Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
kızlar dualarınızı okudum.Allah kabul etsin inşallah.şimdi doktora gidiyorum.dua edin işler yolunda gitsin.

ben herzamanki gibi 44 adet alayım inş. okuyayım canım

dolma..!!doldurma kendini..sen diyosunki biz çabalıyoruz olmuyo o kazara hamile kalıyo..anlıyorum seni..
aynen öyle işte dile getirmedim belki ama düşündüğüm tam olarak buydu...
secdede aglamak çok taıdık geliyo aslıcımm az kaldı inş. ben inanıyorum kavuşacaksın kuzuna seninde yuzun gülecek evvel allhın izni ile
inşallah Nazan inşallahhh ama benim umudum giderek azalıyoo...
bende yanlış bi cümle kuracam die çok korkuyrum Meral ama işte insanız Rabbim isyandan korusun bizleri...
Hayırlı Cumalar..Dualarımız kabul olsun ...
Aslı o sanaa tefriciye başlıyalım hiç umutsuz olma ben inanıyorum herşeyin vakti zamanı var vakti zamanı gelince oluyor...
vakti zamanı var demi Tümay inşallah...
Kızlar benım ya evvelde 4.haftamdı hamile olduğumu öğrendim bugünde okuyup 4 e tamamlıyayım mı
bence çek canım zaten niyetlenmişsin yarıda bırakma

canımm ne iyi yapmışsın benim de biraz önce aklıma geldi geçenlerde konuşmuştuk tedavi de olan arkadaşlara falan çekelim die o zaman bende şimdilik 500 tane alayımm

ben herzamanki gibi 44 adet alayım inş. okuyayım canım

a canım benim çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun...yazarken de bi kötü hissettim kendimi fırsatçı gibi....ama yemin ederim ki ALLAH tarafından (ki hayatta böyle bişeye cesaret edemem) kalbimden çok fena geçti...dedim benim anacım aslanlar gibi halleder...kızlarda yazınca...söyleyim bari dedim...ama siz annemden daha aslansınız galiba:)))

kızlar benım ya evvelde 4.haftamdı hamile olduğumu öğrendim bugünde okuyup 4 e tamamlıyayım mı
oku tabi:))

iğneden 10-12 gün sonra felan yapıyolar.. Senin kaç gün oluyo..

okuruz canım yap bi liste.. 50 tanede ben okurum..

neeee 500 müüü gerçekten miii? yemin ederim ağlamak istiyorum...ellerim titredi....ALLAH kurban olduğum YARADAN ım hayatın boyunca müşkülde bırakmasın seni İNŞALLAH....ay siz ne muhteşem insanlarsınız yaaaa...çok ama çok teşekkür ederim...

ne güzel söylemiş arkadaşınn hakikaten cabucak evlat sahibi olanla biraz sınavdan sonra sahip ola arasında fark olduguna inanıyorum daha merhametli daha kırılgan daha ince düşünceli ve duacı

Bircan hadi Bismillah.. Allah yardım etsinn.. Yüreğim dualarım çokca seninle bugun..
Allah razı olsun ;Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Kızlar benım ya evvelde 4.haftamdı hamile olduğumu öğrendim bugünde okuyup 4 e tamamlıyayım mı
canım bence bugünde oku bitir bu seferde meleğimi koru diye dua edersin.

CNM SEN bana 200 tane yaz okuyunca yine alırım ne zamana kadar okunacak

dünden beri ağlayan beni güldürdün ya Allah ta senden razı olsun canımmCanım şimdi anneme de söledim 500 tane de annem çekicek

rabbım hayırlıısnı nsıp etsın tatlım stres yapma nıyet ok onemlı bılıyosun kalbınden gecenler olsun inş hayırlı habrler ver bızlere

tatlım nezmaana kadar okunacak 50 ben okuyayım fırsatım olursa daha fazlasınıda haber verırım tatlım calışıyorum ya suan ıcın bukadar

CNM SEN bana 200 tane yaz okuyunca yine alırım ne zamana kadar okunacak

Hiii Burcuuumm yer yarılsın için gireyim ben sen dağıtırken okuyamamıştıııımmm....nolur hakkını helal et kuzum benim...RABBİM 2 gün içinde bebeğinin kalp atışlarını duymayı 9 ay sonrada sağlıkla kucağına almanıyı nasip etsin İNŞALLAH...

Anammmmm Tefriciyeler kapışılmış yaa bitmeden yetiştimmi ayy Meral'im banada 100 adet yaz, canı gönülden okurum canım arkadaşım. Allahım bu gönülden ediler dualar hürmetine senin yüzünü güldürsün inşallah canımın içi.

duamnur/Burcum bence 4'e tamamla güzelim benim, aynı benimde senin gibi olmuştu, dördüncü cumamda sabah namazında yapmıştım testi, çok şükür pozitif görünce yine öğlen vakti son haftaki ya evveli çekmiştim. tamamlaman gerekli bence yani

Aslıııı yerim ben seni yaa, sen nekadar muhteşem gönlü bol, ağzı dualı, kalbi nur bir insansın kuşum benim. şuraya bak 500+500 =1000 adet senden yana tamamlandı, Allah razı olsun canım Meral adına ben bile dua ettim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…