- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.661
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]tmyomar/ Tümay[/TD]
[TD]21.06.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem / Çiğdem[/TD]
[TD]24.06.2013 pazartesi[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one / Seda[/TD]
[TD]25.06.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tb_fb/ tuba[/TD]
[TD]26.06.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdroner/ bedriye[/TD]
[TD]27.06.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buketdemet/ buket[/TD]
[TD]28.06.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinn07/ aslı[/TD]
[TD]01.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82 / B. burcu[/TD]
[TD]02.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar kardeşimin düğünü var 30 hairanda..okuyamam diye o zamana kadar olanları okudum...allah kabul etsin..
allah mesut bahtiyar etsin artık kızın içerde sen dışarda oynar durursunuz
Ben bugün yine doktora gittim...valla son zamanlarda kocamdan çok doktoru görür oldum...:)) yumurtalar 15 mm olmuş...iğnelerin dozunu azalttı...sanırım fena değil durum...yani doktor kötü bişey söylemedi...
Allaahhhhhh maşallah maşallah maşallahcanım çok sevindim, boşver şimdi kocanı zaten, sen yumoşlarınla berabersin yalnız değilsin kuşum benim ayy o önemli olan gün hangi gün ise bize mutlaka haber ver sana dualar okuyalım oldumu
aa evet..müzik yokken böyle..bide müziği duydumu kolbastı oynar içerde
Bukeeettt ayy çok sevindim canım benim,
eve gidince 2 rekat şükür namazı kıl bence. Hatta namaza başlamadıysan henüz namaza bile başlasan çok iyi olur, Rabbim bazı korkuları Ona daha çok yaklaşmamız için veriyormuş, buda sana vesile olur belki
ohhhh maşallah hareketli kızına
benimkisi aynı babası, onun gibi yavaş hareket ediyor, aynı babasının pozisyonunda yatıyor, ayy inşallah hayırlısı ile huyu suyu güzelliği herşeyi babasına benzermillet kavga eder sana benzedi bana benzedi diye, bend irek eşime benzesin diye dua ettiğim için bizde kavga gürültü yok :)
Ben bugün yine doktora gittim...valla son zamanlarda kocamdan çok doktoru görür oldum...:)) yumurtalar 15 mm olmuş...iğnelerin dozunu azalttı...sanırım fena değil durum...yani doktor kötü bişey söylemedi...
çok zamandır denk gelemedik..
hep gittikten sonra geliyorum sanırsamm, sende bal tarcınlarını yaptın inşAllah de mi, keçiboynuzlarını..
inşAllah güzel haberler gelir.. böölleeeee çok çok çok sevinelimm inşAllah..
ayy canım yaseminciimm bizdeki durumda ayynıı, bende hep babaya benzesin sabrı, sakinliği, aklı diyorum..
ayy ama tembelliğini bana benzetiyorlarannanesigil.
ayy maşaAllah senin yumurtalarına.. bencede çok güzel ebatlar bunlar.. hayırlısıyla pıtpıt döllenicekler.. hop hop bebekler olucak.. çat çat doğup size evlat olucaklar..
özleemm bu ay çalışmalarınıza hız katıınn.. kafan işle bu kadar meşgulken benim içimden de çok geçiyorsunn canımcımmm inşAllah
aslımız yok sanırımm.. kan ilacını naaptı acep:26:
Buket Allah ın işine bak gerçektende kardeşinin nişanındayken haberini almıştın tüpün, düğününde karnında kızçeenn.. çok şükür halimize..
AMİİİNN Bedriyem AMİİNN...Bu arada hep diyorum ya..madem sen dedin ben de bir daha diyeyim...Özlem, Aslı ve Burcu...sıra sizde yahuuu...çok pis bende hissediyorum....
sağol canım ALLAH razı olsun..zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
DUALARINIZI OKUDUM RABBIM KABUL EYLESİN
sağol tatlım ALLAH razı olsun..bi sorun olmadığına sevindim duayla gelen meleklerimiz onlar dualarla korunuyolar ALLAHın izniyle gönlünü ferah tut canım..[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]didemss_23/ Didem[/TD]
[TD]19.06.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982/ B. Gül[/TD]
[TD]20.06.2013 perşembe[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kzılar dualarınızı okudum..Allah kabul etsin..
Ayy inan meral imm benimde kızlar çok çok geçiyor gönlümden ama baskı oluşturmayalım diyeburcu ya resmen yazdım sildim, yazdım sildim burcu bu ay düzenli çok çalışın diye .. aslı yı da sadece sormakla yetindim.. ama özleme de yazayım netçe dedimm çünkü o bu ara yoğun ya bayağı kafası dolu zaten.. inşAllah güzel sürprizler olucak.. inşAllah..
Tümm buradaki kızlar hayırlısıyla gebe kalıp, hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı ve hep buguzel anlarımızı paylaşalım..
canım sadece sana yol göztermemeiş, benimde içimi sızlattı ve aynı anda çok ferahlattı, doğru yolda ilerlediğimizi anladım..Hamd olsun.Rabbim içimizdeki inancı her geçen gün daha da çok arttırsın, çoğaltsın...Aslında hep güneş varda biz bazen onu göremiyoruz karanlıkta kaldık sanıyoruz....
şuan çok duygulandım ağlamak istiyorum...
oyyy annesinin balı, babasının fındığı..tabiki de kıpır kıprı olacak ..maşallah..lütfen bir daha da yavrumu rahatsız etmeyin, o halinden memnun mutlu sağlıklı kötü kötü senaryolarla onunda canının sıkmayın bak eşine de sana da çok kızıcam artık..bunların yerine git dondurma ye, pasta ye,kızının canı ne çekerse onu ye, tosuncuğu mutlu et..enerji depola..Rabbim'e emenet..hamdolsun....
Allah razı olsun canım..evet nişanı senin tüp bebek sonucunun açıklanacağı zamandı di mi? hey Allah'ım sen ne büyüksün...
Bukeeettt ayy çok sevindim canım benim,
eve gidince 2 rekat şükür namazı kıl bence. Hatta namaza başlamadıysan henüz namaza bile başlasan çok iyi olur, Rabbim bazı korkuları Ona daha çok yaklaşmamız için veriyormuş, buda sana vesile olur belki
ohhhh maşallah hareketli kızına
benimkisi aynı babası, onun gibi yavaş hareket ediyor, aynı babasının pozisyonunda yatıyor, ayy inşallah hayırlısı ile huyu suyu güzelliği herşeyi babasına benzermillet kavga eder sana benzedi bana benzedi diye, bend irek eşime benzesin diye dua ettiğim için bizde kavga gürültü yok :)
dualara olan inancım bir kat daha arttı salavatı tefriciyeye başlarken doktor hiçbir umut vermemişti bu ay imkansız demişti yüce rabbim yine mücizesini gösterdi ve meleğim bana geldi HAMİLEYİMMMMMMMMM kızlar 3 haftalık rabbime şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin
dualara olan inancım bir kat daha arttı salavatı tefriciyeye başlarken doktor hiçbir umut vermemişti bu ay imkansız demişti yüce rabbim yine mücizesini gösterdi ve meleğim bana geldi HAMİLEYİMMMMMMMMM kızlar 3 haftalık rabbime şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin
Günaydın Arkadaşlar...
Bu sabah güne biraz garip başladım...ne bileyim içim böyle bi fena fenaydı....sonra kendime topikten fal tuttum...gözlerimi kapattım...ALLAH'ım şimdi açtığım yazı bana yol haritası olsun dedim veeee çıkan yazıya gel...Buketim kalemine sağlık...ilaç gibi geldi valla....Bu arada nolur takma o testleri...herkesler yazmış...ooo ben de bile bununla ilgili ne hikayeler var....herşey çok güzel olacak...
cnm valla bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bende şüpheleniyordum görümcem bizdeydi onu yolculamaya gittim dönerken de idrar testi aldım yaptım baktım ki ana ikinci çizgi silik direkt eşimi aradım dedim ben birsey yaptım ne yaptın dedi çok kötü birsey dedim (erken test yapmama çok kızıyor söylerken şirinlik yapmaya çalışıyordum)sonra dedim ben test yaptım ikinci çizgi silik dedi hadi ya dedim valla yarın doktora gidecem dedim oda döndü bana dediki ne sorumsuz bir kadınsın kalk git ne bekliyorsun sonra gittim doktor beni görünce iğne tedavisine başlıyacaz dedi yok hamileyim dedim doktor bir sevindi bir sevindi utanmasa sarılacaktı valla ultrasyona koydu çok küçük ama rahmin kalınlaşmış test yapalım dedi kan testi yaptım ama damarımı patlattılar salak alamadı değerim 47.23 çıktı cumartesi yine gidecemyaa nalat hele değer,n kaçın günün kaç geçti nedir durum?????????????
cnm valla bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bende şüpheleniyordum görümcem bizdeydi onu yolculamaya gittim dönerken de idrar testi aldım yaptım baktım ki ana ikinci çizgi silik direkt eşimi aradım dedim ben birsey yaptım ne yaptın dedi çok kötü birsey dedim (erken test yapmama çok kızıyor söylerken şirinlik yapmaya çalışıyordum)sonra dedim ben test yaptım ikinci çizgi silik dedi hadi ya dedim valla yarın doktora gidecem dedim oda döndü bana dediki ne sorumsuz bir kadınsın kalk git ne bekliyorsun sonra gittim doktor beni görünce iğne tedavisine başlıyacaz dedi yok hamileyim dedim doktor bir sevindi bir sevindi utanmasa sarılacaktı valla ultrasyona koydu çok küçük ama rahmin kalınlaşmış test yapalım dedi kan testi yaptım ama damarımı patlattılar salak alamadı değerim 47.23 çıktı cumartesi yine gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?