Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayy allah yardımcın olsu e zordur bilirim

Sağolun kızlar..
Buketcim aynı doğumdan önceki gibi, başka çıkan olmadı. Eliyle kontrol etti doktor, çatlak görünüyo dedi o yüzden kanama yapıyomuş Ben doğumdan sonra kabızda olmadım ama yinede kaçamadım bu hastalıktan Sen normal doğumdan sırf bu yüzdenmi korkuyosun yoksa? Eğer öyleyse sakıın aklına getirme, o anları yaşamanı tavsiye ederim. Tabi zorunlu olmadıkça, doktorun sezeryana almak mecburiyetinde kalmazsa normal doğum yap canım

ayyy canım benim hoşgeldin, Allah şifa versin inşallah kuşum, minnak iyi olsunda sen her şekilde iyileşrsin onu gördükçe inşallah.

Buketim geldinmi doktordan ne konuştunuz merak ediyorum????

günaydınnn bol ışıklı günlerrrr özlemmmcann nasılsın??? :))

ben iyiyim canım sen nasılsın, varmı bi gelişme hiç anlatmıyorsun

bukeeet canım o testler sadece ihtimal hiç üzülme ikili testin güzeldi senin, benim arkadaşıma da demişler down sendromlu diye kız doktor doktor gezmiş zamanında şimdi kızı 9 yaşında maşallah sapasağlam hiç bişeyi yok,yengemede sorun var dediler amniyosentez yaptılar ondanda bişey çıkmadı çok şükür oda 4 yaşında sağlıklı cin gibi bi kız seninkide sağlıklıdır canım içini ferah tut ayrıntılı güzelse amniyosentezi hiç yaptırma canım

bedriye canım ben çok yoğunum bugün işten saat 9 da çıktım gün içierisindede işim çok yoğun olduğu için gelemiyorum buraya takılsam bi daha bırakamam çünkü,zaten işler yetişmiyor

Son düzenleme:
kızlar geçen dua listesinden dualarım kalmıştı onları tamamladım,daha yeni listeye başlamadım bile , Allah kabul etsin
çiğdemciğim sütün artsın bollaşsın,yaseminciğim rabbim kolay hamilelik kolay doğum nasip etsin,lekelerin son bulsun,duygucum rabbim hayırlı evlat nasip etsin

akyuzcigdem / çiğdem 12.06.2013 çarşamba
graphicdesigner / yasemin 13.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
duygusss/ duygu 14.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum

Günaydın canlarım huzur dolu bir gün olsun, kimse üzülmesin herkes çok gülsün bugün,

Buket ne yaptı doktor ne dedi acaba?????????

Gül82 canım duanı okudum, Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin, nazardan ve hastalıktan korusun, ahlaklı ve merhametli olsun, seninde bol bol sütün gelsin , meme ucunda hiç yara olmasın, hep mutlu huzurlu bir aile olun :)

Bircannn canım hayırlı haberler ile gel inşallah, olmuşsa sevinelim, büyümemişse üzülmeyelim, Allah herşeyin hayırlısını versin, sağlıklı olsun yeterki kuşum benim
çok sağolun kızlar dün doktora gittim 15,5 olmuş 2 taneymiş bugün bir doz daha yapmamı söyledi bugün yine gidicem, dün gittiğimde tamamen büyümüş olsaydı yeni bir kalem iğne açmayacaktım geri kalan dozlar çöpe gidicek çünkü açıldıktan sonra 28 gün içinde kullanılması gerekiyor bir sürü para neyse sağlık olsun bakalım bugün kaç olmuşlar benim gelecek bebek nazlı olduğu gibi yumoşlarda nazlı :)
buket kızlar yazmış ama bende yazmak istedim dur hele bir canını sıkma boşyere benim arkadaş da yakup beyin hastasıydı üçlü test yaptırdı hastaneden aramışlar testte sıkıntı var gelin demişler o arada yakup bey yokmuş ayrıntılıya bakılamamış kaç gün neler cekti sonra yakup beyde ayrıntılıya göründü her şey normal bir sıkıntı yok demiş. şimdi tatlı mı tatlı sağlıklı bir kızı var maşallah, yani hemen kendini üzme inşallah hayırlı haber alacaksın dua edeceğim sana.

Maşallah inş. bugun istenilen buyukluge ulaşır biran evvel çatlatma ignesii olursunn kuzucukk

gÜNAYDInnn şekerlerimmm..

bi yoğunluğum var gidince gelirimm.. buket gelmedi sanırım..
bircann yumurtlaarın çok güzel sonuç vericek Allah ın izniyle..
inşAllah. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin mevlam.

Günaydın Arkadaşlar...

Bu sabah güne biraz garip başladım...ne bileyim içim böyle bi fena fenaydı....sonra kendime topikten fal tuttum...gözlerimi kapattım...ALLAH'ım şimdi açtığım yazı bana yol haritası olsun dedim veeee çıkan yazıya gel...Buketim kalemine sağlık...ilaç gibi geldi valla....Bu arada nolur takma o testleri...herkesler yazmış...ooo ben de bile bununla ilgili ne hikayeler var....herşey çok güzel olacak...

günaydın kızlarr herkes iyidir İNŞALLAH..
Kızlarr Günaydınnn...Gül canım duamı ettim sanaaAlah kabul etsinnBuketten haber varmı yaa??gelmemiş daha merak ettimm:26:

günadyın güzellikler

gülcüm duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
SAĞOLUN CANLARIM DUALRINIZ KABUL OLSUN ALLAH RAZI OLSUNN...BURCUCUM ne güzel dua etmiişsin öyle canım benim ALLAH razı olsun ayrı olarak yazmasam içim rahat etmezdii
ayrıntılı usg için doktora gidiyorum şimdi..çıkınca haber veririm:))
canım güzel haberlerle gel İNŞALLAH...

Son düzenleme:
Günaydın canlarım....
Buket hayırlı haberlerle gel inşallah...
Bircan canım inşallah yumurtaların büyümüştür...

çok etkilendimm, sende çok etkilenmiş olmalısın, o kadar sayfa var o kadar farklı konu sıkıntı yaşayan bizlerin msjları var sana buket in senin durumundayken yazdıgı denk geliyor, Allah ın işleri işte.. inşAllah güzel olucak herşey.. hiç üzme kendini.. her gecenin sonunda aydınlık bir sabah var.. çok şükür..

ayrıntılı usg için doktora gidiyorum şimdi..çıkınca haber veririm:))

Dualarım, yüreğim sizinle.. güzel haberlerle gelin inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…