Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sayın hamile arkadaşlarım aranız da Gynoferon demir ilacını kullanan var mı? doktor bana da verdi de acaep mide bulantılarımın nedeni ilaçmıdır bide aç karnına içiyorum ya

Sayın hamile arkadaşlarım aranız da Gynoferon demir ilacını kullanan var mı? doktor bana da verdi de acaep mide bulantılarımın nedeni ilaçmıdır bide aç karnına içiyorum ya

anammmmm benim başımın derdi olan ilaçta bahsediyorsun
bana ishal yapıyordu kuşum, geçen gün doktoru aradım ilacı değiştirdi "maltofer fol" diye bir kan ilacı verdi. o da ishal yaparsa iğne öneririm sana bi dene bakalım dedi. ama bana hiç mide bulantısı yapmadı.

hadi yaa canım bende ishal falan yapmadı kabızlık vardı ama onu sigaraya bağlamıştım ben içmediğim için çıkamıyorum die acaba ilaçtan olabilrimi?amanınn bu ilaçlar da mahvediyor valla ben aç karnına içiyorum mide bulantımın onunla alaksı olabilirmikine

geçmiş olsun aslı yediginiz bişeymi dokundu acaba

geçmiş olsun aslı yediginiz bişeymi dokundu acaba

miden bulanıyosa yanında vitaminde alman lazım ozaman bulanmıyo
Allah Allah folic plus ta içiyorum ama anlamadım yaa neşe geçer inşalalhhh Nazooo bugün seni rüyamda gördüm çokkkkk güzeldi ama anlatmıcam çünkü ben rüyalarımı anlatmamama pek bi güzeldiii

Canim sadece bir gun geldi bidaha olmadi hamdolsun.....

kızlar kızlar kızlar bu benim memiş ucu soru duyurum
kızlar ya belki saçma gelecek ama kaç gündür kafama takıldı ya bilen varmı ki benim kız neredeyse gelcek benim göğüslerimde sütün geleceği delikler hala yok nereden çıkacak ki bu süt bu aralar azda olsa akıntı gelmesi gerekiyo diye okumuştum takvimde oda yok endişeliyim bayaaa:18::18::18:

evet çoğu kişide kabızlık yapıyormuş, bende tam tersi çok ilginç yani benim şimdiki ilacım tok karnına yada yemekle birlikte içiliyor inşallah iyi gelir.
benimde ruyamda kar yagıyor bende dışardayım anam bi gözümü açtımki saolsun kocam üstümü açmış
aaa bende bugün rüyamda girpmi oluum ne, burnum nasıl tıkalı nefes alamadım rüyamda ayyy çok fena doluydu, hepimiz bu gece üşümeli titremeli ısınmalı soğumalı rüyalar görmüşüz yada gerçeğini yaşamışız demekki
tatlım ilk defa duydum delik olayını :) Allah zamanını bilr kuşum şimdiden delik olmuyor ki akmasın diye heralde belkide

bir hafta süper bir başarı tatlım haydi devam Allah güç versin, kendine iğne batırmak zor ama daha kötüleride var, o yüzden bu iğne olayı ufacıcık bir şey öyle düşün, vitamin, meyve, bitkiçaylarına tam gaz devam et, hani yazmışsın ya duygusuzuzm hiçbir şey hissetmiyorum diye, bu umutsuzlukla karışık bir his değilse böylesi daha iyi hem streste yapmazsın, çok az kaldı hergün biraz daha yaklaşıyorsun, maşallah

canım çok geçmiş olsun, inan ki çevremdeki bir çok kişi böyle havalardan bence , bide uzun sürüyor bu durum, mide bulantınız geçer geçmez bol bol meyve ceviz falan yiyin güç bulun, Allah şifa versin

bakıyorum bakıyorum yok ya doğum yaklaşıyo ondan sanırım tedirginliğimde arttı artık hiç ucu falan yoktu gerçi benimkilerin onlar çıktı ama son bi iki ay kala süt gibi bişey geliyo diyolar duymuştum bende tık yok olur inş yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…