- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.641
çok etkilendimm, sende çok etkilenmiş olmalısın, o kadar sayfa var o kadar farklı konu sıkıntı yaşayan bizlerin msjları var sana buket in senin durumundayken yazdıgı denk geliyor, Allah ın işleri işte.. inşAllah güzel olucak herşey.. hiç üzme kendini.. her gecenin sonunda aydınlık bir sabah var.. çok şükür..
Dualarım, yüreğim sizinle.. güzel haberlerle gelin inşAllah..
gÜNAYDInnn şekerlerimmm..
bi yoğunluğum var gidince gelirimm.. buket gelmedi sanırım..
bircann yumurtlaarın çok güzel sonuç vericek Allah ın izniyle..
inşAllah. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin mevlam.
Allah razı olsun kuzular kocaman amin diyorum...Günaydın canlarım....
Buket hayırlı haberlerle gel inşallah...
Bircan canım inşallah yumurtaların büyümüştür...
ayrıntılı usg için doktora gidiyorum şimdi..çıkınca haber veririm:))
aa bana hiç öyle bişey demedi canım şimdiye kadar hiçbir doktor benim kızım gece çok hareketli mesela uyurken nasıl saycamkiBU ARada kilon da bence fazla değil ben daha bu zamanda 7 kilo aldımm ve inan bir iştah bir iştah sorma, kramplarım benim normalde 2.ayımda bir ağrı saplndı bacağıma beraber ilerliyoruz.. artık inşAllah doğumdan sonra geçer diyorum..bebek hareketlerini hissetmemiz yeterli diyorsun he.. sağlık ocağındakı hemşire sayıcaksın günlük 10 u geçti tmm ama geçmezse doktora gidiceksin dedi.:18: Hayırlısı inşAllah.
Canım o delikleri göremezsin zaten. Ben emzirdiğim halde göremiyorum sıkınca göğsümü süt çıkıyor anca öyle görüyorum :)
Hem herkesin bir olmaz sütünün gelmesi, erken gelmesi önemli değil, yeterki doğum yaptığın ilk günden gelsin sen bunun için dua et:)
Yaşı ilerlemiş olan herkeste oluyo bu sanırım,takma canım kafana ferah ol. İnşallah sağlıklı olacak bebeğin.
Bu arada ben dua listesinde olduğumu bilmiyordum, en kısa zamanda listeye başlayayım
ayrıntılı usg için doktora gidiyorum şimdi..çıkınca haber veririm:))
biz geldik..herşey yolunda çok şüküğr.video koymaya çalıştım üç boyutlu..ama yüklü olduğu için almadı..doktor yarım saat usg tuttu karnımda..kalktığımda göbeğim donmuştu soğuktan:)) yine her zmana olduğu gibi kıpır kıpırdı..bütün vidoları çektik bu sefer..iki dakka durmuyo..bu doktorda dediki ne hareketli..hele biyerde sanki havada iple bağlı olan birini ağır çekim koşusu gibi, havada koşuyo sanki..eli ayağı aynı anda hareket ediyo:))))
iyiçok şükür..ben bişey göremedim herşey normal dedi..şimdi kadın doğumcuya faksladım o beni arıycak:))
biz geldik..herşey yolunda çok şüküğr.video koymaya çalıştım üç boyutlu..ama yüklü olduğu için almadı..doktor yarım saat usg tuttu karnımda..kalktığımda göbeğim donmuştu soğuktan:)) yine her zmana olduğu gibi kıpır kıpırdı..bütün vidoları çektik bu sefer..iki dakka durmuyo..bu doktorda dediki ne hareketli..hele biyerde sanki havada iple bağlı olan birini ağır çekim koşusu gibi, havada koşuyo sanki..eli ayağı aynı anda hareket ediyo:))))
iyiçok şükür..ben bişey göremedim herşey normal dedi..şimdi kadın doğumcuya faksladım o beni arıycak:))
şükürler olsunnnmaşallah senin yaramaz kızına pek hareketli olacak kesinn nese için rahatlamıştır demi artık amanın şükürler olsun yaaa
Ohhh canim cok sukur e biz senin bebegindende bol yaramazlik bekliyorduk zaten halay cekiyor icerde
ohh beee hayde gözün aydınn..
bi daha da test mest yaptırmaAllah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşAllah..
hadi hamdolsun gözün aydın sonuna kadar böyle devam etsin inşallah
öle gözüküyo..:))oh çok şükür buket yandın sen artık dogunca koştur dur bu kızın peşinden
öle gözüküyo..:))
bu arada cinsiyetini kzı diye yineledi mi? Doktor..
hala senni oğlun olacağını düşünüyorum da.
Günaydın Arkadaşlar...
Bu sabah güne biraz garip başladım...ne bileyim içim böyle bi fena fenaydı....sonra kendime topikten fal tuttum...gözlerimi kapattım...ALLAH'ım şimdi açtığım yazı bana yol haritası olsun dedim veeee çıkan yazıya gel...Buketim kalemine sağlık...ilaç gibi geldi valla....Bu arada nolur takma o testleri...herkesler yazmış...ooo ben de bile bununla ilgili ne hikayeler var....herşey çok güzel olacak...
SAĞOLUN CANLARIM DUALRINIZ KABUL OLSUN ALLAH RAZI OLSUNN...BURCUCUM ne güzel dua etmiişsin öyle canım benim ALLAH razı olsun ayrı olarak yazmasam içim rahat etmezdii
...
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]tmyomar/ Tümay[/TD]
[TD]21.06.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem / Çiğdem[/TD]
[TD]24.06.2013 pazartesi[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one / Seda[/TD]
[TD]25.06.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tb_fb/ tuba[/TD]
[TD]26.06.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdroner/ bedriye[/TD]
[TD]27.06.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buketdemet/ buket[/TD]
[TD]28.06.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinn07/ aslı[/TD]
[TD]01.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82 / B. burcu[/TD]
[TD]02.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar kardeşimin düğünü var 30 hairanda..okuyamam diye o zamana kadar olanları okudum...allah kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?