Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selam kızlar kimsecikler yok ama okudum herkesin keyfi yerinde çok şükür bizimde kombi bozuldu 360 tl dediler gıcık oldum çok para ya ben o paralarla bebeişime neler alırdım ama mecburen vereceğiz bide iştahım çok acık fil gibi yiyorum nolucak benim bu halim korkuyorum doğrusu ama engelde olamıyorum kız kardeşim gelditemizliğe başlıcaz beraber bugün halıları verdik yıkamaya bende haberler böyle ÇİĞDEM CANIM DOĞUM HİKAYENİ OKUDUM AĞLAMAMAK MÜMKÜN DEĞİL MAŞALLAHIN VAR RABBİM ÇEKTİĞİN ACILARI GÜNAHLARINA KEFARET SAYSIN İNŞ NAZAN GÖBÜŞÜNE MAŞALLAH GAMZE HAYIRLI HABERLERLE GEL CANIM MERAL HAYIRLI OLSUN İNŞ BEBİŞİN GELİR GÖBÜŞÜNE KONAR NE İŞİİŞİN GELİR GÖBÜŞÜGAMZE GA

ayyyy canımsın yaa Allah bin kere razı olsun, inşallah canım ,demek torpilliyim inşallah rabbim dualarımızı kabul eder en kısa zamanda bende hayırlısı ile alırım bebeğimi kucağıma

meralim canım benim valla çiğdem ve sen böyle yazınca çok duygulandım,inşallah rabbim hayırlısı ile banada nasip eder ve tabiki inşallah rabbim senin tedavinin sonunda güzel haberler almamızı nasip eder.

Özlemcim duanı okudum rabbim kabul etsin evin tez zamanda bebeklerle neşelensin inş.

sağol nazanım Allah razı olsun,rabbim sanada rahat hamilelik kolay doğum nasip etsin

özlemcim duanı okudum inşallah Rabbim gönlünden gecenin en hayırlısını versin

amiiiin bircancım rabbim hepimizin gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsin,inşallah sende bu sefer hayırlı haberler alırsın

ÖZLEM canım duamı ettim Allah kabul eder inşallah hadi doktordan gel ve anlat bakalım heyecanla bekliyorum

aslıcım canım Allah razı olsun,rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin,inşallah eşinin değerleri düzeliyordur.

burcum sağol canım Allah razı olsun,inşallah senin ve eşininde kromozom testleriniz temiz çıkar,rabbim sizede hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder, canım eşin gidecekmi bu hafta tahlil vermek için,bir an önce versede ikinizin tahlilleride birlikte çıksa

ooo özlem hanımlar..listede ilk yerleşmişiz..zor oldu ama okudum duanı:):))tembelim ben tembelim..

33 bile çok geldi demek ben daha okumadım bakalım ben ne yapıcam, çok sağol canım rabim sanada kolay hamilelik kolay doğum nasip etsin, baksana iki listedede en baştayım,artık kimsenin önünüde tıkadığımıda düşünmüyorum gamze ve Tümay ben listenin başındayken hamile kaldılar,belki bu ayda başkalarına vesile olurum

merhaba canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle gelsin,sanırım bu hafta kalp atışını duyamayabilirsin keseyi görürsün bir hafta sonra kalp atışınıda duyabilirsin

barısozlem/ Özlemcim duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin amin

amiiiinnn canım , sağolasın Allah razı olsun , rabbim sanada sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin

Sizin için yeni resimde ekledik oğluşum hepinizi kokulu kokulu öpüyo teyzelerii

oyyyy bizde oğluşunu öpüyoruz resimlerinide gördüm maşallah, Allah nazarlardan korusun

kızlaaaarrrrr bugün akşam üzeri 16:40 da idi randevum işler yoğun gelemedim hiç kusura bakmayın, eşim 16:15 de iş yerine beni almaya geldi tam iş yerinin kapısından çıktık azıcık gittik telefon geldi hastaneden bende herhalde randevuyu teyit etmek için arıyorlar yada nerde kaldınız diye sormak için arıyorlar sandım meğer doktorun acil hastasımı varmış acil işimi çıkmış ne randevumu önümüzdeki hafta pazartesi gününe attılar,bende işe geri döndüm,hayır madem erteliyorsunuz niye erken aramıyorsunuz hadi ertelediniz 1-2 saat yada 1-2 gün erteleyin 1 hafta ertelenirmi kardeşim yaaa Allah Allah nedir bu bahtsızlığım anlamadım, bir güç tarafından doktora gitmem engelleniyor sanki, neyse herşeyde bir hayır var diyorum

Son düzenleme:

Canım benim nolur uzme kendini sen benden cok daha iyi biliyorsun ki ALLAH in dediği olur...sana yemin ediyorum doktora giderken nasil dua ettim İNSALLAH bi aksilik çıkar da yetisemem diye çıktı da doktor aradı doğuma yetismem lazım nerdesiniz dedi...ama aksi gibi biz florya ya girmiştik..yani sacmalamamin sonucunda demem o kihayırlısı buymuş bak gör yasayacagin mucize seni nasil da şaşırtacak...bak gör!!!!!

ÖZLEM canım randevun ertelenmiş, her işte bir hatır var, bakalım bu durum nasıl bir kapı açacak sana..şim bu hafta inşallah gidecek..işinin musait olduğu ilk anda gelecek, tamam artık sıkıntım yok giderim, hatta kromozom için kan verdikten sonra fakültede spermleride vereyim dedi, şuan sadece boş günün bekliyor, inşallah...

TÜMAY canım kahverengi leken bitmiş çok şükür bin şükür..makinayı boşver Allah bildiği gibi yapsın onları, yat dinlen..hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın, inşallah alırlar makinayıda kafan rahatlar..gideceksen bile yürüme, fırsat varsa arabayla git gel tatlım ..Allah'a emanet ol..

YASEMİN tatlım ooh sen gez gez beşikler al, sonrada kahverengi leke gelmiş aman Allah'ım esirgesin bir daha asla olmasın..yat dinlen ..çok şükür ki evden yapabileceğim bir işin var, ofiste çalışsaydın daha zor olurdu..artık bol bol bilgisayar başında olursun,bebek alışverişinide 7. ayda falan yaparsınız..bu arada beşiğiniz hayırlısı olsun.mümkün olursa fotosunu koy ben çok seviyorum bebek eşyalarına bakmayı

NAZAN doğum sancısı çeken adamları izledim bayıldım, aslında özellikle eşine kötü davranan adamlara sadece 15 dk bunu yaşatacaksın, bak gör sonra nasıl kadının elini ayağını öpüyor

BEDRİYE canım haftasonu bize dua etmişsin Allah razı olsun, ishalinde geçmiş, inşallah bacak ağrında geçer, magnezyuma devam et mutlaka az da olsa seni rahatlatır,sende göbüşünün fotosunu koyda Elif Mina'yı görelim

GÜL (82) canım fotoların çok tatlı, annelik çok yakışmış, güzeldin daha da güzel olmuşsun maşallah, tosuncuk da kocaman olmuş maşallahAllah sizi nazardan korusun

7VEREN GÜL canım senin minik oğlunun da fotoları çok şeker maşallah, üzerindeki bj formasın da bayıldım erkek olmuşsun yerim ben seni maşallah

MERAL canım sigaraya zor da olsa ara vermişsin ,inşallah tamamen bırakırsın zaten hamile olunca kesin tiksinirsin kaçınılmaz..bize takıl sık sık ...bende burda anneme babama söylemediğim şeyleri yazıyorum ..burası benim huzur bulduğum bir yer, çok şükür ki Allah nasip etti burayı hepimize..ayrıca bu gripte bir keramet var ..bende yaşadım gördüm

GAMZE (binbirgece) canım yarın doktora gidecekmişsin, inşallah keseleri görürsün, senin içinde birazdan dua edeceğim..şimdi ne kadar heyecenlısındır maşallah

FB TUBA istanbula gidiyormuşsun çok sevindim kafanı dağıt, annene sarıl tadını çıkar, yolunuz açık olsun, kazasız gelip dönün inaşallah

SÜNDÜZ aman ye gitsin doğumdan sonra tığ gibi olursun hiç kafanı takma..ayy 360 ne kazık mecbur olunca veriyorsun Allah yardımcınız olsun

SEDA tatlım banlanmışsın en kısa zamanda aramıza geri dön, özletme öpüyorum

hulooooooooooooooooooo hooo huaaaaaaaaaaaaaaa hooooo..gümaydır herkese..resim ekledim bakın..saat 11:08 e jkadar kalacak..snra kaldıracam:))

oyyy yerim ben senin göbüşünü maşallah subhanallahhh ne ara hamilelik haberini verdin de göbeğin bile çıktıAllah'ım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah canımmm
Yasoo canım benimm uzun zamandır dek gelemiyoruz konuşamıyoruz da canım melisa çayını içiyorum ama hergün içmeyi unutuyorum bu aralar sinir stres çok ben de sigarayı bırakmaya çalışıyorum herkese saldırıyorum anlıcan
hulooooooooooooooooooo hooo huaaaaaaaaaaaaaaa hooooo..gümaydır herkese..resim ekledim bakın..saat 11:08 e jkadar kalacak..snra kaldıracam:))
11:08 e kadar özel bir nedeni varmı aceppamanın fotoğrafımızı da yüklemişsinn

Kızlar Günaydınnn
Kızlarr boğazım çok fena nasıl yanıyo nasıl acıyo kaç gündür bide kulağıma vuruyo ağrısı yoksa gripliler arasına bendemi katılıyorum korkuyorum:18::18:((

Son düzenleme:
barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması

barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması

dualarınızı okudum.. Özlem hayırlısıyla inşAllah doktora gidip sağlıklı haberler alıp hayırlısıyla evladına kavuşursun.. adet zamanın haftaya falan değil di mi? aksilik çıkıyor ya doktora giderken bunda da vardır bir hayır..

Zeynep hayırlısıyla tüp bebek yolunda bütün işlerin kolaylaşır inşAllah.. ve sağlıklı bebeklerini kucağına almayı nasip kısmet etsin Allah..

Aslı Canımm benimm ben sana yasin için kaç yazdırmıştımm bi zahmet kaç yazdırdımsa onu silde 20 ad al benden.. okundu bu, ayrıyetten haber vermicem.. daha da kısmetse okuyacaklar olucak haber veririmmm

Aslı Canımm benimm ben sana yasin için kaç yazdırmıştımm bi zahmet kaç yazdırdımsa onu silde 20 ad al benden.. okundu bu, ayrıyetten haber vermicem.. daha da kısmetse okuyacaklar olucak haber veririmmm

canım 5 adet yazdırmıştın sildim onu 20 yazdım Bediş canım çok sağol Allah razı olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…