- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.481
oyyy yerim ben senin göbüşünümaşallah subhanallahhh ne ara hamilelik haberini verdin de göbeğin bile çıktı Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah canımmm
Gunaydin guzellikler...
Ozlem doktor randevun ertelenmis hayirlisi canim...
Asli dikkat et kusum yaz gribi cok kotu oluyor...
Buket gobusun cok tatli :))
özlem saçlarına hastayım - estetikli buket estetikli buket- aslııı yerim sei yerimmmm masum hatu seniii
Tümayım sen beni boşver ben hastalansam da olur sen hastalanma canımm benim aman dikkat et kendinee canımcımGunaydin guzellikler...
AMİNNNNN nasıl yürekten amin diyorum bi bilsennoyy aslım aminn kuzum amin rabbim en kısa sürede sanada nasip etsinnnn inş...
sağol canım:))
estetikliyim çok mutluyum:))ama et de kaldı burnumda onuda aldıracam doğumdan sonra..inş..
hakikaten burnuu çok begeniyorum aman nazarım ne degmesinde sonra burnumdan getirirsin
allah ııımm sonunda bana da resim görmek nasip oldu....şahanesiniz...caaanım ankara'mın caaanııımm ankamall'ünün önünde...ahhh ahhh o bankta ben de olsaydıımm...her türlü sohbete katılsaydım....:))) bugün 12:30 da doktor randevum var...amaaaann bu ne be vırt vırt doktora gidiliyo bu tüp bebek de(
ya nesini beğeniyosun?? Kbb ci yaptı..kemik aldırdım içinden 1 avuç kemik çıktı nefes yolunu açtı yatmışkende kemerliydi burnum onu düzeltti..o kadar..öyle kusursuz muhteşem değil..öylede istemedim zaten alttan tutup sıkılmış gibi:
keyfimin kahyasımısın kardeşim begeniyorum iştee
Gunaydin guzellikler...
günaydın herkese zeynepçim duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
ne kadarda sessiziz bugun, hayırdır inşAllah..:26:
zakkaumx zeynep hocam duanı okudum.Allah sana sağlık sıhhat ve hayırlısıyla bir evlat nasip etsin..
birazdan ikili sonucu için arıcam ölüyorum heycandan rabbim iyi haberler duymama vesile olur inş.
dualarınızı okudum.. Özlem hayırlısıyla inşAllah doktora gidip sağlıklı haberler alıp hayırlısıyla evladına kavuşursun.. adet zamanın haftaya falan değil di mi? aksilik çıkıyor ya doktora giderken bunda da vardır bir hayır..
Zeynep hayırlısıyla tüp bebek yolunda bütün işlerin kolaylaşır inşAllah.. ve sağlıklı bebeklerini kucağına almayı nasip kısmet etsin Allah..
canım sen nasıl oldun?leke gelmedi dimi bida?dinleniyorsun dimi?makina işini ne yaptın?
inşallah nazan.sıkıntı yapma ne varmış heyecanlanacak?Allah ın izniyle iyi çıkar merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?