Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım işte yaşamış biri senin neler düşüneceğini tahmin ediyo çünkü o da yaşadı aynı şeyleri ben de bazen severken yanlış anlarlarmı die düşünmüyor değilim valla ya da yazık şuna bak nasıl seviyo kendinin yok ya die düşünüyolarmıdır bilmiyorum ama farketttim de eskisi gibi sevemiyorum çocukları korkuyorum ne düşünürler diemi Nazar değidiririm diemi ya da ne bilim...Ben de dün bi arkadaşımla konuştum 1 oğlu vardı Allah bağışlasın 2.ye hamileymiş ama kaza dedi şu KAZA olayı varya duydum ya uzun zaman dır bu kadar kötü olmamıştım uzun zamndır bu kadar acımamıştı içim KAZA...Asla isyan etmiyorum Allah'ım korusun ama ne bilim okadar kötü oldum ki namaza durdum sonra tutamıyorum ki kendimi ağlıyorum Allah'ım hayırlısıysa bize de hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et eğe rki bi evlat nasip olmucaksa sabır ver die dua edip durdumm daha da tutamıyorum kendimi zaten nasıl dolduysam artık...

günaydın canım ben birazcık hastayım vücudum kırılıyor ama işe geldim çünkü pazartesi izin alıcam
sen ve hiperaktif kızın nasılsınız

nasıl başardın şu aşamada hastalanmayı..neyse dert etme..bende antibiyotik içmiştim hatırlarsan:))kızışımda iyidir..bi ara hareket ettiğini sanıyodum ama şimdi hiçbişe hissetmiyom..belkide döndü möndü bişey oldu...ne bileyim..hissetmek istiyorum..inşallah sende hissedecen:))

dolma..!!doldurma kendini..sen diyosunki biz çabalıyoruz olmuyo o kazara hamile kalıyo..anlıyorum seni..

ne güzel söylemiş arkadaşınn hakikaten cabucak evlat sahibi olanla biraz sınavdan sonra sahip ola arasında fark olduguna inanıyorum daha merhametli daha kırılgan daha ince düşünceli ve duacı

secdede aglamak çok taıdık geliyo aslıcımm az kaldı inş. ben inanıyorum kavuşacaksın kuzuna seninde yuzun gülecek evvel allhın izni ile

a canım benim...kıyamam ben sana....çok bencilce gelecek belki ama o kadar seviniyorum bu duyguları yalnız yaşamadığımı görünce...artık kendimi şeytanın oyuncağı sanmaya başlamıştım...neler geçiyor aklımdan....geçen hafta şube yetkililerimden biri geldi..nasıl bunalmış işlerden...1 kızı var dedi ki Meral hmile kalmayı planlıyorum yapıcam valla 2. yi biraz dinlenirim dedi...dedim o kadar kolay mı ya bu işler? yemin ediyorum 1 ay geçmedi bana mail atmış doktordayım sonuç pozitif lütfen sen de bana güzel haber ver diye...nasıl dedim yaaa...nası yaaaa..kadın karar veriyo oluyo...ALLAH kalbimi karartmasın ödüm kopuyor yanlış bir cümle kurucam diye .....

a aaaaa çok enteresan ben de tüp e başlarken grip oldum yaaa...bu ne yaaa şaka gibii...ALLAH izin verirse bu öğlen Cuma vakti Zuhuratbaba Türbesine gidicem....senin için orda özel dua edicem...canım benim ALLAH emeklerini, dualarını boşa çıkarmaz İNŞALLAH....

Hayırlı Cumalar..Dualarımız kabul olsun ...
Aslı o sanaa tefriciye başlıyalım hiç umutsuz olma ben inanıyorum herşeyin vakti zamanı var vakti zamanı gelince oluyor...

evet meralim dillendirme insaız düşüüyoruz ister istemez ama bende korkardım dillendirmekten inş. rabbim nasip edicek tevekkülü elden bırakmayalım

ayy canım yaseminciimm bizdeki durumda ayynıı, bende hep babaya benzesin sabrı, sakinliği, aklı diyorum..
ayy ama tembelliğini bana benzetiyorlar annanesigil.
Bedriyecim ayy yesinler senin annesigil lafını emi sen merak etme huyu suyu görüntüsü herşeyi en hayırlı olan kişiye benzeyecek Elif'in Alllahın izni ile

ayyyyy maşşallah canım benm Allahım hayırlısı ile sana tutundursun inşallah tatlı bebeğini canım benim. dünya dualar ile dönüyor yaa işte bir kanıtı daha yaaa
canımmmm özledik seni yaa ohh hoşgeldin tekrardan kuşum benim. Allahım eşini seni ve tüm masum insanları korusun inşallah bu yakıp yıkıp geçen, düzen bozan, kalplere korku salan insan kılıklı yaratıklardan.
bircannnn ayy maşallah canım benim hayırlısı ile inşallah rabbim sana kolaylıkla tutundurur bebeğini, bura çılgınca eğleniriz dualar ederiz güleriz coşarız inşallah tatlım

sELAM KIZLAAARRR,

ÇOK duygusal konuşmalar olmuş.. yazmışlar ama kızlar dua herşeye vesile ve birşeyi en iyi isteme yöntemi hadi sırayla isteyen tefriciyeye niyetlensin okuyalım.. bakın en güzell örnek Burcu var önümüzde niyetlendi oldu.. diğer burcu, aslı,meral, zeynep, ebru, seda, özlem aklıma gelmeyen kızlar bence içinizden geldiği zamanlarda niyetlenin hayırlısıyla okuyalım..

Ayy merall sen demişsin ya grip oluyoruz diye, tümay dedim inşAllah bir akım başlatmıştır.. gebe kalmadan önce grip olunuyordur bu topikte, gebeliklede grip sona erer ama..

Bircan hadi Bismillah.. Allah yardım etsinn.. Yüreğim dualarım çokca seninle bugun..

kızlar gamze neden gelmiyor haberleşiyor musunuz? 2 gamzeyide soruyorum ben hiç rast gelmiyorum.. iyidirler inşAllah.:26:

vee beeenn kısmetse yarına şeker yüklemesine gidiyorum doktora sonucu bildiririmm.. Bizede dua edinn kızlar biz kısmetse tatile çıkıyoruz önümüzdeki hafta ist yakınlarında olucaz.. ptesi evdeyiz.. salı kısmetsee şile tarafında bir kaç gün kalıcazz... inşAllah
şeker yüklemem iyi çıkarsa tabi, testi tekrarlamasına gerek kalmaz umarmmm..

hafta sonuda kısa bi memlekete gidip gelicez.. umarım planlar güzel işler.

ayyy cnm hadi hayırlısı olsun senden de güzel haberler alalım allah yar ve yardımcın olsun ve meleğin sana gelsin

6+1 hamileyim kızlar bugün kesemiz ve kalp atışımızıda duyduk şükürler olsun rabbim olmayan herkeze nasip etsin inş

:119::119::119::119::124: :124: kızlar çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah huyu güzel kendi güzel evlatlar

hayırlı cumalar kıslar nasılsınız bakalım yenı hamışımız gosun aydın hayırlısıyla kucagın alamayı nasıp etsın rabbım

ya kıslar kafama bıse takıldı doktor bana bteayı 26 hazıranda yaptır dedı cok erken degılmı benım adet tarıhım 4-yada besı ıgne olduktan sonra bı kacgun ıcınde bellımı olurkı acep anlamadım gıttı cok erken gıbı geldı bana

Hani ben dün gece uzuuun zamandan beri ilk defa huşu içinde bir gece geçirdim ya...işte ben dün gece gaza geldim ve niyet alıp Tefriciyye ye başladım...işte bu öğlende gidip Zuhuratbaba Türbesine dua edicem dedim ya...işte orda da okucam Tefriciyye yi sonra da annemi arayıp yardım isterim dedim...Ben biraz utanıyorum nedense bişey istemeye....hepinizin hayatı zaten yeterince yoğun...tatil tatil kimseye iş çıkarmak istemediğimden dün yazmadım....ama annemin ve benim yetemediğimiz yerde valla isticem yardımınızı...malum haftaya transfer var....Burcu yazınca öyle herşey dualarla diye....akşam feci gaza geldim....bakalım ALLAH tan hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…