- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.441
bende onu yazacaktım eve gidince unuturum ben..şuara misafirim var zaten..
ya bende kaysı yedim geçmişti şimdi yine oldu..benimki kaysıyla olacak gibi değil..basur zorluyo yaa hergün hergün acıyo..o zonkladığı zamanalara dönmekten korkuyorum:=)
anammm buket nazan kızlar, şu kan ilacından 2 tane için ishal olursunuz
bende tam tersiyim sizin durumunuzun
ayyy bende bi ara çekip koyarım inşallah benm göbeğim sizinkini döver
anammm buket nazan kızlar, şu kan ilacından 2 tane için ishal olursunuz
bende tam tersiyim sizin durumunuzun
ayyy bende bi ara çekip koyarım inşallah benm göbeğim sizinkini döver
evet kan ilaçları yapıyo.bana doktor henüz vermedi öğle bişey..
ben doktora doğumuda sordum epidurali niye sevmiyosunuz dedim, vakum yapma olasılığı artıyo dedi..bebeği vakumla çekiyolarya..çünkü anneye ıkın diyoruz. ıh yapıyo:))(gülüyo bide) uzuyo doğum vakumla çocuğu çekmek gerekiyo oda yoruc cu bişeudedi..bende hep normal istiyorum ama hemoroidle ilgili bi görüntü görmüştüm doğumda olmuş iyice çıkmış dışarı kötü bi görüntüydü, korktunmu dedi korktum dedim..o gün gelsin ben seni muayene ederim dedi(hemoroidi muayene edecek)
biraz içimi rahatlattı kendide normal doğurmuş:)
yok ya benim ki con con..geçen ultrasonda bebeği seviyo.ay nası bi duruş bu ay çok tatlı yaa felan diyo..benim kız yine tepe taklak duruyodu ya:))aynı kendin gibi bir doktor bulmuşsun ıhh mı dıo doktor yaa çok güldümmmm
aman benim doktorum bi ciddi bi ciddi nasıl dogum yapcaksak biz onla
yok ya benim ki con con..geçen ultrasonda bebeği seviyo.ay nası bi duruş bu ay çok tatlı yaa felan diyo..benim kız yine tepe taklak duruyodu ya:))
öyle oldugu bi bakıma iyi rahat olursun ama normal dogumda acaba dedigini tuttura bilirmiki sana bu samimiyetle
Abboowww SÜPHANALLAH...MAŞALLAAHH...yahu daha dün gibi bize hamilelik verdiğin gün...yemin ediyorum sizin sayenizde hamilelik bir basitleşti gözümde bir basitleşti sormayın gitsin...ilk hamileliğimde günler geçmek bilmiyordu bak senin pırt göbeğin çıkmış bile...aayyy şahane şahaneeee....Hele Buket bebeği hissediyorum dedi ya...işte o an bitti benim için olay...haberi al doğur modundayım...pırt pırt....
slm kızlar bakınırken topıgınıze bı uğramak ıstedım...bende yenı hamıslerdenımm...satım 11 mayıs dı..11 de degerım 35.6 cıktı..bugünde 598 cıktı...cuma gunu gel kesene bakalım dedı....pekı cuma gunu kalp atısınıda duyabılırmıyımkı bebısımın??
atışı ekranda görürsünde usg si iyiyse duyarsın..belki duyulmayabilir..benim ilki öyle olmuştu:)
kızlar bişey sorucamm bi yazın lutfen..
biz bi önceki listede ne okuduk kaç kere.. anımsamıyorum hiçç.
cnm cvbın ıcın teskur ederimm görmek de benım ıcımı rahatlatır...bu cuma gorurmuyumkı dersın kalp atışını..
anlamadım demek istediğini?
sana böyle hissettirdiğimize svindim..sen kendi kendine şöyle demelisin buket bile doğurduysa ben os...sura os...sura doğururum:))))
Sizin için yeni resimde ekledik oğluşum hepinizi kokulu kokulu öpüyo teyzelerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?