- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.561
sorma Yaso fenalardayız valla mide bulantımdan su bile içemiyorumcanım zaten az kaldı benim ilaç biraz daha dayanabilirim ama kocişim 2 hafta daha kullanacak bilmemki arasakmıki ne bilim yaa en iyisi arıyım ben
sağol bebemm sana da geçmişler olsunnngeçmiş olsun...
ara kuşum ara
Sayın hamile arkadaşlarım aranız da Gynoferon demir ilacını kullanan var mı? doktor bana da verdi de acaep mide bulantılarımın nedeni ilaçmıdırbide aç karnına içiyorum ya
anammmmm benim başımın derdi olan ilaçta bahsediyorsun
bana ishal yapıyordu kuşum, geçen gün doktoru aradım ilacı değiştirdi "maltofer fol" diye bir kan ilacı verdi. o da ishal yaparsa iğne öneririm sana bi dene bakalım dedi. ama bana hiç mide bulantısı yapmadı.
günaydın kızlar nasılsınız dün annem geldi beraber kahvaltı yaptık sizlere bakmak için ugradım
Hanımlar Günaydınnn...Zeynep Ve Didem canlarım dualarınızı okudumm Allah kabul eder inşallahKızlar dün eve gittim ve vurdum kafayı yattım nasıl bir üşüme ,mide bulantısı fenalardayım ayol:2: kaçç saat uyudum hala uykum var hala midem bulanıyo ( ilaçlardanmıdır anlamadım gitti kocişim de kötü oda ilaçlardan dolayı uyuyamıyor,yemek yiyemiyor ve onun da midesi bulanıyo karı koca hastalandık ((
ya bi yandım bi dondum anlayacağın da şimdi iyiyim...:))ironi yaptım accık:))
Sayın hamile arkadaşlarım aranız da Gynoferon demir ilacını kullanan var mı? doktor bana da verdi de acaep mide bulantılarımın nedeni ilaçmıdırbide aç karnına içiyorum ya
geçmiş olsun aslı yediginiz bişeymi dokundu acaba
Allah Allah folic plus ta içiyorum ama anlamadım yaamiden bulanıyosa yanında vitaminde alman lazım ozaman bulanmıyo
Allah Allah folic plus ta içiyorum ama anlamadım yaaneşe geçer inşalalhhh Nazooo bugün seni rüyamda gördüm çokkkkk güzeldi ama anlatmıcam çünkü ben rüyalarımı anlatmam ama pek bi güzeldiii
yaaa tamam anlatma rabbim hayırlara çıkarsın inş....
hayırlar içinde ol:)))))))))))yaaa tamam anlatma rabbim hayırlara çıkarsın inş....
DİDEM duanı okudum canım kolaylıkla sağlıkla doğur inşallah, evledin sağlıklı ve hayırlı olsun, ömrü uzun olsun
NAZAN ikili testin çok iyi çıkmış gözün aydın maşallah :)
TÜMAY kahverengi akıntın durdu mu?
evet çoğu kişide kabızlık yapıyormuş, bende tam tersi çok ilginç yanihadi yaa canım bende ishal falan yapmadı kabızlık vardı ama onu sigaraya bağlamıştım ben içmediğim için çıkamıyorum die acaba ilaçtan olabilrimi?amanınn bu ilaçlar da mahvediyor valla ben aç karnına içiyorum mide bulantımın onunla alaksı olabilirmikine
aaa bende bugün rüyamda girpmi oluum ne, burnum nasıl tıkalı nefes alamadım rüyamda ayyy çok fena doluydu, hepimiz bu gece üşümeli titremeli ısınmalı soğumalı rüyalar görmüşüz yada gerçeğini yaşamışız demekkibenimde ruyamda kar yagıyor bende dışardayım anam bi gözümü açtımki saolsun kocam üstümü açmış
tatlım ilk defa duydum delik olayını :) Allah zamanını bilr kuşum şimdiden delik olmuyor ki akmasın diye heralde belkidekızlar kızlar kızlar bu benim memiş ucu soru duyurum
kızlar ya belki saçma gelecek ama kaç gündür kafama takıldı ya bilen varmı ki benim kız neredeyse gelcek benim göğüslerimde sütün geleceği delikler hala yok nereden çıkacak ki bu süt bu aralar azda olsa akıntı gelmesi gerekiyo diye okumuştum takvimde oda yok endişeliyim bayaaa:18::18::18:
Canım beniiimm....daha yeni çözdüm arkadaş listesine ekleyince görülebileceğini....:))) bende eklicem evde bilgisayarı kapma yarışını kazanabilirsem( bu arada gribim geçmek yerine ilerliyor gibi...çünkü beenn ilaçlarımı içmiyoruumm... ama napim ya farkında olmadan başka birşeye yol açarsa...ya ben kendi kendime iğne batırıyorum...bu hiç kolay bişey değil...aptal bir öksürük ve grip yüzünden herşey mahvolsun istemiyorum...yani sonuç olumlu olur olmaz o değil sorun olan ..sorun: eğer olumsuz olursa ya ilaçlardansa dememem.....ama destek ilaçlarını içiyorum...vitaminleri yani...bu arada 1 haftadır sigara içmyorum...beni en mutlu eden şey bu....
Hanımlar Günaydınnn...Zeynep Ve Didem canlarım dualarınızı okudumm Allah kabul eder inşallahKızlar dün eve gittim ve vurdum kafayı yattım nasıl bir üşüme ,mide bulantısı fenalardayım ayol:2: kaçç saat uyudum hala uykum var hala midem bulanıyo ( ilaçlardanmıdır anlamadım gitti kocişim de kötü oda ilaçlardan dolayı uyuyamıyor,yemek yiyemiyor ve onun da midesi bulanıyo karı koca hastalandık ((
evet çoğu kişide kabızlık yapıyormuş, bende tam tersi çok ilginç yanibenim şimdiki ilacım tok karnına yada yemekle birlikte içiliyor inşallah iyi gelir.
aaa bende bugün rüyamda girpmi oluum ne, burnum nasıl tıkalı nefes alamadım rüyamda ayyy çok fena doluydu, hepimiz bu gece üşümeli titremeli ısınmalı soğumalı rüyalar görmüşüz yada gerçeğini yaşamışız demekki
tatlım ilk defa duydum delik olayını :) Allah zamanını bilr kuşum şimdiden delik olmuyor ki akmasın diye heralde belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?