- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.721
günaydın herkeslere..nasıllarsınız;??
Canım işte yaşamış biri senin neler düşüneceğini tahmin ediyo çünkü o da yaşadı aynı şeyleri ben de bazen severken yanlış anlarlarmı die düşünmüyor değilim valla ya da yazık şuna bak nasıl seviyo kendinin yok ya die düşünüyolarmıdır bilmiyorum ama farketttim de eskisi gibi sevemiyorum çocukları korkuyorum ne düşünürler diemi Nazar değidiririm diemi ya da ne bilim...Ben de dün bi arkadaşımla konuştum 1 oğlu vardı Allah bağışlasın 2.ye hamileymiş ama kaza dedi şu KAZA olayı varya duydum ya uzun zaman dır bu kadar kötü olmamıştım uzun zamndır bu kadar acımamıştı içim KAZA...Asla isyan etmiyorum Allah'ım korusun ama ne bilim okadar kötü oldum ki namaza durdum sonra tutamıyorum ki kendimi ağlıyorum Allah'ım hayırlısıysa bize de hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et eğe rki bi evlat nasip olmucaksa sabır ver die dua edip durdumm daha da tutamıyorum kendimi zaten nasıl dolduysam artık...Allah razı olsun kuzucumbenimde dualarınızdan başka hiç bir şeye ihtiyacım yok, memlekette hiç kimseye söylemedim ne eşimin ailesine ne kendi aileme 1. aşılamada strese sokmuşlardı beni:)) Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah çünkü Rabbim merhametlilerin en merhametlisi bizlere de merhamet eylesin
dün bebek görmeye gittim bir yandan seviyorum bir yandan dualar okuyorum nazarım değmesin diye anneside çok hassas o da tüple hamile kaldı bana dediki sakın nazarının değeceğini düşünme bizim gibiler ancak dua ederler nazar etmezler benimde cok kırgınlarım oldu arkadaşlarıma karşı bebeğim yokken dedi. çok hoşuma gitti çok duygulandım, Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
günaydın canım ben birazcık hastayım vücudum kırılıyor ama işe geldim çünkü pazartesi izin alıcam
sen ve hiperaktif kızın nasılsınız
Canım işte yaşamış biri senin neler düşüneceğini tahmin ediyo çünkü o da yaşadı aynı şeyleri ben de bazen severken yanlış anlarlarmı die düşünmüyor değilim valla ya da yazık şuna bak nasıl seviyo kendinin yok ya die düşünüyolarmıdır bilmiyorum ama farketttim de eskisi gibi sevemiyorum çocukları korkuyorum ne düşünürler diemi Nazar değidiririm diemi ya da ne bilim...Ben de dün bi arkadaşımla konuştum 1 oğlu vardı Allah bağışlasın 2.ye hamileymiş ama kaza dedi şu KAZA olayı varya duydum ya uzun zaman dır bu kadar kötü olmamıştım uzun zamndır bu kadar acımamıştı içim KAZA...Asla isyan etmiyorum Allah'ım korusun ama ne bilim okadar kötü oldum ki namaza durdum sonra tutamıyorum ki kendimi ağlıyorum Allah'ım hayırlısıysa bize de hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et eğe rki bi evlat nasip olmucaksa sabır ver die dua edip durdumm daha da tutamıyorum kendimi zaten nasıl dolduysam artık...
Allah razı olsun kuzucumbenimde dualarınızdan başka hiç bir şeye ihtiyacım yok, memlekette hiç kimseye söylemedim ne eşimin ailesine ne kendi aileme 1. aşılamada strese sokmuşlardı beni:)) Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah çünkü Rabbim merhametlilerin en merhametlisi bizlere de merhamet eylesin
dün bebek görmeye gittim bir yandan seviyorum bir yandan dualar okuyorum nazarım değmesin diye anneside çok hassas o da tüple hamile kaldı bana dediki sakın nazarının değeceğini düşünme bizim gibiler ancak dua ederler nazar etmezler benimde cok kırgınlarım oldu arkadaşlarıma karşı bebeğim yokken dedi. çok hoşuma gitti çok duygulandım, Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
Canım işte yaşamış biri senin neler düşüneceğini tahmin ediyo çünkü o da yaşadı aynı şeyleri ben de bazen severken yanlış anlarlarmı die düşünmüyor değilim valla ya da yazık şuna bak nasıl seviyo kendinin yok ya die düşünüyolarmıdır bilmiyorum ama farketttim de eskisi gibi sevemiyorum çocukları korkuyorum ne düşünürler diemi Nazar değidiririm diemi ya da ne bilim...Ben de dün bi arkadaşımla konuştum 1 oğlu vardı Allah bağışlasın 2.ye hamileymiş ama kaza dedi şu KAZA olayı varya duydum ya uzun zaman dır bu kadar kötü olmamıştım uzun zamndır bu kadar acımamıştı içim KAZA...Asla isyan etmiyorum Allah'ım korusun ama ne bilim okadar kötü oldum ki namaza durdum sonra tutamıyorum ki kendimi ağlıyorum Allah'ım hayırlısıysa bize de hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et eğe rki bi evlat nasip olmucaksa sabır ver die dua edip durdumm daha da tutamıyorum kendimi zaten nasıl dolduysam artık...
ay amanın k.burcu hamileymiş nasıl sevindim anlatamamRabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
bende dün doktora gittim bir tane yumurtam varmış 18 boyutunda dün gece çatlatma iğnemi vuruldum Allah izin verilse yarın 13de aşılamam var tek yumurta tek şansım var Rabbim inşallah meleğimi bana gönderir
bide her yerim kırılıyor Erzurum gibi bir yerde kış boyunca hastalanmadım bu havada hasta oldum hemde aşılama öncesi
a canım benim...kıyamam ben sana....çok bencilce gelecek belki ama o kadar seviniyorum bu duyguları yalnız yaşamadığımı görünce...artık kendimi şeytanın oyuncağı sanmaya başlamıştım...neler geçiyor aklımdan....geçen hafta şube yetkililerimden biri geldi..nasıl bunalmış işlerden...1 kızı var dedi ki Meral hmile kalmayı planlıyorum yapıcam valla 2. yi biraz dinlenirim dedi...dedim o kadar kolay mı ya bu işler? yemin ediyorum 1 ay geçmedi bana mail atmış doktordayım sonuç pozitif lütfen sen de bana güzel haber ver diye...nasıl dedim yaaa...nası yaaaa..kadın karar veriyo oluyo...ALLAH kalbimi karartmasın ödüm kopuyor yanlış bir cümle kurucam diye .....
Bedriyecim ayy yesinler senin annesigil lafını emiayy canım yaseminciimm bizdeki durumda ayynıı, bende hep babaya benzesin sabrı, sakinliği, aklı diyorum..
ayy ama tembelliğini bana benzetiyorlarannanesigil.
dualara olan inancım bir kat daha arttı salavatı tefriciyeye başlarken doktor hiçbir umut vermemişti bu ay imkansız demişti yüce rabbim yine mücizesini gösterdi ve meleğim bana geldi HAMİLEYİMMMMMMMMM kızlar 3 haftalık rabbime şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin
canımmmm özledik seni yaa ohh hoşgeldin tekrardan kuşum benim. Allahım eşini seni ve tüm masum insanları korusun inşallah bu yakıp yıkıp geçen, düzen bozan, kalplere korku salan insan kılıklı yaratıklardan.kızlar nasılsnz? Son zamanlar hc gremedm nete gezi olayları yuzndn. Koca yolu beklemekten. Gunlerce gelmdi. Ne korktm ne korktm br sey olacak dıe. Aksilik oyle ktu br yere düştüki tam yakıp yıkanlarn oldğu yer. Yemek ble yememiş adam. Uyumamş. Allaha şkr btti. Bnde nrmal hayata dönebldm.
bircannnn ayy maşallah canım benim hayırlısı ile inşallah rabbim sana kolaylıkla tutundurur bebeğini, bura çılgınca eğleniriz dualar ederiz güleriz coşarız inşallah tatlımbende dün doktora gittim bir tane yumurtam varmış 18 boyutunda dün gece çatlatma iğnemi vuruldum Allah izin verilse yarın 13de aşılamam var tek yumurta tek şansım var Rabbim inşallah meleğimi bana gönderir
bide her yerim kırılıyor Erzurum gibi bir yerde kış boyunca hastalanmadım bu havada hasta oldum hemde aşılama öncesi
ayyy cnm hadi hayırlısı olsun senden de güzel haberler alalım allah yar ve yardımcın olsun ve meleğin sana gelsinay amanın k.burcu hamileymiş nasıl sevindim anlatamamRabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
bende dün doktora gittim bir tane yumurtam varmış 18 boyutunda dün gece çatlatma iğnemi vuruldum Allah izin verilse yarın 13de aşılamam var tek yumurta tek şansım var Rabbim inşallah meleğimi bana gönderir
dualara olan inancım bir kat daha arttı salavatı tefriciyeye başlarken doktor hiçbir umut vermemişti bu ay imkansız demişti yüce rabbim yine mücizesini gösterdi ve meleğim bana geldi HAMİLEYİMMMMMMMMM kızlar 3 haftalık rabbime şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin
6+1 hamileyim kızlar bugün kesemiz ve kalp atışımızıda duyduk şükürler olsun rabbim olmayan herkeze nasip etsin inş
Kızlar benım ya evvelde 4.haftamdı hamile olduğumu öğrendim bugünde okuyup 4 e tamamlıyayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?