- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.621
ayy allah yardımcın olsu e zordur bilirim
ah kuzum bende normal doğumla ilgili hep ondan korkuyodum yaa..
Ama kramler falan var ilacı var al kullan..doktor bana şimdiden verdi..sende başka meme çıktı mı?? Yani doğumdan öncekinden farklı mı?
Doğumda acıdımı?
gül ve aslı geçmiş olsun kızlar herkes kötü bi gece geçirmiş sanırım buketcim hayırlısıyla yoktur bişi sonuçta kesin değil bende 2 li ve 4 lüyü yaptırmıştım dr 4 lüyü istememişti ayrıntılıda bile %100 sudur demiyorlar alalha emenetler rabbim ne diler se o kardeşim dua edelim inş sorun çıkmayacak
Biz bu gece uyuyamadık, oğlumda gaz sancısı varmış. Nöbetci eczaneden zinco aldık. Bugün fayda etti, şimdi uyuyo meleğim..
Benimde doğumdan sonra afedersiniz hemoroid sorunum tekrar başladı. Dün doktora gittim fitil ve krem verdi. Kıçımın üstüne oturamıyorum oğlumu zor emziriyorum sürekli yatışlardayım
ayyy canım benim hoşgeldin, Allah şifa versin inşallah kuşum, minnak iyi olsunda sen her şekilde iyileşrsin onu gördükçe inşallah.
Buketim geldinmi doktordan ne konuştunuz merak ediyorum????
günaydınnn bol ışıklı günlerrrr özlemmmcann nasılsın??? :))
kızlar moralim çok bozuk..üçlü tarama testi sonucum geldi..yaşıma göre biraz yüksek çıkmış..amniyosentez yapabiliriz gelin konuşalım dedi..ayrıntılı ultrasonu öne aldırdı..kafam davul oldu şuan..eşime nasıl sakin söyleyeceğimi düşünüyorum..
nazan evet bende farkediyorum kızlar pek yoklar.. buket yoğun sanırım, yaseminde keza aynı şekilde, gamzelerde yoklar, ayşede yok, burcunun okul tatil olmadı mı?, taze annelerimizde gelemiyorlar, özlem de yoğun mu acaba?, oflu busrada yok sanırım herkes tatil modunda, bende herşeyi tatile bağlıyorum artık
Günaydın Bircan balım, inşallah senin yumoşlar çatlayacak kıvama gelmiştir, stresin etkili olduğunu düşünüyorum ama insanın aklı sürekli onlarda olunca da ister istemez stres yapıyor, inşallah güzel haberler alırsın
çok sağolun kızlar dün doktora gittim 15,5 olmuş 2 taneymiş bugün bir doz daha yapmamı söyledi bugün yine gidicem, dün gittiğimde tamamen büyümüş olsaydı yeni bir kalem iğne açmayacaktım geri kalan dozlar çöpe gidicek çünkü açıldıktan sonra 28 gün içinde kullanılması gerekiyor bir sürü para neyse sağlık olsun bakalım bugün kaç olmuşlar benim gelecek bebek nazlı olduğu gibi yumoşlarda nazlı :)Bircannn canım hayırlı haberler ile gel inşallah, olmuşsa sevinelim, büyümemişse üzülmeyelim, Allah herşeyin hayırlısını versin, sağlıklı olsun yeterki kuşum benim
buket kızlar yazmış ama bende yazmak istedim dur hele bir canını sıkma boşyere benim arkadaş da yakup beyin hastasıydı üçlü test yaptırdı hastaneden aramışlar testte sıkıntı var gelin demişler o arada yakup bey yokmuş ayrıntılıya bakılamamış kaç gün neler cekti sonra yakup beyde ayrıntılıya göründü her şey normal bir sıkıntı yok demiş. şimdi tatlı mı tatlı sağlıklı bir kızı var maşallah, yani hemen kendini üzme inşallah hayırlı haber alacaksın dua edeceğim sana.kızlar moralim çok bozuk..üçlü tarama testi sonucum geldi..yaşıma göre biraz yüksek çıkmış..amniyosentez yapabiliriz gelin konuşalım dedi..ayrıntılı ultrasonu öne aldırdı..kafam davul oldu şuan..eşime nasıl sakin söyleyeceğimi düşünüyorum..
çok sağolun kızlar dün doktora gittim 15,5 olmuş 2 taneymiş bugün bir doz daha yapmamı söyledi bugün yine gidicem, dün gittiğimde tamamen büyümüş olsaydı yeni bir kalem iğne açmayacaktım geri kalan dozlar çöpe gidicek çünkü açıldıktan sonra 28 gün içinde kullanılması gerekiyor bir sürü para neyse sağlık olsun bakalım bugün kaç olmuşlar benim gelecek bebek nazlı olduğu gibi yumoşlarda nazlı :)
Maşallah inş. bugun istenilen buyukluge ulaşır biran evvel çatlatma ignesii olursunn kuzucukk
bu konuda eşim kafamı açtı biraz.. bana dediki sen kendine acıyosun...acıyacak üzülecek bişey yok..
düşündüm taşındım evet kendime acıyorum.. o koltuğu oturunca başıma gelenlerden, her ay doktora gidip o işkenceyi çekmekten, bissürü ilaç içmekten, tahlil yapmaktan kan vermekten, iğrenç iğrenç dediğimiz şeylerin başımıza gelmesinden, bütün bu çabaya rağmen bi türlü olmamasından dolayı üzülüp kendime acıyorum..bunları normal bir süreç olarak göremiyorum..işte önce tahlil sonra röntgen sonra histeroskopi, sonra kist aspirasyonu sonra aşılama sonra bi daha aşılama felan filan bir iş akışının parçaları gibi gelmiyor. oysaki süreç bu..bunun bütün aşamalarını ezbere bilmeme veya araştırmama rağmen, temelde bunları bir aşama olarak göremedim..üzülmemin sebebinin kendime acımak olduğunu farkettim..sonrada öyle hikayeler duydum ki gözlerim doldu tüylerim ürperdi ve halime şükrettim..hiç bi sıkıntısı olmadığı halde hamile kalıp doğuramayanlar var bu dünyada..doğurmamak zorunda olanlar var.. bebek hasta yada kendini hasta edecek diye değil..Allah herşeyin hayırlısı versin diyorum sonra ve şükrediyorum..Hamd O na olsun ki o bütün hamd-ü senalara layık olandır. sonra bi daha düşündüm ve dedimki bu kadar ilaç tahlil araştırma, ya hiç biri olmadan hamile kalsaydın ne olacaktı..ha herşey olacağına varır o aşkada, şuan ben birsürü ilaç vetamin mineral içiyorum..bunların hepsi gebeliğe hazırlayan şeyler..( en azından folik asit içmekte zarar yok bence sizde başlayın) bunların hiç birini yapmadan doğuracağın bebek belkide bu yolla doğuracağın bebekten sağlıklı olmayacaktı..belki de vücudunun buna ihtiyacı vardı..bu yüzden hayırlısını istemek gerek ümidini kesenlerden olmamak gerek, Allah'ın kudretine sığınıp beklemek gerek, beklerken elenden ne geliyorsa yapmak gerek.. dua gerek..
Allah'ın duaları hepimizin üstüne olsun..
(bu arada bi arkadaşım mesaj attı dün gece dua edin diye.. ablası erken doğuma alınmış, bebek küvezdeymiş, sanıyorumki 7 aylık olmasından dolayı solunum cihazıa bağlamışlar..onun içinde dua edelim..bebeğini kuçağına sağlıkla alabilsin diye)
hayırlı haberlerle gelirsin inşallahayrıntılı usg için doktora gidiyorum şimdi..çıkınca haber veririm:))
Kızlarr Günaydınnn...Gül canım duamı ettim sanaaAlah kabul etsinn Buketten haber varmı yaa??gelmemiş daha merak ettimm:26:
Gül82 canım duanı okudum, Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin, nazardan ve hastalıktan korusun, ahlaklı ve merhametli olsun, seninde bol bol sütün gelsin , meme ucunda hiç yara olmasın, hep mutlu huzurlu bir aile olun :)
SAĞOLUN CANLARIM DUALRINIZ KABUL OLSUN ALLAH RAZI OLSUNN...BURCUCUM ne güzel dua etmiişsin öyle canım benim ALLAH razı olsun ayrı olarak yazmasam içim rahat etmezdiigünadyın güzellikler
gülcüm duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
canım güzel haberlerle gel İNŞALLAH...ayrıntılı usg için doktora gidiyorum şimdi..çıkınca haber veririm:))
Günaydın Arkadaşlar...
Bu sabah güne biraz garip başladım...ne bileyim içim böyle bi fena fenaydı....sonra kendime topikten fal tuttum...gözlerimi kapattım...ALLAH'ım şimdi açtığım yazı bana yol haritası olsun dedim veeee çıkan yazıya gel...Buketim kalemine sağlık...ilaç gibi geldi valla....Bu arada nolur takma o testleri...herkesler yazmış...ooo ben de bile bununla ilgili ne hikayeler var....herşey çok güzel olacak...
ayrıntılı usg için doktora gidiyorum şimdi..çıkınca haber veririm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?