- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.501
:))amin kimse emin olamıyo kız mı oğlanmı..oğlan lafı öyle yapıştı ki üstüğme:))ama bu seferde kız dedi..kızışım olacak:))çok sağol buket.Amin inşallah.Allah sanada inşallah sağlıkla kzını/oğlunu kucağına almayı nasip etsin
hadi inş..haberdar et:..inş. canımm allahın izni ile iyi haberler veririm size
kızlar bi sıkıntımız yokmuş temiz çıkmış elhamdülillah
cnm gözün aydın hadi buda geçti allah başka sıkıntı göstermesinkızlar bi sıkıntımız yokmuş temiz çıkmış elhamdülillah
cnm gözün aydın hadi buda geçti allah başka sıkıntı göstermesin
tamam ben gülen surat kullanmıyomda sende gereksiz yere kullanıyon arkadaşım:))))aydınlık içinde ol
tamam ben gülen surat kullanmıyomda sende gereksiz yere kullanıyon arkadaşım:))))
:13:
kız napıyım ortamı yumuşatmaya çalışıom sen ifadesiz ben ifadesiz olmaz kavga ediyoz sanırlar
hem ben ondan yapmadımki benim babannemin lafı onu dedimde ondan güldüm oldumu
Canim benim iyiyim cok sag ol dinlenince leke kalmadi bi kere geldi bi daha gelmedi hamd olsun...Makinayi kullanmaya karar verdik cunku surekli gidip ggelmem lazim doktor ayakta kalma dedi İstanbuldada devlet daireleri malesefki cok kalabalik oluyor beklemen geerekiyor her ne kadar kabullenemesemde mecbur kullanicam....
Sen nasilsin rapor isini ne yaptin ?Butunlemeye kalan cok ogrenci var mi ? Seni cok ugrastirmazlar ins.
:))amin kimse emin olamıyo kız mı oğlanmı..oğlan lafı öyle yapıştı ki üstüğme:))ama bu seferde kız dedi..kızışım olacak:))
hadi inş..haberdar et:..
gözün aydın canımcımmm
zakkumx/ Zeynepcim duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması​nı nasip etsin
saol aslım saoll neden sesin çıkmıyo bu aralar alışık deiliz senin sus pus durmana söyle elini beli bi koy bakıyımmm
saol aslım saoll neden sesin çıkmıyo bu aralar alışık deiliz senin sus pus durmana söyle elini beli bi koy bakıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?