- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.741
Hani ben dün gece uzuuun zamandan beri ilk defa huşu içinde bir gece geçirdim ya...işte ben dün gece gaza geldim ve niyet alıp Tefriciyye ye başladım...işte bu öğlende gidip Zuhuratbaba Türbesine dua edicem dedim ya...işte orda da okucam Tefriciyye yi sonra da annemi arayıp yardım isterim dedim...Ben biraz utanıyorum nedense bişey istemeye....hepinizin hayatı zaten yeterince yoğun...tatil tatil kimseye iş çıkarmak istemediğimden dün yazmadım....ama annemin ve benim yetemediğimiz yerde valla isticem yardımınızı...malum haftaya transfer var....Burcu yazınca öyle herşey dualarla diye....akşam feci gaza geldim....bakalım ALLAH tan hayırlısı....
aynen öyle işte dile getirmedim belki ama düşündüğüm tam olarak buydu...dolma..!!doldurma kendini..sen diyosunki biz çabalıyoruz olmuyo o kazara hamile kalıyo..anlıyorum seni..
inşallah Nazan inşallahhh ama benim umudum giderek azalıyoo...secdede aglamak çok taıdık geliyo aslıcımm az kaldı inş. ben inanıyorum kavuşacaksın kuzuna seninde yuzun gülecek evvel allhın izni ile
bende yanlış bi cümle kuracam die çok korkuyrum Meral ama işte insanız Rabbim isyandan korusun bizleri...a canım benim...kıyamam ben sana....çok bencilce gelecek belki ama o kadar seviniyorum bu duyguları yalnız yaşamadığımı görünce...artık kendimi şeytanın oyuncağı sanmaya başlamıştım...neler geçiyor aklımdan....geçen hafta şube yetkililerimden biri geldi..nasıl bunalmış işlerden...1 kızı var dedi ki Meral hmile kalmayı planlıyorum yapıcam valla 2. yi biraz dinlenirim dedi...dedim o kadar kolay mı ya bu işler? yemin ediyorum 1 ay geçmedi bana mail atmış doktordayım sonuç pozitif lütfen sen de bana güzel haber ver diye...nasıl dedim yaaa...nası yaaaa..kadın karar veriyo oluyo...ALLAH kalbimi karartmasın ödüm kopuyor yanlış bir cümle kurucam diye .....
vakti zamanı var demi Tümay inşallah...Hayırlı Cumalar..Dualarımız kabul olsun ...
Aslı o sanaa tefriciye başlıyalım hiç umutsuz olma ben inanıyorum herşeyin vakti zamanı var vakti zamanı gelince oluyor...
bence çek canım zaten niyetlenmişsin yarıda bırakmaKızlar benım ya evvelde 4.haftamdı hamile olduğumu öğrendim bugünde okuyup 4 e tamamlıyayım mı
Hani ben dün gece uzuuun zamandan beri ilk defa huşu içinde bir gece geçirdim ya...işte ben dün gece gaza geldim ve niyet alıp Tefriciyye ye başladım...işte bu öğlende gidip Zuhuratbaba Türbesine dua edicem dedim ya...işte orda da okucam Tefriciyye yi sonra da annemi arayıp yardım isterim dedim...Ben biraz utanıyorum nedense bişey istemeye....hepinizin hayatı zaten yeterince yoğun...tatil tatil kimseye iş çıkarmak istemediğimden dün yazmadım....ama annemin ve benim yetemediğimiz yerde valla isticem yardımınızı...malum haftaya transfer var....Burcu yazınca öyle herşey dualarla diye....akşam feci gaza geldim....bakalım ALLAH tan hayırlısı....
ben herzamanki gibi 44 adet alayım inş. okuyayım canım
oku tabi:))kızlar benım ya evvelde 4.haftamdı hamile olduğumu öğrendim bugünde okuyup 4 e tamamlıyayım mı
hayırlı cumalar kıslar nasılsınız bakalım yenı hamışımız gosun aydın hayırlısıyla kucagın alamayı nasıp etsın rabbım
ya kıslar kafama bıse takıldı doktor bana bteayı 26 hazıranda yaptır dedı cok erken degılmı benım adet tarıhım 4-yada besı ıgne olduktan sonra bı kacgun ıcınde bellımı olurkı acep anlamadım gıttı cok erken gıbı geldı bana
hani ben dün gece uzuuun zamandan beri ilk defa huşu içinde bir gece geçirdim ya...işte ben dün gece gaza geldim ve niyet alıp tefriciyye ye başladım...işte bu öğlende gidip zuhuratbaba türbesine dua edicem dedim ya...işte orda da okucam tefriciyye yi sonra da annemi arayıp yardım isterim dedim...ben biraz utanıyorum nedense bişey istemeye....hepinizin hayatı zaten yeterince yoğun...tatil tatil kimseye iş çıkarmak istemediğimden dün yazmadım....ama annemin ve benim yetemediğimiz yerde valla isticem yardımınızı...malum haftaya transfer var....burcu yazınca öyle herşey dualarla diye....akşam feci gaza geldim....bakalım allah tan hayırlısı....
aynen öyle işte dile getirmedim belki ama düşündüğüm tam olarak buydu...
inşallah Nazan inşallahhh ama benim umudum giderek azalıyoo...
bende yanlış bi cümle kuracam die çok korkuyrum Meral ama işte insanız Rabbim isyandan korusun bizleri...
vakti zamanı var demi Tümay inşallah...
bence çek canım zaten niyetlenmişsin yarıda bırakma
canımm ne iyi yapmışsın benim de biraz önce aklıma geldi geçenlerde konuşmuştuk tedavi de olan arkadaşlara falan çekelim dieo zaman bende şimdilik 500 tane alayımm
Canım işte yaşamış biri senin neler düşüneceğini tahmin ediyo çünkü o da yaşadı aynı şeyleri ben de bazen severken yanlış anlarlarmı die düşünmüyor değilim valla ya da yazık şuna bak nasıl seviyo kendinin yok ya die düşünüyolarmıdır bilmiyorum ama farketttim de eskisi gibi sevemiyorum çocukları korkuyorum ne düşünürler diemi Nazar değidiririm diemi ya da ne bilim...Ben de dün bi arkadaşımla konuştum 1 oğlu vardı Allah bağışlasın 2.ye hamileymiş ama kaza dedi şu KAZA olayı varya duydum ya uzun zaman dır bu kadar kötü olmamıştım uzun zamndır bu kadar acımamıştı içim KAZA...Asla isyan etmiyorum Allah'ım korusun ama ne bilim okadar kötü oldum ki namaza durdum sonra tutamıyorum ki kendimi ağlıyorum Allah'ım hayırlısıysa bize de hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et eğe rki bi evlat nasip olmucaksa sabır ver die dua edip durdumm daha da tutamıyorum kendimi zaten nasıl dolduysam artık...
nasıl başardın şu aşamada hastalanmayı..neyse dert etme..bende antibiyotik içmiştim hatırlarsan:))kızışımda iyidir..bi ara hareket ettiğini sanıyodum ama şimdi hiçbişe hissetmiyom..belkide döndü möndü bişey oldu...ne bileyim..hissetmek istiyorum..inşallah sende hissedecen:))
ne güzel söylemiş arkadaşınn hakikaten cabucak evlat sahibi olanla biraz sınavdan sonra sahip ola arasında fark olduguna inanıyorum daha merhametli daha kırılgan daha ince düşünceli ve duacı
a aaaaa çok enteresan ben de tüp e başlarken grip oldum yaaa...bu ne yaaa şaka gibii...ALLAH izin verirse bu öğlen Cuma vakti Zuhuratbaba Türbesine gidicem....senin için orda özel dua edicem...canım benim ALLAH emeklerini, dualarını boşa çıkarmaz İNŞALLAH....
Allah razı olsun ;Rabbim gönlünüze göre versin inşallahBircan hadi Bismillah.. Allah yardım etsinn.. Yüreğim dualarım çokca seninle bugun..
canım bence bugünde oku bitir bu seferde meleğimi koru diye dua edersin.Kızlar benım ya evvelde 4.haftamdı hamile olduğumu öğrendim bugünde okuyup 4 e tamamlıyayım mı
oku tabi:))
iğneden 10-12 gün sonra felan yapıyolar.. Senin kaç gün oluyo..
okuruz canım yap bi liste.. 50 tanede ben okurum..
CNM SEN bana 200 tane yaz okuyunca yine alırım ne zamana kadar okunacakHani ben dün gece uzuuun zamandan beri ilk defa huşu içinde bir gece geçirdim ya...işte ben dün gece gaza geldim ve niyet alıp Tefriciyye ye başladım...işte bu öğlende gidip Zuhuratbaba Türbesine dua edicem dedim ya...işte orda da okucam Tefriciyye yi sonra da annemi arayıp yardım isterim dedim...Ben biraz utanıyorum nedense bişey istemeye....hepinizin hayatı zaten yeterince yoğun...tatil tatil kimseye iş çıkarmak istemediğimden dün yazmadım....ama annemin ve benim yetemediğimiz yerde valla isticem yardımınızı...malum haftaya transfer var....Burcu yazınca öyle herşey dualarla diye....akşam feci gaza geldim....bakalım ALLAH tan hayırlısı....
neeee 500 müüü gerçekten miii? yemin ederim ağlamak istiyorum...ellerim titredi....ALLAH kurban olduğum YARADAN ım hayatın boyunca müşkülde bırakmasın seni İNŞALLAH....ay siz ne muhteşem insanlarsınız yaaaa...çok ama çok teşekkür ederim...
oku tabi:))
iğneden 10-12 gün sonra felan yapıyolar.. Senin kaç gün oluyo..
okuruz canım yap bi liste.. 50 tanede ben okurum..
CNM SEN bana 200 tane yaz okuyunca yine alırım ne zamana kadar okunacak
tatlım 14 hazıranda oldum işte
Buketim benim çok teşekkür ederim...ALLAH razı olsun...Cuma Cuma hem de 21 Haziran dönencesinde...RABBİM e sonsuz şükürler olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?