Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın millet..nabersinizç..ben korkunç bi gece geçirdimççuyandım çişe kalktım uyuyamadım..kollarım üşüdü diğer yerlerim yandı..burnum kurudu kaldı nefes alamadım..offf..başım çatlıyooo..iyiyyim yani anlayacağınız.siz nasılsınız..

herkese günaydın hayırlı bir gün bizim olsun inşallah
nazanın ikilisi temiz çıkmış gözün aydın canım böyle devam eder inşallah
zeynepcim sen hayırlısıyla bir başla tedavine gerisi çorap söküğü gibi gelir kafana takma hayırlısı olacak inşallah, duanı da okudum Rabbim hayırlısıyla müjdeli haber vermeni nasip etsin
buketin fotolarını gördüm maşallah hepsi çok güzel.
didemcim seninde duanı okudum bebişini karnında sağlıkla büyüt ve zamanı gelince kolayca doğur inşallah
ben bugün doktora gidicem inşallah bu sefer güzel şeyler duyarım büyümüşlerdir yumoşlar, acaba kafama takınca mı büyümediler
neyse ben çıkıyorum işlerimi bitirebilirsem gelirim hoşça kalın

Burcu canim Merale gecen soyledigin grip icin bitkisel bi karisim vardi yazarmisin ?

Canım mesajını şimdi gördüm, ıhlamuru 3-4 dakika kaynat üzerine biraz adaçayı ve kekik koy ağzı kapalı 5 dk dinlendir, sonra limonla iç, hamişler içebilirmi bilmiyorum tatlım, çok geçmiş olsun

Iyi mi? Emin misin? Gece üşüdün mü?

Benden de herkeslere kocaman günaydınlar...

ben dün öğlen doktora gittim...sağımda ve solumda 4'er tane 12 m büyüklüğünde toplam 8 yumurta varmış...doktor güzel dedi ama hemşire pek bi memnun kalmadı gibi...iğnelerin dozunu değiştirmediler....yeni 1 tane daha iğne verdi...ve onu sabah yaparken iğne ucunu düzgün takamadığım için 4-5 damla dışarı aktı...sinirimden ağladım sabah sabah....dün gece de iğneyi kırarken parmağımı kestim...ve tüm bu olumsuzlukları yaşarken yanımda olmayan kocamı da boğmak istiyorum...ne ulvi duygularla başladım güne bilin istedim:)) yarın yine doktordayız...bankadakileri bilgilendirmedim ama artık şüphelenmeye başladılar...haftaya haftabaşı yumurtaları toplarız izin alman gerekecek dedi doktor mecburen anlatıcam müdürüme....

Günaydın Bircan balım, inşallah senin yumoşlar çatlayacak kıvama gelmiştir, stresin etkili olduğunu düşünüyorum ama insanın aklı sürekli onlarda olunca da ister istemez stres yapıyor, inşallah güzel haberler alırsın

Canım iğneye başlamadan önce besmeleni çek felak nas oku, 3-4 damlanin sorun olacağini sanmıyorum zaten 12mm olmuş, gerisi gelir Allah'ın izniyle sen gergin olma yeter,müdürüne mutlaka söyle , eminim anlar ve izinde hiç sorun çıkarmaz, herşey yolunda gideceek canım kalbini ferah tut, bizleri arkadaşlık listene ekle, hepimizin profilinde fotoları var, bana da bak :)))))) hatta sende foro koy, sadece birbiriyle arkadaş olanlar görebiliyor, dışardan kimse görmüyor, bu arada gribin geçtimi?

tatlım hoşgeldin aramıza, sen birkaç gün bizlerle takıl, muhabbetlere dahil ol, eğer bizlerden memnun kalırsan seni seve seve eklerim canım bize kendinden bahsedermisin, nerde yaşıyorsun, ne gibi tedaviler oldun gibi?
ayyy canımmm Allah şifa versin eskiden yazın grip nezle olmak diye birşey yoktu ne oldu bu havalara ne oldu bu mikrıoplara bende anlamadım yahu
günaydın kızlar gününüz güzel olsun,inşallah benimde güzel olur bir sürü işim var inşallah yetiştiririm
özlemcim Allah işlerinde kolaylıklar versin inşallah tatlım.
ALllahım bu nasıl bir durum tarifidir yaa Allah şifa versin canım benim, grip olma aşamasında gibi görünüyorsun aman dikkat et kendine canım.
Bircannn canım hayırlı haberler ile gel inşallah, olmuşsa sevinelim, büyümemişse üzülmeyelim, Allah herşeyin hayırlısını versin, sağlıklı olsun yeterki kuşum benim

Meralcimmm ayyy hadi bismillah yumurtalarının sayısı ve ölçüsü çok güzel maşallah subhanallah ayy bu gibi durumlarda insanın kocasının yanında olmayışı hakkaten sinir bozucu gıcık edici bir durum, ama ne yazıkki herzaman yanımızda olamıyorlar tatlım, sen relax olmaya çalış. ayrıca o iğnenin birkaç damlasının dışarı akmasında bile bir hayır vardır belki canım, inan ben öyle düşündüm, belkide vucudunun okadar cc iğneye ihtiyacı vardı ve Allah bunu bilerek böyle yaptı sen bütün tedbirlerni alarak ve elinden gelenleri yaparak bu işe devam et, takdir herzaman Allahın, biz allahtan daha mı iyi bilipte olan birşeylere üzülüp seviniyoruz aslında? Rabbimin yaptığı her damla işte binbir hayır vardır mutlaka Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah bu güzel tedavini

Canım beniiimm....daha yeni çözdüm arkadaş listesine ekleyince görülebileceğini....:))) bende eklicem evde bilgisayarı kapma yarışını kazanabilirsem( bu arada gribim geçmek yerine ilerliyor gibi...çünkü beenn ilaçlarımı içmiyoruumm... ama napim ya farkında olmadan başka birşeye yol açarsa...ya ben kendi kendime iğne batırıyorum...bu hiç kolay bişey değil...aptal bir öksürük ve grip yüzünden herşey mahvolsun istemiyorum...yani sonuç olumlu olur olmaz o değil sorun olan ..sorun: eğer olumsuz olursa ya ilaçlardansa dememem.....ama destek ilaçlarını içiyorum...vitaminleri yani...bu arada 1 haftadır sigara içmyorum...beni en mutlu eden şey bu....

nazan'cım senin isteğin üzerine göbüş resmi ekledim albümüme, ayrıca yatak odasına baş ucuma koymak için aldığım beşiğin resimlerinide ekledim bakabilirsiniz

DİDEM duanı okudum canım kolaylıkla sağlıkla doğur inşallah, evledin sağlıklı ve hayırlı olsun, ömrü uzun olsun

NAZAN ikili testin çok iyi çıkmış gözün aydın maşallah :)

TÜMAY kahverengi akıntın durdu mu?

[Meralcimmm ayyy hadi bismillah yumurtalarının sayısı ve ölçüsü çok güzel maşallah subhanallah ayy bu gibi durumlarda insanın kocasının yanında olmayışı hakkaten sinir bozucu gıcık edici bir durum, ama ne yazıkki herzaman yanımızda olamıyorlar tatlım, sen relax olmaya çalış. ayrıca o iğnenin birkaç damlasının dışarı akmasında bile bir hayır vardır belki canım, inan ben öyle düşündüm, belkide vucudunun okadar cc iğneye ihtiyacı vardı ve Allah bunu bilerek böyle yaptı sen bütün tedbirlerni alarak ve elinden gelenleri yaparak bu işe devam et, takdir herzaman Allahın, biz allahtan daha mı iyi bilipte olan birşeylere üzülüp seviniyoruz aslında? Rabbimin yaptığı her damla işte binbir hayır vardır mutlaka Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah bu güzel tedavini[/QUOTE]

Amiiinn Yaseminim Amiiinnn...ben de ağladıktan sonra çok kızdım kendime...çünkü önce YARADAN'ıma sonra da doktoruma teslim olacağıma söz vermiştim kendi kendime....çünkü benim küçücük beynimle çözüm üretebileceğim bişey değil bu...RABBİM o ilmin bir damlasını doktora vermiş...ama bakalım o bir damla ilimle YARADAN ım "OL" diyecek mi? ama Yaseminim ALLAH'ıma bin şükür...hissizim...sadece verdiğim emeğe odaklanmış biçimdeyim...müthiş bencilce belki ama sonucu düşünmüyorum....sürekli senin yapacağın tek şey sana söylenenleri yapmak Meral, olursa ne ala olmazsa gider kendine yeni pedler alırsın diyorum:))

tatlım ya güldürdün beni yaa, Allaha seni güldürsün inşallah sevinçten kuşum demek kendime yeni pedler alırım dedin ha buna benzer bişey benimde başıma gelmişti, kadınlar günüydü, markette bütün pedler %50 indirime girmiş, tam bir poşet dolusu ped, aldım her çeşidinden her boydan... sonra eve geldm poşetleri açtım yerleştirirken dedimki, "salak yasemin sen şuanda doktorda yumurtlama takibinde değilmisin? çocuk yapmak için uğraşmıyormusun? e peki bukadar pedi ne halta aldın? "inşallah hamile olursunda bunların hiçbirini kullanamazsın emi" dedim kendi kendime kızmıştım Allahıma binlerce şükür öyle de oldu gerçekten, inşallah seninde ped alma hayallerin suya düşer hayırlısıyla

bu arada dün zeynepciğimin duasını okudum Allah kabul etsin inşallah. aramıza hayırlı haberler ile döner.

Hanımlar Günaydınnn...Zeynep Ve Didem canlarım dualarınızı okudumm Allah kabul eder inşallahKızlar dün eve gittim ve vurdum kafayı yattım nasıl bir üşüme ,mide bulantısı fenalardayım ayol:2: kaçç saat uyudum hala uykum var hala midem bulanıyo ( ilaçlardanmıdır anlamadım gitti kocişim de kötü oda ilaçlardan dolayı uyuyamıyor,yemek yiyemiyor ve onun da midesi bulanıyo karı koca hastalandık ((

ayy cannımm Allah şifa versin çok fena bir haldir yaa, acaba doktora bi telefon açıp danışsan mı? bak benim kan ilacımı değiştirdi mesela, belki sizede farklı bir ilaç önerir?

ayy cannımm Allah şifa versin çok fena bir haldir yaa, acaba doktora bi telefon açıp danışsan mı? bak benim kan ilacımı değiştirdi mesela, belki sizede farklı bir ilaç önerir?

sorma Yaso fenalardayız valla mide bulantımdan su bile içemiyorum canım zaten az kaldı benim ilaç biraz daha dayanabilirim ama kocişim 2 hafta daha kullanacak bilmemki arasakmıki ne bilim yaa en iyisi arıyım ben

Iyi mi? Emin misin? Gece üşüdün mü?

ya bi yandım bi dondum anlayacağın da şimdi iyiyim...:))ironi yaptım accık:))

ya olur iğnelerde öle şeyler dert etme..damlayla olacka iş değil zaten sende biliyosun...gramını sayıyoruz diye dert ediyosun ama etme..bu arada yumoşlarında iyiymiş maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…