- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.601
geçmiş olsun canım senin kramplar erken başlamış... bebiş bu aralar daha az hareket edebilir korkma özellikle 30. haftaya doğru günlük çok nadir hissediyorsun ben daha sormadan söylemişti bu aalar azalır hareketleri diye doktor günlük hisset yeter psnik yapmamaya çalış geçmiş olsun canım inş geçer krampların
bukett canım benimm hiç korkma, ben senin üçlüyü yaptırdığını bilmiyordum, 2li tarama senni çok iyi çıkmıştı çoğu doktor 3lüyü istemiyor benim mesela değerimm inanılmaz yüksek, iyi değildi 2lide ama 3lüye gerek yok dedi.. bence bebeğininde hiiiç bişeyin yoktur 3llü yptırsaydım yaşla alakadarsa bende çıkardı bişeyler o zaman.. hiç kalbini bozma.. ayrıntılıya gir ama zaten giriceksin kısmetse. bide amniyosentezin de riskleri var benim hiç gönlüme huzursuzluj düşmedi bence Allah ın izniyle gayet sağlıklı bir bebeğin var. bu testler ayrıca istatistik.. kesin veri değil.. ayrıntılıda keza aynıo şekilde %80 güvenilirliği var.. 3lü temiz çıksaydı 4lüyü de mi yapalım dicekti acaba? Tüm testlerini tamamlamak mı ister doktor acaba o yüzden sordum..
yok tatlım benim doktor gerek yok dedi, çünkü 3lü test 2li kadar detaylı ve kesin bilgi vermiyor dedi.
ben benim doktoru çok evhamlı çok detaycı diye düşünürken senin ki benden beter çıktı yahu. 3lü'yü benim dr'um bile önemsemiyorsa gerçekten de okadar net bir test değil demekki, onun için sakın kafana takma.
ve hakkaten Allahın izni ile benimde kalbime hiçbir şüphe, korku veya tedirginlik gelmedi senin güzel kızın hakkında. Yinede doktorunla görüş tabi iyice bir konuş, için ferahlasın, belki o da vazgeçer amniyosentezden
kızlar moralim çok bozuk..üçlü tarama testi sonucum geldi..yaşıma göre biraz yüksek çıkmış..amniyosentez yapabiliriz gelin konuşalım dedi..ayrıntılı ultrasonu öne aldırdı..kafam davul oldu şuan..eşime nasıl sakin söyleyeceğimi düşünüyorum..
ya aslında gerekde yoktu üçlüye..nasıl olsa banka karşılıyo diye yaptırdım boşuna kafamı bulandırdım..ikili sonucunuz çok iyi çıkmış dedş.bazı lab.lar 3 lüye gerek bile görmüyo dedi. ayrıntılıyı öne alalımda bari ayrıntılıda bi tane bile olumsuz marker görürsek amniyosentez yaparız dedi.. okadar..yüz yüze konuşmak daha iyi böyle durumlarda gelin kkonuşalım dedi..ben telefonda duyunca t<bi kötü oldum..birsürü ağladım zırladım şimdi iyiyim açıldım. Allah ne derse o olur..ben bebeğe bişey olmasından korkarım..yoksa gelen Allah tan..:) başımızın üstüne gelmiş..kaldıki göbeğimden girecekler felan diye de korkmam..ne müdehaleler geçirdim ben..ayrıntılıyı öne alalımda içimiz rahat etsin...ayrıntılıda bişey çıkmazsa amniyo sentez yaptırmam zaten...
ya aslında gerekde yoktu üçlüye..nasıl olsa banka karşılıyo diye yaptırdım boşuna kafamı bulandırdım..ikili sonucunuz çok iyi çıkmış dedş.bazı lab.lar 3 lüye gerek bile görmüyo dedi. ayrıntılıyı öne alalımda bari ayrıntılıda bi tane bile olumsuz marker görürsek amniyosentez yaparız dedi.. okadar..yüz yüze konuşmak daha iyi böyle durumlarda gelin kkonuşalım dedi..ben telefonda duyunca t<bi kötü oldum..birsürü ağladım zırladım şimdi iyiyim açıldım. Allah ne derse o olur..ben bebeğe bişey olmasından korkarım..yoksa gelen Allah tan..:) başımızın üstüne gelmiş..kaldıki göbeğimden girecekler felan diye de korkmam..ne müdehaleler geçirdim ben..ayrıntılıyı öne alalımda içimiz rahat etsin...ayrıntılıda bişey çıkmazsa amniyo sentez yaptırmam zaten...
kızlar kızlar kızlar bu benim memiş ucu soru duyurum
kızlar ya belki saçma gelecek ama kaç gündür kafama takıldı ya bilen varmı ki benim kız neredeyse gelcek benim göğüslerimde sütün geleceği delikler hala yok nereden çıkacak ki bu süt bu aralar azda olsa akıntı gelmesi gerekiyo diye okumuştum takvimde oda yok endişeliyim bayaaa:18::18::18:
kızlar moralim çok bozuk..üçlü tarama testi sonucum geldi..yaşıma göre biraz yüksek çıkmış..amniyosentez yapabiliriz gelin konuşalım dedi..ayrıntılı ultrasonu öne aldırdı..kafam davul oldu şuan..eşime nasıl sakin söyleyeceğimi düşünüyorum..
yaptırma tatlım gorumcemde yaptırmadı onunda ıkılı normaldı ıkılı normalken 3luye gerek kalmıyokı hem salavat getır ıyı ol tatlım
Biz bu gece uyuyamadık, oğlumda gaz sancısı varmış. Nöbetci eczaneden zinco aldık. Bugün fayda etti, şimdi uyuyo meleğim..
Benimde doğumdan sonra afedersiniz hemoroid sorunum tekrar başladı. Dün doktora gittim fitil ve krem verdi. Kıçımın üstüne oturamıyorum oğlumu zor emziriyorum sürekli yatışlardayım
biz bu gece uyuyamadık, oğlumda gaz sancısı varmış. Nöbetci eczaneden zinco aldık. Bugün fayda etti, şimdi uyuyo meleğim..
Benimde doğumdan sonra afedersiniz hemoroid sorunum tekrar başladı. Dün doktora gittim fitil ve krem verdi. Kıçımın üstüne oturamıyorum oğlumu zor emziriyorum sürekli yatışlardayım
Kızlar ben kaçar..doktora gidiyom.. 7 veren gül cevabını bekliyorum:=)))istikbalim söz konusu:)))
nazan evet bende farkediyorum kızlar pek yoklar.. buket yoğun sanırım, yaseminde keza aynı şekilde, gamzelerde yoklar, ayşede yok, burcunun okul tatil olmadı mı?, taze annelerimizde gelemiyorlar, özlem de yoğun mu acaba?, oflu busrada yok sanırım herkes tatil modunda, bende herşeyi tatile bağlıyorum artık
Didemm geçen kiloayla ilgili sıkıntıların vardı sanırım, kaç kilo aldın acaba gebe kaldığından bu yana.. doğumuda hiç düşünme bende çok korkuyorum da Allah sağlıkla aldırsın kucağımıza da Rabbim bizim neyi yapıp yapamayacağımızı bizden daha iyi biliyor o yüzden hayırlısını,sağlıklısını kısmet etsin inşAllah diye dualar edelim..
anammmmm benim başımın derdi olan ilaçta bahsediyorsun
bana ishal yapıyordu kuşum, geçen gün doktoru aradım ilacı değiştirdi "maltofer fol" diye bir kan ilacı verdi. o da ishal yaparsa iğne öneririm sana bi dene bakalım dedi. ama bana hiç mide bulantısı yapmadı.
canım çocuklara okul bitti, ama bize daha 2 hafta seminer var, okula gidiyorum ,okuldayken telefonda giriyorum ama kısa süreli, bi bakıp çıkıyorum şimdi evdeyken hepsini tek tek okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?