- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.761
ayyy cnm ne olacak duanın kerameti başkadır allah gönlündeki muradı nasip etsin tez vakitte yüzünü güldürsün sen okudun ben okudum olmaz kiHiii Burcuuumm yer yarılsın için gireyim ben sen dağıtırken okuyamamıştıııımmm....nolur hakkını helal et kuzum benim...RABBİM 2 gün içinde bebeğinin kalp atışlarını duymayı 9 ay sonrada sağlıkla kucağına almanıyı nasip etsin İNŞALLAH...
okudum cnm yetiştirdim selaya çok şükürAnammmmm Tefriciyeler kapışılmış yaa bitmeden yetiştimmi ayy Meral'im banada 100 adet yaz, canı gönülden okurum canım arkadaşım. Allahım bu gönülden ediler dualar hürmetine senin yüzünü güldürsün inşallah canımın içi.
duamnur/Burcum bence 4'e tamamla güzelim benim, aynı benimde senin gibi olmuştu, dördüncü cumamda sabah namazında yapmıştım testi, çok şükür pozitif görünce yine öğlen vakti son haftaki ya evveli çekmiştim. tamamlaman gerekli bence yani
Aslıııı yerim ben seni yaa, sen nekadar muhteşem gönlü bol, ağzı dualı, kalbi nur bir insansın kuşum benim. şuraya bak 500+500 =1000 adet senden yana tamamlandı, Allah razı olsun canım Meral adına ben bile dua ettim sana
Kader arkadaslarim mükemmelsiniz ağlattiniz beni
Anammmmm Tefriciyeler kapışılmış yaa bitmeden yetiştimmi ayy Meral'im banada 100 adet yaz, canı gönülden okurum canım arkadaşım. Allahım bu gönülden ediler dualar hürmetine senin yüzünü güldürsün inşallah canımın içi.
duamnur/Burcum bence 4'e tamamla güzelim benim, aynı benimde senin gibi olmuştu, dördüncü cumamda sabah namazında yapmıştım testi, çok şükür pozitif görünce yine öğlen vakti son haftaki ya evveli çekmiştim. tamamlaman gerekli bence yani
Aslıııı yerim ben seni yaa, sen nekadar muhteşem gönlü bol, ağzı dualı, kalbi nur bir insansın kuşum benim. şuraya bak 500+500 =1000 adet senden yana tamamlandı, Allah razı olsun canım Meral adına ben bile dua ettim sana
ALLAH razı olsun hemen çekiyorum :)ayy canım benim, seninde bu yazın beni duygulandırdı, bak mübarek sela okunuyor inşallah o akan gözyaşların sana mutluluk olarak geri döner canım. 4 cuma üst üste cuma vakti 1000 adet "ya evvel" çekebilirsen çek canım, tavsiye ederim, eğer Allah nasibederse dördüncü cumada belkide mutlu haberi alırsın. nacizane tanımadık bir arkadaş tavsiyesi benden sana
ALLAH razı olsun hemen çekiyorum :)
sevsinler senin bebeğinikızlar ben kaçar bebeğimi gezmeye götürüyorum sizleri öptüm akşama görüşürüz
Bircan senin icinde dua edicem insallah gelir nazli bebisin :)
Asli tabiki zamani var belki Rabbim hemen verseydi belki hic kiymetini bilmiyecektik simdi ne kadar degerli olacak bebeklerimiz bir dusunsene opmeye koklamaya kiyamiyacagiz..
Meral 300 de bana yaz sayilari not al eksik fazla olmasin canim
canım, Allah kabul etsin inşallah, adet çok gibi görünüyor ama çekmesi okadar uzun sürmüyor. İnşallah bu mübarek vakitte edilen dualar hürmetin kabul olur. 4 cuma üst üste çekilecek, Allahın mucizeleri hiç bitmez, inşallah sende o mucizelerden biri olan bebeğine kavuşacaksın en kısa zamanda, yeterki istemeyi bilelim
ALLAH razı olsun canım..Kızlar ben büyük bir keyifle dualarınızı okudum...İNŞALLAH RABBİM bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kabul eder...ALLAH hepinizin gönlünün muradını versin İNŞALLAH....
barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
canım İNŞALLAH aşılaman tutar..ay amanın k.burcu hamileymiş nasıl sevindim anlatamamRabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
bende dün doktora gittim bir tane yumurtam varmış 18 boyutunda dün gece çatlatma iğnemi vuruldum Allah izin verilse yarın 13de aşılamam var tek yumurta tek şansım var Rabbim inşallah meleğimi bana gönderir
bide her yerim kırılıyor Erzurum gibi bir yerde kış boyunca hastalanmadım bu havada hasta oldum hemde aşılama öncesi
sağol canım ALLAH RAZI OLSUN..barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
kızlar dualarınızı okudum.Allah kabul etsin inşallah.şimdi doktora gidiyorum.dua edin işler yolunda gitsin.
hayırlı cumalar kızlarr yarı uykusuz bi gecce geçirdik oğluşun gaz sancıları fena..yarın kalça usg miz var yarın 1aylık olcaz :)
ALLAH razı olsun canım..
canım İNŞALLAH aşılaman tutar..
sağol canım ALLAH RAZI OLSUN..
Amin canım sağolasın valla zor o ağlarken elimden bişi gelmio bazen kucağıma alıyorum yine durmuyo İNŞALLAH gecer en kısa zamanda..Allah kolaylık versin ..bir ayı da mübarek olsun:))
meral amcamın kızı gamze 556 adet okucak bende 44 adet toplamda 600 adet yaz emi
dünden beri ağlayan beni güldürdün ya Allah ta senden razı olsun canımm Canım şimdi anneme de söledim 500 tane de annem çekicek
MERALL HAYDİ hayırlısı olsun sen bana 100 adet yaz hangi güne kadar benim hemen okumam lazımm
arkadaş hepiniz şahanesiniz etrafınız da şahane...ALLAH bir değil bin kere razı olsun senden de amca kızından da...ALLAH onun da gönlünün muradını versin İNŞALLAH....
tatlım nezmaana kadar okunacak 50 ben okuyayım fırsatım olursa daha fazlasınıda haber verırım tatlım calışıyorum ya suan ıcın bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?