- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.521
hakikaten aslı.ne oldu iş yerindeki durum?konuştunmu patronla,yada o çocukla?geçen ben yokken konuşmuşsunuz.kızlarda epey gaz vermişler git bağır,çağır,kocanla konuş... falan diye ama ben farklı düşünüyorum.eğer karşındaki kişi psikolojik olarak hasta ise normal yolla konuşmak pek mümkün değil.Allah korusun sağı solu belli olmaz.bazen öğrenciler arasında çıkıyor,gözü döndümü değil seni babasını tanımaz.onun için daha bi düşünerek,ince eleyip sık dokuyarak hareket etmekte fayda var.usulünce halletmeye çalış nolur.dikkat et kendine
hastaneyi aradım kızlar,rapor için.perşembe öğleden sonra bida ara dediler.sonra merkezi aradım.cuma gününe randevu aldım.hayırlısı ile bi başlasam tedaviye.böyle hep aklım kalıyo.acaba şöylemi,böylemi diye gereksiz tonla soru meşgul ediyor zihnimi
aynı senin dediğin gibi canım bi anda bağırıp çağırmadım çünkü karşımdaki resmen rahatsız ona hiçbişe çaktırmadan yapıcam herşeyii geldi özür diledi ağladı falan son kez şans verdim bir dahakinde mümkün değil geri dönüşü olamaz zaten bu salak normalde benden de eşimden de çok korkar da nie böle oldu anlamadımmamann canım yaa düşünecek kafaya takacak okadar çok şey varken hasta biriyle hiç uğraşamam hem ben unuturum bana yapılanı affederim hemen bakmayın asarım keserim dediğime saf salağım benn
selam kızlar beni de listeye ekler misiniz ? bende geçen kış düşük yaptım. 9 aydır istiyoruz inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Hamile olan arkadaşlara da inşallah sağlıklı hayırlısıyla kucaklarına almayı rabbim nasip eder.
aynı senin dediğin gibi canım bi anda bağırıp çağırmadım çünkü karşımdaki resmen rahatsız ona hiçbişe çaktırmadan yapıcam herşeyii geldi özür diledi ağladı falan son kez şans verdim bir dahakinde mümkün değil geri dönüşü olamaz zaten bu salak normalde benden de eşimden de çok korkar da nie böle oldu anlamadımmamann canım yaa düşünecek kafaya takacak okadar çok şey varken hasta biriyle hiç uğraşamam hem ben unuturum bana yapılanı affederim hemen bakmayın asarım keserim dediğime saf salağım benn
sen nemlendir karnını..doktor vermiştir ama bepantane sür dikiş yerlerine:)ona salaklık demeyelim canım ya.yoksa bende salak oluyorumdaha ılımlı olmak diyelim,hümanist olmak diyelim ne bileyim işte farklı bişeyler diyelim
bakalım hayırlısı olsun.perşembe değil cumayada razıyım tek adetim gelmeden hallolsunda tedaviye başlayabileyim.inşallah doktor muayenesinde sorun çıkmaz.turp gibiyim diyorum ama yalan kendimi kandırıyorum.2 gündür başım dönüyor.eşim tuttu düşüyordum.bide kilo alıp karnım gerildikçe sızlıyor dikişlerim sanki.inşallah kilo verde öle başlayalım falan demez.okul olmasa aç durucam ama okulda isteristemez yiyorum ve aburcubur,hamurişi çoğalttım bu ara.neyse hayırlısı.BUKET sormus ama cevap verdiğini okumadım.görümcen nasıl oldu canım?
amannn ne bilim kötü olamıyorum işte unutuyorum gidiyo yeterki yüzüme gülsünler neşe inşallah bi daha olmaz.Canım görümcem ilaç kullanıyor heralde haftaya falan gidecek ilacı bekliyolar ama zayıflamaya başlamış bilmiyorum yaa inşallah hayırlı haberler alırız ondan daona salaklık demeyelim canım ya.yoksa bende salak oluyorumdaha ılımlı olmak diyelim,hümanist olmak diyelim ne bileyim işte farklı bişeyler diyelim
bakalım hayırlısı olsun.perşembe değil cumayada razıyım tek adetim gelmeden hallolsunda tedaviye başlayabileyim.inşallah doktor muayenesinde sorun çıkmaz.turp gibiyim diyorum ama yalan kendimi kandırıyorum.2 gündür başım dönüyor.eşim tuttu düşüyordum.bide kilo alıp karnım gerildikçe sızlıyor dikişlerim sanki.inşallah kilo verde öle başlayalım falan demez.okul olmasa aç durucam ama okulda isteristemez yiyorum ve aburcubur,hamurişi çoğalttım bu ara.neyse hayırlısı.BUKET sormus ama cevap verdiğini okumadım.görümcen nasıl oldu canım?
canım sen yinede eşine söyle bi kaç gün gelsin seni işten alsın felan:)))kendini bi göstersin..geri zekalı adam kendini ne sanıyosa:)
sen nemlendir karnını..doktor vermiştir ama bepantane sür dikiş yerlerine:)
SÜNDÜZ sen nasılsın canım?kızlar pek yoğunlar bugün gelen gidiyor.
hadi hayırlı olsun inş güzel haberler duyarız yakın zamanda inş bende girdim çıktım büyük temizliğe başladık yavaş yavaş ramazana kadar bitirlim dioruzhastaneyi aradım kızlar,rapor için.perşembe öğleden sonra bida ara dediler.sonra merkezi aradım.cuma gününe randevu aldım.hayırlısı ile bi başlasam tedaviye.böyle hep aklım kalıyo.acaba şöylemi,böylemi diye gereksiz tonla soru meşgul ediyor zihnimi
kızlar bi sıkıntımız yokmuş temiz çıkmış elhamdülillah
ÖZLEM canım randevun ertelenmiş, her işte bir hatır var, bakalım bu durum nasıl bir kapı açacak sana..şim bu hafta inşallah gidecek..işinin musait olduğu ilk anda gelecek, tamam artık sıkıntım yok giderim, hatta kromozom için kan verdikten sonra fakültede spermleride vereyim dedi, şuan sadece boş günün bekliyor, inşallah...
TÜMAY canım kahverengi leken bitmiş çok şükür bin şükür..makinayı boşver Allah bildiği gibi yapsın onları, yat dinlen..hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın, inşallah alırlar makinayıda kafan rahatlar..gideceksen bile yürüme, fırsat varsa arabayla git gel tatlım ..Allah'a emanet ol..
YASEMİN tatlım ooh sen gez gez beşikler al, sonrada kahverengi leke gelmişaman Allah'ım esirgesin bir daha asla olmasın..yat dinlen ..çok şükür ki evden yapabileceğim bir işin var, ofiste çalışsaydın daha zor olurdu..artık bol bol bilgisayar başında olursun,bebek alışverişinide 7. ayda falan yaparsınız..bu arada beşiğiniz hayırlısı olsun.mümkün olursa fotosunu koy ben çok seviyorum bebek eşyalarına bakmayı
NAZAN doğum sancısı çeken adamları izledim bayıldım, aslında özellikle eşine kötü davranan adamlara sadece 15 dk bunu yaşatacaksın, bak gör sonra nasıl kadının elini ayağını öpüyor
BEDRİYE canım haftasonu bize dua etmişsin Allah razı olsun, ishalinde geçmiş, inşallah bacak ağrında geçer, magnezyuma devam et mutlaka az da olsa seni rahatlatır,sende göbüşünün fotosunu koyda Elif Mina'yı görelim
GÜL (82) canım fotoların çok tatlı, annelik çok yakışmış, güzeldin daha da güzel olmuşsun maşallah, tosuncuk da kocaman olmuş maşallahAllah sizi nazardan korusun
7VEREN GÜL canım senin minik oğlunun da fotoları çok şeker maşallah, üzerindeki bj formasın da bayıldım erkek olmuşsun yerim ben seni maşallah
MERAL canım sigaraya zor da olsa ara vermişsin ,inşallah tamamen bırakırsın zaten hamile olunca kesin tiksinirsin kaçınılmaz..bize takıl sık sık ...bende burda anneme babama söylemediğim şeyleri yazıyorum ..burası benim huzur bulduğum bir yer, çok şükür ki Allah nasip etti burayı hepimize..ayrıca bu gripte bir keramet var ..bende yaşadım gördüm
GAMZE (binbirgece) canım yarın doktora gidecekmişsin, inşallah keseleri görürsün, senin içinde birazdan dua edeceğim..şimdi ne kadar heyecenlısındır maşallah
FB TUBA istanbula gidiyormuşsun çok sevindim kafanı dağıt, annene sarıl tadını çıkar, yolunuz açık olsun, kazasız gelip dönün inaşallah
SÜNDÜZ aman ye gitsin doğumdan sonra tığ gibi olursun hiç kafanı takma..ayy 360 ne kazık mecbur olunca veriyorsun Allah yardımcınız olsun
SEDA tatlım banlanmışsın en kısa zamanda aramıza geri dön, özletme öpüyorum
Canım benim nolur uzme kendini sen benden cok daha iyi biliyorsun ki ALLAH in dediği olur...sana yemin ediyorum doktora giderken nasil dua ettim İNSALLAH bi aksilik çıkar da yetisemem diye çıktı da doktor aradı doğuma yetismem lazım nerdesiniz dedi...ama aksi gibi biz florya ya girmiştik..yani sacmalamamin sonucunda demem o kihayırlısı buymuş bak gör yasayacagin mucize seni nasil da şaşırtacak...bak gör!!!!!
ÖZLEM canım randevun ertelenmiş, her işte bir hatır var, bakalım bu durum nasıl bir kapı açacak sana..şim bu hafta inşallah gidecek..işinin musait olduğu ilk anda gelecek, tamam artık sıkıntım yok giderim, hatta kromozom için kan verdikten sonra fakültede spermleride vereyim dedi, şuan sadece boş günün bekliyor, inşallah...
barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
dualarınızı okudum.. Özlem hayırlısıyla inşAllah doktora gidip sağlıklı haberler alıp hayırlısıyla evladına kavuşursun.. adet zamanın haftaya falan değil di mi? aksilik çıkıyor ya doktora giderken bunda da vardır bir hayır..
Gunaydin guzellikler...
Ozlem doktor randevun ertelenmis hayirlisi canim...
Asli dikkat et kusum yaz gribi cok kotu oluyor...
Buket gobusun cok tatli :))
özlem saçlarına hastayım - estetikli buket estetikli buket- aslııı yerim sei yerimmmm masum hatu seniii
ALLAH ııımm sonunda bana da resim görmek nasip oldu....şahanesiniz...Caaanım Ankara'mın caaanııımm Ankamall'ünün önünde...ahhh ahhh o bankta ben de olsaydıımm...Her türlü sohbete katılsaydım....:))) Bugün 12:30 da doktor randevum var...amaaaann bu ne be vırt vırt doktora gidiliyo bu tüp bebek de(
nazancım çok sevindim maşallah oh sen yinede herzaman dikkatli hareket et, hamiş olduğunu unutarak normal insan hareketleri yapma :)
Dün özlemciğimin duasını okumuştum yazmayı unutmuş olabilrim ALlah kabu eder inşallah.
henüz geçmişi okuyamadığım için yorum yapamıyorum bi okuyim gelim
canım benim sağolasın RABBİM sanada tattırsın İNŞALLAH eminim sende çok güzel tatlı bi anne olcaksınnnÖZLEM canım randevun ertelenmiş, her işte bir hatır var, bakalım bu durum nasıl bir kapı açacak sana..şim bu hafta inşallah gidecek..işinin musait olduğu ilk anda gelecek, tamam artık sıkıntım yok giderim, hatta kromozom için kan verdikten sonra fakültede spermleride vereyim dedi, şuan sadece boş günün bekliyor, inşallah...
TÜMAY canım kahverengi leken bitmiş çok şükür bin şükür..makinayı boşver Allah bildiği gibi yapsın onları, yat dinlen..hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın, inşallah alırlar makinayıda kafan rahatlar..gideceksen bile yürüme, fırsat varsa arabayla git gel tatlım ..Allah'a emanet ol..
YASEMİN tatlım ooh sen gez gez beşikler al, sonrada kahverengi leke gelmişaman Allah'ım esirgesin bir daha asla olmasın..yat dinlen ..çok şükür ki evden yapabileceğim bir işin var, ofiste çalışsaydın daha zor olurdu..artık bol bol bilgisayar başında olursun,bebek alışverişinide 7. ayda falan yaparsınız..bu arada beşiğiniz hayırlısı olsun.mümkün olursa fotosunu koy ben çok seviyorum bebek eşyalarına bakmayı
NAZAN doğum sancısı çeken adamları izledim bayıldım, aslında özellikle eşine kötü davranan adamlara sadece 15 dk bunu yaşatacaksın, bak gör sonra nasıl kadının elini ayağını öpüyor
BEDRİYE canım haftasonu bize dua etmişsin Allah razı olsun, ishalinde geçmiş, inşallah bacak ağrında geçer, magnezyuma devam et mutlaka az da olsa seni rahatlatır,sende göbüşünün fotosunu koyda Elif Mina'yı görelim
GÜL (82) canım fotoların çok tatlı, annelik çok yakışmış, güzeldin daha da güzel olmuşsun maşallah, tosuncuk da kocaman olmuş maşallahAllah sizi nazardan korusun
7VEREN GÜL canım senin minik oğlunun da fotoları çok şeker maşallah, üzerindeki bj formasın da bayıldım erkek olmuşsun yerim ben seni maşallah
MERAL canım sigaraya zor da olsa ara vermişsin ,inşallah tamamen bırakırsın zaten hamile olunca kesin tiksinirsin kaçınılmaz..bize takıl sık sık ...bende burda anneme babama söylemediğim şeyleri yazıyorum ..burası benim huzur bulduğum bir yer, çok şükür ki Allah nasip etti burayı hepimize..ayrıca bu gripte bir keramet var ..bende yaşadım gördüm
GAMZE (binbirgece) canım yarın doktora gidecekmişsin, inşallah keseleri görürsün, senin içinde birazdan dua edeceğim..şimdi ne kadar heyecenlısındır maşallah
FB TUBA istanbula gidiyormuşsun çok sevindim kafanı dağıt, annene sarıl tadını çıkar, yolunuz açık olsun, kazasız gelip dönün inaşallah
SÜNDÜZ aman ye gitsin doğumdan sonra tığ gibi olursun hiç kafanı takma..ayy 360 ne kazık mecbur olunca veriyorsun Allah yardımcınız olsun
SEDA tatlım banlanmışsın en kısa zamanda aramıza geri dön, özletme öpüyorum
KIZLARRRRRRRRRR dualarınız okudum vakit buldukca diğerlerinide okuycam RABBİM kabul etsin İNŞALLAH.....
Günaydım tombişler ve tombiş olmaya aday olanlar, özlem sanada günaydın ve kolay geldin, siz foto mu koydunuz geçmışi okuyamadim kimin profilinde bakayım
Bugün çok sağlıklı ve hayırlı bir gün olsun..ben iyice sümüklü oldum :)))))))
günaydın kızlar gününüz güzel olsun,inşallah benimde güzel olur bir sürü işim var inşallah yetiştiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?