Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gunaydin guzellikler...
Ozlem doktor randevun ertelenmis hayirlisi canim...
Asli dikkat et kusum yaz gribi cok kotu oluyor...
Buket gobusun cok tatli :))

Gunaydin guzellikler...

sağol canım:))
özlem saçlarına hastayım - estetikli buket estetikli buket - aslııı yerim sei yerimmmm masum hatu seniii

estetikliyim çok mutluyum:))ama et de kaldı burnumda onuda aldıracam doğumdan sonra..inş..

Gunaydin guzellikler...
Tümayım sen beni boşver ben hastalansam da olur sen hastalanma canımm benim aman dikkat et kendinee canımcım
oyy aslım aminn kuzum amin rabbim en kısa sürede sanada nasip etsinnnn inş...
AMİNNNNN nasıl yürekten amin diyorum bi bilsenn

ALLAH ııımm sonunda bana da resim görmek nasip oldu....şahanesiniz...Caaanım Ankara'mın caaanııımm Ankamall'ünün önünde...ahhh ahhh o bankta ben de olsaydıımm...Her türlü sohbete katılsaydım....:))) Bugün 12:30 da doktor randevum var...amaaaann bu ne be vırt vırt doktora gidiliyo bu tüp bebek de(

hakikaten burnuu çok begeniyorum aman nazarım ne degmesinde sonra burnumdan getirirsin

ya nesini beğeniyosun?? Kbb ci yaptı..kemik aldırdım içinden 1 avuç kemik çıktı nefes yolunu açtı yatmışkende kemerliydi burnum onu düzeltti..o kadar..öyle kusursuz muhteşem değil..öylede istemedim zaten alttan tutup sıkılmış gibi:)

vırt zırt gidiliyo, tırt diye açılıyo pırt diye içine geçiliyo:))

keyfimin kahyasımısın kardeşim begeniyorum iştee

sağol canım ağzına yüreğine sağlık.temiz kalbinle ettiğin dualar geri çevrilmez diye ümit edip seviniyorum Allah seninde tüm işlerini yolunda gidersin

canım sen nasıl oldun?leke gelmedi dimi bida?dinleniyorsun dimi?makina işini ne yaptın?

Canim benim iyiyim cok sag ol dinlenince leke kalmadi bi kere geldi bi daha gelmedi hamd olsun...Makinayi kullanmaya karar verdik cunku surekli gidip ggelmem lazim doktor ayakta kalma dedi İstanbuldada devlet daireleri malesefki cok kalabalik oluyor beklemen geerekiyor her ne kadar kabullenemesemde mecbur kullanicam....
Sen nasilsin rapor isini ne yaptin ?Butunlemeye kalan cok ogrenci var mi ? Seni cok ugrastirmazlar ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…