Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

anammm buket nazan kızlar, şu kan ilacından 2 tane için ishal olursunuz
bende tam tersiyim sizin durumunuzun
ayyy bende bi ara çekip koyarım inşallah benm göbeğim sizinkini döver

ayy allah esirgesin vazelini sur mutlaka çatlak falan varsa iyi geliyo her girdiginde sür her gun aç karna ye kayısıyı ustüede su iç

anammm buket nazan kızlar, şu kan ilacından 2 tane için ishal olursunuz
bende tam tersiyim sizin durumunuzun
ayyy bende bi ara çekip koyarım inşallah benm göbeğim sizinkini döver

evet kan ilaçları yapıyo.bana doktor henüz vermedi öğle bişey..
ben doktora doğumuda sordum epidurali niye sevmiyosunuz dedim, vakum yapma olasılığı artıyo dedi..bebeği vakumla çekiyolarya..çünkü anneye ıkın diyoruz. ıh yapıyo:))(gülüyo bide) uzuyo doğum vakumla çocuğu çekmek gerekiyo oda yoruc cu bişeudedi..bende hep normal istiyorum ama hemoroidle ilgili bi görüntü görmüştüm doğumda olmuş iyice çıkmış dışarı kötü bi görüntüydü, korktunmu dedi korktum dedim..o gün gelsin ben seni muayene ederim dedi(hemoroidi muayene edecek)
biraz içimi rahatlattı kendide normal doğurmuş:)

aynı kendin gibi bir doktor bulmuşsun ıhh mı dıo doktor yaa çok güldümmmm
aman benim doktorum bi ciddi bi ciddi nasıl dogum yapcaksak biz onla

aynı kendin gibi bir doktor bulmuşsun ıhh mı dıo doktor yaa çok güldümmmm
aman benim doktorum bi ciddi bi ciddi nasıl dogum yapcaksak biz onla
yok ya benim ki con con..geçen ultrasonda bebeği seviyo.ay nası bi duruş bu ay çok tatlı yaa felan diyo..benim kız yine tepe taklak duruyodu ya:))

Abboowww SÜPHANALLAH...MAŞALLAAHH...yahu daha dün gibi bize hamilelik verdiğin gün...yemin ediyorum sizin sayenizde hamilelik bir basitleşti gözümde bir basitleşti sormayın gitsin...ilk hamileliğimde günler geçmek bilmiyordu bak senin pırt göbeğin çıkmış bile...aayyy şahane şahaneeee....Hele Buket bebeği hissediyorum dedi ya...işte o an bitti benim için olay...haberi al doğur modundayım...pırt pırt....

slm kızlar bakınırken topıgınıze bı uğramak ıstedım...bende yenı hamıslerdenımm...satım 11 mayıs dı..11 de degerım 35.6 cıktı..bugünde 598 cıktı...cuma gunu gel kesene bakalım dedı....pekı cuma gunu kalp atısınıda duyabılırmıyımkı bebısımın??

öyle oldugu bi bakıma iyi rahat olursun ama normal dogumda acaba dedigini tuttura bilirmiki sana bu samimiyetle

anlamadım demek istediğini?

sana böyle hissettirdiğimize svindim..sen kendi kendine şöyle demelisin buket bile doğurduysa ben os...sura os...sura doğururum:))))

atışı ekranda görürsünde usg si iyiyse duyarsın..belki duyulmayabilir..benim ilki öyle olmuştu:)

anlamadım demek istediğini?

sana böyle hissettirdiğimize svindim..sen kendi kendine şöyle demelisin buket bile doğurduysa ben os...sura os...sura doğururum:))))

neden sence senin acı eşiğin düşük mü..
bnada çok yüksekmiş gibi geliyor senin.. rahatça pırt diye doğurursun sen Allah ın izniyle.. epidural demiş ya vakum evet, arkadaşımdada vakum kullandı ondanda vazgeçtim.. ya benim doktor bence normale karşı zaten

Merhaba kızlar, ben fırsat bulupta gelemiyorum bu ara ama aklım hep sizde :)
Biz oğlumla büyüyoruz. Bugün 13 günlük olduk :) Her anım onu izlemekle geçiyo..
Sizde ne var ne yok? Yeni hamiş haberi varmı???

Çiğdemcim doğum hikayeni okudum çok güzel anlatmışsın. Kendi doğumama çok benzettim. Fakat ben senin kadar sancı çekmedim.Birde o dikiş atma kısmını nasıl hissetmedin şaşırdım valla, bana doğumdan zor gelmişti
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı bir evlat olur inşallah canım

Kızlar biz akşam ist a gideceğiz aniden karar verdik şimdi hazırlanıyorum annemlere sürpriz yapacağım ayy çok heyecanlandım valla dualarinizi okuyacağım hadi kendinize iyi bakın namazdan sonra çıkacağız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…