Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

çok sağol buket.Amin inşallah.Allah sanada inşallah sağlıkla kzını/oğlunu kucağına almayı nasip etsin
:))amin kimse emin olamıyo kız mı oğlanmı..oğlan lafı öyle yapıştı ki üstüğme:))ama bu seferde kız dedi..kızışım olacak:))

inş. canımm allahın izni ile iyi haberler veririm size
hadi inş..haberdar et:..

zakkumx/ Zeynepcim duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması​nı nasip etsin

kız napıyım ortamı yumuşatmaya çalışıom sen ifadesiz ben ifadesiz olmaz kavga ediyoz sanırlar

hem ben ondan yapmadımki benim babannemin lafı onu dedimde ondan güldüm oldumu

bizde de rüya görünce hayrola dersinya hayırlar içinde ola derler:))

hem niye kavga ediyomulşuz..kimler neler yazı birbirine ne laflar uçusuyo havalarda , en son olan banlanmaya gidiyo ..ne sert olacak böyle şeyler..boşver..

nazancım çok sevindim maşallah oh sen yinede herzaman dikkatli hareket et, hamiş olduğunu unutarak normal insan hareketleri yapma :)
Dün özlemciğimin duasını okumuştum yazmayı unutmuş olabilrim ALlah kabu eder inşallah.
henüz geçmişi okuyamadığım için yorum yapamıyorum bi okuyim gelim

bencede kullan canım.hem bu halinle bulaşıkla uğraşmazsın hem git gel yapmazsın.rapor işne gelince bekliyorum canım.evrakları teslim ettim geçen hafta.telefonla arıcam,çıktıysa cuma günü gidip alıcam inşallah.reçeteyi ne zaman yazarlar bilmiyorum tabi.bide merkezdeki doktordan randevu alıcam cuma.o zaman netleşir tedavi süreci inşallah.çocuklara gelince,sağlığım yerinde olsunda uğraşırım hiç sorun değil.ben mutluyum okulda.e tatil planım falanda yok.evde oturacağıma gider sınav yaparım :)

saol aslım saoll neden sesin çıkmıyo bu aralar alışık deiliz senin sus pus durmana söyle elini beli bi koy bakıyımmm

hakikaten aslı.ne oldu iş yerindeki durum?konuştunmu patronla,yada o çocukla?geçen ben yokken konuşmuşsunuz.kızlarda epey gaz vermişler git bağır,çağır,kocanla konuş... falan diye ama ben farklı düşünüyorum.eğer karşındaki kişi psikolojik olarak hasta ise normal yolla konuşmak pek mümkün değil.Allah korusun sağı solu belli olmaz.bazen öğrenciler arasında çıkıyor,gözü döndümü değil seni babasını tanımaz.onun için daha bi düşünerek,ince eleyip sık dokuyarak hareket etmekte fayda var.usulünce halletmeye çalış nolur.dikkat et kendine

hastaneyi aradım kızlar,rapor için.perşembe öğleden sonra bida ara dediler.sonra merkezi aradım.cuma gününe randevu aldım.hayırlısı ile bi başlasam tedaviye.böyle hep aklım kalıyo.acaba şöylemi,böylemi diye gereksiz tonla soru meşgul ediyor zihnimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…