Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yaaaa Bedriyem...inanılır gibi değil...annem hep böyle kalbi sıkıştığında Kuran ı alır eline bakalım RABBİM bana nasıl bir yol gösterecek diye herhangi bir sayfayı açıp okurdu...bende ondan esinlenerekten yaptım...RABBİM yolundan ayırmasn....hepimizin yolu açık olsun NŞALLAH....

Günaydın canlarım....
Buket hayırlı haberlerle gel inşallah...
Bircan canım inşallah yumurtaların büyümüştür...
Allah razı olsun kuzular kocaman amin diyorum...

ayrıntılı usg için doktora gidiyorum şimdi..çıkınca haber veririm:))

hadi bakalım bekliyoruz..

zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür

DUALARINIZI OKUDUM RABBIM KABUL EYLESİN

aa bana hiç öyle bişey demedi canım şimdiye kadar hiçbir doktor benim kızım gece çok hareketli mesela uyurken nasıl saycamki
yine sen doktorun dediğini yap o zaman ne diim günlük pıt pıt durmasın miniğin
insanın iştahı çok açık oluyo gerçekten canım ya ama dizginliyorum kendimi bide ara öğünlerde yoğurt yiyorum ben o çok tutuyo bak tavsiye ederim diş çekilmem falan vardı geçti hep ya en yemeyen bi 10 alıyo zati benim komşum bütün hamileliği boyunca kustu kadın yinede 10 kilo almıştı:26: artık almam inş ne biliiim

ah canım ya bak tecrübeli bi annişten duymak iyi geldi bende bakıyorum bakıyorum bişi yok nasıl açılıcak diyodum inşallah sorunsuz gelir canım ya sağolasın gülüm içim dahs bi rahatladı şimdi

çok geçmiş olsun bu arada canımcım ya zordur o şimdi bende hiç yoktu hamile kaldığımdan beri var sanki bi iki kanıyo o makattan bişi veriyolarya doğumdan önce o çok acıtır insanın canını diyorum doğumdan çok o korkutuyo valla
kramlerinden falan al ihmal etme canım emi bide kayısı falan ye hem bebişe bol bol süt yapar hoşafı falan tam mevsimi aklında bulunsun çokta geçmiş olsun tekrar canımcım

biz geldik..herşey yolunda çok şüküğr.video koymaya çalıştım üç boyutlu..ama yüklü olduğu için almadı..doktor yarım saat usg tuttu karnımda..kalktığımda göbeğim donmuştu soğuktan:)) yine her zmana olduğu gibi kıpır kıpırdı..bütün vidoları çektik bu sefer..iki dakka durmuyo..bu doktorda dediki ne hareketli..hele biyerde sanki havada iple bağlı olan birini ağır çekim koşusu gibi, havada koşuyo sanki..eli ayağı aynı anda hareket ediyo:))))
iyiçok şükür..ben bişey göremedim herşey normal dedi..şimdi kadın doğumcuya faksladım o beni arıycak:))

şükürler olsunnnmaşallah senin yaramaz kızına pek hareketli olacak kesinn nese için rahatlamıştır demi artık amanın şükürler olsun yaaa

Ohhh canim cok sukur e biz senin bebegindende bol yaramazlik bekliyorduk zaten halay cekiyor icerde

ohh beee hayde gözün aydınn..

bi daha da test mest yaptırma Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşAllah..

hadi hamdolsun gözün aydın sonuna kadar böyle devam etsin inşallah

şükürler olsunnnmaşallah senin yaramaz kızına pek hareketli olacak kesinn nese için rahatlamıştır demi artık amanın şükürler olsun yaaa

Ohhh canim cok sukur e biz senin bebegindende bol yaramazlik bekliyorduk zaten halay cekiyor icerde

ohh beee hayde gözün aydınn..

bi daha da test mest yaptırma Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşAllah..

hadi hamdolsun gözün aydın sonuna kadar böyle devam etsin inşallah

sağolun kızlar. Allah razı olsun..ben zaten kendimden ve babasından farklı bişey çıkacağını tahmin ediyodum:))iki dakka durmuyo..benim yatakta yatışım gibi yatıyo:)))içimiz rahat etti..eşim gelemedi usg ye ama çatladı..aradı durdu..mail attım bi kaç video..açmış diyoki kızımın yeri çok dar orada ona biraz yer açsana:=))ee düşünüün artık siz benden doğacak olanı:))
doktor gösterdi tek tek parmaklarını saydırdı..:))kızım içerde hula hoooopp çeviriyodu:))

oh çok şükür buket yandın sen artık dogunca koştur dur bu kızın peşinden

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]didemss_23/ Didem[/TD]
[TD]19.06.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982/ B. Gül[/TD]
[TD]20.06.2013 perşembe[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kzılar dualarınızı okudum..Allah kabul etsin..

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]tmyomar/ Tümay[/TD]
[TD]21.06.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem / Çiğdem[/TD]
[TD]24.06.2013 pazartesi[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one / Seda[/TD]
[TD]25.06.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tb_fb/ tuba[/TD]
[TD]26.06.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdroner/ bedriye[/TD]
[TD]27.06.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buketdemet/ buket[/TD]
[TD]28.06.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinn07/ aslı[/TD]
[TD]01.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82 / B. burcu[/TD]
[TD]02.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar kardeşimin düğünü var 30 hairanda..okuyamam diye o zamana kadar olanları okudum...allah kabul etsin..

canım sadece sana yol göztermemeiş, benimde içimi sızlattı ve aynı anda çok ferahlattı, doğru yolda ilerlediğimizi anladım..Hamd olsun.Rabbim içimizdeki inancı her geçen gün daha da çok arttırsın, çoğaltsın...Aslında hep güneş varda biz bazen onu göremiyoruz karanlıkta kaldık sanıyoruz....

SAĞOLUN CANLARIM DUALRINIZ KABUL OLSUN ALLAH RAZI OLSUNN...BURCUCUM ne güzel dua etmiişsin öyle canım benim ALLAH razı olsun ayrı olarak yazmasam içim rahat etmezdii

...

şuan çok duygulandım ağlamak istiyorum...

oyyy annesinin balı, babasının fındığı..tabiki de kıpır kıprı olacak ..maşallah..lütfen bir daha da yavrumu rahatsız etmeyin, o halinden memnun mutlu sağlıklı kötü kötü senaryolarla onunda canının sıkmayın bak eşine de sana da çok kızıcam artık..bunların yerine git dondurma ye, pasta ye,kızının canı ne çekerse onu ye, tosuncuğu mutlu et..enerji depola..Rabbim'e emenet..hamdolsun....

Allah razı olsun canım..evet nişanı senin tüp bebek sonucunun açıklanacağı zamandı di mi? hey Allah'ım sen ne büyüksün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…