Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

BU ARada kilon da bence fazla değil ben daha bu zamanda 7 kilo aldımm ve inan bir iştah bir iştah sorma, kramplarım benim normalde 2.ayımda bir ağrı saplndı bacağıma beraber ilerliyoruz.. artık inşAllah doğumdan sonra geçer diyorum..bebek hareketlerini hissetmemiz yeterli diyorsun he.. sağlık ocağındakı hemşire sayıcaksın günlük 10 u geçti tmm ama geçmezse doktora gidiceksin dedi.:18: Hayırlısı inşAllah.

ya aslında gerekde yoktu üçlüye..nasıl olsa banka karşılıyo diye yaptırdım boşuna kafamı bulandırdım..ikili sonucunuz çok iyi çıkmış dedş.bazı lab.lar 3 lüye gerek bile görmüyo dedi. ayrıntılıyı öne alalımda bari ayrıntılıda bi tane bile olumsuz marker görürsek amniyosentez yaparız dedi.. okadar..yüz yüze konuşmak daha iyi böyle durumlarda gelin kkonuşalım dedi..ben telefonda duyunca t<bi kötü oldum..birsürü ağladım zırladım şimdi iyiyim açıldım. Allah ne derse o olur..ben bebeğe bişey olmasından korkarım..yoksa gelen Allah tan..:) başımızın üstüne gelmiş..kaldıki göbeğimden girecekler felan diye de korkmam..ne müdehaleler geçirdim ben..ayrıntılıyı öne alalımda içimiz rahat etsin...ayrıntılıda bişey çıkmazsa amniyo sentez yaptırmam zaten...

cnm bneım hıc kafana takma ferah olmaya calış benım gorumceme cocugun down sendromlu olabılır dedı.megersem esımın aıle tarafının kafaları buyukmuş dogum yaptı cocuk sımdı masllah 4 yasında benden zekı hıc kalbıne kötu bısey getırme tatlım

yaptırma tatlım gorumcemde yaptırmadı onunda ıkılı normaldı ıkılı normalken 3luye gerek kalmıyokı hem salavat getır ıyı ol tatlım

evvel allahın izni ve dualarımızla saglıkla gelecek prensesin hiç kalbini bozma iyi düşün iyi şeyler olsun

Canım o delikleri göremezsin zaten. Ben emzirdiğim halde göremiyorum sıkınca göğsümü süt çıkıyor anca öyle görüyorum :)
Hem herkesin bir olmaz sütünün gelmesi, erken gelmesi önemli değil, yeterki doğum yaptığın ilk günden gelsin sen bunun için dua et :)

Yaşı ilerlemiş olan herkeste oluyo bu sanırım,takma canım kafana ferah ol. İnşallah sağlıklı olacak bebeğin.

Bu arada ben dua listesinde olduğumu bilmiyordum, en kısa zamanda listeye başlayayım

Son düzenleme:
Biz bu gece uyuyamadık, oğlumda gaz sancısı varmış. Nöbetci eczaneden zinco aldık. Bugün fayda etti, şimdi uyuyo meleğim..
Benimde doğumdan sonra afedersiniz hemoroid sorunum tekrar başladı. Dün doktora gittim fitil ve krem verdi. Kıçımın üstüne oturamıyorum oğlumu zor emziriyorum sürekli yatışlardayım

ayy allah yardımcın olsu e zordur bilirim

ah kuzum bende normal doğumla ilgili hep ondan korkuyodum yaa..

Ama kramler falan var ilacı var al kullan..doktor bana şimdiden verdi..sende başka meme çıktı mı?? Yani doğumdan öncekinden farklı mı?

Doğumda acıdımı?

canım inan ki seni rahatlatmak için yazmıyorum, benim bi arkadaşımda da oldu, sonunda hiçbirşey çıkmadı, sonucunu falan hatırlamıyorum ama, 3lü teste sorun var falan demişti çok stres yapmıştı, şimdi turp gibi evladı, sakin ol, dua et, bende size dua edeyim inşallah herşeyyolunda gidecek, ne yaparsan yap , Allah'a emanet o.....

canım çocuklara okul bitti, ama bize daha 2 hafta seminer var, okula gidiyorum ,okuldayken telefonda giriyorum ama kısa süreli, bi bakıp çıkıyorum şimdi evdeyken hepsini tek tek okuyorum

benim kide maltofer.ben çok memnunum.ameliyatten beri onu kullanıyorum.diğer ilaçları içerken tiksintiyle içerdim bunu severek içiyorum

BUKET canım tecrübem olmadığı için fazla yorum yapamıcam ama bende kızlara katılıyorum.kalbini bozma hiç.hiç bişey çıkmaz Allah ın izni ile.hayırlı haberlerle dön inşallah

gül ve aslı geçmiş olsun kızlar herkes kötü bi gece geçirmiş sanırım buketcim hayırlısıyla yoktur bişi sonuçta kesin değil bende 2 li ve 4 lüyü yaptırmıştım dr 4 lüyü istememişti ayrıntılıda bile %100 sudur demiyorlar alalha emenetler rabbim ne diler se o kardeşim dua edelim inş sorun çıkmayacak

dİDEM Duanı okudum. Rabbim sağlıkla, sıhhatle, kolayca bir avazda bebeğini kucağına almayı nasip kısmet etsin inşAllah.

Buket Allah hayırlı haberlerle karşılaştırsın, inşAllah bebeğini görürsün yine ultrasonda.. öp onu bizim için ööllee sarıl.. ben karnıma hafiften vuruyorum artık çabuk tekme at beni rahatlat tembel kız olma hadi diye şıplatıyorum

Allah güzel iyi haberlerle karşılaştırsın.. güzel haberlerle gel inşAllah.

canım çocuklara okul bitti, ama bize daha 2 hafta seminer var, okula gidiyorum ,okuldayken telefonda giriyorum ama kısa süreli, bi bakıp çıkıyorum şimdi evdeyken hepsini tek tek okuyorum

Ayyy bende okulun bitti ama gezmelere çıktın buraya vakit ayıramadın diye kendimce yorum yapıcaktımm eğer ki okul bitti deseydinn..

ben eve geçiyorum çok öptümm hemen çıkıyormuşumm..

Arkadaşlar kusura bakmayın 3-4 gündür giremiyorum. Biras rahatsızdım şimdi az da olsa iyiyim ben bi önceki dua listesinin tamamını okumustum ama yazamadım bu dua listesinede bu hafta başlarım.

Aslıcım benn yasinini okudum eşimde okudu bu hafta kayınvalidemler gelecek onlarada sorarım okurlarsa onlarıda söylerim.

Benden şimdilik bu kadar herkes dikkat etsin kendine görüşmek üzere :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…