- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.461
Aminnnnnn özlemim allah razı olsun rabbim sana da nasip etsin benden daha kolay bi doğum. İnşallah hamile kalıp bu kez bebiğini kucağına alıcaksın.. İnanmıcaksın ama sancı çekerken herkese dua ediyodum ya senin adın durmadan dilime geliyodu nedn bilmem sana torpil geçtim :)) Allahım bu kez yüzünü güldürcek inşallah..
Amin kuzum amiiinn...RABBİM hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz İNŞALLAH...Hani Çiğdem demiş ya sana ismin dilime dolandı diye... geçenlerde de yazmıştım...Seni, Burcu yu, Seda'yı acayip hissediyorum...kalbim sıcacık...İNŞALLAAHH en kısa zamanda dilekleriniz gerçek olacak...İNŞALLAH hepimizin olacak...İNŞALLAH YARABBİİMMM....
Özlemcim duanı okudum rabbim kabul etsin evin tez zamanda bebeklerle neşelensin inş.
özlemcim duanı okudum inşallah Rabbim gönlünden gecenin en hayırlısını versin
ÖZLEM canım duamı ettim Allah kabul eder inşallah hadi doktordan gel ve anlat bakalım heyecanla bekliyorum
özleeem he kı binbirgece Gamze'nin ikizi olacak, onu yamamışım :)))))
özleeeem bebegim sabah erkenden duanı ettim, bugüm hastaneye gidecektin ne oldu? Ben şimdi geçmişi tamamen okuyayım yazmışsındır kesin, Rabbim bu yaz hayırlısıyla hamile kalmanı nasip etsin inşallah
ooo özlem hanımlar..listede ilkyerleşmişiz..zor oldu ama okudum duanı:):)) tembelim ben tembelim..
slm kızlar bakınırken topıgınıze bı uğramak ıstedım...bende yenı hamıslerdenımm...satım 11 mayıs dı..11 de degerım 35.6 cıktı..bugünde 598 cıktı...cuma gunu gel kesene bakalım dedı....pekı cuma gunu kalp atısınıda duyabılırmıyımkı bebısımın??
barısozlem/ Özlemcim duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin amin
Sizin için yeni resimde ekledik oğluşum hepinizi kokulu kokulu öpüyo teyzelerii
sana böyle hissettirdiğimize svindim..sen kendi kendine şöyle demelisin buket bile doğurduysa ben os...sura os...sura doğururum:))))
canımmm MAŞALLAH ben 16.haftada tekmelerini hissetmeye başlamıştım çok güzel duygular seni bekliyor İNŞALLAH :)
ayyyy canımsın yaa Allah bin kere razı olsun, inşallah canım ,demek torpilliyim inşallah rabbim dualarımızı kabul eder en kısa zamanda bende hayırlısı ile alırım bebeğimi kucağıma
meralim canım benim valla çiğdem ve sen böyle yazınca çok duygulandım,inşallah rabbim hayırlısı ile banada nasip eder ve tabiki inşallah rabbim senin tedavinin sonunda güzel haberler almamızı nasip eder.
sağol nazanım Allah razı olsun,rabbim sanada rahat hamilelik kolay doğum nasip etsin
amiiiin bircancım rabbim hepimizin gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsin,inşallah sende bu sefer hayırlı haberler alırsın
aslıcım canım Allah razı olsun,rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin,inşallah eşinin değerleri düzeliyordur.
burcum sağol canım Allah razı olsun,inşallah senin ve eşininde kromozom testleriniz temiz çıkar,rabbim sizede hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder, canım eşin gidecekmi bu hafta tahlil vermek için,bir an önce versede ikinizin tahlilleride birlikte çıksa
33 bile çok geldi demek ben daha okumadım bakalım ben ne yapıcam, çok sağol canım rabim sanada kolay hamilelik kolay doğum nasip etsin, baksana iki listedede en baştayım,artık kimsenin önünüde tıkadığımıda düşünmüyorum gamze ve Tümay ben listenin başındayken hamile kaldılar,belki bu ayda başkalarına vesile olurum
merhaba canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle gelsin,sanırım bu hafta kalp atışını duyamayabilirsin keseyi görürsün bir hafta sonra kalp atışınıda duyabilirsin
amiiiinnn canım , sağolasın Allah razı olsun , rabbim sanada sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin
oyyyy bizde oğluşunu öpüyoruz resimlerinide gördüm maşallah, Allah nazarlardan korusun
kızlaaaarrrrr bugün akşam üzeri 16:40 da idi randevum işler yoğun gelemedim hiç kusura bakmayın, eşim 16:15 de iş yerine beni almaya geldi tam iş yerinin kapısından çıktık azıcık gittik telefon geldi hastaneden bende herhalde randevuyu teyit etmek için arıyorlar yada nerde kaldınız diye sormak için arıyorlar sandımmeğer doktorun acil hastasımı varmış acil işimi çıkmış ne randevumu önümüzdeki hafta pazartesi gününe attılar,bende işe geri döndüm,hayır madem erteliyorsunuz niye erken aramıyorsunuz hadi ertelediniz 1-2 saat yada 1-2 gün erteleyin 1 hafta ertelenirmi kardeşim yaaa Allah Allah nedir bu bahtsızlığım anlamadım, bir güç tarafından doktora gitmem engelleniyor sanki, neyse herşeyde bir hayır var diyorum
Burcu canim Merale gecen soyledigin grip icin bitkisel bi karisim vardi yazarmisin ?
Eyvahlar olsun Tumay bir grip vakıası mı var? Ay ay ay şimdiden geçmiş olsun...
Evet canimm yazinda cok kotu oluyor.Seninde tedavin insallah hayirla sonuclanir canim benim....
canımmm MAŞALLAH ben 16.haftada tekmelerini hissetmeye başlamıştım çok güzel duygular seni bekliyor İNŞALLAH :)
oyyy yerim ben senin göbüşünü
Yasoo canım benimm uzun zamandır dek gelemiyoruz konuşamıyoruz daaslıcım canım benim sorma insan konuşurken hakkaten 10 kere konuşup 1 kere söylemeli, ben o lafımın ceremesini çekiyorum sanırımsen ne yaptın kuşum hastanız nasıl oldu, zuhaldi dimi adı,? senin ruh halin nasıl, melisa içiyormusun, sakinleştinmi?
ayyy inşallah tatlım benim hayırlı haberler ile gel inşallah, yarınki testin Allahın izni ile olumlu çıkarsa bence yap gitsin takvimi yavvvv
anammm ben koyarsam resim göbeğimden aşağı doğru sarkar heralde
hulooooooooooooooooooo hooo huaaaaaaaaaaaaaaa hooooo..gümaydır herkese..resim ekledim bakın..saat 11:08 e jkadar kalacak..snra kaldıracam:))
barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
oyyy yerim ben senin göbüşünümaşallah subhanallahhh ne ara hamilelik haberini verdin de göbeğin bile çıktı Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah canımmm
Yasoo canım benimm uzun zamandır dek gelemiyoruz konuşamıyoruz dacanım melisa çayını içiyorum ama hergün içmeyi unutuyorum bu aralar sinir stres çok ben de sigarayı bırakmaya çalışıyorum herkese saldırıyorum anlıcan
11:08 e kadar özel bir nedeni varmı acepp amanın fotoğrafımızı da yüklemişsinn
Kızlar Günaydınnn
Kızlarr boğazım çok fena nasıl yanıyo nasıl acıyo kaç gündür bide kulağıma vuruyo ağrısı yoksa gripliler arasına bendemi katılıyorum korkuyorum:18::18:((
Aslı Canımm benimm ben sana yasin için kaç yazdırmıştımmbi zahmet kaç yazdırdımsa onu silde 20 ad al benden.. okundu bu, ayrıyetten haber vermicem.. daha da kısmetse okuyacaklar olucak haber veririmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?