Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy cnm ne olacak duanın kerameti başkadır allah gönlündeki muradı nasip etsin tez vakitte yüzünü güldürsün sen okudun ben okudum olmaz ki

okudum cnm yetiştirdim selaya çok şükür

Kader arkadaslarim mükemmelsiniz ağlattiniz beni

ayy canım benim, seninde bu yazın beni duygulandırdı, bak mübarek sela okunuyor inşallah o akan gözyaşların sana mutluluk olarak geri döner canım. 4 cuma üst üste cuma vakti 1000 adet "ya evvel" çekebilirsen çek canım, tavsiye ederim, eğer Allah nasibederse dördüncü cumada belkide mutlu haberi alırsın. nacizane tanımadık bir arkadaş tavsiyesi benden sana

Canımsın benim Yasommm Allah razı olsunn

ALLAH razı olsun hemen çekiyorum :)

Bircan senin icinde dua edicem insallah gelir nazli bebisin :)
Asli tabiki zamani var belki Rabbim hemen verseydi belki hic kiymetini bilmiyecektik simdi ne kadar degerli olacak bebeklerimiz bir dusunsene opmeye koklamaya kiyamiyacagiz..
Meral 300 de bana yaz sayilari not al eksik fazla olmasin canim

ALLAH razı olsun hemen çekiyorum :)

canım, Allah kabul etsin inşallah, adet çok gibi görünüyor ama çekmesi okadar uzun sürmüyor. İnşallah bu mübarek vakitte edilen dualar hürmetin kabul olur. 4 cuma üst üste çekilecek, Allahın mucizeleri hiç bitmez, inşallah sende o mucizelerden biri olan bebeğine kavuşacaksın en kısa zamanda, yeterki istemeyi bilelim

kızlar ben kaçar bebeğimi gezmeye götürüyorum sizleri öptüm akşama görüşürüz
sevsinler senin bebeğini

sağol kuşum Allah razı olsun

haklısın canım bitti bile ALLAHım kabul eder inşALLAH hepimiizin hayırlı isteklerimizi.sen de 4.cuma mı aldın mutlu haberini

hayırlı cumalar kızlarr yarı uykusuz bi gecce geçirdik oğluşun gaz sancıları fena..yarın kalça usg miz var yarın 1aylık olcaz :)

ALLAH razı olsun canım..
canım İNŞALLAH aşılaman tutar..
sağol canım ALLAH RAZI OLSUN..

Allah kolaylık versin ..bir ayı da mübarek olsun:))

dünden beri ağlayan beni güldürdün ya Allah ta senden razı olsun canımmCanım şimdi anneme de söledim 500 tane de annem çekicek

E seni güldürdük de şimdi de ben ağlıyorum...kalbim ağzımda...beni ne hale getirdin anlatamam...ALLAH ım böyle güzel insanlarla beni karşılaştırdığın için sana sonsuz şükürler olsun diye bağırarak sokaklarda koşmak istiyorum yaaaa....Annenin o güzel ellerinden...o kokulu anne anne kokan yanaklarından "kurban olurum ben sanaaaaa" diyerek öpmek istiyorum...ay içim taştı daha çok iafede etmek istiyorum tuşlara basışımı bir görseniz hırslı hırslı....ALLAH'IM KURBAN OLDUĞUM YARADANIM BU GÜZEL KALPLİ İNSANLAR BENİ MUTLU ETTİ SANA YALVARIYORUM SEN DE ONLARI MUTLU ET.....

arkadaş hepiniz şahanesiniz etrafınız da şahane...ALLAH bir değil bin kere razı olsun senden de amca kızından da...ALLAH onun da gönlünün muradını versin İNŞALLAH....

mearlcim şimdi SEDA ile facebooktan yazışıyorum 100 tane Seda okucayacak, bana da 200 tane yaz, fazla mı olacak, bi haber ver ona göre Sedaya döneceğim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…