Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

allah mesut bahtiyar etsin artık kızın içerde sen dışarda oynar durursunuz

Bukeeettt ayy çok sevindim canım benim,
eve gidince 2 rekat şükür namazı kıl bence. Hatta namaza başlamadıysan henüz namaza bile başlasan çok iyi olur, Rabbim bazı korkuları Ona daha çok yaklaşmamız için veriyormuş, buda sana vesile olur belki
ohhhh maşallah hareketli kızına
benimkisi aynı babası, onun gibi yavaş hareket ediyor, aynı babasının pozisyonunda yatıyor, ayy inşallah hayırlısı ile huyu suyu güzelliği herşeyi babasına benzer millet kavga eder sana benzedi bana benzedi diye, bend irek eşime benzesin diye dua ettiğim için bizde kavga gürültü yok :)

Ben bugün yine doktora gittim...valla son zamanlarda kocamdan çok doktoru görür oldum...:)) yumurtalar 15 mm olmuş...iğnelerin dozunu azalttı...sanırım fena değil durum...yani doktor kötü bişey söylemedi...

Ben bugün yine doktora gittim...valla son zamanlarda kocamdan çok doktoru görür oldum...:)) yumurtalar 15 mm olmuş...iğnelerin dozunu azalttı...sanırım fena değil durum...yani doktor kötü bişey söylemedi...

Allaahhhhhh maşallah maşallah maşallah canım çok sevindim, boşver şimdi kocanı zaten, sen yumoşlarınla berabersin yalnız değilsin kuşum benim ayy o önemli olan gün hangi gün ise bize mutlaka haber ver sana dualar okuyalım oldumu

oyyy kuzum benim ALLAH bin kere razı olsun....ben size haber vermeden adım atıyor muyum ki? cumartesi sabah yine gidicem...pazartesi salı ya da en geç çarşamba toplarız dedi doktor..cumartesi falan da yerleştirecekler galiba...ay yavaş yavaş heyecanlandım mı ne?

aa evet..müzik yokken böyle..bide müziği duydumu kolbastı oynar içerde

çok zamandır denk gelemedik..
hep gittikten sonra geliyorum sanırsamm, sende bal tarcınlarını yaptın inşAllah de mi, keçiboynuzlarını..
inşAllah güzel haberler gelir.. böölleeeee çok çok çok sevinelimm inşAllah..

ayy canım yaseminciimm bizdeki durumda ayynıı, bende hep babaya benzesin sabrı, sakinliği, aklı diyorum..
ayy ama tembelliğini bana benzetiyorlar annanesigil.

ayy maşaAllah senin yumurtalarına.. bencede çok güzel ebatlar bunlar.. hayırlısıyla pıtpıt döllenicekler.. hop hop bebekler olucak.. çat çat doğup size evlat olucaklar..

özleemm bu ay çalışmalarınıza hız katıınn.. kafan işle bu kadar meşgulken benim içimden de çok geçiyorsunn canımcımmm inşAllah

aslımız yok sanırımm.. kan ilacını naaptı acep:26:

Buket Allah ın işine bak gerçektende kardeşinin nişanındayken haberini almıştın tüpün, düğününde karnında kızçeenn.. çok şükür halimize..

AMİİİNN Bedriyem AMİİNN...Bu arada hep diyorum ya..madem sen dedin ben de bir daha diyeyim...Özlem, Aslı ve Burcu...sıra sizde yahuuu...çok pis bende hissediyorum....

AMİİİNN Bedriyem AMİİNN...Bu arada hep diyorum ya..madem sen dedin ben de bir daha diyeyim...Özlem, Aslı ve Burcu...sıra sizde yahuuu...çok pis bende hissediyorum....

Ayy inan meral imm benimde kızlar çok çok geçiyor gönlümden ama baskı oluşturmayalım diye burcu ya resmen yazdım sildim, yazdım sildim burcu bu ay düzenli çok çalışın diye.. aslı yı da sadece sormakla yetindim.. ama özleme de yazayım netçe dedimm çünkü o bu ara yoğun ya bayağı kafası dolu zaten.. inşAllah güzel sürprizler olucak.. inşAllah..

Tümm buradaki kızlar hayırlısıyla gebe kalıp, hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı ve hep buguzel anlarımızı paylaşalım..

sağol canım ALLAH razı olsun..
sağol tatlım ALLAH razı olsun..bi sorun olmadığına sevindim duayla gelen meleklerimiz onlar dualarla korunuyolar ALLAHın izniyle gönlünü ferah tut canım..

Di mi? aynen ...Süprizler beni uzaya çıkarıp geri getiriyo...ve bugünlerde böyle bişeye çok ihityacım var...haydi kızçeler her birlikte daha iyiye:)))

dualara olan inancım bir kat daha arttı salavatı tefriciyeye başlarken doktor hiçbir umut vermemişti bu ay imkansız demişti yüce rabbim yine mücizesini gösterdi ve meleğim bana geldi HAMİLEYİMMMMMMMMM kızlar 3 haftalık rabbime şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin

ay evet nişanında öyleydim..ağlaya ağlaya oynadım:))

ben devam ediyodum..erzurumda işyerdeykende oluyodu da burada mescidin m si yok..ay hamile olduğpumu duyuncada kılmıştım 2 rekat şükür namazı:))

aayyy anaaaaaaaaaaaammmm..gözün aydın ..ay çok hoş yaaa..çok şenlendim şimdi..Allah tamamına erdirsin..

yaa nalat hele değer,n kaçın günün kaç geçti nedir durum?????????????

kız nerden bulmuş çıkartmışsın bu yazıyı yaa:))

didemss_23/ Didemcim duanı okudum rabbim sağlıklı hamişlik + kolay doğum nasip etsin amin
gul1982/ B. Gülcüm duanı okudum rabbim Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür nasip etsin amin

yaa nalat hele değer,n kaçın günün kaç geçti nedir durum?????????????
cnm valla bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bende şüpheleniyordum görümcem bizdeydi onu yolculamaya gittim dönerken de idrar testi aldım yaptım baktım ki ana ikinci çizgi silik direkt eşimi aradım dedim ben birsey yaptım ne yaptın dedi çok kötü birsey dedim (erken test yapmama çok kızıyor söylerken şirinlik yapmaya çalışıyordum)sonra dedim ben test yaptım ikinci çizgi silik dedi hadi ya dedim valla yarın doktora gidecem dedim oda döndü bana dediki ne sorumsuz bir kadınsın kalk git ne bekliyorsun sonra gittim doktor beni görünce iğne tedavisine başlıyacaz dedi yok hamileyim dedim doktor bir sevindi bir sevindi utanmasa sarılacaktı valla ultrasyona koydu çok küçük ama rahmin kalınlaşmış test yapalım dedi kan testi yaptım ama damarımı patlattılar salak alamadı değerim 47.23 çıktı cumartesi yine gidecem

ayyy gözün aydın..

Allah nazarlardan korusun, MaşaAllah size..

Günün sürpriz yumurtası sen oldunn.. herşey yolunda gitsin ve sen sağlıcakla evladını al inşAllah kucağına.. tefriciyelere bende çok inanıyorum.. Dua zaten en büyük güç elimizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…