- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.581
bakıyorum bakıyorum yok yadoğum yaklaşıyo ondan sanırım tedirginliğimde arttı artık hiç ucu falan yoktu gerçi benimkilerin onlar çıktı ama son bi iki ay kala süt gibi bişey geliyo diyolar duymuştum bende tık yok olur inş yaaa
ahh ahh terkedilmiş topigim
Canikom skma canini herkeste ayni sey olucak diye birsey yok bebegin emdikce gelir...
CANımm aralarda okudum ama yazamadımm çok yoğunumda sıkıldım iyice bir iki bişey yazayım dedim.. ikiline çok sevindimm çok şükür sağlıklı çıkmış. maşaAllah kuzuna.. Artık kısmetse ayrıntılı heyecanı yaşarsınAllah hep güzel haberler almayı nasip etsin inşAllah.
allah razı olsun kuzum saol
valla anlamam gelmiyosunuz ben karışmam
sağol tümaycım ya herkesin bünyesi farklı onu biliyorum zatende ne bileyim tedirgin oluyo insan günler yaklaştıkça bi tuhaf oluyo bitmez bu günler geçmez diyordum 8. aya girdik artık kocaman bi bebişim var ve bir aya kucağımda inanmak çok zor geliyo bi var bi yok gibi içimde olmasına rağmen çok tuhafım ya gittikçe dahada hassaslaşmam inş
bu arada sen ne iğnesi vurduruyorsun tatlım
kızlar moralim çok bozuk..üçlü tarama testi sonucum geldi..yaşıma göre biraz yüksek çıkmış..amniyosentez yapabiliriz gelin konuşalım dedi..ayrıntılı ultrasonu öne aldırdı..kafam davul oldu şuan..eşime nasıl sakin söyleyeceğimi düşünüyorum..
canım bizim yaşlarımız biraz ileri ya onun için yüksek çıkabilirmiş öyle yazıyor heryerde, ama doktor iyi değerlendirsin inşallah amniyosenteze filan gerek kalmaz canım yaa, sen kötü düşünme, hep iyi düşün, hep Allaha dua et iyi olur inşallah canım benim
kızlar moralim çok bozuk..üçlü tarama testi sonucum geldi..yaşıma göre biraz yüksek çıkmış..amniyosentez yapabiliriz gelin konuşalım dedi..ayrıntılı ultrasonu öne aldırdı..kafam davul oldu şuan..eşime nasıl sakin söyleyeceğimi düşünüyorum..
tatlım zaten kilolu hamile kaldığım için kilo almam sıkıntı benim biraz yaz bide kilo alırsan doğumda tansiyon problemi çekebilirsin demişti doktorum ama bebek büyüyo ne kadar dikkat etsemde şiştim zaten bi 10 kilo aldım malesefnazan evet bende farkediyorum kızlar pek yoklar.. buket yoğun sanırım, yaseminde keza aynı şekilde, gamzelerde yoklar, ayşede yok, burcunun okul tatil olmadı mı?, taze annelerimizde gelemiyorlar, özlem de yoğun mu acaba?, oflu busrada yok sanırım herkes tatil modunda, bende herşeyi tatile bağlıyorum artık
Didemm geçen kiloayla ilgili sıkıntıların vardı sanırım, kaç kilo aldın acaba gebe kaldığından bu yana.. doğumuda hiç düşünme bende çok korkuyorum da Allah sağlıkla aldırsın kucağımıza da Rabbim bizim neyi yapıp yapamayacağımızı bizden daha iyi biliyor o yüzden hayırlısını,sağlıklısını kısmet etsin inşAllah diye dualar edelim..
kızlar moralim çok bozuk..üçlü tarama testi sonucum geldi..yaşıma göre biraz yüksek çıkmış..amniyosentez yapabiliriz gelin konuşalım dedi..ayrıntılı ultrasonu öne aldırdı..kafam davul oldu şuan..eşime nasıl sakin söyleyeceğimi düşünüyorum..[/QUOTE/]
Buket ayrintili temiz cikarsa amniyosenteze gerek kalmaz git doktorla acik acik konus .Hem bu sadece bir deger %100 kesin degil olasilik uzulme hic biseyi yok kizinin Allah'in izniyle
Sağol Burcu ama hiç keyfim yok midemin bulantısı iğrenç bide anında uyuyup kalıyorum bilg. ekranına bakarken bile uyuya kalabiliyorummcanım çok geçmiş olsun, inan ki çevremdeki bir çok kişi böyle havalardan bence , bide uzun sürüyor bu durum, mide bulantınız geçer geçmez bol bol meyve ceviz falan yiyin güç bulun, Allah şifa versin
o zman bide akşammı alsamki ama benim diğer ilacım da var canım oda bişeler yapıyo olabilir amnn ne bilim hiç iyi değilim Bediş ysadece yatmak istiyorummmCANımm aralarda okudum ama yazamadımm çok yoğunumda sıkıldım iyice bir iki bişey yazayım dedim.. ikiline çok sevindimm çok şükür sağlıklı çıkmış. maşaAllah kuzuna.. Artık kısmetse ayrıntılı heyecanı yaşarsınAllah hep güzel haberler almayı nasip etsin inşAllah.
aslı o dediğin kan ilacını ben şu an içyorum, daha önce başka içiyordum banada o dokundu ishal yaptı falan sonra bu dediğin ilaca geçiş yaptı.. bana yan etkisi olmadı ama şöyle ilk 1,2 gün tansiyonumu oynattı sonra vucudum alıştı sanırım.. ben ilacı alırken aç karınla zorlanırsam demiştim eczacıya ama o da akşam yatmadan öncede içebilirsiniz demişti. etkisi yine olur demiş.. hatta ekim ayı anneleri de içemeyenleri kan hapını doktor yatarken içtiriyor bilgin olsunn..
bende ne var ne yookk.. işler yoğun ööölee sessizlik..
Canımmm içini ferah tut hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına alacaksın bebişinikızlar moralim çok bozuk..üçlü tarama testi sonucum geldi..yaşıma göre biraz yüksek çıkmış..amniyosentez yapabiliriz gelin konuşalım dedi..ayrıntılı ultrasonu öne aldırdı..kafam davul oldu şuan..eşime nasıl sakin söyleyeceğimi düşünüyorum..
tatlım çok yüksek değilmiş bak ihmal etme biran önce git bide öyle baksınlar içini ferah tut hamilelikte hormonlar coşuyo zaten bazen doktorlarda çok abartıyo öyle düşün emine zaman gel dedi doktorun
tatlım zaten kilolu hamile kaldığım için kilo almam sıkıntı benim biraz yaz bide kilo alırsan doğumda tansiyon problemi çekebilirsin demişti doktorum ama bebek büyüyo ne kadar dikkat etsemde şiştim zaten bi 10 kilo aldım malesef
tatlım ben herşeyin hayırlısını istedim zaten hamilelik sıkıntılarından uykusuz gecelerimden şikayetim yok tadını çıkarıyorum kramplarımın bile düşün...
benim evliliğim ani oldu eşim daha okuyordu öyle bi durumki doktora gittik hamileliğin zor dedi ve o ay hamile olduğumu öğrendim eşimin okul yeni bitmiş daha işi yok bide kpssyi küsüratla kaybetmişiz düşün ve ben hamileyimm....
o ay yolculuk yaptım bide o kadar bilmiyordum hamile kaldığımı iş bulma sıkıntısı ve hamilelik evliliğimde yaşadığım en sıkıntılı dönemdi ama kız çocuğu daha bereketli olur diyorlarya o kadar doğruki o kadar rastgittiki işimiz eşim mülakatları kazandı işe girdi kardeşlerim şu an yaz tatilinde biri yanımda Rabbim ne büyüksün diyorum hep günlerce düşünsen birini ayarlasan diğerini unutursun herhalde......
hala dualarım dediğin gibi o yönde kolay doğum yapacağım Rabbim nasip edecek diyorum hep ama işte tedirginlik tatlım oluyo ya ne kadar rahat olsanda.....
senin nasıl geçiyo bu arada
sağol canım..sen yaptırmış mıydın?
Sağol Burcu ama hiç keyfim yok midemin bulantısı iğrenç bide anında uyuyup kalıyorum bilg. ekranına bakarken bile uyuya kalabiliyorumm
o zman bide akşammı alsamki ama benim diğer ilacım da var canım oda bişeler yapıyo olabilir amnn ne bilim hiç iyi değilim Bediş ysadece yatmak istiyorummm
Canımmm içini ferah tut hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına alacaksın bebişinihem bak biraz yüksek diosun hiç bişe yoktur Allah'ın izniyle ee ne zaman gideceksin doktora?
VALLA didemimm benimm nasıl geçiyor bacağımda ağrılarım bayağı bi fazla dün gece ne zaman bacağımı uzatsam kramp ağrıları girdi magnezyum içiyorum ama pek faydası yok sol bacağımın üstüne dokunamıyorum zaten hep acıyor orası ama çok şükür. Allah beterinden korusun.. bebeğin hareketlerini sürekli dinlemeye çalışıyorum 2 gün çok iyiydi maşaAllah bu ara yine pek az hareketleri bazen panikliyorum bazen normal heralde diyorum, Allah hepimize sağlıklı sıhhatli akıllı imanlı güzel evlatlar nasip etsin. Hiç birimizin boynunu bükük bırakmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?