- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.681
dualara olan inancım bir kat daha arttı salavatı tefriciyeye başlarken doktor hiçbir umut vermemişti bu ay imkansız demişti yüce rabbim yine mücizesini gösterdi ve meleğim bana geldi HAMİLEYİMMMMMMMMM kızlar 3 haftalık rabbime şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin
cnm valla bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bende şüpheleniyordum görümcem bizdeydi onu yolculamaya gittim dönerken de idrar testi aldım yaptım baktım ki ana ikinci çizgi silik direkt eşimi aradım dedim ben birsey yaptım ne yaptın dedi çok kötü birsey dedim (erken test yapmama çok kızıyor söylerken şirinlik yapmaya çalışıyordum)sonra dedim ben test yaptım ikinci çizgi silik dedi hadi ya dedim valla yarın doktora gidecem dedim oda döndü bana dediki ne sorumsuz bir kadınsın kalk git ne bekliyorsun sonra gittim doktor beni görünce iğne tedavisine başlıyacaz dedi yok hamileyim dedim doktor bir sevindi bir sevindi utanmasa sarılacaktı valla ultrasyona koydu çok küçük ama rahmin kalınlaşmış test yapalım dedi kan testi yaptım ama damarımı patlattılar salak alamadı değerim 47.23 çıktı cumartesi yine gidecem
Ben bugün yine doktora gittim...valla son zamanlarda kocamdan çok doktoru görür oldum...:)) yumurtalar 15 mm olmuş...iğnelerin dozunu azalttı...sanırım fena değil durum...yani doktor kötü bişey söylemedi...
çok zamandır denk gelemedik..
hep gittikten sonra geliyorum sanırsamm, sende bal tarcınlarını yaptın inşAllah de mi, keçiboynuzlarını..
inşAllah güzel haberler gelir.. böölleeeee çok çok çok sevinelimm inşAllah..
Buket Allah ın işine bak gerçektende kardeşinin nişanındayken haberini almıştın tüpün, düğününde karnında kızçeenn.. çok şükür halimize..
Ayy inan meral imm benimde kızlar çok çok geçiyor gönlümden ama baskı oluşturmayalım diyeburcu ya resmen yazdım sildim, yazdım sildim burcu bu ay düzenli çok çalışın diye .. aslı yı da sadece sormakla yetindim.. ama özleme de yazayım netçe dedimm çünkü o bu ara yoğun ya bayağı kafası dolu zaten.. inşAllah güzel sürprizler olucak.. inşAllah..
Tümm buradaki kızlar hayırlısıyla gebe kalıp, hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı ve hep buguzel anlarımızı paylaşalım..
dualara olan inancım bir kat daha arttı salavatı tefriciyeye başlarken doktor hiçbir umut vermemişti bu ay imkansız demişti yüce rabbim yine mücizesini gösterdi ve meleğim bana geldi HAMİLEYİMMMMMMMMM kızlar 3 haftalık rabbime şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin
cnm valla bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bende şüpheleniyordum görümcem bizdeydi onu yolculamaya gittim dönerken de idrar testi aldım yaptım baktım ki ana ikinci çizgi silik direkt eşimi aradım dedim ben birsey yaptım ne yaptın dedi çok kötü birsey dedim (erken test yapmama çok kızıyor söylerken şirinlik yapmaya çalışıyordum)sonra dedim ben test yaptım ikinci çizgi silik dedi hadi ya dedim valla yarın doktora gidecem dedim oda döndü bana dediki ne sorumsuz bir kadınsın kalk git ne bekliyorsun sonra gittim doktor beni görünce iğne tedavisine başlıyacaz dedi yok hamileyim dedim doktor bir sevindi bir sevindi utanmasa sarılacaktı valla ultrasyona koydu çok küçük ama rahmin kalınlaşmış test yapalım dedi kan testi yaptım ama damarımı patlattılar salak alamadı değerim 47.23 çıktı cumartesi yine gidecem
ayyy gözün aydın..
Allah nazarlardan korusun, MaşaAllah size..
Günün sürpriz yumurtası sen oldunn.. herşey yolunda gitsin ve sen sağlıcakla evladını al inşAllah kucağına.. tefriciyelere bende çok inanıyorum.. Dua zaten en büyük güç elimizde..
Ayyy canim masallah subhanallah Allah kucagina aldigin gunleride gostersin
ayyyyyyy BURCU şoktayım harika bir haber..maşallah subhanallah Rabbime..şükürler olsun
Iğneleri almamıştın di mi? Allahımın mücizesi..şükürler olsun..9 ay boyunca sımsıkı tutunsun sana..ayy ayrıntı anlat hemen...
Ayyyy BURCU maşallah çok sevindim, doktor ilaç falan verdi mi? Tüplerindeki kist gitmişmiydi? Ayy herşey yolunda gider inşallah Rabbim nazardan korusun
ayyy sağolun kızlar allah razı olsun herkese nasip etsin ewet en beklenmedik anda geldi burcucum kist geçen ay kaybolmuştu iğneleri almamıştım ewet ilaç verdi progestan coraspirin birde sulandırıcı iğne yarınadan kullanmaya başlıyacam allah nasip ederseburcuu hayırlı, uğurlu olsun cnm:) Ummadığın anda, ümitsizlik en dorukta iken, ihtimal bile vermezken dualarla konmuş meleğin Rahim olan Allahın adı ile Rahmine=)) En güzeli bu olsa sanırım. Hiç ummadğn anda gelmesi(= daha çok adranalin, heyecan mutluluk , daha çok gözyaşı ve sümük oluyor
ayyy sağolun kızlar allah razı olsun herkese nasip etsin ewet en beklenmedik anda geldi burcucum kist geçen ay kaybolmuştu iğneleri almamıştım ewet ilaç verdi progestan coraspirin birde sulandırıcı iğne yarınadan kullanmaya başlıyacam allah nasip ederse
kızlar nasılsnz? Son zamanlar hc gremedm nete gezi olayları yuzndn. Koca yolu beklemekten. Gunlerce gelmdi. Ne korktm ne korktm br sey olacak dıe. Aksilik oyle ktu br yere düştüki tam yakıp yıkanlarn oldğu yer. Yemek ble yememiş adam. Uyumamş. Allaha şkr btti. Bnde nrmal hayata dönebldm.
a
ah canım ya bak tecrübeli bi annişten duymak iyi geldi bende bakıyorum bakıyorum bişi yoknasıl açılıcak diyodum inşallah sorunsuz gelir canım ya sağolasın gülüm içim dahs bi rahatladı şimdi
çok geçmiş olsun bu arada canımcım ya zordur o şimdi bende hiç yoktu hamile kaldığımdan beri var sanki bi iki kanıyo o makattan bişi veriyolarya doğumdan önce o çok acıtır insanın canını diyorum doğumdan çok o korkutuyo valla
kramlerinden falan al ihmal etme canım emi bide kayısı falan ye hem bebişe bol bol süt yapar hoşafı falan tam mevsimi aklında bulunsun çokta geçmiş olsun tekrar canımcım
canımm öncelikle tebrik ederim çok sevindim RABBİM kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH...duamızı okumuşsun ALLAH razı olsun tatlımm..didemss_23/ Didemcim duanı okudum rabbim sağlıklı hamişlik + kolay doğum nasip etsin amin
gul1982/ B. Gülcüm duanı okudum rabbim Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür nasip etsin amin
ANAMMMM NE ŞAŞIRDIM ŞİMDİ MASALALH YA ALLAH TAMAMINA ERDİRSİNcnm valla bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bende şüpheleniyordum görümcem bizdeydi onu yolculamaya gittim dönerken de idrar testi aldım yaptım baktım ki ana ikinci çizgi silik direkt eşimi aradım dedim ben birsey yaptım ne yaptın dedi çok kötü birsey dedim (erken test yapmama çok kızıyor söylerken şirinlik yapmaya çalışıyordum)sonra dedim ben test yaptım ikinci çizgi silik dedi hadi ya dedim valla yarın doktora gidecem dedim oda döndü bana dediki ne sorumsuz bir kadınsın kalk git ne bekliyorsun sonra gittim doktor beni görünce iğne tedavisine başlıyacaz dedi yok hamileyim dedim doktor bir sevindi bir sevindi utanmasa sarılacaktı valla ultrasyona koydu çok küçük ama rahmin kalınlaşmış test yapalım dedi kan testi yaptım ama damarımı patlattılar salak alamadı değerim 47.23 çıktı cumartesi yine gidecem
NASILSIN CANIM NEYSEKİ HERŞEY NORMALE DÖNMÜŞ DAHA SIK GEL ÖZLETME KENDİNİkızlar nasılsnz? Son zamanlar hc gremedm nete gezi olayları yuzndn. Koca yolu beklemekten. Gunlerce gelmdi. Ne korktm ne korktm br sey olacak dıe. Aksilik oyle ktu br yere düştüki tam yakıp yıkanlarn oldğu yer. Yemek ble yememiş adam. Uyumamş. Allaha şkr btti. Bnde nrmal hayata dönebldm.
aynen cnm allah kısmet edince önünde hiçbir engel kalmıyor şükürler olsun allah en kısa sürede sana ve tüm istiyenlere nasip etsin aminAyy burcu Allahın nasibine bak, kistin gitmesini beklemiş bebğin..maşallah ..aman kendine dikkat et, keyfini çıkar, maşallah canım..9 ay hiç sorun olmadan sağlıkla tutunsun bebeğin
canımm öncelikle tebrik ederim çok sevindim RABBİM kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH...duamızı okumuşsun ALLAH razı olsun tatlımm..
Hayırlı olsun canım, çok sevindim. Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
ALLAH ııım inanmıyoruummm tam süprizler olsun yazdıktan sonra süpriz olması...ay MAŞALLAH...çok ama çok sevindim canım benim...ALLAH ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH....
sağolun kızlar allah razı olsun tüm istiyenlere yaşatsın bu duyguyuANAMMMM NE ŞAŞIRDIM ŞİMDİ MASALALH YA ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
benimkini sirje verecez ip cambazı olsun diye:))çok sevindim bişi çıkmamasına gözün aydın kızında masallah bizim kız öle ağırdan ağırdan hareket edio anası gibi tembel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?