Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım gözün aydın.Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

Zeynep kardeş, az önce dua etmek üzere aldım abdestimi geçtim köşeme...malum dua olayında çok yeniyim...çok da heyecanlıydım...okudum okudum sıra sana gelince ezan başladı aman beni aldı bir ağlama...çok taştım valla...ALLAH hayırlara çıkarsın İNŞALLAH...Herkesin duasını çok hissederek yaptım ama senin ki bi ayrı taştı sanki...

Kızlar ben büyük bir keyifle dualarınızı okudum...İNŞALLAH RABBİM bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kabul eder...ALLAH hepinizin gönlünün muradını versin İNŞALLAH....

barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum

Aslıcım canım benim ben 1 Yasin okudum...ALLAH kabul eder İNŞALLAH...İNŞALLAH senin de bekleme sürecinde sürpriz haberlerini alıveririz....

ayyyyyyyy meral ya.çok sağol Allah razı olsuncanım benim.aynı durumdayız ya.bende kendini gördüğün için o kadar hislenmişsindir.benim için dua ederken kendi korkuların,endişelerin,beklentilerin gelmiştir aklına.yumurtaların çok güzel gelişmiş maşallah.hayırlısı ile pozitifi göreceksin merak etme.senin içine başkaları doğuyor ya ende senin için iyi şeyler hissediyorum.
yarın doktor randevum var benimde bakalım ne diyecek.kendimi sürekli telkin ediyorum ''bu sefer stres yok,su akar yolunu bulur '' diye ama nerde dilim öyle desede dişlerimi sıkıyorum,yanaklarımı ısırıyorum ,acayip acayip rüyalar görüyorum vs...ben tedaviye başladığımda sen bebişine kavuşmuş olacaksın inşallah

Ben gelene kadar haber eskimiş ama genede gözün aydın.gördün dimi boşu boşuna üzdün kızını da kendinide babasını da

Bak yine ağlıyorum bu iğneler benim kafamı yememe neden oluyor sanırım...canım benim ALLAH senden de razı olsun...ah be Zeynep'im bu düşünmeyim denilince düşünülmeyecek bişey değil ki...kendiliğinden olursa olur o nedenle kasma bence...düşünmeyim dedikçe saplanıyor insan...artık ben kendimi telkin etmeye çalışmıyorum mesela ama ALLAH tarafından benim öz irademle yaptığım bişey değil bu...robot gibiyim...uyanıyorum iğnemi vuruyorum..işe gidiyorum eşşek gibi çalışıyorum koşa koşa doktora gidiyorum eve gelip yemek haızrlıyorum iğnemi vurunuyorum uyuyorum...beynimle ilişkim yok denecek kadar az...şiddetle tavsiye ederim...ayrıca kimin neyi yaşayacağını ALLAH bilir...bakarsın tam tersi olur sen kavuşursun bebeğine ben hala uğraşıyor olurum...önemli olan umudu yitirmemek...ve tam anlamıyla ALLAH a teslim olmak...çünkü yapacak başka hiçbirşeyimiz yok...

hayda niye öyle dedin şimdi?ikimizde kavuşalım inşallah.ben tedavideye başlarken sen pozitifi görürsün;ben tedavideyken sen keseyi görürsün,benim transfer yapılır sen kalp atışını duyarsın,ben pozitifi görürüm senin mide bulantıların artar ,sonra ben kalp atışını duyarım sen cinsiyetini öğrenirsin..... böyle peşpeşe devam eder gideriz olmazmı bacım?

Amiiinnn...bin kere yüz bin kere AMİİİNNN....Bence şahane olur...aaayy çok heyecan vericiii...olur mu dersin? olur ya neden olmasın ki...bak gece gece umuda garkoldum...haydi bakalım YA BİSMİLLAH o vakit...

Amiiinnn...bin kere yüz bin kere AMİİİNNN....Bence şahane olur...aaayy çok heyecan vericiii...olur mu dersin? olur ya neden olmasın ki...bak gece gece umuda garkoldum...haydi bakalım YA BİSMİLLAH o vakit...

Olucak inşallah canım.Evvel Allah ın izni ile.bende biraz önce dua ettim Allah ım emeklerimizin karşılığını boşa çıkarma diye :)

Olucak inşallah canım.Evvel Allah ın izni ile.bende biraz önce dua ettim Allah ım emeklerimizin karşılığını boşa çıkarma diye :)

O zaman ben bu şahane gazla uyku moduna geçiyorum...gökyüzü çok sakinken...üstüne bi de perşembe gecesiyken rüyalarımı ciddiye alarak uyanacağım sabaha...malum perşembe gecesi görülen rüyalar ciddiye alınması gereken gerçeğe en yakın rüyalardır...Hayırlı geceler...Hayırlı Cuma'lar...iyi uykulaarr....

sanada iyi geceler canım.bende çıkayım o zaman Allah a emanet ol

Ben hala tatildeyim net giremiyom bugun gul baba turbesine gittik hepimiz icin dua ettim. Allahim tum arkadaslarimin isteklerini dualarini hayirlisiyla kabul et dedim.
Gammzee bebisin hayirli olsun tebrikler
Bende bu ay cok erken adet oldum bitti.bile Doktorumu aradim 2.-5.gunu gelemicem tatildeyim dedim. Tatil donusu gel kist yoksa asilama yapalim dedi bakalim hayirlisi

burcuuuuuu gözün aydınnn bu ne güzel bir haber allahım sağ sağlim kucagına almayıda nasip etsinnn

ay amanın k.burcu hamileymiş nasıl sevindim anlatamam Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
bende dün doktora gittim bir tane yumurtam varmış 18 boyutunda dün gece çatlatma iğnemi vuruldum Allah izin verilse yarın 13de aşılamam var tek yumurta tek şansım var Rabbim inşallah meleğimi bana gönderir
bide her yerim kırılıyor Erzurum gibi bir yerde kış boyunca hastalanmadım bu havada hasta oldum hemde aşılama öncesi

Canımmm tebrik ederimmmmm Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhNasıl da sürpriz olmuştur çok duygulandım amaBurcu canımm duaların gücü işte bide vakti zamanı gelmişş ayy çok heyecanlııı
Aslıcım canım benim ben 1 Yasin okudum...ALLAH kabul eder İNŞALLAH...İNŞALLAH senin de bekleme sürecinde sürpriz haberlerini alıveririz....
Allah razı olsun Meralcimm Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah tüp bebek tedavin kocaman bir pozitifle sonuçlansın inşallahhh
İkizimmmm Ayşeee nerelerdesin yaaa hiç gelemiyosun da insan ikizini yalnız bırakırmıınese kocişinle tatildeymişsin iyi tatiller canımm dağıt iyice kafanıı iyi tatiller canımm
o zamn yarın sana her zamankinden daha da çok dua edicezz canım inşallah herşey yolunda gider ve sonunda hayırlı haberlerini alırızzz

allahım yar ve yardımcın olsun kuzummm inş. olcakk güzel haberler alcaz allahınn izni ile

o zamn yarın sana her zamankinden daha da çok dua edicezz canım inşallah herşey yolunda gider ve sonunda hayırlı haberlerini alırızzz

Allah razı olsun kuzucum benimde dualarınızdan başka hiç bir şeye ihtiyacım yok, memlekette hiç kimseye söylemedim ne eşimin ailesine ne kendi aileme 1. aşılamada strese sokmuşlardı beni:)) Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah çünkü Rabbim merhametlilerin en merhametlisi bizlere de merhamet eylesin
dün bebek görmeye gittim bir yandan seviyorum bir yandan dualar okuyorum nazarım değmesin diye anneside çok hassas o da tüple hamile kaldı bana dediki sakın nazarının değeceğini düşünme bizim gibiler ancak dua ederler nazar etmezler benimde cok kırgınlarım oldu arkadaşlarıma karşı bebeğim yokken dedi. çok hoşuma gitti çok duygulandım, Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…