- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.701
canım gözün aydın.Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah
Sayın pek değerli güzel insanlarrr canım arkadaşlarımBiliyosunuz Allah nasip ederse Temmuzda tüp bebeğe başlıyorum ve dün akşam 500 Yasine niyetlendimm 500 kişiye dağıtacam. İnşallah transferime kadar tamamlarımm aranızda okuyabilecek olanlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok memnun olurummm her birey yalnızca 1 yasin okuyabiliyor Sizleri seviyorummm
Zeynep kardeş, az önce dua etmek üzere aldım abdestimi geçtim köşeme...malum dua olayında çok yeniyim...çok da heyecanlıydım...okudum okudum sıra sana gelince ezan başladı aman beni aldı bir ağlama...çok taştım valla...ALLAH hayırlara çıkarsın İNŞALLAH...Herkesin duasını çok hissederek yaptım ama senin ki bi ayrı taştı sanki...
ayyyyyyyy meral ya.çok sağol Allah razı olsuncanım benim.aynı durumdayız ya.bende kendini gördüğün için o kadar hislenmişsindir.benim için dua ederken kendi korkuların,endişelerin,beklentilerin gelmiştir aklına.yumurtaların çok güzel gelişmiş maşallah.hayırlısı ile pozitifi göreceksin merak etme.senin içine başkaları doğuyor ya ende senin için iyi şeyler hissediyorum.
yarın doktor randevum var benimde bakalım ne diyecek.kendimi sürekli telkin ediyorum ''bu sefer stres yok,su akar yolunu bulur '' diye ama nerde dilim öyle desede dişlerimi sıkıyorum,yanaklarımı ısırıyorum ,acayip acayip rüyalar görüyorum vs...ben tedaviye başladığımda sen bebişine kavuşmuş olacaksın inşallah
Bak yine ağlıyorum bu iğneler benim kafamı yememe neden oluyor sanırım...canım benim ALLAH senden de razı olsun...ah be Zeynep'im bu düşünmeyim denilince düşünülmeyecek bişey değil ki...kendiliğinden olursa olur o nedenle kasma bence...düşünmeyim dedikçe saplanıyor insan...artık ben kendimi telkin etmeye çalışmıyorum mesela ama ALLAH tarafından benim öz irademle yaptığım bişey değil bu...robot gibiyim...uyanıyorum iğnemi vuruyorum..işe gidiyorum eşşek gibi çalışıyorum koşa koşa doktora gidiyorum eve gelip yemek haızrlıyorum iğnemi vurunuyorum uyuyorum...beynimle ilişkim yok denecek kadar az...şiddetle tavsiye ederim...ayrıca kimin neyi yaşayacağını ALLAH bilir...bakarsın tam tersi olur sen kavuşursun bebeğine ben hala uğraşıyor olurum...önemli olan umudu yitirmemek...ve tam anlamıyla ALLAH a teslim olmak...çünkü yapacak başka hiçbirşeyimiz yok...
hayda niye öyle dedin şimdi?ikimizde kavuşalım inşallah.ben tedavideye başlarken sen pozitifi görürsün;ben tedavideyken sen keseyi görürsün,benim transfer yapılır sen kalp atışını duyarsın,ben pozitifi görürüm senin mide bulantıların artar ,sonra ben kalp atışını duyarım sen cinsiyetini öğrenirsin..... böyle peşpeşe devam eder gideriz olmazmı bacım?
Amiiinnn...bin kere yüz bin kere AMİİİNNN....Bence şahane olur...aaayy çok heyecan vericiii...olur mu dersin? olur ya neden olmasın ki...bak gece gece umuda garkoldum...haydi bakalım YA BİSMİLLAH o vakit...
Olucak inşallah canım.Evvel Allah ın izni ile.bende biraz önce dua ettim Allah ım emeklerimizin karşılığını boşa çıkarma diye :)
O zaman ben bu şahane gazla uyku moduna geçiyorum...gökyüzü çok sakinken...üstüne bi de perşembe gecesiyken rüyalarımı ciddiye alarak uyanacağım sabaha...malum perşembe gecesi görülen rüyalar ciddiye alınması gereken gerçeğe en yakın rüyalardır...Hayırlı geceler...Hayırlı Cuma'lar...iyi uykulaarr....
dualara olan inancım bir kat daha arttı salavatı tefriciyeye başlarken doktor hiçbir umut vermemişti bu ay imkansız demişti yüce rabbim yine mücizesini gösterdi ve meleğim bana geldi HAMİLEYİMMMMMMMMM kızlar 3 haftalık rabbime şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin
dualara olan inancım bir kat daha arttı salavatı tefriciyeye başlarken doktor hiçbir umut vermemişti bu ay imkansız demişti yüce rabbim yine mücizesini gösterdi ve meleğim bana geldi HAMİLEYİMMMMMMMMM kızlar 3 haftalık rabbime şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin
Canımmm tebrik ederimmmmmcnm valla bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bende şüpheleniyordum görümcem bizdeydi onu yolculamaya gittim dönerken de idrar testi aldım yaptım baktım ki ana ikinci çizgi silik direkt eşimi aradım dedim ben birsey yaptım ne yaptın dedi çok kötü birsey dedim (erken test yapmama çok kızıyor söylerken şirinlik yapmaya çalışıyordum)sonra dedim ben test yaptım ikinci çizgi silik dedi hadi ya dedim valla yarın doktora gidecem dedim oda döndü bana dediki ne sorumsuz bir kadınsın kalk git ne bekliyorsun sonra gittim doktor beni görünce iğne tedavisine başlıyacaz dedi yok hamileyim dedim doktor bir sevindi bir sevindi utanmasa sarılacaktı valla ultrasyona koydu çok küçük ama rahmin kalınlaşmış test yapalım dedi kan testi yaptım ama damarımı patlattılar salak alamadı değerim 47.23 çıktı cumartesi yine gidecem
Allah razı olsun MeralcimmAslıcım canım benim ben 1 Yasin okudum...ALLAH kabul eder İNŞALLAH...İNŞALLAH senin de bekleme sürecinde sürpriz haberlerini alıveririz....
İkizimmmm Ayşeee nerelerdesin yaaaBen hala tatildeyim net giremiyom bugun gul baba turbesine gittik hepimiz icin dua ettim. Allahim tum arkadaslarimin isteklerini dualarini hayirlisiyla kabul et dedim.
Gammzee bebisin hayirli olsun tebrikler
Bende bu ay cok erken adet oldum bitti.bile Doktorumu aradim 2.-5.gunu gelemicem tatildeyim dedim. Tatil donusu gel kist yoksa asilama yapalim dedi bakalim hayirlisi
o zamn yarın sana her zamankinden daha da çok dua edicezz canımay amanın k.burcu hamileymiş nasıl sevindim anlatamamRabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
bende dün doktora gittim bir tane yumurtam varmış 18 boyutunda dün gece çatlatma iğnemi vuruldum Allah izin verilse yarın 13de aşılamam var tek yumurta tek şansım var Rabbim inşallah meleğimi bana gönderir
bide her yerim kırılıyor Erzurum gibi bir yerde kış boyunca hastalanmadım bu havada hasta oldum hemde aşılama öncesi
ay amanın k.burcu hamileymiş nasıl sevindim anlatamamRabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
bende dün doktora gittim bir tane yumurtam varmış 18 boyutunda dün gece çatlatma iğnemi vuruldum Allah izin verilse yarın 13de aşılamam var tek yumurta tek şansım var Rabbim inşallah meleğimi bana gönderir
bide her yerim kırılıyor Erzurum gibi bir yerde kış boyunca hastalanmadım bu havada hasta oldum hemde aşılama öncesi
o zamn yarın sana her zamankinden daha da çok dua edicezz canıminşallah herşey yolunda gider ve sonunda hayırlı haberlerini alırızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?