Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ayyy canim masallah subhanallah Allah kucagina aldigin gunleride gostersin

Ben bugün yine doktora gittim...valla son zamanlarda kocamdan çok doktoru görür oldum...:)) yumurtalar 15 mm olmuş...iğnelerin dozunu azalttı...sanırım fena değil durum...yani doktor kötü bişey söylemedi...

ayy Meral maşallah senin yumurtalar tosun gibi olmuş :)) bide stres yapmıştın bir iki damla boşa gitti diye, ayy senin eşin yoğun çalıştığından mı yanında olamıyor kuzum? Geçende benim aklıma ne geldi: dedim ki eşim dışında kaç kişi şeyimi gördü, neler girdi çıktı bu şeyin içine :))))))))

bedişim adetin 2. Günü başlanması lazım ya onu bekliyorum, hemen bal tarçın yapacağım inşallah, pazarteside eşimin spermlerine bakılacak onun sonuncuna görede keçiboynuzuna başlayacağım inşallah

Bedişim sen ve Meral'in 6.hissine çok güveniyorum Allahın izniyle, kalbiniz çok temiz tahminleriniz Allahın izniyle çıkacak inşallah..seda,aslı,zeynep,özlemim,burcu,ayşe,meral,tuba,tuğba Rabbimin izniyle hepimiz hamile kalacağız, ayrıca bu ay tubalardan bie haber gelebilir bence :)))))))))

ayyyyyyy BURCU şoktayım harika bir haber..maşallah subhanallah Rabbime..şükürler olsun
Iğneleri almamıştın di mi? Allahımın mücizesi..şükürler olsun..9 ay boyunca sımsıkı tutunsun sana..ayy ayrıntı anlat hemen...

Ayyyy BURCU maşallah çok sevindim, doktor ilaç falan verdi mi? Tüplerindeki kist gitmişmiydi? Ayy herşey yolunda gider inşallah Rabbim nazardan korusun

burcuu hayırlı, uğurlu olsun cnm:) Ummadığın anda, ümitsizlik en dorukta iken, ihtimal bile vermezken dualarla konmuş meleğin Rahim olan Allahın adı ile Rahmine=)) En güzeli bu olsa sanırım. Hiç ummadğn anda gelmesi(= daha çok adranalin, heyecan mutluluk , daha çok gözyaşı ve sümük oluyor

Ayyy canim masallah subhanallah Allah kucagina aldigin gunleride gostersin

Ayyyy BURCU maşallah çok sevindim, doktor ilaç falan verdi mi? Tüplerindeki kist gitmişmiydi? Ayy herşey yolunda gider inşallah Rabbim nazardan korusun

ayyy sağolun kızlar allah razı olsun herkese nasip etsin ewet en beklenmedik anda geldi burcucum kist geçen ay kaybolmuştu iğneleri almamıştım ewet ilaç verdi progestan coraspirin birde sulandırıcı iğne yarınadan kullanmaya başlıyacam allah nasip ederse

kızlar nasılsnz? Son zamanlar hc gremedm nete gezi olayları yuzndn. Koca yolu beklemekten. Gunlerce gelmdi. Ne korktm ne korktm br sey olacak dıe. Aksilik oyle ktu br yere düştüki tam yakıp yıkanlarn oldğu yer. Yemek ble yememiş adam. Uyumamş. Allaha şkr btti. Bnde nrmal hayata dönebldm.

Ayy burcu Allahın nasibine bak, kistin gitmesini beklemiş bebğin..maşallah ..aman kendine dikkat et, keyfini çıkar, maşallah canım..9 ay hiç sorun olmadan sağlıkla tutunsun bebeğin

Merveee canım nerelerdesin, özledik seni :)) aman Allah esirgesin Rabbim eşini korusun esirgesin..sen nasılsın? Bebekle ilgili tedavi falan varmi? Bir özet geç bakaalım hemen kaçma :)))))))

BURCU Canım az önca SEDA ile facebooktan mesajlaştık, senin hamile olduğunu söyledim, çok sevindi seni çok tebrik ediyor, banlı olduğu için girip yazamıyor, ben ileteyim dedim :))))

ALLAH ııım inanmıyoruummm tam süprizler olsun yazdıktan sonra süpriz olması...ay MAŞALLAH...çok ama çok sevindim canım benim...ALLAH ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH....

Teşekkür ederim canım, inşallah geçer:85:

Hayırlı olsun canım, çok sevindim. Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Buket gözün aydın canım, ayrıntılı iyi geçmiş, biz zaten emindik senin o hareketli kıpır kıpır kızının sağlıklı olduğundan

didemss_23/ Didemcim duanı okudum rabbim sağlıklı hamişlik + kolay doğum nasip etsin amin
gul1982/ B. Gülcüm duanı okudum rabbim Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür nasip etsin amin
canımm öncelikle tebrik ederim çok sevindim RABBİM kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH...duamızı okumuşsun ALLAH razı olsun tatlımm..

ANAMMMM NE ŞAŞIRDIM ŞİMDİ MASALALH YA ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
NASILSIN CANIM NEYSEKİ HERŞEY NORMALE DÖNMÜŞ DAHA SIK GEL ÖZLETME KENDİNİ

çok sevindim bişi çıkmamasına gözün aydın kızında masallah bizim kız öle ağırdan ağırdan hareket edio anası gibi tembel

Ayy burcu Allahın nasibine bak, kistin gitmesini beklemiş bebğin..maşallah ..aman kendine dikkat et, keyfini çıkar, maşallah canım..9 ay hiç sorun olmadan sağlıkla tutunsun bebeğin
aynen cnm allah kısmet edince önünde hiçbir engel kalmıyor şükürler olsun allah en kısa sürede sana ve tüm istiyenlere nasip etsin amin

canımm öncelikle tebrik ederim çok sevindim RABBİM kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH...duamızı okumuşsun ALLAH razı olsun tatlımm..

BURCUU canım çok tebrik ederim, inş çook güzel bir hamilelik geçirirsın ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.ay birden hamile olduğunu okuyunca heyecanlandımve çok sevindim

canım gözün aydın.Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…