Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selam kızlar beni de listeye ekler misiniz ? bende geçen kış düşük yaptım. 9 aydır istiyoruz inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Hamile olan arkadaşlara da inşallah sağlıklı hayırlısıyla kucaklarına almayı rabbim nasip eder.

aynı senin dediğin gibi canım bi anda bağırıp çağırmadım çünkü karşımdaki resmen rahatsız ona hiçbişe çaktırmadan yapıcam herşeyii geldi özür diledi ağladı falan son kez şans verdim bir dahakinde mümkün değil geri dönüşü olamaz zaten bu salak normalde benden de eşimden de çok korkar da nie böle oldu anlamadımmamann canım yaa düşünecek kafaya takacak okadar çok şey varken hasta biriyle hiç uğraşamam hem ben unuturum bana yapılanı affederim hemen bakmayın asarım keserim dediğime saf salağım benn

hayırlısıyla çıksaydıı şu raporda başlasaydın canımm inşallah perşembe sonuçlanırr

ona salaklık demeyelim canım ya.yoksa bende salak oluyorum daha ılımlı olmak diyelim,hümanist olmak diyelim ne bileyim işte farklı bişeyler diyelim
bakalım hayırlısı olsun.perşembe değil cumayada razıyım tek adetim gelmeden hallolsunda tedaviye başlayabileyim.inşallah doktor muayenesinde sorun çıkmaz.turp gibiyim diyorum ama yalan kendimi kandırıyorum.2 gündür başım dönüyor.eşim tuttu düşüyordum.bide kilo alıp karnım gerildikçe sızlıyor dikişlerim sanki.inşallah kilo verde öle başlayalım falan demez.okul olmasa aç durucam ama okulda isteristemez yiyorum ve aburcubur,hamurişi çoğalttım bu ara.neyse hayırlısı.BUKET sormus ama cevap verdiğini okumadım.görümcen nasıl oldu canım?

hoş geldin canım.Amin canım inşallah

canım sen yinede eşine söyle bi kaç gün gelsin seni işten alsın felan:)))kendini bi göstersin..geri zekalı adam kendini ne sanıyosa:)

sen nemlendir karnını..doktor vermiştir ama bepantane sür dikiş yerlerine:)

amannn ne bilim kötü olamıyorum işte unutuyorum gidiyo yeterki yüzüme gülsünler neşe inşallah bi daha olmaz.Canım görümcem ilaç kullanıyor heralde haftaya falan gidecek ilacı bekliyolar ama zayıflamaya başlamış bilmiyorum yaa inşallah hayırlı haberler alırız ondan da

canımm eşim zaten biliyo tanıyo bu salağı da zaten yarın gelicekmiş kendini gösterir bi korkuturr belki gelmişken de iki döverrNese kızlar ben kaçar iyi akşamlarrr herkeseee

ZEYNEP canım duanı okudum Rabbim tüp bebginin hayırlısıyla tutunmasını nasip etsin ve inşallah raporunuda alırsın tedavi sürecide çok kolay geçer

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]okunacak tarih[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]barısozlem/ Özlem[/TD]
[TD]17.06.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx/ Zeynep[/TD]
[TD]18.06.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]didemss_23/ Didem[/TD]
[TD]19.06.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982/ B. Gül[/TD]
[TD]20.06.2013 perşembe[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomar/ Tümay[/TD]
[TD]21.06.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem / Çiğdem[/TD]
[TD]24.06.2013 pazartesi[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one / Seda[/TD]
[TD]25.06.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLARRRRRRRRRR dualarınız okudum vakit buldukca diğerlerinide okuycam RABBİM kabul etsin İNŞALLAH.....

SÜNDÜZ sen nasılsın canım?kızlar pek yoğunlar bugün gelen gidiyor.

hadi hayırlı olsun inş güzel haberler duyarız yakın zamanda inş bende girdim çıktım büyük temizliğe başladık yavaş yavaş ramazana kadar bitirlim dioruz
kızlar bi sıkıntımız yokmuş temiz çıkmış elhamdülillah
hep temiz gider inş

inş zaten kilo vereceğim bebeğim için ona bakabilmem için sağlıklı olmam sart bu kilolarla nasıl kucağımda tasıcam çok dertliyim bu konuda çok taktım

zaten bende hayırlısı buymuş demekki diyorum, ama sonunu merak ediyorum nasıl olacak diye

evet canım ertelendi , hayırlısını bekliyoruz

barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması

sağolasın bedriyeciğim Allah razı olsun,rabbim hayırlısı ile evladına kavuşmayı nasip etsin

bedriye sağol canım bencede bi hayır var bende pek üstüne düşmüyorum,saymayacağım adetimi boş ver bilmiyim ne zaman geleceğini, zaten son günlere doğru ister istemez sayıyorum,haftaya adet olmam daha var

Gunaydin guzellikler...
Ozlem doktor randevun ertelenmis hayirlisi canim...
Asli dikkat et kusum yaz gribi cok kotu oluyor...
Buket gobusun cok tatli :))

sağol canım,hakkımızda hayırlısı olsun

özlem saçlarına hastayım - estetikli buket estetikli buket - aslııı yerim sei yerimmmm masum hatu seniii

nazan o gün saçlarımı açmıştımda içerisi çok sıcak olunca topladım madem kıvırcık seviyorsun açık olunca daha çok severdin ben eskiden hiç sevmezdim saçlarımı yeni yeni sevmeye başladım,düz saçı çok severdim hep heves etmişimdir.

meral çoğumuz resimlerimizi koymuştuk önceden profil sayfamıza ama sen onları görmedin galiba, ankaraya yolun düşerse bi günde seninle buluşuruz canım, doktora gelince habire gitmek sıkıyor insanı ama biraz sabır sonu çok güzel olacak

sağol yaseminciğim Allah razı olsun , hayırlısı ile bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, beşik almışsınız hayırlı uğurlu olsun resmini koyarsın bizde bakarız, kendini çok yorma canım baksana her ayağa kalkmanda lekelenme oluyor senin kız şimdiden nazlı doğunca düşünemiyorum sen onun adını nazlı koy nazlı

nazaaaaaannnnn canım ikili testin temiz çıkmış çok şükür , inşallah sonuna kadar herşey güzel devam eder, bütün testlerin temiz çıkar

canım benim sağolasın RABBİM sanada tattırsın İNŞALLAH eminim sende çok güzel tatlı bi anne olcaksınnn

Günaydım tombişler ve tombiş olmaya aday olanlar, özlem sanada günaydın ve kolay geldin, siz foto mu koydunuz geçmışi okuyamadim kimin profilinde bakayım

Bugün çok sağlıklı ve hayırlı bir gün olsun..ben iyice sümüklü oldum :)))))))

hayırlı sabahlar...
Özlem kolay gelsin canım...
Burcu resimleri Buket koydu onun profilinden bakabilirsin...
Hoşgeldin Merve nasılsın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…