o lafımın ceremesini çekiyorum sanırımKızlar Günaydın İyi Haftalar,Mutlu HaftalarrYASEMİN canım benim sen de yat dinlen kalkma artık napıcan böle olacakmış senin hamileliğin de ama kendin kaşındın ev hanımlığını özledim diyip duruyodun :)aman canım herşey yolunda olsun bebiş iyi olsun da işe de gitmeyiver zaten evden de hallediyosun
ayyy inşallah tatlım benim hayırlı haberler ile gel inşallah, yarınki testin Allahın izni ile olumlu çıkarsa bence yap gitsin takvimi yavvvvKızlar yarın doktor muaneye çağırdı ayy çok heycanlıyım cuma günü değerim 5173 di yaa salı günü gel görebilirz dedi kızlar dua edermisinz inşallah hayırlı haberle dönerim..
anammm ben koyarsam resim göbeğimden aşağı doğru sarkar heraldebedriye , buket yasemin göbek fotoları nerde anacım koysanızda görsek
anammmm maşşallah subhanallahtontişim benim yaaaa, varya bana yakınsın heee süpersin helal sana yavrum benim
o kadar göbek bende de var..bende koyayımda gör..ama akşam evde:))
nazoooooooooo
bu kabızlık beni çok sarstı:))ben yine kabız oldum..dupholok içiyomuydun sen?
MAşaAllah nazanımm..
sanırım benim göbeğim küçük diyenler haklımaşaAllah size.. çok güzell
ayyy bende heveslendimm.. ilk fırsatda bende yüklicem fotoyu..
yaseminn bende wi fel mi alakasızda oalilir ama sağlık ocağının verdiği klasik kan hapı içiyordum o dokunmuştu banada şimdide gyno fermo diye hap verdi, aralarda ama baş dönmesi yapıyor gibi, bi anda bööle boşluğa düşüyor gibi oluyorum.. ilaçdan bence ama içiyorumm işte..
sen daha geçen buluşma fotosunu koymadım umudum yok ama beklerim şekerim
ya bende kaysı yedim geçmişti şimdi yine oldu..benimki kaysıyla olacak gibi değil..basur zorluyo yaa hergün hergün acıyo..o zonkladığı zamanalara dönmekten korkuyorum:=)evet verdide içmiom kayısıyla geçiştiriom 5 6 kayısı yiyip su içince hemen bozuyo karnımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?